Hullu nainen - Man in the Middle

Jiiiieeeeiii!! Limbus 2016 (Satanic Tribulation) – tapahtuma eli Korpirunkkareiden mailla viettämäni viikko on nyt ohitse ja mä olen vapaa! Suurin osa takahikiällä viettämästäni ajasta kului orjahommissa mutta kyllä siinä kivenlohkareiden siirtelyn lomassa ehti jotain tapahtuakin ja sen tähden mulla olis muutama kysymys teille. Ei mitään vaikeeta, haluaisin vaan tietää semmoisen jutun että onko olemassa mitään varmoja merkkejä siitä että nainen on jyrähtänyt? Siis totaalisesti, ei mitään pientä napsumista vaan ihan perinteistä hulluna olemista mutta kuitenkin niin ovelalla tavalla ettei ympäristö sitä huomaa ja tästä syystä tämä psyyken toiminnoiltaan hieman omituinen nainen saa kuljeskella vapaana ja kykenee jopa töihin. Katsokaas kun minä tapasin yhden naisen ihan silleen puoliksi vahingossa ja tässä ollaan vaihdettu ajatuksia muutaman kerran oikein livenäkin, hääp vaikuttaa mukavalta ja huumorintajuiselta naiselta, on ulospäin suuntautunut ja kaikin puolin ok mutta: jos mä satun vaikka sanomaan että onpas täällä nihkeä keli, niin tämä muija tokaisee välittömästi että jaa olen mä nihkeä? Miten sä tuon perustelet? Pitäiskö mun muuttua jotenkin?
Tai jos erehdyn mainitsemaan että olipa tuossa ohi ajaneessa autossa leveät renkaat, niin tämä mielipuoli kottarainen kääntää asian kysymystulvaan Ai olen mä leveä? Kai mun on sitten laihdutettava? Mä en voi sille mitään että mä olen läski ja tämä on aika saatanan rasittavaa koska hääp ei ole edes BMI:n ylärajoilla, vaan hyvä jos on edes keskivaiheilla ja on muutenkin kaikin puolin sellainen ettei hänen ulkomuodossaan ole mitään sellaista mikä antaisi hänelle aiheen tuntea alemmuutta tai vaivaituneisuutta.

Olen koittanut pohtia että mistä tämä helvetin ylikriittisyys omaa itseään kohtaan johtuu mutta ei siihen löydy mitään järjellistä selitystä. Sen ymmärtäisin jos nainen kärsisi Holstein–Geier:n syndroomasta joka on Napoleon-taudin pahempi versio ja on siis tila jossa potilas kuvittelee maailmanherruuden lisäksi kaiken ympäristössään/maailmassa tapahtuvan koskevan häntä tai johtuvan hänestä/hänen toimistaan. Holstein–Geier' issä potilasta nimittäin vaivaa edellä mainittujen harhojen lisäksi ankara itsekritiikki jossa hänen minäkuvansa on vääristynyt niin pahoin että hän tuntee olevansa jatkuvan arvostelun ja tutkinnan kohteena. Holstein–Geier on hyvin yleinen 12 – 24 vuotiailla pissiksillä (teenybobber) joilla tämä sairaus on kehittänyt erilaisia mutatoituneita variaatioita kuten LAMFGL:in (Look at My Fucking Gudgeon Lips) jossa potilas työntää huuliaani niin törkeällä tavalla eteen että se saa potilaan näyttämään turkulaiselta martalta joka on nuuhkinut mankeliin menevää lakanaa aivan liian läheltä. LAMFGL:ia tavataan myös jo parhaimmat kilometrinsä ohittaneilla, Man in the Middle * – nälkäisillä naisilla jotka koittavat epätoivoisesti täyttää puuman tunnusmerkistön. Tilanteen tekee pahemmaksi näillä vanhemmilla naisilla se, että puumahan on tunnetusti sulavaliikkeinen mutta myös hyvin sulavalinjainen yksilö joten nämä…..hmmmm…..aika hemmetin pitkään eläneet naisimmeiset koittavat paikata tämän puutteen överiksi menevällä botoxin käytöllä sekä täysin vituilleen menneillä ihon kiristysleikkauksilla, jolloin lopputuloksena on lähes poikkeuksetta näky joka muistuttaa Mäkisen Jaskan vuonna 1987 hissien ovien väliin jättämää lompakkoa (narinaa, absurdeja muotoja ja omituinen haju)

* Man in the Middle on tuttu termi haittaohjelmien ja virustorjunnan puolelta mutta päätin lanseerata sen kikkelin eli Viisikosta tutun Dick' in kauniimmaksi nimeksi. Jo pelkästään sen takia että sen nimensä mukainen sijainti osoittaa mistä on kyse ja onhan se paljon helpmpi naisenkin sanoa että ”Man in the Middle näyttää siltä kuin sillä olisi asiaa” kuin se perinteinen ”Jaahas, sulla sitten taas seisoo”.

craziest
Redheads......


Okei, hieman lipesin aiheesta mutta tämä on kuulkaas aika vaikea tilanne. Tällä kyseisellä naisella kun ei siis ole ulkomuotonsa tai minkään muun seikan puolesta syytä moiseen käytökseen, eikä hän ole omien sanojensa mukaan ollut aiemmin missään sellaisessa parisuhteessa jossa häntä olisi dissattu tai millään tapaa muutenkaan alistettu ja kun historiasta löydy mitään traumaattista kokemusta joka olisi voinut laukaista tämän suhteettomuuksiin menevän itsekritiikin, niin minä en tiedä miten tälläiseen tulisi suhtautua. Eihän toiselle voi sanoa että luuletko sinä vittu että kaikki pyörii sun ympärilläsi mutta toisaalta – vaikka kuinka koittaisi ymmärtää ja käyttäytyä/rohkaista – niin ei tuollaista kyllä jaksa eikä varsinkaan kun se on jokapäiväistä ja tapahtuu monta kertaa päivän aikana. Paska rasti siis ja en tiedä teenkö oikein mutta jotenkin tuntuu että tämä ei johda mihinkään koska taustalla on myös aika saatanan vainoharhaisia ajatuksia. Omalta kohdaltani olen ottanut tämän Karman suoranaisena vittuiluna koska kyseessä on punapää, vieläpä suht nuori sellainen (jos vertaa meikäläiseen) ja muuten asiat on ok. Ajatus kulkee samaa rataa, hääp on tosi hauska tyyppi ja on muutenkin sellainen jonka kanssa voisi jotain tullakin mutta edellä mainittujen syiden takia ei sitten kuitenkaan tule. Ärh.

Muuten täällä Paimentolassa asiat ovat rullanneet aika mukavasti, sain vihdosta viimein luovutettua kuivausrummun sitä enemmän tarvitsevalle ihmiselle ja tässä parin päivän sisään pitäisi keittiön kalustus kasvaa mielestäni aika hemmetin hyvällä työpöydällä. Hyvällä siksi että siinä on pöytätilaa paljon koska se on kulmapöytä ja se on peräisin erään tuotantolaitoksen laboratorioista joten siinä on mm. säädettävät jalat, hyllystö ja lukittava kaappi joten normaalisti pöydälle kertyvän roinan saa hyllyille ja tärkeämmät jutut kuten auton vara-avaimet, kakkospuhelimet ja muun arvokkaamman tavaran saa lukittavaan kaappiin. Neitsytkammioni keittiössä kun on tilaa – kiitos erillisen syvennyksen jossa tiskipöytä ja kaapistot tasoineen sijaitsevat – joten pöytä tulee kuin tilauksesta sillä sen alle pitäisi mahtua normaali 60 litrainen pakastin joka on vielä hankintalistalla. Jos nyt kuitenkin käy niin, että ilmenee jotain mikä ei minua tuossa pöydässä / sen sijoittelussa miellytä, niin laitan siitä kuvan blogiini ja jos jollain on tarvetta tälläiselle pöydälle, niin pöydän saa ilmaiseksi ja minä myös tuon sen tilattuun osoitteeseen ilmaiseksi. Suomi kun on sen verran pieni maa niin se on mulle aivan sama missä mahdollinen toimitusosoite on ja varsinkin näinä aikoina kun diesel on lähes ilmaista.

Katselin tuossa ennen tämän postauksen tekoa että olen viimeksi julkaissut 02.02 joten tuosta päivästä on reilu viikko, mikä taasen tarkoittaa sitä että rästissä olevia asioita löytyy niin s-postin kuin lukulistankin puolelta joista koitan selviytyä tämän päivän ja huomisen aikana. Ihan ensi töikseni nimittäin leipasen juustokakun koska ajattelin palkita itseni viime viikon kärsimyksiltä. Vastoinkäymiset kun eivät loppunneet kotioven sulkemiseen sillä kun tajusin olevani kotona, kaukana tuolta kirotusta serkunnussijoiden valtakunnasta, innostuin niin paljon että laitoin tanssiksi eteisessä mikä oli helvetinmoinen virhe. Paimen – ripaskassa on nimittäin kohta jossa molemmat jalat heitetään suoriksi eteen ja tämä onnistuikin vahatun lattian ansiosta erinomaisesti mutta etäisyyden arvioinnissa sattui perkeleellinen virhe, mikä toisaalta on ymmärrettävää sillä Paimen – ripaska on todella kiivastempoinen tanssi ja vielä kun tähän lisää rajattoman riemuni, niin tottakai jalkani osuivat vastapäiseen seinään voimalla joka lennätti tomumajaani taaksepäin aina eteisen paljeovin suljetun vaatesyvennyksen/narikan perälle. Harmi vaan että paljeovet olivat kiinni eikä tuskaa helpottanut yhtään se että tuon 60cm syvän tilan pohjalla könötti mittaamattoman arvokas aasialainen käsityön taidonnäyte josta tuli tonnisen perseeni aiheuttaman impactin jälkeen entinen, aivan samoin kuin paljeovista. Jos joku haluaa tietää mikä tuo arvokas käsityön taidonnäyte oli, niin se selviää kun käy Hong Kongin sivustolla ja laittaa sivustolla olevaan hakukoneen kenttään sanat : halpa kenkäteline. Joo, se on se 8.90,- euroa maksava rautalankaviritys.

Tällaista tällä erää, kiitollisena otan vastaan vinkkejä sen tiimoilta että mistä tietää jos naisella viiraa päästä ja hei, kevättä kohti mennään joka on hieno asia (satun tietämään ensi kevään ja varsinkin ensi kesän rantamuodista aika paljon ja se on kuulkaa jotain joka kääntää katseita!) joten pipo pois silmiltä.
Muistakaa olla ihmisiksi. I love you all ja mulla oli ihan oikeesti ikävä teitä.21 kommenttia :

 1. Besserwisseri täällä sanoo että aihe on liian läheinen, ei ossaa sanoa. Paitsi että todella hermostuttava ja ärsyttävä tapa tuollainen. Kehujen kerjuuta? Tyyliin "Vitsi mä oon ruma ja lihava (sano nyt, että oon kaunis ja ihana)" tai jotain? Oletko kysynyt, miksi se höpisee semmosia, tai sanonut, että se on kiusallista?

  Mutta diesel on kyllä halpaa! En oo silleen kiinnittäny asiaan huomiota, mutta mies just eilen mainitsi (sillä on tiisseliauto) että monta senttiä on talven aikana laskenu hinta, ja onhan se. Öljyn hinta on alhaalla.

  Pipo on kyllä edelleenkin silmillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hermoille käypää ja tuossa kun tein safkaa (innostuin juustokakun teon lisäksi keittelemään perunoita ja tein makkarakastiketta), niin mietin tätä asiaa ja kyllä se niin on että hääp saa jatkaa omalla tahollaan ja minä jatkan omallani.
   Olen mä sille sanonut asiasta ja se sanoo että joo, ei epäile että minä häntä tarkoitan mutta ei mene kuin hetki, niin sama kysely/epäily jatkuu ja minen en jaksa enää.

   Poista
 2. No, jos sun täytyy sun ihan ylimalkaisia heittojasi alkaa selvittelemään, että "en nyt kyllä tarkoittanut sua noilla kitkarenkailla" jne... Niin teillä ei ainakaan taida huumoripuoli kovin natsata. Se on taas itselleni yksi hyvin tärkeitä parisuhdetta ylläpitäviä tekijöitä. En ikinä jaksaisi vääntää ratakiskosta kumppanilleni, mitä kullakin asialla tarkoitan.
  Ehkä tälläistä on helppoa kommentoida kohta 20 vuotisen suhteen jälkeen, mutta kyllä se edelleenkin on yhteinen huumori, joka monessa asiassa on auttanut eteenpäin.

  Ja millaisen kuvan on täällä paimentolassa saanut, niin sun naiselta tarvitaan ehdottomasti huumorintajua. Sellaista samanlaista, mitä itsekin omaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän kumma juttu koska likalla on kyllä huumoria mutta näihin ympäristöön kohdistuviin havaintoihin (esim. nuo renkaat joita katselin liikennevaloissa) hän suhtautuu todella sairaalla tavalla ja se on asia mitä en jaksa.
   Eri asia jos vaikka kerran vuodessa heittäisi tuollaisen ihme jutun ian herjalla mutta kun se on jokapäiväistä ja vielä montaa kertaa päivässä, niin jotain on pakko olla vinksallaan ja pahasti mutta kun omien sanojensa mukaan on mentaalipuolelta ihan okei, niin mitäpä minä sitä kiistämään. Tosin likka saa jatkaa jonkun muun kanssa tätä kuviota koska mulle riitti.

   Poista
 3. Kuulostaa hiukan liian hankalalta tapaukselta. Homma voisi toimia, jos silloin tällöin luulisi jotain sanomista vihjailuksi jostain ja sitten kysyisi suoraan, että "ai oonks mä läski vai" ja sitten kun selittäsit, että ei oo ja vielä vähän kehaisisit päälle, niin homma olis sillä ohi. Kenellä vain voi olla tämmöisiä "pieniä traumoja" joskus, mutta jos hitto vie joku nainen vetää tuollaista jatkuvasti ja vielä täysin häneen liittymättömissä asioissa, kuten leveärenkaisesta autosta, niin kyllähän siinä hankkii vain ongelmia itselleen, jos tuollaisen naisen ottaa. Ei ole normaalia yhtään tommonen käytös! Kyllä asia on niin, että jossain viiraa.

  Mun mielestä jo se on aika iso ongelma, että on naisia, jotka reagoi miehen naiseen kohdistamaan kehuun kiitoksen sijaan kysymällä, että "oliko toi joku läskivitsi". Mutta että vielä löytyy sellainenkin nainen, joka ihan randomia asiaa kommentoitaessa liittää kommentin negatiivisesti itseensä, niin huh huh.

  Mutta ei siinä mitään, maailmassa voi kaikkea outoa tulla vastaan, sen olen tässä itsekin viime viikkoina huomannut, nimimerkillä vartija haukkui mut töissä kusipääksi ja kävi kiinni jne, joten jos turvallisuuden edustaja onkin se, jota pitää varoa, niin kyllä tosiaan voi olla punapäisiä naisia, jotka luulee nihkeän kelin kommentoinnin tarkoittavan sitä, että hääp on itse nihkeä. HUOH!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLet oikeassa ja just tuossa Simpukalle sanoin että kerran vuodessa ja herjana heitettynä nuo skeptiset jutut vielä ymmärtäis mutta kun niitä joutuu kuuntelemaan tunnin välein niin se on jo liikaa.

   ???
   Vai on teikäläiseen käyty kiinni ja vielä haukuttu...ei saatana, minä kun luulin olevani pimeä mutta näyttää siltä että maailma on menossa todella sairaaseen suuntaan. Ehkäpä sitä pääseekin kaikista helpoimmalla kun elelee ihan yksistään eikä anna muutenkaan minkäänlaista aihetta kenellekään missään asiassa. Toisaalta tällainen käytös on tasapäistämistä parhaimmillaan ja se sotii mun periaatteita vastaan joten jos sitä vaikka elelis ihan sinkkuna mutta muuten samanlaisena kuin tähänkin asti. Kaikille kun ei kuitenkaan voi olla mieliksi enkä mä sitä haluakaan.

   Poista
  2. Joo no olipa kerran vartija, joka ehti yhden työvuoron aikana haukkua mut ihan mulkuksi, kusipääksi, hulluksi ämmäksi jne. Ehti myös seurata mua kaikkialle taukoja ja siivouskomeroa myöten. Ehti töniä mua asiakkaiden aikana. Ehti tintata mut tuolilla tulostimen viereen, niin etten heti päässyt pois. Ehti roikkua mun hartioissa niin, etten päässyt pois myymälän toimistosta. Ehti hiplailla mun kylkeä/kainaloita yms. Ja kertoa kuinka kiva on katsoa, kun nainen tiskaa. Siinä kohtaa kyllä ilmoitin, että jos oltais siviilissä, niin olisin jo lyönyt. Mutta niin, koska en halua itse potkuja siksi, että yrittäisin kuristaa vartijan kesken työpäivän, niin asia hoidettiin ns. virallista kautta ja kyseisellä juipilla ei ole enää mitään asiaa yhteenkään meidän ketjun liikkeeseen vartioimaan. Parempi näin, sillä vaikka luotto omiin voimiin onkin (liian) iso, niin saattaisi kuitenkin olla kohtalokasta meikäläiselle alkaa tapella bodaavan vartijan kanssa, jolla on luotiliivit vartijakolttunsa alla...

   Poista
  3. No just. Mikään ei ole alhaisempaa kuin tuo käytös mitä tällä vartijalla ja osoittaa että jätkällä on aika pahoja ongelmia itsensä kanssa.
   Linnassa näitä vastaavia näki aika usein, luottivat omaan kokoonsa aina siihen asti kunnes menivät vittuilemaan/uhittelemaan tyypille jolla oli tahtoa ja nämä kohtaamiset päättyivät siihen että pullistelija siirtyi toiseen taloon - pitkällisen sairaalareissun kautta.
   Vanha ja paikkansa pitävä sanonta: "Kaikki mikä on pohkeessa on päästä pois".

   Poista
  4. Marra vois informeerata privana kuka tuo urpo on ollut (osoite taitaa löytyä viimeisimmän postaukseni kommalootasta), niin eipä tule olemaan töissä missään muussakaan vartiointiliikkeessä kauaa. Itsekin tuon tapaisesta urposta kuulleena mietin, ettei vaan olisi eräs tietty molopää kyseessä, joka on jo kerran saanut fudut k.o. käytöksen vuoksi. Voiko näitä olla useampia..!!!!!!! Yököttävää.

   Poista
 4. Jotain kipeetä kehujen kalastelua? En mä muuta keksi? Tuli mieleen kun tota luin, että entä sitten, kun kyseessä olisi ns. isommat asiat? Hermothan siinä menis.
  Nyt on kyllä jokainen kommentoija naisenpuoli, olis kiva saada tähän miehenpuolen mielipidettä myös. Mehän ollaan jo näköjään joukkolynkattu redhead ;)
  Mä en voi mitään sille, että mä tirskautin pärskäytin, kun näin sieluni silmillä turkulaisen mankelihuulen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä tiedä...ei se nyt varsinaisesti kehuja kalastele koska muutaman kun olen niitä sanonut niin hääp vaan virnistää joten tässä on joku muu juttu ja se on sellainen jota minen ymmärrä enkä jaksa enää yrittäkään ymmärtää.

   Hieman pelotti laittaa tuo vertaus koska martat ovat hyökänneet aikaisemmin mun kimppuuni :D
   (vaikken minä sillä mitään pahaa meinannut :P)

   Poista
 5. Juu, ei, en ymmärrä alkuunkaan tuollaista. Jos ei selvää järkevää puhetta usko ja sitä myös itse tuota, niin unohda koko akka.

  Voithan kysyä ihan suoraan, että mitä tarkoittaa, kun jutut on tuollaisia. Pyydä selitys suomeksi.

  Ja jos naista kehuu jostain asiasta, niin minä ainakin vastaan, että kiitos, olipa kauniisti sanottu.

  Että näin jääkäsi toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkäsi on oikeassa ja minä jo päätin ettei meidän jalanjälkiä näy rinnakkain koska minä olen vanha koira enkä jaksa tommosta.
   Mukava likka kaikinpuolin mutta tämä yksi ominaisuus on himppa liian dominoiva.

   Poista
 6. Jos nyt rakas paimen lähdetään siitä, että meillä jokaisella naisella viiraa jollain tavalla päästä. Sun tarvii vaan löytää se yksilö, jolla se viiraus haittaa elämää mahdollisimman vähän :). Näin on näreet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatana Puolis että mä rakastan sua koska sulla on munaa sanoa että teillä jokaisella viiraa jollain tavalla :D
   Oikeesti, kaikilla meillä viiraa ja kuten sanoit, täyty löytää se jonka kanssa nämä viiraukset menevät yksiin ;)

   Poista
  2. Olen Puoliksen kanssa aivan samoilla linjoilla. Jokaisella on oma miinakenttä, johon ei tee mieli astua. Eli sellaisen vähiten haittaa aiheuttavan ja eniten riemua aiheuttavan kanssa kannattaa kohtailla ;-)

   Sellainen löytyy kyllä, ei ehkä sieltä kyliltä jossa männä viikolla kävit, mutta kun pidät antennit hereillä niin löytyy kyllä =)

   Poista
  3. Jep. Tässä olen ihan samaa mieltä ja olen tätä kirjoitettaessa jo astunut pois tältä miinakentältä :)
   Ei näillä kympeillä enää yksinkertaisesti jaksa tuollaista teinimäistä käyttäytymistä varsinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

   Toivoa täytyy että jostain löytyisi sellainen....hmmmm....mukava naisihminen ;)

   Poista
 7. Minun mielestäni kuulostaa aika oudolta tuollainen. Itse asiassa tuli mieleeni eräs pomo, jolla oli kiusaamistaipumus, se ilmeni hiukan samanlaisina random-kommentteina. Voisit ehkä kysyä 'mitvit'?-tyyliin mitä hän tarkoittaa moisilla heitoilla.

  Kyllä tässä maailmassa naisia riittää Paimenellekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella outoa tai tällä hetkellä voidaan sanoa että oli outoa käytöstä.
   Vakaasti uskon - koska mitään syytä ei ole eikä historiasta löydy mitään traumatisoivaa tapausta - että hääp oli yksinkertaisesti mieleltään sairas mitä en tietysti kenellekään toivo mutta ei tuollainen ole muuten selitettävissä.

   Se on hyvä jos paimenillekin riittää naisia - me kun ollaan joka stanan jonon loppupäässä :D

   Poista
  2. Toki voi olla, että joku edellinen sulhanen on omalla toiminnallaan aiheuttanut tuollaisen käyttäytymismallin. Itsekin huomaan joitakin sellaisia itselläni, mitkä ovat peruja ensimmäisen pitkän suhteen aiheuttamista traumoista.

   Poista
 8. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins