Saamaton? No worries, GFYS - tekniikka pelastaa sinut ja päiväsi!

Rakkaat lapset. Minä tuon valoa teidän elämäänne kertomalla aivan järjettömän hienosta GFYS – tekniikasta (go fuck yourself) jolla jokainen saa helposti sen tonnisen perseensä irti seireenin lailla kiinni pitävän sohvan syleilystä ja se toimii näin: Otatte sen pikku älypuhelimenne kätöseen, klikkaatte sieltä auki äänitallentimen ja alatte ladella niin törkeää vittuilua kuin vain ikinä kykenette. Havaitsin että viiden minuutin jakso joka toistuu automaattisesti, on kaikista paras ja muistakaa että mitä törkeämpää ja sen henkilökohtaisempaa vittuilu on, sen paremmin se tepsii. Kun olette saaneet rienaavat sananne tallennettua ja asetettua toistojaksot, asennatte sen puhelimenne niin hankalaan paikkaan ja niin hyvin kiinni/hankalasti pois saatavaksi että siihen menee vähintään kymmenen minuuttia tai mieluummin pidempään. Tämän tehtyänne menette tapanne mukaan siihen sohvalle makailemaan mutta voin lyödä vaikka vetoa, että te ette kykene olemaan siinä kovinkaan kauaa sillä katon rajasta, kirjahyllyn päällä olevasta ja vähän saatanan lujaa kiinni ruuvatun laatikon uumenista kuuluu kovalla äänellä teidän oma äänenne joka suoltaa niin törkeää tekstiä että teidän tekee mieli vetää puhelintanne turpaan.

Koska puhelimesta kuuluvan rienauksen yhteydessä luetellaan lähes taukoamatta teidän tekemättömiä töitänne, teillä ei yksinkertaisesti ole muuta mahdollisuutta kuin ryhtyä tekemään töitä koska puhelimen saaminen katonrajasta sijaitsevasta vankilasta on paljon hankalampaa. Jotta teille avautuisi paremmin mitä tarkoitan, laitan tähän tekstimuodossa oman henkilökohtaisen vittuiluni johon turvauduin että sain tehdyksi muutaman hyödyllisen jutun kuten ne että pesin kaksi koneellista pyykkiä, lajittelin paperit kronologiseen järjestykseen ja arkistoin ne mappeihin, tein itselleni kunnon ruokaa pitkästä aikaa, imuroin, esitin kukkasilleni revyy-tyyppisen tanssiesityksen koska ne pitävät siitä aivan kuten kerroin joku aika sitten ilmestyneen postauksen lopussa eikä tässä vielä kaikki, vaan tein myös karvapäivityksen joka kohdistui tällä kertaa noin puoli metriä ylemmistä hengitysaukoista alaspäin elikkäs pikku pepukkaiseni etupuolelle mi lärväkkeenä tunnetaan.
Mutta nyt siihen puhelimeeni ja vittuiluun jonka tein minaret -stylellä eli käytin samanlaista äänenpainoa ja sävelkulkua mitä olette tottuneet kuulemaan niistä tötteröistä jotka yleensä sijaitsevat sen kupolimaisen rakennuksen sivustalla.

Saatanan lorttoperse. Jätkä makaa sohvalla ku lahna eikä tee mitään. Voi vittu mikä paskanakkeli. Toiset tuolla painaa duunia pakkasessa ja sä vaan pitelet munias ja valitat kun ei mikään huvita. Turpaan tollasta mulkkua pitäis vetää...ei jumalauta että olet onneton tyyppi. Koita nyt nostaa se laardipersees siitä sohvalta ja tee jotain, sulla on pyykkejä pesemättä eikä varmaan ois pahitteeks jos näyttäisit imuria tälle helvetin kanikopille. Miten voi joku olla noin saamaton asshole? Sitä ollaan niin äijää ja mesotaan pitkin nettiä mutta sitten kun pitäis jotain tehdä niin munien puristeluksihan se menee...ei kiesus että olet täysin turha tapaus ja jos äites ois aikoinaan tehnyt viisaasti, niin se ois tappanut suht kehtoon koska ei tuollaisesta velliperseestä ole eläjäksi...”

Tälläistä ja paljon törkeämpää kun kuuntelee hetken aikaa niin pakkohan siinä on tehdä jotain ja koska puhelimeni oli todella vittumaisessa paikassa sekä erittäin hyvin suojattu (vanerikotelo joka oli ruuvasin kirjahyllyyn kiinni ihan sairaan monella ruuvilla), niin sen irroittaminen oli paljon työläämpää kuin varsinaisten töiden tekeminen.
Yksi vähän hauskempi tilanne sattui kun minut synnyttänyt nainen sattui soittamaan kakkospuhelimeeni jota käytän yleensä pyramideilla ollessani, ja ihmetteli että mikä mahtaa olla meininki residenssissäni kun taustalta kuuluu hysteerisen kovalla äänellä huudeltua vittuilua johon minä vastaan vähintään yhtä törkeällä tavalla tappouhkauksia myöten. Jouduin selittämään että tappelen itseni kanssa ja vedän itseäni kohta turpaan jos vittuilu ei lopu ja tämä oli asia joka ei meinannut mennä äitimuorille oikein jakeluun. Erikoisinta oli kenties se että hän ihmetteli sitä miten viitsin kuunnella moista tekstiä ja miten on mahdollista että puhun hänen kanssaan vaikka hän kuulee aivan selvästi että järjetön karjuntani kuuluu jostain taaempaa, ikäänkuin toisesta huoneesta. Viidentoista minuutin jälkeen luovutin koska havaitsin ettei vanhalle ihmiselle mennyt jakeluun se että nykyaikana voi vittuilla itselleen ihan livenä vaikka puhuukin rakkaan äitinsä kanssa. Vielä kun erehdyin mainitsemaan termin multitask, niin eikö hääp kysy että miksi minulla on multaa taskussa ja siinäpä se olikin kuulkaa sellainen aihe josta ei meinannut tulla loppua sitten millään. Onneksi sain hänet tajuamaan melko nopeasti että multaa oli lennähtänyt taskuuni taannoisen kukkaoperaation yhteydessä kun vaihdoin raakuilleni mullat ja koska tämä selitys tuntui häntä tyydyttävän, en ryhtynyt selittämään sen tarkemmin mitä ao. termillä tarkoitetaan.

cellphone
Totta.

Enivei, tämä itsensä rienaaminen tuntuisi olevan yksi tehokkaimpia keinoja saada hanuri irti sohvasta ja vieläpä tavalla joka johtaa toivottuun lopputulokseen eli töiden tekemiseen. Varoituksen sana kuitenkin niille jotka aikovat kokeilla tätä metodia, teidän tulee varautua perheenne (mikäli sellaista on) reaktioihin ja muistakaa myös tsekata etteivät tuuletusikkunat ole auki sillä naapurit ovat tänä päivänä paljon ärhäkkäämpiä ilmoittamaan hulluista kuin sukulaiset/oma perhe mikä lienee täysin ymmärrettävää.

Kaikille oikein hyvää tiistaita ja tietäkää että vanhan kansan mukaan tänään on päivä jolloin karhu kääntää kylkeä. Kansanviisaus josta mulla ei ole mitään helvetin käsitystä mutta lieneekö tuo tarkoittavan että kevättä kohti ollaan menossa ja sehän on mielettömän iloinen asia koska tämän kesän bikinimuoti tulee olemaan naru – naru. Siis kirjaimellisesti. Näin olen kuullut ja minen kuule koskaan väärin. En ainakaan silloin jos mun molemmat kuulolaitteeni on päällä.


Ps. Muistakaa olla myös ihmisiksi. Naapureista kun ei koskaan tiedä.

31 kommenttia :

 1. Siis etupylly tuli siistittyä?

  Mä en tarvi tuollaista kannustuspuhetta, kiitos vain. Voin kuunnella Ismoa, Älykääpiö-piisi on ihan riittävä :P

  VastaaPoista
 2. Etupylly! Kuules, tuota termiä ei sitten tässä blogissa viljellä koska se on Pumpulikansan termi ja sen tähden kuuluu niihin harvoihin asioihin joista täällä ei puhuta :)

  Ismo on hyvä ja kyseinen kappale on sangen piristävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih. Oli vaan pakko sanoa :P

   Poista
  2. Juu minä voin sen kyllä hyvin ymmärtää :D

   Poista
 3. Mä olen tehnyt noin jo vuosia - ilman äänitystä eli ääneen itselleni... Ei se nyt aina tehoa ja tähän puuttuvat myös ulkopuoliset (siihen meluun ja sanastoon siis!).
  Toisaalta, tein kipeänä-vaivaisena töitä vuosia. Hoin aamulla peilin edessä, kuinka hyvä, fiksu ja filmaattinen minä olen. Ja taas mentiin. Olin siis sarasvuon edellä sarasvuota. Njäääääääääääh! ;)
  Siistit siis majakkakalliot sammaleesta? No, tuota, kuten on tullut mainittua näin Wanhan Kansan naisena tällaista harva- ja harmaakarvaista räyskää ei kannata siistiä tuolleen. Näkymät vain pahenevat eli vestigia terrent.

  VastaaPoista
 4. :D :D :D !!!
  Saamari, tiesit että mun on pakko kuukkeloida tuo vestigia terrent ja niihän siinä kävi että nauraa rätkätin täällä vetet silmissä :D
  Tuota mä just rakastan sussa, noi sanat ja vertauskuvat ynnä se tietämys jonka takia mä tunnen vetoa teikäläiseen ja ehkäpä kaikista eniten sen takia että sä et ole antanut periksi vaikka elämä ei ole sieltä helpoimmasta päästä.

  Sarasvuosta en ole kuullutkaan aikoihin vai julkaisiko se hiljatttain jonkun kirjan tai jotain? En tiedä.

  VastaaPoista
 5. Ainakin Sarasvuo mainosti joku vuosi sitten koiran matolääkettä. Tai omi sen nimen. Liekö ollut laillistakaan. Ei varmaan katottas hyvällä, jos mie lanseeraisin jutun nimeltään Burana. Tai Movicol.
  Onneksi mulla ei ole älypuhelinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa...vai tuollaista peliä. Mä en muutenkaan seuraa noiden "turhien julkimoiden" elämää kun on tässä muutenkin kaikenlaista haastetta omassakin mutta niinhän se on ollut jo pitkään että kun joku keksii jotain, niin kaikki muut yrittävät hyötyä siitä ja se on osoitus kuinka raadollinen tämä maailma on.

   Poista
 6. Joo, Heikin päivänä karhu kääntää kylkeä, mutta ei tässä vielä kaikki: se myös murahtelee. Vaikkapa näin: "Yö puolessa, nälkä suolessa" tai näin "Joko päivä on?" tai "Yö puolessa, pikipalli peräsuolessa". Äläkä vaan multa kysy tuosta viimeisestä, siteeraan vaan Kustaa Vilkunaa, jolla tuntuu olevan yhtä vilkas mielikuvitus kuin itse Paimenella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo vain pukkaa katoavaa kansanperinnettä :D
   Vaikuttais siltä että Mr. Vilkunan mieli on ollut yhtä epätasapainossa kuin omanikin elli pahemmin koska hääp viljelee tuota suolta joka paikassa ja tämä viimeinen - pikipalli peräsuolessa - viittaa kyllä ulkomaalaistaustaisiin seksuaalivähemmistöihin, se on varma se ja minen ymmärrä että miksi Kustaan piti siitäkin värkätä sananlasku? Eikö tuota asiaa nyt voi muuten sanoa? :D

   Poista
  2. Ehkä se kuitenkin on se pihka/pikitappi jonka syksyllä sinne itse tunkee?!?

   Vaan mitäpä mä karhujen sielunelämästä tietäisin...

   Poista
  3. Vanhan kansan mukaan karhu laittaa pihkaa peräsuoleen tulpaksi talviunien ajaksi, älä kysy miksi..

   Poista
  4. Nonni. Nythän tästä bearin arsesta näyttää kehkeytyvän mielenkiintoinen keskustelu!
   Vastakkain ovat vanhan kansan tietämys ja National Geographic ja tässä phditaan että voiko kontio itse tunkea pihkatapin hanuriinsa vai syntyykö se sinne luonnostaan. Henkilökohtaisesti en usko kumpaakaan sillä jos otsojen perseistä todellakin läydettäis pihkaa, niin ne metsästettäisiin sukupuuttoon koska karhun persepihka on rinnastettavissa meripihkaan josta varsinkin koruteollisuudella on huutava puute ;)

   Toisaalta vanhan kansan tietämystä ei voi vähätellä sillä entisaikoina oltiin usein tilanteessa jossa nautitun ruuan tahi juoman päiväys saattoi olla mennyt jo aikoja sitten ja kun tällaista apetta tai virvoketta nautittiin, lennätti se nauttijansa sellaisiin sfääreihin ja tietämyksen partaalle josta me hyvällä päiväyksellä syövät voimme vain uneksia.

   Asiaan on perehdyttävä tarkemmin ja koska aikani on kovin rajallinen (blody lampaat), niin ajattelin toteuttaa tämän eeppisen tutkimusmatkani siten että nautin nyt aamusta ylipäiväyksellä olevaa lihaperunaviipalelaatikkoa jonka huuhtelen niin ikään ylipäiväyksellä olevalla maidolla. Ravitsevan ja tajuntaani melkoisesti laajentavan aaamupalan jälkeen hyppään suksille ja suuntaan läheiseen metsään ja siellä en pelkästään työnnä kättäni ensimmäisen löytämäni karhun arseen, vaan myös haastattelen Mr. Karhua ja kysyn että onko jättikokoisilla käpälillä ylipäätään mahdollista a) veistellä pihkatappi ja b) veistelyn jälkeen tunkea se pepukkaiseen.

   Ilmoitan tuloksista myöhemmin jos selviän hengissä.

   Poista
  5. Tässä suoraan Wikipediasta kopiotu vastaus. Vai joko nalle pisteli lounaaksi?

   pihkatappi (5-B): karhun peräsuoleen talviunen aikana kuolleista soluista muodostuva möykky, jonka tarkoituksena on tukkia ruoansulatuskanava talviunen ajaksi

   Poista
  6. Jes, raporttia odotellessa ;-) Älä joudu karhun kitaan sen persausta rassatessasi!

   Poista
  7. Vielä oli pakko kaivautua Hikipediaan..

   http://hikipedia.info/wiki/Karhu

   Poista
  8. Karhun perseestä ei tietoa löytynyt mutta onneksi on tuo Puskis joka toi valaistusta asiaan ja varsinkin Hikipedian - joka muuten on erittäin hyvä tiedon lähde - tulkinta asiasta oli erittäin mielenkiintoinen :D

   Poista
 7. Ajattelin panna paremmaksi ja tehdä videon. Älypuhelinta mulla ei ole, mutta kamerassa on video-toiminto. Senhän voisi motkotuksineen ja kaulimien heiluttamisineen heijastaa tuonne kartanon salin seinälle. Johan muija nousee sohvalta :)

  Täytyy toivoa, että naapuri ei poikkea just silloin.

  VastaaPoista
 8. Nonni. Ensin sä pykäät komeat jääveistokset http://rantakasvi.blogspot.com/ ja nytsä innovoit tuon videojutun joka on heti helvetin paljon parempi kuin pelkkä äänitallenne. Ajattele nyt, videotykin ja tarpeeksi ärhäkän videon avulla voidaan hallita suuriakin massoja ja jos johdetaan ajatusta eteenpäin, niin noita videoitahan voisi tehdä mittatilaustyönä!
  Asiakkaita kyllä löytyy laidasta laitaan ja varsinkin tuotantolaitosten eri osastoilla pyörivät uhkausvideot nostaisivat taatusti tuottavuutta! (tai sitten lisäisivät sairaskustannuksia kun jengi tuijottaisi paska jäykkänä seinälle ja samalla vaikkapa jokin leikkuri tekisi heidän nakeistaan selvää jälkeä :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tilaisin ainakin kolme tuotantokautta sitä vihaista Rantista. Sen verran on nihkeetä joiden juttujen osalta.

   Poista
  2. Minulta voi tilata viedeon kohtuuttomaan hintaan. Olen tottunut "hallitsemaan suuriakin massoja" ja tuolla toisaalla Marra just tunnusti, että ei uskaltaisi nukahtaa minun tunneillani (koulussa matikan tunnilla).

   Videoilleni annan täyden takuun tehokkuudesta.

   Poista
  3. :D :D
   Kohtuuttomaan hintaan <3
   Minä liityn heti tilaajiin ja haluaisin tilata ns. henkilökohtaisen vittuiluvideon jota voisi käyttää joka aamu, ikäänkuin kickstarter - periaatteella jotta päivä lähtisi mahdollisimman tehokkaasti käyntiin.
   Hinta kun lienee vähintään viisinumeroinen, on minun ryhdyttävä säästämään mitä pikimmin sillä kevät lähestyy huimaa vauhtia ja se tietää sitä että nyt on ryhdistäydyttävä. Ei enää myöhäisiä herätyksiä eikä sängyssä lojumista.

   Poista
  4. Paimen rakas, sinun 'Strong & Heacy Kickstarter for slothful mornings' on jo työn alla, availen täällä ääntäni. Videokamera on valmiina.

   Maksuista voidaan aina sopia jotenkin... siis osamaksua tietty tarkoitan :D

   Poista
  5. Simpukalle tiedoksi, että vasta ensimmäistä tuotantokautta valmistetaan. Mutta laitan sut tilaajien listalle. Sulle ehkä käy se lievempi versio, Toi paimenen versio on aika rankkaa kamaa, K30 nääs :)

   Poista
  6. Että minä Rantis rakastan sua!
   Odotan innolla videota ja mitä siihen maksuun tulee niin...mmhhh..joo...osamaksu...mmmhh :D

   Poista
 9. Mää en niistä älypuhelimista tykkää ja jos se alkaa vielä solvaamaan mua niin... :D Muutenkin koko ajan sellainen piipittää kaiken maailman päivityksiä saatavilla ja "fasepuukkikaverisi jota et edes tunne ja jonka löysit yksinäisten ryhmästä mutta et viitsi poistaa listalta ettet vaikuta luuserilta viiden kaverin saldolla päivitti jotakin" - ilmoituksia.

  Pukki toi mulle sellaisen älykkään puhelimen ja tuttavuutta hieroessani napsaisin vahinkoselfien kun en tiennyt niissä nykyään olevan kahteen suuntaan sihtaava kamera. Kirkkaassa valossa alasuunnasta otettu monen leuan otos, ei ei ei hyvä vekotin :D No, olisihan siinä tietysti voinut olla lähikuvassa se takapyllykin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä noista ilmoituksista ja siksipä ne ovatkin äänettömällä koska Twitter, s-posti, blogit, päivitykset, whatsapp + muut :D

   Sun on pakko tehdä päivitys ja laittaa se vahinkoselfie siihen ♥
   Mä haluun nähdä sen joten sun on suostuttava...jooko?

   Sitten hyvä Kikisein me sovitaan semmoinen juttu että ei ole mitään etu -tahi takapyllyjä, vaan on yksinkertaisesti pimpain ja pepukka tai vittu ja perse mutta ei mitään pyllyjä. Oikeesti, pyllyt on mulle sama asia kuin joillekin on nämä klovnit. Saatana että menee oikein kylmänväreitä :D

   Poista
 10. Ehkä tuo etu***** selittää miksi toiset ihmiset on ihan perseestä :D Ne on tulleet sieltä etu*********** :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D !!!
   Juuri näin! :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins