Paimentola: Ennuste lukijakunnalle (2016)

Edit 31.01.2016 klo 00.11: Unohtakaa kaikki mitä olen puhunut WP:n puolelle muuttamisesta koska niin ei tule tapahtumaan. Ei koskaan.

Hyvää huomenta vaan kaikille, tämä aamu näyttäis lähtevän käyntiin paljon paremmin kuin kolme edellistä ja siksipä aionkin viettää suurimman osan päivää (okei, vuorokautta) niin Paimentolassa kuin WP:nkin puolella jonne muuten hetki sitten kopion Talag'h Malarin kokonaisuudessaan. Mikäli WP toimii niin viisaasti että ao. lukulistalla olevat blogit (siis WP:n puolella) päivittyvät kuten niiden pitää, vie se muuttopäätöstäni yhden pykälän wordpressin suuntaan. Toki lukulistan olisi voinut laittaa pelkkänä linkkinä mutta ajattelin että tuolla tapaa se tekee enemmän oikeutta listalla oleville blogeille. Syy miksi menin kopioimaan täällä olevan lukulistani enkä tehnyt wp:n omaa, on yksinkertaisesti se että tulin lisänneeksi tähän ”seuraamani blogit” - listaan muutaman uutissivuston vähän niinkuin puoliksi vahingossa ja koska en saanut niitä pois listalta, niin ajattelin että olkoon saatana. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se että ”lukijassa” näkyy blogeja joiden sisältö ei juur tällä hetkellä kiinnosta hevon heppasen genitaalia.

Hetken kuluttua tulee pieni katko tähän kirjoittamiseen koska saan vieraakseni mc3:n joka on näistä mc:istä nuroin. Vanhin, mc1 on sellainen jota näen kerran, korkeintaa kaksi vuodessa ja suhteeni mc2:seen on taas sellainen että minä visiteeraan hänen luonaan koska se nyt vaan on niin. Varmaan arvasittekin että mc:t ovat siskojani ja tämä mc – nimitys tulee siitä että EU julkistaa vuonna 2046 uuden sukulaissuhteita koskevan direktiivin jossa vanha termi sisko korvataan uudella ja vähemmän persoonallisella mc:llä (mother's copy). Joo, mullahan näitä mutsin kopioita on siis tuo edellämainittu kolme kappaletta ja ne ovat vanhempia kuin minä ja vielä kun ajatellaan että kun isäni kuoli silloin kun itse olin vasta 6v., niin ymmärtänette millaista maanpäällistä helvettiä elämäni on ollut mutsin ja kolmen systerin kanssa. Todisteena tästä on sairaskertomuksessani oleva diagnoosi M99.45 eli Pitkäaikaisen siskokontaktin aiheuttama (vakava) persoonallisuuden muutos. Ärh.

En ole tainnut kertoa muuten sitä että olen kehittänyt ennustajan taitojani joiden perusteellisen opettelun ja alan pimeimpään puoleen tutustumisen aloitin tässä reilu vuosi sitten. Alan suurimpana tapahtumana on vuosittain järjestettävä Future – Now, jonne minäkin sain kutsun ja se tarkoittaa sitä että suhautan Romaniaan toukokuun lopulla. Kutsua on edeltänyt pitkä ja kivinen, täynnä näyttökokeita oleva tie joka ei ole ollut helppo sillä voodoo on sangen vaikea laji ja jotta ennustajaa voidaan pitää merkittävänä tekijänä, on hänen osattava kaikki osa – alueet aina mustasta magiasta voodoon kautta teen lehtiin ja planeettojen kiertoon joten opettelemista on ihan sairaasti. Koska olen hyvin iloinen siitä että kuume laskemisen myötä tämä tomumajaani ravisteleva tauti näyttäisi olevan taakse jäänyttä elämää, niin kerron teille muutamia faktoja jotka tulevat tapahtumaan (teille) vuoden 2016 aikana:

ennustus
Paimen - Profetia


- eräs lukijakuntaani kuuluva henkilö tulee laittamaan uuden elämän alulle elo – syyskuussa ja tämän raskauden hedelmänä maailmaan syntyy terve poikalapsi

- toukokuun alussa kaksi teistä tulee kohtaamaan paikassa jossa ette ikinä olisi kuvitelleet kohtaavanne ja tällä paikalla en tarkoita mitään matkakohdetta tms., vaan kyseessä on todella poikkeuksellinen paikka ja tilanne.

- näen myös kaksi suurta onnistumista joista toinen on sellainen joka näyttää ensin olevan täydellinen tuho mutta josta yllättävän käänteen takia muodostuukin todellinen menestys. Myös rahallisesti mitattuna.

- peräti kaksi teistä aloittaa opiskelun ja toinen ilmeisesti kokopäivätoimisesti, toiselle työnantajan tekemän ehdotuksen hyväksyminen tarkoittaisi muuttoa etelä-eurooppaan josta matka muutaman vuoden jälkeen jatkuisi joko takaisin tänne pohjolaan tai vielä kauemmaksi etelään.

- kaikista iloisimpana asiana näen sen että eräs teistä saa perustavanlaatuisen Ahaa – elämyksen joka muuttaa elämän totaalisesti. Tämä elämys tullaan kokemaan tilaisuudessa jonne lähtemistä harkitaan pitkään koska tilaisuus herättää ennakkoluuloja mutta paikalle päästyä todetaan ennakkoluulot vääriksi ja tämä on se trigger jonka seurauksena suuri muutos. Mainittakoon vielä ettei tilaisuus ole hengellinen eikä se liity työelämään millään lailla. Asia kuitenkin näyttäisi viittaavan vahvasti sukupuoleen tai omaan identiteettiin ja sen tunnustamiseen josta seuraa vuosia jatkuneen piilottelun päättyminen mikä tarkoittaa vapautumista ja elämän alkua ”uudelleen”.

- kaksi teistä joutuu leikkauspöydälle, toinen pitkäaikaisen vaivan vuoksi ja toinen onnettomuuden joka ei kuitenkaan ole hengelle vaarallinen vaan paremminkin tapaturma josta toipuminen kuitenkin vie suhteellisen pitkän ajan

- kaksi riitaa joista toisessa ystävien tiet erkanevat lopullisesti mutta toinen selviää kun paljastuu että riidan aiheena ollut väärä informaatio onkin täysin perätön

Miltäs kuulostaa? Loppupelissä ei niin huono vuosi koska tuossa oli vain hipaisu ja näköpiirissä on paljon hyvää, olkoonkin että vuoteen mahtuu muutama surullisempikin asia mutta jotta kosminen tasapaino säilyisi, hyvän ja pahan välinen ero ei saa ylittää kahta nehrogamia. Termi josta teille ei ole paljon iloa enkä minä sitä käy tässä selittämään. Sen verran vielä sille eräälle joka suunnittelee ensi heinäkuun vihkimistilaisuuttaan, niin siirrä se sille viikonlopulle jota ensin ajattelit koska tämä uusi josta teillä on viime päivinä puhuttu, on täynnä vesisateita ja sinähän tiedät mitä se merkitsee. Valitsemaanne juhlapaikkaa kun ei ole suunniteltu sadekeleille. Mc3 soitti noin puoli tuntia sitten joten hän syöksynee kohta ovesta sisään (ei se likka viitsi ovia aukoa) mikä tarkoittaa sitä että minun on lopetettava tähän mutta jahka tuo rakas kopio jatkaa matkaansa, palaan Blogsphereen ja lukulistani pariin joka viime päivien sairauteni takia on jäänyt huonolle hoidolle, samoin Outo by WP:hen on tulossa tekstiä joka on ja tulee olemaan sisällöltään erilaista kuin mitä täällä Paimentolassa.

Kaikille oikein hyvää lauantaita ja muistakaa olla ihmisiksi.
Niin, ja muistakaa sanani sillä nuo edellä mainitut ovat asioita jotka tulevat toteutumaan.20 kommenttia :

 1. Onnea sisaresta selviytymiseen, mulla se on edessä huomenna. Meillä nimittäin vietetään huomenna pienimmän synttärikahveja, josta johtuen tänään onkin melkoinen leivontapäivä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut pienimmälle!
   Eiköhän tuo vierailu mene hyvin (oli poikennut kauppaan, soitti ja sanoi olevansa täällä 1/2 11 eli ihan just) koska hän on aika lupsakka mc:seksi.

   Jos saan pyytää, niin ethän laita niistä leipomuksista kuvia blogiin koska mä laitoin tänä aamuna puhtaan paidan :)

   Poista
  2. Ja mä tietty pyysin niistä kuvia, kun meidän kuopuksilla on samat kiinnostuksen kohteet ;-)

   Jos sä Paimen laitat ruokalapun?

   Poista
  3. Laitan vasta huomenna illalla :P

   Poista
  4. Kuules kuules.. elä sie härnää :D

   Poista
  5. Marjaana: jos Puskis tekee postauksen med kuvat, mulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin laittaa se bloody lappu ja mun mielestä te voisitte vaihdella niitä kuvia keskenänne :D

   Poista
  6. Alahan etsiä ruokalappua, toki pyyhekin käy jos on tarpeeksi imukykyä, aion nimittäin kohta lätkäistä kakkukuvia esille :P

   Poista
  7. Hitto sentään, vaikka tiedä kärsiväni tästä, niin mun on pakko tulla katsomaan miltä ne sun serviisit näytti! :D

   Poista
 2. Heh, hyvät ennustukset. Siitä vain valitsemaan itelle sopiva, ja vain onnistuneet ennustukset muistetaan, kuten suuren maailman selvänäkijöidenkin kohdalla tehdään.

  Olenkin joskus miettinyt asiaa, kun et ole isästäsi mitään puhunut. Nyt en ihmettele... ei taida paljon muistikuvia olla... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs naureta koska nuo ovat ennustuksia jotka tulevat toteutumaan!
   Tarkistin vielä muutaman asian ja kyllä, kaikki merkit ovat kohdillaan.

   Joo, ei siitä paljon muistoja jäänyt koska hääp vietti lähes koko viimeisen vuoden sairaalassa kun oli syöpähoitoja ja sun muuta.

   Poista
 3. Hmm...minkähän mä noista ennustuksista valitsisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi, ei niiät saa eikä voi valita. Se on Karma joka ne valitsee :D

   Poista
 4. Näetkös taikavoimillasi: jos kirjoitan tuon kirjantekeleen vihdoin loppuun, niin tuleeko siitä bestseller?? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluatko tietää totuuden?
   Ensimmäinen kustantaja hylkää mutta se toinen jolle (ensimmäisestä hylkäyksen suivaannuttamana) lähetät, hyväksyy ja teoksesta tulee jos ei nyt bestseller, niin kuitenkin teos joka tekee susta kuuluisan ja tienaat kirjan ilmestymisen jälkeen sievoisesti rahaa.

   Ennustuksen kohta: "...- näen myös kaksi suurta onnistumista joista toinen on sellainen joka näyttää ensin olevan täydellinen tuho mutta josta yllättävän käänteen takia muodostuukin todellinen menestys. Myös rahallisesti mitattuna".

   Poista
 5. Jännän noita sun ennustuksia ja kerron tuliko se mun todeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistakin kertoa koska nämä ennustukset ovat pitäneet paikkansa enkä näe syytä etteikö tälläkin kertaa olis näin.

   Poista
 6. Tykkään kuluttaa pakollisia selän lepuutustaukoja katsellen Siskoni on noita - sarjaa. Se saa mut ajattelemaan etten saisi valittaa, siinä on kuitenkin kolme noitasiskoa ja mulla on vaan yksi :D

  Voisitko sää laittaa sille Karmalle viestiä etten halua joutua opiskelemaan enkä varsinkaan alkaa poikimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karma on päästänyt sut helpolla kun sulla ei ole kuin yksi systeri vaivoinasi joten mä luulen että sä joudut kohta telakalle. Mikään ei ole niin ihanaa kuin pienen paskatykin veret korvista lennättävä poru ... :D

   Poista
 7. Hyvä, tämä siis toimii =D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins