Author's history - taustatietoa kirjoittajasta

Author's history
Tervehdys!


Päätin aikoinaan että kerron teille millaista on viettää spartalaista elämää kaukana pohjoisessa, tundralla jossa tiettyjen tapahtumien takia kaikki ei ole sitä miltä se näyttää ja näistä asioista pääsette perille seuraamalla blogia mutta on kai paikallaan kertoa muutama, historiaa valottava seikka:


Blogitekstieni historia alkaa huhtikuun 20. päivän postauksesta vuonna 2012 ja paikkana oli tuolloin WordPressin puolelle perustamani Tavan Elämää jonka tekstit olen arkistoinut tänne Vuodatus.net:in puolelle otsikolla Tavan Elämää – Uutta ja vanhaa koska tarkoituksenani oli jatkaa tai paremminkin satunnaisesti päivittää blogia mutta se jäi toteutumatta. Tavan Elämää - tekstit ovat arkistoituna kuukausittain siten että jokaisen kuukauden uusin teksti on ylimmäisenä listauksessa.

Tavan Elämää - blogin loppuaikoina päätin kokeilla Bloggeria ja näin tapahtuikin, muistaakseni päivä oli syyskuun 21. 2014 jolloin uusi blogini sai nimekseen Saint Peppone – järkkyneen mielen luostari. Kyseinen blogihan kertoo hyvästä ystävästäni Pepponesta joka toimi apottina kyseisessä luostarissa siitä huolimatta että hän kärsi kenties vielä pahemmista mielenterveydellisistä ongelmista kuin minä ja tämän tosiseikan voi helposti todeta lukemalla hänen hyvinkin hämäriä päivityksiään. Saint Pepponen aikoihin apotti innostui html:stä (tajuamatta siitä yhtään mitään) ja se oli oikeastaan syy mikä johti Apotin kuolemaan ja Luostarin lopettamiseen tammikuun 18. päivä 2014. Sinänsä surku juttu koska noihin aikoihin Luostari oli tehnyt itseään tunnetuksi ja luostarin käytävillä nähtiin niin tuttuja asukkaita kuin satunnaisia matkaajiakin jos ei nyt ihan tungokseen asti mutta melko mukavasti kuitenkin. Saint Peppone – järkkyneen mielen luostari– tekstit löytävät kenties helpoimmin täältä Bloglovin'inin puolelta jossa ne ovat olleet arkistoituna. Kyseisen blogi on riisuttu kaikesta muusta, vain tekstit ja kommentit ovat jäljellä.

Apotin kuolema oli kuitenkin tiedossani jo pitkään ja toteutin hänen viimeisen käskynsä - häipyä helvettiin kitisemästä ja muuttaa vaikkapa tundralle - hänen viimeisinä elinpäivinään ja niinpä minä sitten uskollisena ja perin tunnollisena paimenena keräsin vähäisen omaisuuteni ja muutin tänne hyisten tasankojen maahan 17.01.2014 ja jossa nyt paimennan näitä hemmetin lampaitani koittaen pitää jonkinlaista päiväkirjaa elämästäni ja sen tapahtumista kirjaamalla ne ylös tänne Oudon Paimenen sivuille.

Minut löytää myös muistga osoitteista mutta jotka ovat nykyisen, kiputilojen täyttämän elämäni takia hieman huonommalla hoidolla ja siksi en katso aiheelliseksi linkittää kaikkia koska ne eivät varsinaisesti liity bloggaamiseen.

Tällainen on siis historiani joka toivottavasti auttaa teitä ymmärtämään tätä hieman....hmmm...erilaisempaa lähestymistapaa näihin maallisiin asioihin.
Creative Commons -lisenssi
Outo Paimen, jonka tekijä on Outo Paimen, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Perustuu teokseen osoitteessa http://outopaimen.blogspot.com.

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Life is so full of tae!
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins