Huoraamista vai kaupankäyntiä?

Ehkäpä turhankin raflaava otsikko mutta kun kerran on kyse oman kroppansa myymisestä rahaan rinnastettavissa olevaa vastiketta vastaan, niin mielestäni on kyse samasta asiasta.
Eilen näet olin tilanteessa jossa tapasin erään naisen tai no, paremminkin noudatin kutsua joka esitettiin jo aikoja sitten mutta jota en ole kyennyt noudattamaan kehnoksi menneen terveydentilani takia. Kaikin puolin mukava ja antoisa vierailu koska kyseessä vanha tuttu joten tunnelma oli rento heti alusta lähtien, olkoonkin että siinä missä muut vievät kukkia/viinipullon tai vaikkapa kliseistä suklaata, niin minäpä vein työkalupakin joka sisälsi suht hyvän valikoiman kotitaloudessa yleisimmin tarvittavia työkaluja ja pikkunippeleitä kuten taulukoukkuja, ruuveja etc. Syynä tähän aikaisempien käyntikertojen, joita noina vuosikymmeninä tapahtui hieman useammin, jatkuva kitinä siitä ettei ole vasaraa tai ruuvimeisseliä tai kuusiokoloavainta tai jotain muuta vastaavaa. Se, miksi muija ei itse hommannut työkaluja, on asia jota en ole koskaan ymmärtänyt mutta myös asia jota en ole milloinkaan kysynyt koska tiedän että aika monella ihmisellä tämä asia menee niin että se mitä ei tarvita joka päivä, on se minkä hankkimista siirretään hamaan tulevaisuuteen mikä on yhtä kuin ei koskaan.


Se siitä ja niistä viemisistä. Kun vierailua oli kestänyt noin puolisentoista tuntia, olimme käyneet läpi kummankin sairaudet, vaivat ja lääkityksen, niin keskustelu siirtyi Arkadianmäen mulkkujen typeriin päätöksiin ja näiden seurauksena jatkuvasti kiristyvään verotukseen sekä erilaisiin leikkauksiin joilla on suora vaikutus rahalliseen toimeentuloon. Aiheesta käyty keskustelu oli tosin hieman…..miten sen nyt sanosi...toispuoleinen koska tällä naisella on ollut koko elämänsä ajan ns. niput kunnossa ja tästä syystä kun minä paasasin pers'aukisesta elämästäni ja siitä köyhyyden tasosta joka vetää lompakonkin vakuumiin, niin hän tyytyi lähinnä nyökyttelemään ja heittelemään osaa ottavia ”on se kyllä kamalaa”, ”miten se voikin olla niin” ja ”en ymmärrä miten niin vähällä voi tulla toimeen” - tyyppisiä kommentteja ja aika ajoin olin näkeväni hänen kasvoillaan ilmeen joka oli jos ei nyt tuskainen, niin ainakin sellainen lopeta nyt saatana se vinkuminen. Ehkäpä lähinnä sen takia että mainitsin suht taajaan erään melko kalliin hyödykkeen/tavaran jota himoitsen mutta johon minulla ei kerta kaikkiaan ole varaa. Näinhän se yleensä menee, tai menee ainakin minun kohdallani että sitä halutaan ja himoitaan jotain mikä maksaa aivan saatanasti ja joka on kaikkien tosiasioiden valossa sellainen että sen hankinta toteutuu siinä vaiheessa kun helvetissä sataa lunta. Karma ei olisi Karma jos se ei yllättäisi silloin kun sitä vähiten odottaa ja niinpä keskusteluun tuli tauko jota kesti hetken ja kun tämä nainen sitten avasi sanaisen arkkunsa, hän avasi sen tavalla joka puolestaan pudotti alaleukani jonnekin rintalastan alapuolelle sillä hän tokaisi: ”Mä voin hommata sen sulle jos sä hoitelet mut”.


Okei, vaikka kyseessä oli vanha tuttu jonka tiedän olevan aika räväkkä mielipiteistään ja suustaan, niin tunnustettakoon että tällä kertaa jäin sanattomaksi ja tuijotin naista kuin puherajoitteinen genitaalielintä (blogiin ei voi laittaa että tuijotin naista kuin mykkä vittua). Nainen joutui uudemman kerran katkaisemaan hiljaisuuden kysymällä no? Ja kun en muuta keksinyt, niin sanoin että ”tiistaina”. Nyt oli naisen vuoron tuijottaa joten selitin että homma on sovittu mutta se toteutuu vasta tiistaina jolloin alan kaupat ovat auki koska juttu menee niin että sillä hetkellä kun meikäläiseltä tippuu vaatteet, niin ne tippuvat tämän kyseisen ”vastikkeen” päälle/viereen. Kiitoksena tästä selventävästä osiosta sain kuulla olevani vainoharhainen paskiainen joka ei luota kehenkään mutta kun tämä ei niin mairitteleva titteli annettiin pienen naurunpyrsähdyksen kera, niin mitäpä sitä mieltänsä pahoittamaan. Aiheesta puhuminen ei kuitenkaan jäänyt tähän, vaan siitä puhuttiin pitkään ja hartaasti. Toisin sanoen homma toteutuu mikä kyllä tuntuu toisaalta aika oudolta koska minulla ei ole mitään pielustelua vastaan mutta nyt kun se tapahtuu korvausta vastaan, niin se on ajatuksena sellainen joka tulee mieleen tämän tästä.

rented
Huora vai vuokratyöntekijä?


Nytpä minä kysynkin teiltä että mitä mieltä te olette tästä huoraamisesta joka tapahtuu ilman että siihen liittyy mitään ”pakkorakoa”, joka voisi olla vaikkapa tilanne jossa esim. kämppä lähtee alta jos ei tiettyä lainaerää hoideta välittömästi tai joku muu vastaava tilanne? Kumpikin osapuoli on vapaa, molemmat tekevät sen omasta tahdostaan ja kaiken lisäksi tuntevat toisensa. Mutta. Asiaahan voidaan pohtia monelta eri kantilta joten pitäisikö minun nyt hakeutua psykiatrin pakeille koska tunnen että minua esineellistetään sillä on aivan turha tulla sanomaan että meillä miehillä tämä on eri asia koska teitä panettaa aina. Se ei suinkaan pidä paikkaansa ja silloinkin kun panettaa, niin se ei suinkaan ole sama kenen kanssa sitä paneskellaan. Entäpä tämä nainen? Onko hän huono ihminen joka käyttää hyväkseen toisen heikkoa taloudellista tilannetta vai onko hän näppärä ihminen joka saa vastinetta sijoittamalleen rahasummalle? Vai onko asia niin että minä käytän hyväkseni tätä itseäni jokusen vuoden vanhempaa naista? Niin se ei voi olla koska nainenhan oli se joka ehdotti ao. kaupankäyntiä vai onko sittenkin? Mitä jos tästä saisi kehiteltyä itselleen uuden ammatin? Maailma on täynnä ihmisiä – ja varsinkin vanhempia naisia – joita panettaa mutta jotka eivät halua sitoutua ja kun asiaa ajatellaan pienemmässä mittakaavassa, niin entäpä jos tämän huoraaminen tapahtuisikin tämän naisen ystävätärpiirissä? Huoran (eli minun) hommaaminen olisi varsin näppärä konsti seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseksi ja helpoksi/turvalliseksi asian tekee se että huora on ystävättären tuttu joka ikäänkuin varmistaa sen että kyseessä on tautivapaa sekä muutenkin ”turvallinen” tapaus.

Entäpä hinnoittelupuoli? Okei, koska en ole mikään malli sen paremmin kasvoiltani enkä kropaltani, niin mikä olisi sovelias taksa? Sanonko että saat munaa jos ostat mulle uuden kakkuvatkaimen vai niin että saat munaa jos ostat mulle lomaosakkeen tai auton? Miten asia pitäisi ymmärtää toisinpäin? Entäpä jos asiakas on sen näköinen että ylitse on ajeltu potkukelkalla about viisikymmentä kertaa ja liukuvoidetta menee ainakin kaksi litraa joten veloitus on oltava sieltä skaalan yläpäästä vai niin että asiakas on asiakas ulkonäkönäöstä/iästä riippumatta ja huoraamisessa on noudettava tasaraha – periaatteella toimivaa taksoitusta? Miten te tekisitte? No, huono kysymys johon en oleta saavani vastausta koska ymmärrän että te ette siihen voi vastata. Asiaa pitäisi kysyä joltain ammattilaiselta tai sellaiselta jolla ei ole aviollisia tai muita siteitä ja toisekseen vaikka teillä olisikin asiasta oma mielipiteenne, niin Say it! - postauksen yhteydessähän puhuttiin näistä Blogspheren rajoitteista joista ongelmallisimpana se että joidenkin henkilöllisyys on tiedossa ja kun koskaan ei tiedä missä sen oman blogin lukijat liikkuvat, niin on parempi miettiä mitä sanoo niin omassa blogissa kuin jonkun muun blogin kommenttiosiossa.

Jotta tästä ei tule eeppisiin mittoihin yltävää tutkielmaa huoraamisesta, niin on parempi että lopetan tähän mutta olisin kiitollinen jos rohkenisitte ilmaista mielipiteenne. Tekeekö huoraamiseni minusta huonomman ihmisen? Olenko ahne paskiainen vai onko okei että ratkaisen tällä tapaa ei välttämättä tarpeellisen hyödykkeen rahoituksen? Ja en tiedä että oletteko huomanneet, mutta Terveisiä Helvetistä – postauksesta lähtien olen ryhtynyt kirjoittamaan avoimemmin ja koska asiat ovat muutenkin muuttuneet, niin toivoisin sitä rehellisyyttä myös teiltä. Tällä tarkoitan sitä että mikäli päätätte kommentoida niin tehkää se siten kuin oikeasti tunnette ja jos tunnette tarvetta haukkua tai muuten arvostella, niin tehkää se. En vedä hernettä nenään enkä osoita mieltäni millään lapsellisella tavalla enkä varsinkaan tässä asiassa koska edellä mainitun kaltainen huoraaminen on asia joka ei ole niin yksioikoinen kuin äkkiä ajattelen luulisi.


Mukavaa pääsiäisen loppua kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.

41 kommenttia :

 1. Siittä vaan! Ikäni vähillä rahoilla kituuttaneena en moralisoi ollenkaan. Taksanhan voi laittaa yläkanttiin, siitä voi hivuttaa alaspäin, jollei sovi. Minusta ei olis tuohon, eikä ole niin itteensä kyllästynyttä ihmistäkään, joka vielä maksais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta!
   Köyhänä ei ole kiva olla ja tuskinpa tästä minullekaan ammattia tulee koska ulkonäkö ja - muoto on jostain Esa Pakarisen perseen ja Pääsiäissaaren patsaisen välimaastosta mutta ainaha sitä voi haaveilla. Ammattina - varsinkin kun ei tarvitsisi kadulla tepata - huoraaminen olis suht kelveä tapa tienata rahaa. Voihan toki olla että ajan oloon siihen leipääntyisi niin kuin kaikkeen muuhunkin mutta siihen asti - mikä ettei :)

   Poista
 2. Nyt meinas mennä aamukahvit väärään kurkkuun :-D Mielenkiintoinen asetelma. Huomasin, että jos sukupuoliroolit olisivat toisinpäin, suhtautuisin tähän hitusen eri tavalla kuin niiden ollessa näinpäin - olenpas minä sovinistinen. Kahden valinnoiltaan vapaan ihmisen ollessa kyseessä en kyllä koe suurta moralisoinnin tarvetta kumminkaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen!
   Asia ei ole ihan niin simppeli kuin miltä näyttää ja toisaalta mä ymmärrän sun ajatuksenjuoksun; oletusarvoisesti miehet ovat sikoja ja halventavat naista, luulevat että raha tekee heistä kuolemattomia joilla on oikeus saada rahalla ihan mitä tahansa (no tässä tapauksessa pimpainta) mutta entäpä sitten kun tätä "rahallista valtaa" käyttääkin nainen?
   En usko että kukaan tulee säälimään ja sanomaan että voi sentään kun sä menit myymään sitä kikkeliäs sille ilkeälle ja ihmisarvosta piittaamattomalle naiselle :D
   Elämä on Tyrvällä pääs...eikun siellä on kaunis kirkonkylä!

   Poista
 3. Mun eka ajatus oli, että kuinkahan kauan naistuttavasi on kerännyt rohkeuttaan uskaltaakseen kysyä? Jos hän onkin vaikka aina himoinnut sinua, mutta koska et ole ollut vapaa, hän ei ole ehdotellut mitään. Hinnasta en puhu mitään, mun mielestä jos molemmat osapuolet on aikuisia ja täysjärkisiä, niin siitä vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkökulma jota en ajatellut ollenkaan ja saattaapa olla että otan puheeksi kun tapaamme.
   Hinnoittelu tuntuu olevan se joka tässä on kantona kaskessa tai miten sen nyt sanoisi, se asia joka puhututtaa ja mietityttää eniten. Johtuneeko sitten siitä että perinteinen kuvio on toisinpäin vai mitä?

   Poista
  2. Mun mielestä suurin vaara on se, mikä tulee jälkikäteen eli jos itsetunto ei kestä vaan tapahtuma alkaa ruokkia masennusta ja itseinhoa. Siihen ehkä enemmän varautuisin.

   Poista
  3. Omalta kohdaltani voin sanoa ettei näin tule käymään koska olen aika monessa asiassa tunnevammainen ja koska tässä tapauksessa kyse on pelkästä kaupankäynnistä vailla minkäänlaisia tunteita, niin en ajattele asiaa sen enempää nyt kuin myöhemminkään. Onko se sitten hyvästä vai pahasta, siihen minä en osaa vastata.

   Poista
 4. Monisyinen juttu. Näin vanhana epäviehättävänä räähkänäkään en tykkäis ajatuksesta, että joku hoitelis minut vain rahasta tai vastaavasta hyödykkeestä, mutta kuulemma monessa parisuhteessakin käydään kauppaa seksillä. Jos et oo mun mieliksi, en anna. Jos ostat uuden pesukoneen, annan. Miksi sitten ei muissakin ihmissuhteissa, jos se ei ole kummallekaan epämiellyttävää? Toisaalta, jos se on kivaa, niin miksei sitä sitten harrasteta ihan muuten vain? Nyt kadotin itsekin pohdintojeni punaisen langan. Ehkä olen vallan väärä ihminen kertomaan tällaisista asioista mielipidettäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on on. Ehkä tuo rahan käyttö tuo maksavalle osapuolelle jotain "ekstraa" tai vallan tuntua, mene ja tiedä mutta pielustelun käyttöä kiristyksenä/kiristyksen perusteena minen hyväksy. Joko sitä tehdään rakkaudesta tai rahasta mutta sillä ei kiristetä. Juttu on perkele niin.

   Poista
  2. No tässä ollaan kyllä samaa mieltä. Ja myös niin, että jos toista ei kertakaikkiaan huvita, niin ei sillon oo pakko.

   Poista
  3. Juuri näin rakkaani. Pielustelun pitää (parisuhteessa vallankin) perustua rakkauteen ja ennenkaikkea siihen että molemmat sitä haluaa. Ainahan nämä halut eivät osu samalle hetkelle eikä edes samalle päivälle mutta silloin voi tehdä pieniä myönnytyksiä jos siltä tuntuu mutta ei pakottamalla.

   Poista
 5. Moni nainen hankkiutuu varakkaaseen avioliittoon elelemään miehen siivellä ilman että hänellä olisi syviä tunteita miestä kohtaan. Se minusta on huoraamista. Tuo sinun keissisi on kahden ihmisen välinen rehellinen liiketaloudellinen sopimus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sysksyntuulia kommentistasi!
   Niinpä, sinä sen uskalsit sanoa ääneen ja vaikka tiedänkin että tästä tulee huutia, niin tuota sun mainitsemaasi siivellä elämistä pidetään hyväksyttävänä (ja jopa kehuskelun aiheena!) eikä siitä sen kummemmin kirjoitella, ei ainakaan negatiivisessa mielessä ja ne jotka aiheesta kirjoittelevat, ovat yleensä pers'aukisia kanssasisaria.

   RLS - rehellinen liiketaloudellinen sopimus - sinä oot ihan ykkönen!
   On meinaten sellainen sanayhdistelmä että minäpä otan sen käyttöön jotta voin kysyä tältä naiselta että uusimme kenties tämän RLS:n vai jääkö tämänkertainen ainoaksi soppariksi :D

   Poista
  2. Niin ja kävin heti vakoilemassa sua ja sun blogiasi mutta blogissasi ei näkynyt yhtään tekstejä. Kirjoitteletko lainkaan (tai ainakin mä toivoisin niin) ?

   Poista
 6. Jokaisella on hintansa, väittäisin. Eli jos se on teistä molemmista OK ja tunnette saavanne vastiketta ns. koko rahan edestä, eihän siinä mitään. Hinnasta, jos tästä tulisi sun uusi ammatti: enpä osaisi sanoa. Jos ryhdyt toyboyksi, sun pitäis konsultoida jotain vast. hommaa tekevältä. Pitäisin kuitenkin hinnan/aktilaji/leidi aina samana vuosiin ja ulkonäköön katsomatta. Voisihan sitä ottaa sitten lahjoja vastaan, lisäksi... (kukkia, suklaata, tsihih) :)
  Muuten olen samaa mieltä kuin leidi tuossa edellä, eli monessa parisuhteessa käydään jo kauppaa rahalla/hyödykkeillä tavalla, joka useimmiten muistuttaa enemmän kiristystä.
  Tässä nimenomaisessa eli teidän tapauksessanne en ainakaan näe mitään ongelmaa, jos itse katsot vastikkeen olevan sopiva ja hingut sitä itsellesi, antaa palaa vaan. Kuitenkin, molempien kannattaa olla täysin selvillä siitä, mistä on kyse eli liiketoimesta eikä mistään muusta (tai jos on tai sinne ollaan joutumassa, tuleeko siitä ongelma vai ei - huh, alan miettiä liikaa).
  Ärh, sekosin jo ajatuksiini. Ehkä palaan asiaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Polga!
   Hyviä pointteja ja siinä olet kyllä oikeassa että hinnan pitää olla sama pärstä/ikäkertoimeen katsomatta koska kukaan ei voi laittaa ketään minkäänlaiseen kategoriaan tms.
   Erittäin hyvä pointti tuo viimeinen sillä jos homma menee liian tuttavalliseksi/parisuhteenomaiseksi, puhumattakaan siitä että ollaan tilanteessa jossa "kauppaehdot" aiheuttavat riitaa, niin silloin ollaan tilanteessa jossa homma on parasta lopettaa kokonaan. Niin rahallisessa kuin muussakin mielessä koska asialle uhrattu raha ja muut jutut painavat taustalla liikaa ja tällä tarkoitan sitä tilannetta jossa huoraamisella alkanut touhu on muuttumassa parisuhteeksi.

   Iso kiitos, esitit monta asiaa jotka herättivät mietteitä ja olivat asioita jotka itseasiassa olisi pitäny sopia jo heti alkuun mutta...

   Poista
 7. Mielenkiintoinen tilanne. Itse olen joskus käynyt samaa ajatusleikkiä: koska on puute rahasta ja välillä myös seksistä, miksen yhdistäisi näitä kahta asiaa? No, naisena en siihen pysty mutta oikeesti, go for it!

  Ja toisaalta, jos tuo sun tilanne käännetään toisinpäin, jos joku siedettävä, tuttu (=ei-vaarallinen) ehdottaisi mulle jotain, saattaisin minäkin sanoa että Tiistaina, anna mun miettiä tiistaihin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole mun mielestä helppo aihe ainakaan meikäläiselle jolla on rahat vähissä mutta luulisin että monelle tämä aihe on enemmänkin periaatekysymys joten päätös menee jokaisen oman katsantokannan mukaan.
   Omalta kohdaltani en pidä omaa päätöstäni huonona tai eettisesti vääränä koska molemmat vapaita tekemään mitä huvittaa eikä tässä näin ollen loukata ketään.

   Poista
 8. Luin noita edeltäviä kommentteja ja mietin, että pitäisikö minun nyt tuoda esiin se kuuluisa kriittisyyteni. Siispä:
  Mikä ihmeen tavara on sellainen, että sen saamisen takia pitää naida jotain ihmistä, jota ei muuten halua( tätä en tietysti tiedä) naida? Ehkä se noin kuulostaa jotenkin erilaiselta ja hyväksyttävältä, kun toinen osapuoli sitä ehdotti ja sinä suostuit. Eli juuri se kahden henkilön tekemä sopimus. Sitten vielä sinä olet mies ja nainen sitä ehdotti. Niin, pitäisi siis olla näistä syistä ok. No ei seniin mene.

  En kuitenkaan näe naisen tai miehen kropalla käytävän kaupan olevan hyväksyttävää. En ole uskovainen, kaukana siitä. Mutta jos haluaa elättää itsensä myymällä itseään, niin aika alas on vajottava.

  Mutta tämä teidän sopimus ja juttu, on siis minunkin mielestäni täysin teidän kahden välinen asia, eihän sinun olisi siitä tarvinnut kertoa edes täällä blogissa, ja hyväksyn sen mitä teette.

  Mitä tulee avioliitossa tms suhteessa siihen, että jotkut naiset ns "antavat", jos saavat jonkun tietyn kalliin esineen tms, niin hyi hito, samaa kropalla tehtävää kauppaa se on. Ei sitä muuta avioliitto.

  Minä ainakin nain silloin kun naitattaa, ja jos jotain haluan hankkia, hankin sen omilla rahoillani tai keskekutelen miehen kanssa, että hankitaanko. Siihen ei naimisia sekoiteta.

  Tuliko kantani selväksi? Teidän sopimus on ok, mutta jatkuva kaupankäynti omalla kropalla on AINA toista halventavaa, olkoon sukupuolet miten päin tahansa. UGH.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nämä sun aatokset ole mun mielestä mitenkään kriittisiä vaan ihan järkeenkäypiä ajatuksia. Tuohon ensimmäiseen kohtaan sanon että itselleni ei ole tullut mieleen ehdottaa seksin vaihtamista tavaraan joten en ole ajatellut asiaa niin enkä totisesti tunne tarvetta siihen mutta nyt kun ehdotus tuli toiselta osapuolelta, niin hankinnan "helppous" - jos näin voidaan sanoa - oli se jonka perusteella tein päätökseni.

   Huoraaminen noin ylipäätään...sitä en tuomitse koska on niitäkin ihmisiä jotka eivät kykene "normaaliin" työhön mutta kykenevät tuottamaan seksuaalista mielihyvää joten heillä tämä huoraaminen voi olla ainoa tapa tienata elantonsa. Toki suurimman osan huorista muodostaa normikuntoiset ja se mitä he kropallaan tekevät, on mielestäni heidän oma asiansa.

   Avioliitossa tapahtuvan seksuaalisen kaupankäynnin tuomitsen myös minä koska se on asia jota ei pitäisi tapahtua terveessä suhteessa ja kun avioliitossa käytetään seksiä kiristämiseen, on se paljon pahempaa kuin se että ihminen myy kroppaansa rahaa vastaan.

   Kiitos kommentista Rantis!
   Näitä asioita ei voi miettiä ellei tule kommentteja ja jokainen kommentti on tavallaan oikeassa koska mikään - kuten tämäkään asia - ei ole yksiselitteistä.

   Poista
 9. Meinasin kirjoittaa että siitä vaan, mutkat suoriksi, kukin tehköön kuten parhaaksi näkee,mutta enpäs sittenkään. Musta ei saa moralisoijaa tekemälläkään, mutta kun olen muutaman kerran saanut sitten kuunnella tekojen jälkituntemuksia, vaikka kuinka aikuisia oltaisiinkin, niin kehottaisin miettimään. Helpoltahan se tuntuu 1+2= 3 ja sillä siisti. MUTTA. En sinua tunne, mutta olen saanut sellaisen käsityksen että olet jokseenkin ylpeä ihminen ja harvemmin valitset sen 'mennään mistä maita atalin'- ratkaisun...ja tuo kuulostaa juuri sille. Toinen juttu: olen myös saanut sellaisen käsityksen, että arvostat naisia (mainitsen, etteivät huorat musta kuulu mitenkään luokkaan B, siitä ei ole nyt kysymys)ja jos tämä nainen kuuluu ystäväpiiriisi, niin onko susta siihen, että 'saa' vaan vastiketta vastaan? Sitten kun sulla on se himoittu tavara, niin muistatko miten sen olet saanut ja jos niin, onko se hyvä muisto vai vähän semmonen kaivertava?
  Itselleni on tarjottu rahaa muutaman kerran kun olen ollut tiukassa tilanteessa ja vaikka kiusaus oli kova, niin ei kuitenkaan, varsinkin kun ehdotus tuli tutuilta miehiltä. Siinä kävi paremminkin niin, että kyseiset tippuivat asteikossani paria riviä alemmas koska itse olisin heidän asemassaan tarjonnut a.lainaa b.lahjoittanut . Tai sitten esim. ostanut jotain tekemäänsä, kuten heinä esim. tekemäni taulun tai jotain...koska seksi,kun antajana on tutumpi ihminen, ei mielestäni ole 'tavara', vaikka sitä kuinka yrittäisin ihan puhtaasti sinä ajatella.
  Asia on eri, jos 'kauppaa' käydään tuntemattomien ihmisten kanssa. Niin tyhmälle kuin se saattaa kuulostaakin...(tätä voin uudelleen miettiä jos joku osaa analysoida paremmin).
  Joten omaksikin suureksi yllätyksekseni mun mielipiteeni tähän on EI. Koska on kysymys kaupasta. Voitte kiertää asian niin, että sä hoidat homman vaikka esim. säälistä ja han antaa sulle halutun tavaran vaikka lahjaksi ...mutta pienenä kivenä kengässä saattaa olla se ,että kummatkin tietää asian todellisen laidan.
  Kuitenkin, go ahead jos sille tuntuu ja kaikilla hyvä mieli. Live and let live ;)
  (ps. Pistä outojen lampaitten rahakeräys pystyyn ja vannon, että tulet tuloksista yllättymään.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis aita matalin...heh.

   Poista
  2. Arvostan naisia ja mitä tulee saamiseen, niin nyt tulee muistaa että tässä tapauksessa se on kaupankäyntiä ehdottanut nainen joka saa vain vastiketta vastaan kuten sä asian mainitsit. Ymmärrän kyllä ajatuksesi ja se on ihan okei siinä mielessä että minä en maksa enkä tule maksamaan seksistä koska seksi on mulle enemmän tunnepuolen juttu. Toisin sanoen haluan että rakastelemiseen kuuluu rakkaus ja rakkaus taasen edellyttää parisuhdetta. Hieman ristiriidassa tiistain huoraamisen kanssa mutta maksajana on nainen enkä minä, niin suhtaudun asiaan eri tavalla ja tietysti päätökseen myönteisesti vaikuttava elementti oin pitkään jatkunut selibaattini ja tämän myönnän aiemmin mainitsemani avoimuusperiaatteeni mukaan enkä piilottele omia halujani.

   Kiitos kommentista ja sulla oli hyviä pointteja joihin monet varmasti yhtyvät mutta tiistai on mun oma valinta eikä se siitä muutu.

   Poista
  3. Öööö...en tiedä ilmiintyikö tuo sun vastauksesi hieman eri kohtaan kuin mitä tarkoitit mutta mikäli se oli tuohon omaan vastaukseeni, niin tässä tapauksessa kyllä. Muija saa munaa ja minä saan vajaan tonnin hyödykkeen. Summasta voidaan päätellä se ettei naisella ole rahasta puutetta koska en millään jaksa uskoa että selkävammainen huora olisi tonnin väärti. Ei sitten millään.

   Poista
 10. Huisin monta asiaa ja nyanssia. JOs niistä jokaista lähtisi pohtimaan pidemmälle, niin puhuisin varmaan itseni jossain kohtaa pyörryksiin...
  Tottahan on, niinkuin edelä on jo mainittu, että Rikkaisiin Naimisiin pääsyä pidetään jotenkin yleisesti hyvänä, eikä kukaan tuomitse. Samaahan tuo karkeasti ajateltuna on.
  Suoraviivaisesti ajatellen olen sitä mieltä, että jos molemmat on vapaita, eikä kolmansia osapuolia satuteta, niin miksei. SEhän on sitten molempien oma asia, miten asian "omakseen" tuntee.
  Enkä edes kiellä, ettenkö olisi joskus ihan aidosti rahapulassa ja hädässä pohtinut vakavasti sekä itseni myymistä, että varastamista. Ymmärrän hyvin tässä tilanteessa, että hätä ei lue lakia. Itseni tuntien jätin asian vain ajatuksen asteelle molemmissa.
  Mutta siis, anna mennä, jos siltä tuntuu. En osaa tuomita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ymmärrät tämän rahallisen ahdingon, olkoonkin että kyseessä on hyödyke jota ilman pystyn elämään mutta kun asiaa ajatellaan selviytymisen (vuokrat, laskut, lainat) kannalta niin en mä tuomitse jos joku hoitaa nämä asiat kropallaan. Kukaan ei siihen pakota ja koska yhteiskunta tänä päivänä tarjoaa aika helvetin hyviä rahallisia apuja/järjestelyjä, niin huoraaminen on jokaisen oma päätös ja jos kylmästi ajatellaan (viimeksi mulle on tarjottu persettä á 2 tuntia/800,- euroa), niin aika "helpolla" tienaa esim. muutaman kuukauden korvausten verran joka taasen saattaa koukuttaa sellaisia jotka ovat tottuneet siihen että rahaa ja maallista mammonaa löytyy. Meitä kun on moneen junaan.

   Kiitos kommentista koska se toi taas yhden näkökannan lisää tähän täällä jurtalla vähän puhuttuun aiheeseen ja vallankin nyt kun huoraaminen menee käänteisen kuvion mukaan.

   Poista
  2. Tää ei kuulu itse asiaan, mutta mä olen tuosta "yhteiskunta tarjoaa aika helvetin hyviä rahallisia apuja/järjestelyjä" -kohdasta omakohtaisesti totaalisen vahvasti eri mieltä. Sisäilmasairastuneena en saa mistään mitään kompensaatiota, että en voi tehdä työtäni kuin osa-aikaisesti. Totta kai sitten on enemmän vapaa-aikaa, mutta sitä ei voi syödä ;-)

   Poista
  3. No joo, myönnetään että se tuli diplomaattiosastolta" koska tiedänhän minä kuinka nihkeää ja suorastaan mahdotonta kaikkinainen toiminta on Kelan ja muiden instanssien osalta. Tai no, ne jotka sitä apua ihan oikeasti tarvitsevat, eivät sitä saa mutta sitten taas ne jotka asioivat pelkästään luukutusmielessä, niin saavat ja se on asia joka on helvetin väärin. Tämä näin yleensä (tiedän aika helvetin monta tapausta) mutta onhan joitan poikkeuksiakin.

   Minä niin toivoisin että ne sinunkin asiat järkkääntyisi jotenkin mutta kun viime viikonlopun kaikki pelitkin meni yksi oikein - tuloksilla, niin en päässyt viestittämään että laitas takki ylles niin lähretään poikkemaan pankissa.Minä näet oikeesti ajattelen teikäläistä <3

   Poista
  4. No saman verran mullakin oli oikein, joten ei vielä oikein voida juhlia... Mutta kiitos ajatuksesta, sä oot ihana <3

   Poista
  5. Sinä se tässä olet ihana ja koska olen tätä nykyä avoin, niin hetken jo pelkäsin että sä olet suuttunut meikäläiseen ja se oli ajatus joka rassasi mun päätäni.

   Poista
  6. Höpsis, mistä mä nyt sulle suuttuisin?

   Poista
  7. No ajattelin kun en vastannut siihen yhteen juttuun...mä kun päätin (ja sanoin siitä postauksessakin) etten mä halua puhua siitä mutta olisihan tuon voinut sanoa vastauspostissakin eli en toiminut oikein fiksusti.

   Poista
 11. No jopas. Ensinnäkin pointsit sulle siitä, että toit asian julki, harva pystynee moiseen.
  Yleensä ko. kaupankäynti on yksi ikuisuustabuista, sitä tapahtuu varmasti aina ja kaikkialla.

  Toisaalta, kaupankäyntiähän tuokin on, maksuväline on seksi. En minä ole mikään tuomitsemaan, käsittääkseni kumpikin olette aikuisia ja täysivaltaisia ihmisiä.

  Se on kyllä fakta, että välinne muuttuvat, lopullisesti tuon jälkeen. Mietin myös luottamusta, se on aika iso asia. Tuskin sopimuskumppanisi levittelee kylillä tietoa että toimii Sugar Mamana?

  Joo, nyt jään sitten odottelemaan jatkoa. Koukuttavaa joskin vähän hassua jäädä ns. tirkistelemään.

  Meni nyt sitten yöunet kun piti tätä ryhtyä pohtimaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä olen ajatellut olla avoimempi ja olen tätä politiikkaa jo noudattanutkin parin, kolmen viime postauksen osalta joten tämän aiheen käsittely ei ollut mitenkään ongelmallista. Asiaan tietysti vaikuttaa se että mun on helpompi kirjoittaa näistä kun ei tarvitse miettiä kuka lukee ja mitä lukee mutta olipahan mielestäni aihe josta ei paljon huudella vaikka sitä - kuten jo mainitsitkin - tapahtuu varmasti hyvin suuressa mittakaavassa.

   Samaa mieltä välien muuttumisesta, en tiedä miten entinen kaveripohjalta toiminut suhde menee sitten jatkossa ja minkälaisia mietteitä tämäniltainen herättää mutta sen olen päättänyt että vastaavanlainen "kaupankäynti" jää tähän yhteen kertaan ja varsinkin tämän naisen kanssa. Vanha totuus kun on se että mitä pitemmälle asiat etenevät, sen mutkikkaammiksi ne käyvät ja se on tilanne johon en halua joutua.

   Mitä taasen jatkoon tulee, niin voin huomisessa postauksessa mainita tästä illasta ehkäpä lauseen verran koska tämä tavallaan jää tähän kun kerran kyse ei ole mistään ihastumisen aiheuttamasta suhteen muodostamisesta tai vastaavasta. Koitan kyllä tulevaisuudessa keksiä jotain tirkisteltävää :D

   Poista
 12. Tjaah.
  Aika kinkkinen tilanne äijällä päällänsä.
  Nyt mitenkään en epäile sun mieskuntoas, mutta mitä jos leidi sanookin että et "antanut" tarpeeksi ja vekotin ei vaihda omistajaa?
  Jos olet varma, ettei asia paina mieltäsi myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo saattaa olla täysin mahdollista ja sen näkee sitten illalla miten asian kanssa käy, tosin toivon ettei mitään tällaista tule ja kaikki menee ilman ylimääräisiä kuvioita.

   Poista
 13. Tämähän nyt tulee kaikenkaikkiaan myöhässä, mutta minusta tuossa jutussa on oleellisinta se, tekisitkö sen myös korvauksetta. Koska kyseessä ei nyt kuitenkaan ole varsinainen hengenhätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen pointti ja vastaus on etten tiedä. Meillä kummallakin kun on ollut parisuhteemme ja koska kumpainenkin on tällä hetkellä sitä mieltä ettei halua sitoutua, niin asia ei ole koskaan noussut esiin, lähinnä sen takia että molempien mielestä rakasteluun kuuluu olennaisena osana rakkaus.
   Siksipä tämä hänen ehdotuksensa olikin niin yllättävä ja syytä miksi hän teki sen, en tiedä koska hän ei suostunut sitä kertomaan. Olen ajatellut asian niin että häntä vain yksinkertaisesti panetti sen verran paljon että halusi tehdä jotain tällaista mitä sitten eilen tapahtui. Te naiset olette sen verran mystisiä olentoja ettei teistä ota aina selvää.

   Poista
 14. Tässä jutussa minua jäi kaikkein eniten mietyttämään, mikä on se hyödyke/tavara, jota himoitsit niin paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh.. se oli ihan typerä juttu. Turhan kallis tavara jolla mä en olsi loppupelissä tehnyt mitään..liittyy kodin elektroniikkaan.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins