Darth Vader'in sähkölasku & AfterShip'in postin seuranta

Huomenta!
Sunnuntait on lähes poikkeuksetta aivan perseestä näillä pohjoisilla leveysasteilla lähinnä kelin takia, nytkin täällä Bestovskajan laaksossa on niin järjettömästi pakkasta että ajatuskuplat jäätyvät ilmaan ja se on paljon se. Kylmä ilma tekee myös sen ettei juuri kukaan liiku ulkona joten maisema näyttää enemmän kuin aavemaiselta mutta eipä anneta tuon lannistaa!
Nimittäin, englantilainen energiayhtiö on tehnyt hiton ison työn laskiessaan Darth Vaderin isännöimän Kuoleman Tähden energiankulutuksen ja me jotka taistelemme Pimeää Puolta vastaan, voinemme huokaista helpotuksesta sillä jätkällä näyttää olevan melko helvetinmoinen talkoo sähkölaskujensa kanssa koska esim. päivittäinen liinavaatehuolto ja univormujen pyykkääminen maksavat noin 200 miljoonaa dollaria päivässä. Lisää tietoa Death Star’ in käyttökustannuksista voi lukea Tekniikka & Talous – lehden artikkelista johon pääsee tätä linkkiä klikkaamalla.

Toinen asia mikä meitä pohjolan pers’reikää asuttavia suomalaisia on viime aikoina puhuttanut, on rakkaan Postimme toiminta joka on ihan päin helvettiä. Posti valittaa ettei digitalisoitumisen myötä ole enää postia jaettavaksi ja väkeä pitää vähentää mutta samalla yhtiö jatkuvalla syötöllä julkistaa uusia palveluita aina ruohon leikkaamisesta lumitöihin mikä kyllä ihmetyttää. Tästä vallan helvetin huonosta managementista johtuen häviää ihmisten paketteja, kirjeitä ja jopa kokonaisia lehtiä eikä koskaan tiedä saako postinsa hakea löytötavaratoimistosta tahi muusta yhtä ihmeellisestä paikasta. Vaan eipä hätää! Me täällä Paimentolassa rakastamme teitä kaikkia niin paljon että seuraamme 24/7 mitä tässäkin asiassa tapahtuu ja kas vain, apua löytyy ja sen nimi on AfterShip. Oi kyllä, kyseessä on applikaatio joka tunnistaa automaattisesti yli 300 kuljetusfirmaa – mukaan lukien meidän paskan Postilaitoksemme – ja mikä parasta, kyseinen applikaatio on ilmainen ja se on ladattavissa niin Androidille kuin iOS:llekin. Mikäli joku haluaa lukea tarkemmin tästä mainiosta sovelluksesta, niin tietoa löytyy tivi:n sivustolta jonne pääsee tätä linkkiä klikkaamalla.

Jep jep. Alunperin mun piti kirjoittaa naisen logiikasta mutta tunnustettakoon että nyt on liian kylmä sunnuntai siitä asiasta tappelemiseen joten puhutaan jostain muusta, vaikkapa siitä että haluaisin tietää miten naiset suhtautuu siihen jos mies jotenkin outo? Siis vähän hullu, tai paremminkin ei oletusarvoisesti toimiva yksilö, kuitenkin positiivisessa mielessä eli ei sellainen tapaus jonka takia naisen pitäisi olla terveytensä menettämisen pelosta pakarat jäykkinä? Onko päässä jyriseminen positiivinen vaiko negatiivinen piirre kun oletusarvoisesti kaikki muu toimii aika lailla normaalisti? Olen näet huomannut että meitä jyrähtäneitä hieman vieroksutaan ja jopa pelätään vaikkei mitään syytä ole, esim. tilanteessa jossa matkustan linja-autolla ja intoudun yht’äkkiä laulamaan kauneimmat joululaulut hebreaksi tai arameaksi ja vieläpä Katri – Helenan äänellä, niin jo vain vieruspenkillä tulee tilaa – jopa siinä tapauksessa että kyseiseltä jakkaralta haneen lähtenyt henkilö joutuisi seisomaan bussin ollessa niin täysi ettei muita istumapaikkoja ole. Mielestäni Katri – Helenan äänessä ei ole mitään vikaa, tilanne olisi täysin toinen jos joku muu sivupersoonistani päättäisi laulaa ja esimerkiksi voidaan ottaa Koponen, hääp on työtön, täysin juoppohullu putkimies Lahdesta ja hän kun pääsee ottamaan rakkaan pääni haltuun niin voi vittu mitä meininkiä. Koponen näet tykkää laulamisesta mutta ääni muistuttaa lähinnä Citroen Saxon alle jäänyttä sosiaalidemokraattia ja senpä takia ääni on repivä, hyvin falsettivoittoinen ja laulujen sanat koostuvat pääosin ruotsalaisista kirosanoista.

Vaan se Koposesta. Eli, jos oltaisiin pakkotilanteessa jossa teidän olisi valittava joko suomalainen perusmies tai sitten suomalainen, harmittomalla mutta yllättävällä tavalla käyttäytyvä suomalainen pimpelipompeli – tapaus, niin kumpaan päätyisitte? Oletan että teillä on kokemuksia kummastakin tyypistä ja koska ollaan suomessa, niin myös näiden hyvin yleisestä kombinaatiosta mutta tässä tapauksessa kombbarit jätetään huomioimatta ja keskitytään näihin kahteen vaihtoehtoon.
Syynä tähän kyselyyn on suurelta osin se, että olen ajatellut lanseerata uuden palvelun, lähinnä kaikille kaltaisilleni Ei toivotuille nuorille tarkoitetun Mental Date – palvelun jossa ei niin tavalliset ihmiset voisivat tutustua ja ehkäpä löytää itselleen hyvän kumppanin. Katsokaas kun juttu on niin että jokaisella ihmisellä on omat, omituiset pakkomielteensä joita jopa parisuhteessa olevat piilottelevat kumppaniltaan ja sitten on niitä, joiden mukamas ”omituinen” pakkomielle estää heitä solmimasta minkäänlaisia suhteita, puhumattakaan siitä he lähestyisivät vastakkaista puolta koska pelkäävät nolaavan itsensä.

No, tämä Mental Date on vasta suunnitteluasteella mutta kenties joskus lähitulevaisuudessa voitte ladata kyseisen applikaation ja täysin ilmaiseksi.

Nyt kuitenkin teille kaikille oikein hyvää sunnuntaita – muistakaa olla ihmisiksi.

33 kommenttia :

 1. Katri-Helenaa tai Koposta, sen puoleen, väheksymättä, sellainen oudohko käytös kyllä vähän pistää varppeileen. Toisaalta suomalainen normimieskään ei mua juuri ole kiinnostanut, joten pahan pistit.

  Tässäpä mulle sunnuntaiksi pähkinä tukehduttavaksi eikun purtavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän.
   Taitaa olla aika hiton vaikea - kummankaan sukupuolen - löytää "täydellistä" kumppania koska näiden piilossa olevien luonteenpiirteiden esiin tuleminen vaatisi useamman vuoden yhdessäoloa ja kun moni haluaa jossain (aikaisemmassa) vaiheessa jonkinlaisen vahvistuksen suhteelle, olkoon se nyt vaikka kihlat tai peräti hautajaiset, niin ne paljastuvat vasta sitten kun ollaan muutettu yhteen tms. ja kaikki menee paljon hankalammaksi.

   Ottaa nyt vaan rauhallisesti näin sunnuntaina, varsinkin kun tämä aihe taitaa olla sellainen ettei siihen ole ratkaisua koska elämä on melkoista arpapeliä :)

   Poista
  2. ....ei hittolainen, mä puhun hautajaisista vaikka piti sanoa että häät. Huh huh....josko sitä menis lepäileen..

   Poista
  3. No musta nuo hautajaiset istui ihan hyvin tuohon - sen verran on usko rakkauteen ja "täydellisiin kumppaneihin" mennyt ;-)

   Poista
  4. Ei saa menettää toivoaan!
   Sitä ei koskaan tiedä koska ja mistä se rakkaus ilmiintyy!

   Poista
  5. Oon aina tiennyt että mulla on häiriintynyt huumorintaju, mutta nyt melkein reväytin niskani tälle. Vedit meinaan mutkat niin suoriksi, kihlat -> hautajaiset! *naurukieriöhymiö* Siinäpä vasta vahvistus suhteelle, vai eikös se Koiviston Tellukin sanonut, ettei avioero ole koskaan käynyt mielessä, vaan murha kyllä monta kertaa. Tässä kohtaa yhdyn Tellun näkemykseen kyllä.

   Mental Date kuulostaa just hyvältä idealta! Itelle kävi niin näpsäkästi, että pällini paukahti jo suhteessa ollessani, niin kai toinen sitten on säälistä jäänyt mielirikon kanssa elelemään. Tiedän että monilla tuttavilla kyllä on ongelmaa löytää parisuhdetta, kun on niin paljon noita psyykkisen puolen ongelmia, joita siinä kantaa lastina mukanaan. :P

   Poista
  6. Elä nyt sinäkin rieku tuon lipsauksen takia :D
   Hautajaiset on hirviä asia eikä sitä piä sotkeman tähän, olkoonkin että olen ollut sellaisissa suhteissa joiden aikana oon jotain hautajaisiin liittyvää ajatellut ko toisen tehdasasetukset (pään sisällön suhteen) on mitä on..vaan tuo Tellun ilmaisu on kyllä omiaan kuvaamaan juur tuota mitä koitin selittää :)

   Minä taasen en usko että sulla on pää paukahtanut, en ainakaan sen perusteella mitä postausten perusteella tunnen sua vaan mä uskon että sulla on niin mielettömän vahva tunnepuoli (=sydän joka todella rakastaa ja mieli joka tukee tätä asiaa, vaikea asia pukea sanoiksi) että sen kanssa painiminen on joskus liian raskasta.
   En pidä itteeni minään helvetin psykologina mutta osaan aika hyvin lukea sitä mitä ei ole kirjoitettu ja niitä sun postauksia lukiessa mä opin tuntemaan täysin erilaisen Ninkan kuin se josta sä kirjoitit. Toivoisin että olisin lahjakkaampi tässä itseni ja ajatusteni ilmaisussa niin pystyisin selittämään tämän paremmin eikä kommaloota ole oikein se paikka missä näitä asioita puidaan joten lopetan tähän. Hope että ymmärrät kuitenniin mitä mä meinaan.

   Poista
  7. No jo sie nyt kirjuutat kaunosieluisia, kiitsa nyt kumminkin! :D

   Poista
  8. Totta joka sana ja tämä on mun mielipiteeni eikä siitä sen enempää. Kenties voimme joskus jatkaa aiheesta s-postin puolella sillä kuten jo aiemmin sanoin, niin kommaloota ei ole oikea paikka tämän kaltaisten keskuteluiden käymiseen.

   Poista
 2. Mental Date :D. Sehän on jo olemassa! Se tunnetaan vain paremmin nimellä Suomi24 treffit. Siellä me kaikki kuule ollaan! Jos kahlaat mun blogissa kesä-heinäkuuhun tänä vuonna niin löydät sieltä Hörhiksen. Hörhis on aika erilainen mies eikä ensimmäinen diagnoosi mua pois pelästyttänyt. Pois pelästytti ne diagnoosit joista ei muistanut mainita ja se, että raksut syötiin niin etuajassa että joutui olemaan osan ajasta kokonaan ilman ja silloin tulikin semmoista vittuperkelettä linjoja pitkin että ei semmoisen kanssa erkkikään selvinnyt. Mutta tulipahan kokeiltua semmoinenkin tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Minen oikein ole perillä näistä treffipalveluista ja jos kerran tuo Suomi - hommeli on täys kajahtaneita niin minä taidan hylätä Mental Date:n.

   Poista
 3. Säästän sut kaivelulta ja laitan Hörhistarinan alkupostauksen tähän. En ole näköjään laittanut kaikkiin tunnisteita. http://puolinaisenero.blogspot.fi/2016/06/7-tunnin-treffit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä. Kävin lukemassa ja tämän postauksen perusteella hääp vaikutti vielä ihan täyspäiseltä mutta mun täytyy tutkia lisää niin saan paremman kuvan.

   Poista
 4. OLisi kyllä lämmittänyt mukavasti se tappel.. tai siis keskustelu naisen logiikasta, mutta toiste sitten.

  Miehistä. Noista kahdesta en halausi kumpaakaan. Perusmies, huh. Bussissa lauva, vielä enemmän huh. Tämä nykyinen aviomieheni, jonka kanssa yhteistä taivalta VASTA 27 vuotta, on just mulle hyvä. Älykäs, huumorintajuinen ja sellainen hajamielinen professori. Lisäksi osaa omien opintoalueittensa liskksi toimia puuseppänä ja talonmiehenä sekä puutarhurina. Hyvä sä... eikun ei enää mitään. Huonoja puolikin löytyy, mutta niitä ei kannata enää tässä vaiheessa huomioida :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan mutta ei mun ei sentään ole niin niin kylmä että olisin viitsinyt lähteä taittamaan peistä tästä...hmmm....sangen monitahoisesta asiasta :)

   Sen mitä olen sun postauksia lukenut, niin teillä on niitä harvoja "oikeita" ja hyvin toimivia suhteita ja onneksi olkoon 27 vuodesta, se on todella hieno asia näinä aikoina jona parit eroavat tämän tästä!

   Niin ja se hiekoituspostaus oikeesti lämmitti mun sydäntä sillä mun mielestä se kuvaa todella hyvin sitä mitä oikea rakkaus on <3

   Poista
 5. Jari Tervo sanoi jossain haastattelussa: "Tavallisia ihmisiä ei ole. Kaikki ovat omalla tavallaan outoja ja käsittämättömiä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muutes aika hemmetin hyvin sanottu ja just tuo outous ja ennalta arvaamattomuus tekee tästä elämästä elämisen arvoisen. Tervosta pidän aika paljon sen tähden että hääp on vähän samanlainen mies kuin Juice aikoinaan, julkisuudessa ei paljon turhia puhu mutta sitten kun sanoo, niin sanoo asiaa ja se asiakin - tai sen esittämistapa - on vailla turhaa kiihkoa.

   Poista
 6. Holaa!!!

  Aluks: HIANOO ET SÄ OOT TAKAS!!
  Mä justiinsa lukasin nää sun viimiset päivitykset putkeen ja mulle jäi nyt kyllä yksi mielikuva, vähän niinko korvamato...

  Mä oon aina kuvitellu sut sellasessa Siperialaisessa syksymyrskyn alkuviimassa, seisomassa kaapu päällä jurtan ulkopuolella, kädessä ryhmynen keppi ja MUSTAT PITKÄT HIUKSEN TUULESSA HULMUTEN.
  Ja nyt mä pystyn kuvitteleen vaan sun nahkakaljus lainehtivan myrskytuulen tahdissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hekla <3

   Aika hyvin on sun kuvitelmas on pitänyt kutinsa sillä tässä yhdessä vaiheessa look oli lähellä stanallisessa myterissä seisovaa Iivana Julmaa mutta nyttemmin se on enemmänkin jotain Kolmannen Asteen Yhteyden tapaista; ruttunen humandoidi seistä jäpittää jonniinlaisen nyppylän päällä eikä oikein tiedä että mihin päin lähtis klenkkaamaan...

   Poista
 7. Mitä kahjompi pos. mielessä - sitä parempi! Kokemusta on enkä tavikseen ikinä enää tyydy. ;) Tyhjän suap pyytämättäi, nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikke Polga!
   Vihronki joku joka osaa arvostaa erilaisuutta!
   Niin, omasta mielestäni naisessa täytyy olla luonnetta enkä tarkoita tällä sitä että joka asiasta tarvitsis vääntää, vaan sitä että jos on sanottavaa niin sanoo ja sitten asia taputellaan pois päiväjärjestyksestä. pahimpia on joo joo - tyypit joille kuitenkin kaikki jää takaraivoon ja sehän me tiedetään mitä siitä seuraa. Sitä miten se meni, suä sen kerran sanoit latinaksi...tämä "jäljet olivat hirvittävää katsottavaa" vai miten se meni? Jotain horrible dictu...tai jotain. En minä muista.

   Poista
 8. Mulle saattaisi semmonen vähän kajahtanut nyt 'kaiken jälkeen' tuntua juuri sopivasti mukavan normaalille. Ei sillä, nyt hyvä kun itseni löydän joten parempi olla lähtemättä tähän ketään etsimäänkään. Mutta laita se palvelu pystyyn, hah, en ole Suomessa mutta arvaamattomia ovat Isän tiet, nähty ja koettu on.*ironiaa huomattavissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun jos kenenkä soisi tapaavan jonkun mukavan, täyspäisen miehen koska sulla on aika rankkaa ja oot joutunut kärsimään enemmän kuin tarpeeksi. Totta on kyllä tuokin että on hyvä jos saa ensin omat ajatukset järjestykseen niin sit voi ajatella parisuhdetta koska se vaatii aika paljon.

   Sun täytyy käydä Puoliksen mainostamalla Suomi 24 treffeillä!
   Hääp sanoi että ao. palvelu vastaa täysin mun suunnittelemaa Mental Date - palvelua joten enpä mä taida enää uhrata aikaani siihen.

   Poista
 9. Mä en oo ottanut kumpaakaan jutussa kuvattua miestä. En kestä Pertti perusinsinööriä, joka ei puhu eikä pussaa. Mutta en kestä bussilaulajaakaan. Toisaalta jos mies laulaa bussissa, niin en saa sitä koskaan tietää, koska en kulje bussilla... Mutta niin, mä tarvitsen miehen, joka on sen verran tosimies, että pärjää äärimmäisen jääräpäisen ja itsenäisen naisen kanssa. Ja joka kehuu mua, niin sillä päästään jo pitkälle eikä muilla ominaisuuksilla ole niin väliä .😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin sen koska ilman mitään mielistelyjä, niin sä olet nainen jolla on munaa ja tämä arvio perustuu luonnollisesti sun postauksiisi. Tarkoitan että sä et ole niitä jotka jäävät voivottelemaan ongelmien edessä, vaan hoidat homman pois ja näitä ongelmista selviytymisiä sekä esimerkkejä ei niin naisellisista töistä löytyy blogistas aika hemmetin monta. Ehdottomasti mieleen painuvimpana on sun "Verisen kirveen ilta". Ihan sillä että se mielikuva sadetakista ja kirveestä on sellainen joka ei koskaan tule häipymään mun mielestä :D

   Poista
 10. Niin, se oli tosiaan Matkahuolto, joka mun pakettini hukkas, eikä posti. Että osaa ne toki muuallakin...

  Miehistä. Hullukin käy, mutta tämmönen mieluummin huomaamattomana kulkeva hiirulainen ei ehkä kaipais sitä huomiota, mikä aiheutuu yleisillä paikoilla häiriöksi olevasta kaverista. Kotioloissa olis kyllä varmaan mukava kaveri, kun ei tulis tylsää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se oli mutta ajattelin laittaa infoa tuosta AfterShipi'istä sen tähden kun Postilla on nykyään niin paljon ongelmia, olkoonkin että olit kyllä mun mielessä juttua tehdessä sillä mä ajattelin että jos tuo äppi kerran löytää Postin, niin vois olla mahdollista että Matkahuoltokin kuuluisi siihen 300 toimijan joukkoon.

   Ymmärrän. Toisaalta semmosen eläväisemmän kanssa voisi ekstroverttius lisääntyä kun tulis näitä erilaisia tilanteita joissa hääp toimis vähän eri lailla.
   Kotona sen kans vois tehdä vaikkapa semmosia juttuja että sanois sille " Et muuten pysty hakkaamaan yhtätoista kuutiota klapeja ja viemään niitä pinolle tonne liiteriin".
   Hulluna minä näet tiedän miten se suhtautuisi tähän ajatukseen :D

   Poista
  2. Somessa kiersi/kiertää meemi, jossa lukee että "Paras keino hävittää ruumis on postittaa se". Mie lähetin Rantikselle paketin, joka se on saanu jo ajat sitten ja vieläkin lähetysseurannassa lukee sen paketin kohdalla, että "... ei ole vielä saapunut postille, odotathan" :P että niinkin päin voi olla. Enempi toki taitaa olla niitä, joiden paketit on hukassa.

   Sivumennen sanoen kaksi ja puoli viikkoa lähettämisen jälkeen alkaa Matkahuoltokin löytää niitä mun paketteja ja toimittaa oikeisiin osoitteisiin...

   Poista
  3. :D :D Tuo kyllä pitää paikkansa! Posti onnistuu hävittämään lähes kaiken ja nyt on viimeisimpinä vittuuntunut isojen markettien kauppiaat kun tarjouslaput ja tarjouksista kertovat muut mainoslehtiset tulevat perille niin myöhään että koko hemmetin tarjous on loppunut jo aikoja sitten.

   Mitä noihin viesteihin tulee ja seurantaan, niin mun on pakko nostaa hattua Verkkokauppa piste komille koska odottelen sieltä yhtä juttua, olen odotellut jo syyskuusta (tiesin jo tilatessani että kestää koska tuotetta ei ole vielä suomessa) mutta he ovat ilmoitelleet ahkeraan mikä tilanne on ja pääsehän tuon kyllä itekin tarkistamaan.

   Hieno homma ettei sun pakettis ole menneet hukan teille - se on meinaten kurjaa ja siinä myös menee paketteihin käytetyt rahat sen siliän tien.

   Poista
 11. Täällä Etelän ihmispaljoudessa kun olen kaikenlaiseen tossunkuluttajaan törmännyt, niin eipä minua kauheasti bussissa lauleskeleva henkilö haittaisi. Jos tuo alkaisi juttelemaan suht ihmismäisesti eikä ..ööh.. vajakisti, niin kyllä vain voisi sille sumpit keittää useammankin kerran.

  Postin toiminnasta juuri aamusvarhain juttelin veljeni kanssa, hän tiedusteli jos verolaitoksemme on jo kannattanut laskunsa meille. Onneksi tiesin, että verolaitoksella on kiirettä, joten olemme edelleen odottavalla kannalla. Totesimme vain veljen kanssa, että tuleepa tutustuttua naapureihikin ihan uudesta näkökulmasta, kun heidän postejaan jakaa oikeisiin lokeroihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Teillä etelässä kun on sitä porukkaa sen verran paljon että nämä "hieman eri tavalla käyttäytyvät" ei ole sellainen ihmettelyn aihe kuin näillä harvemmin asutuilla selkosilla.
   Toisaalta olen huomannut myös sen että ihmiset oikeasti pelkäävät näitä tyyppejä, tai paremminkin sitä että joutuvat tällaisen tyypin huomion kohteeksi koska he pelkäävät leimautuvansa tällaisen tyypin tuttavaksi/sukulaiseksi ja suomalaisen perinteen mukaan sitä myöten itsekin hulluksi. Se on sikäli huono asia koska näillä kavereilla saattaa olla oikeasti joku ongelma ja tarvitsisivat apua mutta...en tiedä, on kai sen verran harvinaista kun en ainakaan ihan heti muista että olisi ollut tämän tapaista uutisointia ja siksipä ihmisten oletus on että hullu mikä hullu.


   Joo, se on toisaalta ihmeellistä että monessa asiassa tapahtuu taantumaa vaikka teknologia menee eteenpäin, noin niinkus normaalilla järjellä ajateltuna mutta tosiasia on se, että tehdään isoja uudistuksia ja ne tehdään liian kiireellä eikä kaikkia muuttujia oteta huomioon mistä poikkeuksetta seuraa ongelmia.

   Toinen syy on mielestäni se ettei suunnitteluporras ole oikein tehtäviensä tasalla mitä tulee niihin uudistuksiin, jotka koskevat saman (tai jopa kasvavan) työmäärän tekemistä entistä pienemmällä porukalla. Homma ei yksinkertaisesti toimi irtisanomisten jälkeen ja tästä on hyvä esimerkki eräs kaveri (asia on muutaman vuoden vanha) joka oli töissä L&T:llä ja joutui omien töidensä ohella tuuraamaan/tekemään parin työkaverinsa kesäloman. No, useammastakin taloyhtiöstä alkoi tulla valituksia ettei nurmikkoa oltu leikattu ja niinpä työnjohtaja lähti tämän kaverin kanssa päiväksi katsomaan mistä homma kiikastaa. Ensimmäisessä kohteessa kaveri pysäytti auton, molemmat hyppäsivät ulos ja kaveri käskytti työnjohtajaa nousemaan autoon jotta he pääsevät seuraavaan kohteeseen. Tätä jatkui jonkin aikaa kunnes tämä kaveri näytti tekemänsä laskelman (ja koska ei työnjohtaja ei tahtonut uskoa, niin hän myös todisti sen päivän aikana) jonka mukaan hänellä on aikaa tehdä kaikki työt tasan 30 sekuntia per/taloyhtiö joten eipä siinä paljon ehdi tekemään.
   Tällä kertaa asiaan tuli korjaus mutta kun ajatellaan että tänäkin päivänä näitä vastaavia ja melkein vastaavia järjettömyyksiä on varmasti paljon, niin ei mikään ihme että kaikkialla tökkii.

   Poista
  2. Pisteet kaverille ja sen pomolle *bd*

   Postista on työntekijäpuolelta potkaistu sen verran ihmisiä ulos, että kun johto ei tod kanna niitä paketteja niin nyt ovat sitten ns. kusessa. Mitäpä asiakkaista..

   Poista
  3. Uh, juuri nuo typerät irtisanomiset ovat kaiken pahan alku ja juuri. Kiihkomieliset ja uudistushuumaiset konsultit esittävät johtoportaalle jos jonkinlaisia kaavioita ja powerpoint -esityksiä miten orkesteria vähentämällä työt saadaan tehtyä halvemmalla ja vieläpä nopeammin ja tämän kaiken paskan vanha kaarti uskoo.

   On muuten mielenkiintoista nähdä miten Postin käy, sillä kyntää nyt niin pahasti että jotain tapahtuu. Vainoharhaisena ihmisenä uskon että tämä kaikki on Postin omaa suunnitelmaa, Postihan itse oli yhdessä vaiheessa kilpailuttamisen kannalla ja en pitäisi minään ihmeenä vaikka taustalla olisi jo valmiina firma joka tarjoutuu (eli tulee valituksi) hoitamaan Postin palvelut. Uuden firman johto koostuu tietysti niinstä pikkunilkeistä jotka tiesivät etteivät koskaan tule pääsemään Postin hierarkiassa korkeimpiin virkoihin. Voisin vaikka lyödä vetoa tästä asiasta.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins