Terveisiä helvetistä

Tervehdys!
Heti alkuun haluan kiittää kaikkia viesteistä ja kommenteista joita tullut tänne jurtalle ja sähköpostiin (joka oli aivan karmeassa kunnossa kun hetki sitten kävin sitä katsomassa) sillä niitä näyttää olevan paljon ja osoittaa sen että te olette aika helkkarin välittävää ja suuren sydämen omistavaa porukkaa. Vastaan niin kommentteihin kuin s-posteihinkin heti kun saan tämän postauksen julkaistua sillä kello on jo yhdeksän ja vaikka koitan pitää asiat yksinkertaisina, niin tämän naputteluun menee oma aikansa koska jäljempänä tekstissä olevien asioiden perusteella tulette tietämään ettei kaikki ole niin kuin ennen ja siksi tämä on hieman hankalampaa. Kiitos vielä kerran, minä rakastan teitä ehkäpä enemmän kuin uskottekaan.

No niin, viime postauksesta on kulunut kuukauden päivät ja tämä kulunut aika on ollut tämän maallisen vaellukseni raskainta aikaa, sillä terveydentilani romahti pian viime postauksen julkaisun jälkeen ja olen viettänyt viimeiset viikot petipotilaana – syynä päänsäryt joiden kanssa on nyt se tilanne että kukaan ei tiedä että kauanko ja miten. Toisin sanoen lukuisia lääkärikäyntejä, kaksi eri kertaa kuvauksissa, lääkitykset nostetaan maksimitasolle koska päässä on tapahtunut ja tapahtuu niin vittumaisia asioita etten halua keskustella niistä tämän enempää. Enkä myöskään halua olla katkera vaikka totuus on se että jos hoitavalla taholla olisi ollut hieman enemmän mielenkiintoa niin ehkäpä oltaisiin eri tilanteessa kuin mitä nyt ollaan. 10 vuotta? 10 kuukautta vai 10 päivää? Kukaan ei tiedä ja se siitä. Perkele.
En väitä ettenkö ole ollut jossain määrin masentunut mutta suurin syy hiljaiselooni on ollut se etten ole yksinkertaisesti kyennyt olemaan koneella puhumattakaan siitä että olisin kyennyt mitään kirjoittamaan. Tälläkin hetkellä käytössäni on Chromen laajennus joka mahdollistaa joko harmaasävyn, käänteiset värit tai keltaisen mustalla pohjalla eli tuijottelen valkoista tekstiä mustalla pohjalla koska silmäni eivät enää kestä normaalia näyttöä/näkymää – se on aivan liian kirkas. Silmien osalta, tai paremminkin näkökyvyn osalta on odotettavissa parannusta sillä tein velkaa ja hommasin silmälasit joita tosin joudun odottelemaan vielä tovin mutta kummiskin. Oikeastaan hankin kahdet, monitehot ja kiitos erään Ins – alkuisen silmälasiliikkeen ihastuttavien naisten, sain mukautetut silmälasit paljon halvemmalla kuin ne todellisuudessa olisivat maksaneet ja tästä olen enemmän kuin kiitollinen. Mukautetut lukulasit ovat siitä hyvät että niiden hionta on sellainen että niillä näkee kepeästi vielä puolentoista metrin päähän ja kun testasin tällaisia laseja, oikein yllätyin kuinka kauaksi niillä näkee. Idea näihin mukautettuihin lähti silmälääkäriltä ja en teidä johtuiko se sitten siitä kun valitin sitä ettei rahani riittäneet monitehoissa kaikkeen laajimpaan lähinäkö(luku) leveyteen, olkoonkin että se on 80% prosenttia kuin kaikkein kalleimmissa se olisi ollut 90% joten ei tuossa juurikaan eroa ole mutta minkäs teet kun on syntynyt ahneeksi paskiaiseksi, niin ainahan sitä haluaa kaikkein parasta. Hintaa noille laseille tuli yhteensä 588,- euroa mitä en pidä pahana koska monitehoissa on ohennetut (ei pokia, vain pelkät sangat joten ohennus pakollinen) ja naarmuuntumattomat linssit + jotain uv- suojia mutta nuo ominaisuudet nyt taitaa olla tänä päivänä kaikissa silmälaseissa. Jos oikein innostun sitten kun pokat tulee, niin saatanpa laittaa kuvaa jotta pääsette näkemään miltä näyttää vanha paimen lasit päässä.

pain
Niin totta.

Viime sunnutaina tapahtui jotain sellaista mitä en halua kokea enää koskaan sillä kokemus oli niin tuskallinen että se ei naurata edes näin jälkeenpäin. Johtuen tästä opiaattien ja muiden lääkkeiden nostosta ja vaikka käyttämissäni opiaateissa on naloksonia ehkäisemään ummetusta ja vaikka olen koittanut muistaa syödä hyvin, niin niinhän siinä kävi että perse ns. teki stopin. Totaalisen sellaisen enkä halua kertoa – ja olen varma että te ette halua kuulla – kaikkia yksityiskohtia, niin valaisen sen verran että kokemuksen kesto oli yhdeksän tuntia wc-pytyllä ja kun tapaukseen liittyy sekä teelusikan kapea varsi sekä seitsemän tuntia kestänyt virtsaumpi, niin kenties osaatte kuvitella sen tuskan koska sitä todellakin kesti tuon aiemmin mainitsemani yhdeksän tuntia. Kirjaimellisesti paskaa tuuriani kuvaa se, että vietin sunnuntain ja maanantain välisen yön asunnollani ja koska ylpeyteni (ja varmaan osalta myös asian vittumainen luonne) esti minua soittamasta kenellekään jotta saisin kyydin ensiapuun, johti siihen että 03.00 oltiin tilanteessa jossa luulin sen kuuluisan viimeisen hetken koittaneen. Näin ei kuitenkaan käynyt koska yhdeksän tuntia kestänyt ronkkimiseni tuotti vihdoin tulosta ja tavara vihdoin poistui normaalisti. Sitä minä vaan ihmettelen että miten jumalauta ihmiseen voi mahtua niin paljon sitä itteensä ja vieläpä ns. normaalilla koostumuksella?!! Enkä ylipäätään tiedä miten moinen on mahdollista koska numero kakkosen kanssa ei ollut mitään ongelmia ennen eikä siis mikään paussi edeltänyt tätä tilannetta. Voiko siis olla niin että suoleen kertyy tavaraa pikku hiljaa siten että vain osa poistuu normaalisti kunnes ollaan tilanteessa ettei mitään pääse tulemaan ”padon” ohi? Mene ja tiedä mutta koska aihe on vähintäänkin inha ja suht saatanallisia muistoja herättävä, on parempi että siitä puhuminen jää tähän ja toivotaan ettei näin pääse enää koskaan tapahtumaan. Eikä muuten pääse – nyt on Mikrolaxin nopea vaikutteiset ruiskut ja litra Levolac'ia sekä tietysti vanhat kunnon Pegorionit ja aion käyttää Levolac'ia ainakin siihen asti kunnes kykenen jatkamaan kävelylenkkejä koska liikkumattomuus on niistä tekijöistä jotka aiheuttavat näitä tilanteita.

stormTälläistä tällä kertaa rakkaat ystäväni, en voi kieltää ettenkö olisi jossain määrin väsynyt tähän kaikkeen mutta se ei tarkoita sitä että se tulisi näkymään tulevissa postauksissa joita minun pitäisi kyetä naputtelemaan tästä päivästä eteenpäin ja varsinkin ensi tiistaista, jolloin sekä lääkkeiden milligrammoja että ottokertoja nostetaan ylöspäin. Tästä tuli nyt hieman pidempi kuin ensi alkuun aioin mutta tuuumin että valitetaan nyt kaikki valitukset kerralla niin päästään tästä ikävästä aiheesta ja voidaan palata normaaliin päiväjärjestykseen josta saattaa kylläkin tulla hieman riehakkaampaa koska murehtimalla ei voiteta mitään ja jokainen uusi auringonnousu on helvetin hieno juttu.
Koitan vastata mahdollisimman monelle ja jos en pysty, niin sitten huomenna loput ja erityisesti lukulista jota en varmaankaan tänään jaksa kahlata läpi. Kaikille kuitenkin iso kiitos, pusuja ja rutistuksia sekä kaikkea hyvää – ootte ihan parhaita.

- Paimen -22 kommenttia :

 1. Halaa hurjasti ♡♡

  VastaaPoista
 2. Onpa mukavaa kuulla sinusta. Elämä voittaa, jotenkin. Halaus♥

  VastaaPoista
 3. Huh, voin vaan sanoa, että been there, done that eli karmeeta on. Jos tahdot lisävinksua, voin privata parista jutusta? Pärjäile!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei paljon naurata ja mitä vinkkaamisen tulee, niin pääsiäisen jälkeen on tilanne johon saatan tarvita apua ja olisin kovin kiitollinen jos viisaat mua vähäsen.

   Jaksamista <3

   Poista
 4. Huh, kiva kun ilmoittauduit! Me ollaan todentotisesti kaivattu sua ja oltu huolissaan! Tsemppiä!!! <3 Me rakastetaan sua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kiitos!
   voin rehellisesti sanoa ikävöineeni teitä mutta minkäs teet kun ei pysty niin ei pysty. Onneksi nyt on sellainen kunto että kykenee kirjoittamaan ja toivon totisesti että tämä on pysyvää...

   Pusuja <3

   Poista
 5. Et voi tietää, miten ihanaa on kuulla sinusta, kun ollaan oltu ihan huolesta solmussa! Kollegiaalisesti koko sakki. Komentokeskusongelmat kun on semmosia, että ne vaikuttaa ihan kaikkeen, ja mitä tahansa olis voinu sattua. Onneksi ei kuitenkaan ihan kaikkea oo sattunu. Jollekin epäilinkin, että oot ollu alusta lähtien liian välinpitämättömällä hoidolla, kun kuitenkin on tärkeimmistä jutuista kyse. Yhdeksän tunnin helvetistä pystyn osan kuvittelemaan, olen ollut joskus samankaltaisessa tilanteessa...

  Iso ja lämmin halaus täältä sinne, eikä sun meidän takia tarvi mitään romaaneja kirjoitella, kunhan aina silloin tällöin ilmoittelet itsestäsi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulehan sie rakas, kyllä mun oli ikävä niin sua kuin kaikkia muitakin ja vitutti maata sängyn pohjalla mutta elämä on.
   Tämä voi nykykunnossa olla aika ailahtelevaista mutta aion olla täällä niin tiivisti kuin vaan kykenen, aika paljon taas riippuu tuosta lääkkeiden nostosta mutta toivotaan että kaikki menee ok.

   Pusuja myös sulle - oot rakas
   *Halaa*

   Poista
 6. Mulla oli koko ajan sellainen tunne, että kyllä sä sieltä vielä palaat tänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo vain ja olisin tullut aiemmin mutta kroppa ei antanut myöden.
   Mukava olla taas täällä ja nähdä että sinäkin olet olemassa <3

   Poista
 7. Voihan kökkö. Nimittäin kivuille. Mutta lasit kuulostavat hienoilta. Pitää kysyä sellaisista, kun seuraavan kerran tarvii vaihtaa. Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta ja kun suunta on vielä ns. alamäkivoittoinen niin veemäisemmäksi menee mutta se siitä.

   Mukautetut lukulasit on kyllä aivan helvetin hyvä keksintö koska sen mitä Instrumentariumilla pääsin katselemaan ne päässä, niin tajusin että niillä pärjää kotioloissa hyvin pitkälle eikä monitehoja välttämättä tarvita ennen kuin lähtee liikenteeseen. Sittenhän tuon näkee jahka lasit tulee parin, kolmen viikon päästä.

   Poista
 8. Arvasin siis oikein. Voi sinua :(

  Vastaisen varalle suosittelen lisäämään pellavansiemeniä tai -rouhetta jukurttiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Meni aika hankalaksi mutta eipä sille voi mitään.
   Mitä taasen 9 - tunnin sessioon tulee, niin se ei enää toteutudu. Ruokavalio on tarkistettu ja kaapissa (sekä käytössä) on Levolac ja varalla mikrolax'it.

   Poista
  2. Huh helpotus. Kiitos että jaksoit ilmoittautua, huoli on ollut kollektiivinen kuten toveri tuolla mainitsikin. Nyt hoitamaan itsesi kuntoon, blogista yms. ei saa ottaa stressiä. Ilmoita nyt kuitenkin vaikka välillä että 'ELOSSA',niin me voidaan hengittää rauhassa :).
   Aurinkoisempaa tulevaisuutta ja mukavia pääsiäispäiviä.

   Poista
  3. Kiitos <3
   Kyllä tässä vielä hengissä ollaan vaikka elimistö välillä tilttaakin mutta olotila oli tosiaan sen verran huono etten edes aukaissut konetta tämän n. kuukauden mittaisen paussin aikana.
   Mukavaa pääsiäisen jatkoa myös sulle.

   Poista
 9. Huolissani jo olin, missä olet. Panacodi vetää kanssa mahan umpeen. Minäkin viisastuin ja hommasin apteekista apua. Joo ei ole kivaa kun vetää täysin umpeen.. kokemusta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos välittämisestä.
   Tosiaan, pakki meni aivan jumiin mutta eipä mene enää perkele kun on litra Levolac'ia ja 15 kpl Mikrolaxin tyhjennysruiskuja.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins