Paimentolan uusi painike ja IVF - alkioiden haastama Sofia

Paimentolan päivätiedote 09.12.2016:

Vanhimmat Paimentolan porukoista tietää kuinka pakkomielteinen minä olen ja siksipä vietin tässä jokusen tunnin saaadakseni erään härpäkkeen toimimaan haluamallani tavalla koska se ei onnistunut, niin noudatin paimenten vanhaa säännöstöä jonka mukaan ei ole ongelmia, on ainoastaan erilaisia vaihtoehtoja ja tästä syystä Paimentolan etusivun oikeaa yläkulmaa koristaa hieno Google Friend Connect – painike sen perinteisen sijaan. Miksikö en laittanut sitä perinteistä? No siksi koska rakas blogger ei jostain syystä sallinut typerän wrench icon – kuvakkeen poistamista ja vaikkei se teille lukijoille näykään, niin meikäläistä se ärsytti todella paljon mutta tässä uudessa ja todella kätevässä pikku painikkeessa sitä ei ole koska sen koodia pääsee rukkaamaan. Kiitos ja kunnia tästä edistyksellisestä GFC – painikkeesta kuuluu NetOops – blogin Valsaraj R :lle jonka sivustolta kävin nappaamassa kyseisen koodin eli mitä suurimmat kiitokset Valsaraj’ille!


Järkyttävä uutinen on sen sijaan se että Sofia Vergara on saanuut haasteen ja mikä pahinta, tämän suht kilkkeän naisen on haastanut oikeuteen hänen omat, hedelmöittyneet IVF -alkiot nimeltään emma ja Isabella ja haasteen perusteena on se että ollaan tilanteessa jossa nuo helvatan alkiot ovat ”menettäneet luottamuksen, joka heille on luotu hedelmöitysvaiheessa ”. Juttu on Ilta – Sanomissa ja on luettavissa tämän linkin kautta. Johan on perkele. Kuvitellaanpa nyt tilanne että tällainen vanha, hyvin pitkään selibaatissa elänyt paimen kuten minä, onnistuisi luomaan naisolentoon sellaisen suhteen jossa ennen pitkää oltaisiin siinä tilanteessa missä molemmat ovat päällekkäin ja hikoilevat vallan saatanasti – minä lähinnä helvetin surkean yleiskuntoni ja selkäkipujeni takia ja muija varmasti silkasta kärsimyksestä mutta kummiskin. No, pielustelulle elikkäs paaksaamiselle on luonteenomaista se että lopussa saattaa erittyä jonkinlaisia kehon nesteitä ja meikäläisen tapauksessahan se tarkoittaa hyvin ryhtevää joukko innokkaita insinöörinalkuja eli siittiöitä, jotka minä tunnollisena ja niin kovin vähävaraisena paimenena ohjaisin lakanoille enkä suinkaan sinne minne pitäisi sillä tämänhetkiset tuloni eivät todellakaan riittäisi yhdenkään ryttyapinan elättämiseen.

Edelleen, jotta minä välttyisin oikeudenkäynniltä, olisi minun aktin jälkeen tai paremminkin kotiin lähtiessäni (oletuksena siis että ollaan tämän naisen kämpillä) otettava lakanat mukaani etteivät pikku siittiöni syyttäisi minua mistään luottamuksen menettämisestä tai heitteilejätöstä, puhumattakaan siitä että joutuisivat minun poistuttuani kuuntelemaan tämän naisen halveksivaa jupinaa minuuttimiehestä” tai ”kuumasta ilmasta ja pullanmuruista” joista jälkimmäinen olisi todellinen loukkaus mun ihguja siittiöitä kohtaan. Tämä johtikin sitten innovaatioon joka tulee mullistamaan tämän irtosuhteita täynnä olevan maailman sillä Paimen – lakanasettiin kuuluu irtolakanoiden lisäksi ja itse lakanoihin integroituna, vallan helvetilliset imurit jotka takaavat sen ettei yksikään siittiö jää kelkasta eikä täten ahdistu. Lisäksi lakanan jalkopäässä on kätevä tasku jossa voi säilyttää erilaisia vastuuvapauslausekkeita eli dokumentteja jotka molemmat osapuolet allekirjoittavat ja todistavat että paaksaaminen on suoritettu hyvässä yhteishengessä eikä kenelläkään läsnäolevalla – siittiöt, munasolut ja punkit ja muut öttiäiset mukaan lukien, ole minkään valtakunnan jälkivaatimuksia kumpaakaan osapuoltaan eikä kumpikaan tule syyttämään toista esim. nestehukasta, sydänkohtauksesta tahi muusta vastaava rapakunnon aiheuttamasta emergency – tilanteesta.

Paimentola on jo aloittanut lakanasettien valmistuksen mutta valitettavasti ne eivät ehdi tämän joulun markkinoille sillä ulkolaisella asiakirjataskun toimittajalla on hieman vaikeuksia eivätkä he ehdi toimittaa taskuja ennen tammikuuta. Harmi sinänsä koska joulumarkkinoilla tämä olisi ollut todella kova tuote.

Tällaista näin keskellä päivää, ehkäpä illalla lisää tai sitten ei. Nyt olisi saatava kroppa liikkeelle koska on hoidettavana muutama tärkeä asia.

Muistakaa olla ihmisiksi.

10 kommenttia :

 1. Toisaalta jos saat lakanat markkinoille ennen kesän erilaisia musiikki pituisia kokoontumisia, niin sitä vasta olisi markkinarakoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta!
   Tuossapa on ideaa ja koska festareilla sataa lähestulkoon joka kerta -ainakin jossain vaiheessa - niin lakanoista voisi tehdä myös kumiversion. Jopa sellaisen ultra ohuen jota voisi hätätilanteessa käyttää insinöörien kokoamiseen ja tähän liikakansoitusta ehkäisevään versioon voisi saada jopa jonkinlaista valtion avustusta. Kiitos vinkistä, minä alankin suunnittelemaan eri versioita eikä pidä unohtaa oopperajuhlia!

   Poista
 2. Jossain päin maailmaa keskenmenosta joutuu vankilaan (vain nainen) ja kynnenkokoisena abortoidut sikiötkin pitää kuulemma haudata, jälkimmäinen tapahtuu kaiken ihanan tyyssijassa eli Yhdysvalloissa.
  Siinä Vergaran tapauksessa on vaan joku keksiny konstin, millä pääsee tienaamaan jos hyvin sattuu. Miksi ylipäätään alkioille on laitettu edunvalvoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairas on maailma ja niinpä Vergaran tapauksessakin ei ole kyse mistään muusta kuin rahasta. En nimittäin usko että Emma ja Isabella ovat kovinkaan tietoisia siitä että heidän luottamuksensa on petetty pahemman kerran.

   Poista
 3. Juhannusmarkkinoille sitten ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja koska sä lupasit ryhtyä hippiompelijaksi, niin mä lupaan suunnitella lakanoista hippiversion isoilla kukkaiskuvioilla ja tarpeellisilla lisätaskuilla joihin voidaan laittaa hippaheinää ja muita kivoja juttuja :)

   Poista
  2. Voi ei... milloin mä olen hippiheinähöpötaskuksi päässyt/joutunut ;-)

   Poista
  3. Ei ei ei...meinasin että maailman markkinoille meneviin lakanoihin asennetaan nuo hippitaskut ja lakanat ovat suunniteltu nimenomaan näiden pitkätukkien bileitä/festareita ajatellen :)

   Poista
 4. Nyt on kyllä pakko todeta, että WTF? Vaikka näin talvisaikaan ehtii ihan työajalla selailemaan kaikenlaisia aviiseja netin puolelta, niin tämä Sofian juttu on mennyt aivan ohitse. Ettei tuolla lahden toisella puolella vain ole aprillipäivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumalta meikäläinenkin tuon huomasi, yöt kun menee valvoessa niin tulee käytyä järjestään kaikki "uutislinkit" (kuten tämäkin juttu) läpi ja niinpä sitten törmäsin tähän.
   En yhtään ihmettele etteikö tuo ole mahdollista koska nykyään tulee vastaan ihan sairaita juttuja.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins