Naisen mieli: Viisi vaihtoehtoista syntiä - kumpi on pahempi?

Kävimme viime yönä herra Komulaisen kanssa mielenkiintoisen väittelyn joka koski naisen mieltä tai jos ei oteta lukuun paria eriävyyttä, niin paremminkin pohdimme sitä että miten naisen mieli toimii. Tunnustettakoon että herra Komulaisella oli henkinen yliote, sillä tomumajaani ravistelevan vatsataudin takia en kyennyt vastaamaan herra Komulaisen mielipuolisiin arvailuihin tavalla jolla olisin halunnut ja niinpä pohdinta oli lähinnä herra Komulaisen monologia jota jouduin pakostakin kuuntelemaan. Tietämättömille tiedoksi että herra Komulainen ei suinkaan ole mikään elävä ihminen, vaan hän on yksi kuudestatoista sivupersoonastani ja hän on jostain syystä ollut tällä kaudella varsin paljon äänessä. Ennen valta-asemaa piti herra Andersson, tuo sosiaalidemokraatteihin kuuluva ja pahasti alkoholisoitunut, Juvalta kotoisin oleva kaivinkoneen kuljettaja joka ei omasta mielestään ollut sen enempää eikä vähempää kuin itsensä Napoleonin reinkarnaatio ja piti sen tähden päässään pannumyssyä jonka hän huolellisesti asetti poikittain kuulaansa nähden jotta se näyttäisi mahdollisimman paljon Napoleonin lakilta vai mikä lienee tämän päähineen oikea nimi.

Herra Komulainen taasen, joka edustaa hiljaista kirjastomiestä Jyväskylän maalaiskunnasta, on paljon maltillisempi ja vaikka hänen tapansa puhua äärettömän hiljaa toisinaan ärsyttääkin, on hän huomattavasti mukavampi keskustelukumppani kuin Mr. Andersson. Palatkaamme viime yön pohdintoihin jossa koitimme herra Komulaisen kanssa arvuutella kumman kaa – periaatteen mukaisesti että kumpi miehen synneistä tekemistä on pahempi ja miten nainen näihin synteihin suhtautuu. Selventääkseni tätä, listaan seuraavaksi muutaman synnin jotta pääsette kärryille mistä on kyse. Oletuksena on että synnit tehdään parisuhteessa.

1. Se että mies on alkoholisti vai se että mies pettää parhaan ystävättären kanssa?

2. Se että mies toisinaan häipyy viikoksi ilmoittamatta itsestään mitään vai se että mies tuo alkoholismiin taipuvaisia ystäviään kotiin ja dokaa näiden kanssa koko viikonlopun?

3. Se että mies jättää vaimonsa huomiotta kutsuilla jonne pariskunta on yhdessä kutsuttu vai se että mies – vaikka kyse on naisen uraa ajatellen tärkeästä tilaisuudesta – ei lähde tilaisuuteen vaan jää mieluummin kotiin?

4. Se että miehen viettämä kaksoiselämä, jota hän on harjoittanut jo useamman vuoden, paljastuu vai se että mies on käynyt steriloimassa itsensä täysin salaa vaikka pariskunnan yhteinen sopimus on hankkia lapsia joita on yritetty tehdä jo muutaman vuoden eikä mies suostu lääkärin tarkastukseen joka tähtää lapsettomuuden selvittämiseen?

5. Se että mies hakkaa pariskunnan yhteisen tuttavapariskunnan miehen koska tämä on loukannut hänen naistaan vai se että mies ei noteeraa koko tapausta vaikka nainen tästä selvästi kärsii?


Tässä vain muutama koska nämä surveyt ei oe oikein ottaneet tuulta siipiensä alle. Me näet kävimme yhdessä herra Komulaisen kanssa 137 eri kohtaa sisältävän listan läpi joissa 38:ssa kohdassa olimme eri mieltä siitä kuinka naisen pää toimii. Yllä mainitut viisi kohtaa laitoin sen takia että niiden tiimoilta käytiin kiivaimmat väittelyt joita ei helpottanut yhtään se että herra Komulainen vaati kamomillateetä joka väittelyn yhteydessä ja tässä firmassahan ei teetä juoda. Sain siitä tarpeekseni kun palvelin Suomen Raskaassa joka siihen maailman aikaan oli vielä raskas, nythän kyseinen laitos tunnetaan paremminkin tyttölyseon nimellä ja tällä en tarkoita naisten osallisuutta vaan niitä löysäilyjä ja helpotuksia mitä palvelukseen on näiden vuosien aikana tullut. Kuulin niinkin järkyttävän uutisen että nykyään ei saa mettäkeikkojen jälkeen lähteä suoraan lomille koska väsyneenä matkustaminen/autolla ajaminen on vaarallista. Mielenkiintoista miten sotatilanteessa tätä säädöstä tullaan noudattamaan koska oletusarvoisesti sota ei tunne kahvi-, ruoka- eikä viikkolepotaukoja vaan sotaa käydään 24h/7.

pills
Usein esitetty kysymys niiltä, jotka eivät tiedä sitä että minulla hieman jyrisee ihan luonnostaan, ilman mitään lisäaineita.

Tänään aloitin myös Spartalaisen listan ja tämä Spartalainen menetelmähän on sellainen jossa edellisen päivän iltana tehdään lista seuraavan päivän töistä joista ei luisteta minkäänlaisen tekosyyn perusteella ja koska ajattelin aloittaa realistisesti, oma Spartalainen listani sisältää kuusi tämän päivän aikana tehtävää työtä tai suoritetta joista olen jo ensimmäisen tehnytkin. Viisi jäljellä joista isoimpana kylpyhuoneen lattiasta kattoon käsittävä pesu. Homma helpottaa huomattavasti sisareni vinkkaama Universal Stone jota ostin eilen Valoa Taittavasta Kolmiosta hintaan 16,- euroa ja rapiat. Jumalauta mitä ainetta! Mukana tulee kaksi sientä ja itse aine joka on kovahkoa, valkoista massaa ja jota hieraistaan kostutetulla sienellä minkä jälkeen sienellä hinkataan niin kaakelit kuin rosteripinnatkin ja voin kertoa että pinnoista ei tule puhtaat eikä kiiltävät, vaan niistä tulee naurettavan puhtaat ja kiiltävät. Testasin ainetta eilisen aikana ensin kylpyhuoneen lavuaariin, joskin liian kuivalla sienellä ja homma pitää tehdä tänään uusiksi mutta testattuani ainetta tiskipöytään jonkun verran märemmällä sienellä (aine vaahtoaa), niin en voinut kuin ihmetellä. Poissa olivat kaikki edellisen asukkaan jättämät, todella sitkeässä olevat tahrat ja kalkkisaostumat ja tiskipöytä näytti kuin pakasta vedetyltä. Ihan siis aikuisten oikeasti ja tästä aineesta on kuulemma vieläkin parempi versio nimeltään All Tip Top sillä se toimii paremmin kromipinnoille mutta valitettavasti tämä tuote on hävinnyt mm. Valoa Taittavasta Komiosta josta sitä ennen sai.

Tällaistä siis tälle aamulle. Oikeastaan minä olen vanhaa termistöä käyttääkseni tisurissa eli vahdissa koska odottelen erästä tietoa koska sen saavuttua tulee uutta tekstiä, sitä josta jo mainitsinkin tässä Jumalattaria, Gurua ja Jurtan naisia käsittelevässä postauksessani.

Ennen kuin lopetan, niin herra Komulainen lähettää terveisiä teille kaikille ja omalta osaltani haluan toivottaa teille mitä parhainta sunnuntaita ja muistakaa olla ihmisiksi.

27 kommenttia :

 1. Jos laittaa tuota ihmeainetta siihen ihmesieneen, mitä on kans markkinoitu, niin kuinkahan puhdasta jälkeä siitä sitten mahtaiskaan tulla...

  Mutta nuo dilemmat kuulosti vaikeilta. Edes näin naisena en olis osannu laittaa vakavuusjärjestykseen esimerkkitapauksista montaakaan. Ykkös- ja kakkostapauksessa molempi pahempi ja kenkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah...sä tarkoitat Ihmesientä!
   Vois tulla puhdastakin mutta kyseisen sienen käyttöohjeessa kielletään/mainitaan ettei pesuaineita pidä tai tarvitse käyttää mutta käyttikset on tehty sitä varten että niillä sytytetään saunan pesu eli pitääpä kokeilla. Tulin just suihkusta kun sain pestyä kylppärin ja kyllä nyt kelpaa!
   Harmi vaan että paskallakin käydessä joutuu pitämään ray-baneja koska pytty kiiltää ihan sairaasti :D
   Oikeesti, mä hinkkasin sitä noin kolme varttia ja kyllä täytyy sanoa että Universal on aikas aine.

   Poista
 2. Pahinta Welhottaren logiikalla

  1. ... mies pettää parhaan ystävättären kanssa

  2. ... mies toisinaan häipyy viikoksi ilmoittamatta itsestään mitään

  3. Ihan yks lysti

  4. Se että miehen viettämä kaksoiselämä, jota hän on harjoittanut jo useamman vuoden, paljastuu

  5. Ihan yks lysti


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sä olet sellainen nainen jota mä arvostan koska sä sanot rehellisesti mitä mieltä sä olet. Monethan jättää näet vastaamatta sen takia kun miettivät että mitä muut ajattelee.
   Vittumaisia kohtaloita ovat kaikki nuo, siitä ei pääse mihinkään.

   Poista
 3. Tuota.. kaikkiin muihin kysymyksiin, paitsi kolmoseen, vastaus on että ukko lentäisi pihalle kuin leppäkeihäs. (Ihan itse hoidin sen naapurinmiehenkin aikoinaan, sanallisesti kuohitsin.) Kolmoskohdan selvittäminen on kiinni ihan vaimon itsetunnosta.

  Kiitos postista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raaka peli Ranualla ja se on oikein. Itse jos olisin muija niin nakkaisin joka kohdan synnistä mäjelle koska ne osoittaa sen että mieheltä puuttuu munat jalkojen välistä.

   Kiitos itsellesi! Toivottavasti informaatio oli riittävää ja anteeksi kun sekoilin Da Vincin kanssa. Minen tiedä miks mä aina hairahdun niin helposti aiheesta...se taitaa olla niin että meikäläisessä on aimo annos juoruämmää...tai sitten liian vilkas mielikuvitus jota ei tällä tahdonvoimalla pysty hallitsemaan. En tiedä ja jos en nyt lopeta niin tätä jaaritusta tulee rivitolkulla joten mä toivotan rattoisaa sunnuntai-iltaa med iso rakkaus <3

   Poista
  2. Oli kyllä :) Illuminatin ja kaverit jätän sulle, kesällä sain tuskalla ja vaivalla luettua senkin opuksen..

   Poista
 4. Mun mielestä pahemmat:

  1. pettää parhaan ystävän kanssa
  2. häipyy viikoksi, hermostun nimittäin jo siitä jos tuota ukkoa ei saa muutamaan tuntiin puhelimella kiinni. Tästä on käyty jos jokunenkin keskustelu, että on ihan ok, jos ei pidä puhelinta päälle eikä vastaa muille, mutta mulle pitää sit hankkia oma linja, johon vastataan...
  3. tehköön ihan mitä tykkää
  4. molempi pahempi ja ovat niin rajuja syntejä, että kumman tahansa paljastuttua keksisin taatusti jonkun ilkeän tempun vastalahjaksi...
  5. mies ei ehdi reagoida koko asiaan, koska olen itse jo lytännyt sen tuttavapariskunnan miehen suohon tapauksesta riippuen joko verbaalisesti tai sitten konkreettisesti. Varokoon vaan, kuka uskaltaa yrittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksista ja nämä on kyllä niin veemäisiä tekoja ettei mitään rajaa.
   Viitoskohdan vastaus ei sikäli tullut yllätyksenä, että sen mitä mä olen sun blogias seurannut, niin sä olet kaikessa tekemisissäsi toiminnan nainen joka ratkaisee ongelman kuin ongelman. Se on erittäin hyvä piirre/ominaisuus.

   Poista
  2. Ai niin ja huomasithan, että toruin sua yhdestä mun blogin kommentista ;)

   Poista
  3. Jep. Olin liikenteessä ja luuri ilmmoitti että s-postiin on tullut jotain ja kun näin tämän sun komman, riensin katsomaan mistä on kyse ja joo, nkäyn kyllä sun blogissasi antamassa vastauksen koska en oikein pidä luurin kanssa kommaamisesta mutta sanon tässä jo nyt, että nillä missimitoilla tarkoitin lähinnä sitä kaupallisten voimien "pakkokaavaa" eli täysin käsittämättömiä mittoja joihin jokaisen naisen tulisi itsensä sovittaa. Nainen, oli se sitten kukkakeppi tahi hieman pyylevämpikin tapaus, on nainen mutta myös se on totta ettei kumpaakaan ääripäätä tule pitää normaalina koska terveysriskit. No, normaalina ja normaalina eli koitan tässä sanoa sitä että molemmat ääripäät ovat niitä joissa tarttis tehdä jotain, ihan oman ittensä ja terveytensä takia.

   Poista
  4. Niin ja piti sanomani etten suinkaan loukkaantunut koska minen ole mikään sellainen joka vetää herneen nenään jos torutaan tai tulee ryöpytystä sillä vaikka minä olen tässä tietämisen tasossa valovuosia edellä muita ihmisiä, niin kyllä on tunnustettava että noita vahinkoja sattuu aika perkeleen usein ja niiden takia sitten muutetaan niin uutissivustojen sisältöä, oppikirjoja, historiaa käsitteleviä dokumentteja, tulevaisuuden ennusteita ja kaikkea mistä ihmiset informaationsa ammentavat :D

   Poista
 5. 1 ja 2 Pihalle.
  3. Noo...ei noihin kuole?
  4. Pihalle.
  5. Ykkösvaihtoehto vaan ei käy. Hakkaaminen on kusipäitten hommaa. Tokasta asiasta jutellaan vakavasti. Ja jotain pitää tapahtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä arvelinkin että koska nämä synnit ovat mitä ovat, niin tuomiotkin ovat sen mukaisia ja hyvä niin. Kaikki synnit kun ovat sieltä pahimmasta päästä.

   Poista
 6. 1. Pihalle molemmista, ennen kun edes ehtii päästä lähellekään alkoholisoitumista taikka ystävän pöksyjä.
  2. Jooei, ei kattelis kumpaakaan näistäkään.
  3. Äh, nääkin pn pahoja molemmat mutta jälkimmäinen parempi, vähän.
  4. Molemmat on pettämistä joten ulos taas.
  5. Väkivaltaan suhtaudun kategorisesti kielteisesti, joten se olis, kuitenkin, pahempi.

  Kyl mä oon sit karsee ämmä. Ei ihme, että oon sinkku ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nämä ovat hirveitä syntejä, niin nämä tais olla liian helppoja noin niinkus vertailua ajatellen. Laitoin vaihtoehdoksi turhan rankan synnin mutta kiitos vastauksesta joka seurasi tätä vallalla ollutta linjaa.

   Sinä mikään karsea ämmä ole sillä jos näin todella olis, niin se ois jo huomattu :D

   Poista
 7. Homma on ihan saletti kuin moskovan baletti, lähtö tulee kohdissa 1, 2 ja 4. Nelosessa lähtö tulee erittäinkin livakasti, ei ehdi lähtöitkuja tirauttaa kun Neville Noutaja on jo niskapersausotetta kiristelemässä.
  3:sta en ymmärrä, naisen ura ei voi olla miehen läsnäolosta jollain jonninjoutavilla kinkereillä kiinni. Sitä paitsi jonkun on vahdittava naisen eläimet (mm. hevoset).
  5 on vähän outo juttu. Eiköhän tuostakin tule lähtö koska väkivalta on asia jota en hyväksy ihan vähässä kummassa minkäänlaiseksi ratkaisuksi. No jos pitäisi turpaan livauttaa jotakuta joka meinaa pahat mielessä lasta lähestyä tai lähteä vaikkapa kännissä ajamaan niin sitten voi vähän täräyttää. Eikä ihan vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksista ja kolmosen suhteen olen samaa mieltä. Laitoin sen lähinnä sen takia koska joissakin maissa tämä on paljon kriittisempi asia. Vähän sama kuin se että meillä ei voi olla sinkkua presindenttiä ja mitä vitoseen tulee, niin sillä halusin lähinnä tietää että ovatko naiset valmiita odottamaan ukkoaan vaikkapa linnasta jonne hyvät mahdollisuudet joutua mikäli pieksäminen on ollut erittäin julmalla tavalla toteutettua tai uhrin vammat ovat astetta rankempia.
   No, ensikertalainen saa hakata ihan tosissaan koska se kynnys on korkeampi mutta sellainen jolla on hiemankin "historiaa", niin lähtee koppiin suht helposti ja joissain tapauksissa (esim. aiempi rikosrekisteri eikä toiveitakaan maksamisesta) korvaussumma - jota valtionkonttori ei enää maksa - muutetaan istuttaviksi päiviksi.

   Poista
 8. Katotaas mitä meillä tapahtuisi.

  1. ... pahempaa jos pettäisi parhaan ystävättären kanssa. Mutta sitä ei kyllä tapahdu, koska ystävätär kieltäytyisi.

  2. ... viikoksi ei häivytä, saa samantien pakata kassit.

  3. ... yks hailee, molemmat ihan tuttuja juttuja :)

  4. ... ei kaksoiselämää, kun ei kunnolla saa eletyksi tätä yhtäkään, sanoi Juice ja oli oikeassa.

  5. ... aivan sama mulle. Mutta tiedän, että mies ei hakkaa ketään, koska inhoaa väkivaltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksista. Näyttäis siltä että viikoksi häipyminen on varsin kova synti ja tunnustettakoon tässä että missään elämäni aikana olleissa suhteissa en ole oikein sietänyt sitä ettei toista osapuolta saa kiinni. Enkä tarkoita että koko ajan pitäisi olla raportoimassa missä liikkuu mutta tilanteissa joissa olen yrittänyt soittaa (ja minähän en soittele huvikseni) eikä siihen soittoon vastata edes muutaman tunnin sisään, niin se on asia joka vituttaa. Yleensä kun se asia on ollut sellaista joka on koskenut molempia osapuolia tai tilanteita joissa joku ennalta sovittu asia muuttuu oleellisesti. Asiaa pahentaa se kun sitten viimein soitetaan takaisin ja kerrotaan että joo, kyllä mä huomasin että olet koittanut soittaa mutta mä unohdin soittaa takaisin. WTF? Ei muuten, mutta jos käy niin ettei molempia osapuolia koskevista asioista tulekaan ilmoitettua, niin kiesus sitä räpätyksen määrää ja about kolmen tunnin jolinaa siitä kuinka kaikki asiat meni pieleen, turhaan tein ne jutut, turhaan laittauduin, turhaan sovin sen ja sen kanssa että me tullaan... jne.
   Ärh.

   Poista
 9. Onneksi sulla oli pähkinät purtavaksi koska nuo sun alkutekstit sai mun ajatukseni keskittymään Napoleon-leivoksiin :D

  1.
  Sietäisin kummatkin, häpeän tunnustaa. Haluaisin kuvitella pakkaavani tavarat tuossa tilanteessa, mutta helppo niin on sanoa.

  2.
  Kyllä, sietäisin. Missäs niitä läheisriippuvaisten hoitolaitoksia on :D

  3.
  Huomiotta jättäminen kutsuilla pahempi. Olettaisin kutsuilla olevan tuttuja ihmisiä ja nöyryytys läheisten nähden olisi suurempi isku itsetunnolle kuin työkavereille heitetty "Hän oli estynyt oman työn takia tulemasta." Sietäisin, mutta pitkällä juoksulla keräisin itselleni selkärankaa irrottautua tuollaisesta suhteesta. Kun alkaa huomiotta jättäminen ja törmää muuriin yrittäessään toisen ihon alle on suhteessa alkanut final countdown.

  4.
  Olisiko se minkälainen kaksoiselämä? Jos olisi peliriippuvainen ja tehnyt pikavipeillä tonnien laskun ja tuhlannut muksun ajokorttirahat niin sietäisin. Jos työmatkat olisikin avovaimo tiineenä toisella paikkakunnalla laittaisin lusikat jakoon. Tai en laittaisi, pitäisin kaikki lusikat itse ja käskisin syödä sen uuden vosun aterimilla ja käyttää sen uuden vosun persettä keittiönpöytänä.

  5.
  Tietysti pitäisi suhtautua kauhean kriittisesti mihinkään väkivaltaan, mutta jos vaihtoehtona olisi kevyt avokämmen niin sietäisin koska kyseessä on mieheen kiinni käyminen. Tekee vähemmän raskauttavaksi käydä samaan sukupuoleen kiinni kun on jonkunlaiset mahdollisuudet puolustautua. Ettei ole mikään Erkki aamupaino 132 kg ja Pirkko 51 kg joulupäivällisen jälkeen. Sietäisin mutta häpeäisin ja miettisin loputtomiin luuleeko kaikki mun saavan kotosalla samanlaista kohtelua jos käyn hermoille. Tämä on taas niitä asioita mistä on helppo sanoa, että lähtisin heti ensimmäisestä kerrasta. Sitä ei tiedä miten reagoi kunnes joutuu tekemään sen valinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä on Napoleon-leivokset? Vastaukseksi ei riitä että ne on leivoksia vaan mä haluan tietää millaisia ne on /mitä ne sisältää ja onnistuuko näillä käsillä niiden valmistaminen :)

   Kiitos erittäin paljon koska nämä sun vastauksesi oli rehellisiä aivan erityisellä tavalla koska on paljon helpompaa sanoa mitä tulis tapahtumaan kuin toteuttaa nämä uhkaukset käytännössä. En tarkoita etteikö kaikkien edellä vastanneiden kuin myös sun kohdalla tapahtuisi niinkuin te sanotte mutta tuttavapiirissäni ja myös sen ulkopuolella (tuttavien tuttavat + muut ulkonäöltä tutut) on aika monta tapausta (puolin ja toisin) että sangen isot synnit unohdetaan ja useimmitenhan syynä tähän ovat pienet muksut. Tosin se suhde ei varmasti ole sama mitä ennen syntiin lankeemusta mutta enivei, näitä on aika paljon ja kaikkein surullisimpia ovat ne tapaukset joissa naiset eivät uskalla tai jostain muusta syystä ei jätä ukkoaan joka pieksää heitä harva se päivä.

   Poista
 10. En osannut ajatella asiaa yleismaailmallisesti naisnäkökulmasta, ihan omaan napaan tuijotin ja omia reaktioitani mietin, oman arvomaailmani ja kokemukseni pohjalta. Voi olla, että vaikkapa sveitsiläinen nainen vastaisi eri tavalla ja kummastelisi joitakin kysymyksiä.

  Daah, tuota ensikertalaisen saamaa erityiskohtelua en ymmärrä. Enkä myöskään niitä paljousalennuksia joita työkseen rötöstelevät saavat. Mutta laki on niinkuin se luetaan eikä maallikko ymmärrä. Ihan niinkuin se taannoinen 'vähäinen raiskaus' kun vain sormella pojat kokeilivat, puistattaa ajatuskin.

  Uhria ei kukaan ajattele, miltä tuntuu kun vain vähän raiskataan tai toinen löi kirveellä ensimmäistä kertaa elämässään ihmistä päähän. Tässäkin minun pitäisi muistaa, että uhri voi olla joku muu kuin nainen tai lapsi, esimerkiksi täysi kullberi joka on hetkeä ennen tehnyt jotain kolttosta joka provosoi tekijän lyömään sillä kirveellä.

  Hirveen vaikeeta ajatella isosti ja laajasti. Näkökulmia kun on niin monta. Ei se ihme, että korkeimpien oikeusasteiden tuomiot ovat joskus käsittämättömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja niin pitikin koska henk.koht. fiiliksiä tässä haettiinkin ja tämä mitä just nyt sanoin, on ristiriidassa sen kanssa mitä aiemmin sanoin mutta kun mulla ei ole tietoa miten nämä asiat hoidetaan tai mikä niiden painoarvo on ( kohta 3).

   Vaikka olen itse linnan käynyt niin sanon että laki on liian lepsu ja se on helvetin lepsu juuri näissä toisen henkeen ja yksityisyyteen kohdistuvissa rikoksissa. Hengen riistämisestä saa vähemmän kuin huumeista ja raiskauksesta tuntuu nykyään pääsevän huomautuksella mutta tällä kohtaa tulee kohta seinä vastaan sillä Mikkeliin ei kohta enää mahdu. Sinne kun lähetetään kaikki raiskarit, satulan haistelijat, pedofiilit ja muut evoluutiossa rottia alempana olevat kusipäät. Muissa taloissahan nämä saatanat eivät yksinkertaisesti selviäis hengissä koska Varjojen Maassa on omanlaisensa oikeustaju ja tässä kohtaa se on yksiselitteinen mikä laskettakoon hyväksi asiaksi. Ja ihan näin meidän kesken, toisinaan sattuu niin että kun kyseessä on hankalami tapaus eikä näyttöä tai tunnustusta saada tälläiseltä kusipäältä, niin järjestelmässä tapahtuu "virhe" ja kusipää laitetaan vahingossa asumaan samaan selliin esim. kaadosta pitkän kakun saaneen kanssa. Virheen ja sitä seuranneen vahingon ansiosta tunnustusta ei tarvitse odottaa kauaa ja kas, oikeusjärjestelmä osoittaa toimivuutensa langettamalla rangaistuksen ja koska virhe tapahtuu järjestelmän sisällä, oikeuslaitos säästää melkoisen summan rahaa tuomarinpalkkioiden ja muiden oikeuskäyntikulujen muodossa.


   Koventamis - ja kohtuullistamisperusteet ovat about samaa luokkaa kuin EU:n direktiivit, päätöksiä ja asetuksia sekä lakipykäliä vailla järjen hiventä ja tuomioissa päädytään samaan ilmiöön kuin terveydenhuollon puolellakin eli varsinaisen rikoksen sijaan aletaan käsittelemään mennyttä ja tulevaa niin omituisen ja monimutkaisen kaavan kautta että sen lopputulos on paradoksi.

   Poista
 11. Täältä löytyy ohje http://www.valio.fi/reseptit/napoleon-leivokset/ jota en kauhean kauaa uskaltanut tuijotella, koska se jättikokoinen tukusta puolella hintaa ostettu suklaamousse yhdistettynä ensi viikolla punnitus terveyskeskuksessa on jo tarpeeksi hankalaa:D Aion pinnistää luumumehua dopingina käyttäen tulokseen - 30 kg :D Vaikka tuskin sen luumumehun jälkeen joutuu pinnistämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedäthän Kiki sen että mä rakastan sua erityisen paljon ja olen enemmän kuin kiitollinen siitä että meitä yhdistää näiden Makeiden Viettelysten himo joka on tavallaan raskas, mutta ah niin nautinnollinen synti ja taakka ettei sitä oikeastaan edes pidä syntinä :D

   Jojojojojo kuules!
   Olen ihan samaa mieltä ja useammankin kokemuksen kautta havainnut luumujen ihmeellisen vaikutuksen! On aivan sama ovatko ne kokonaisia, hillotettuina, kuivattuina tahi mehuna - usein jopa sanan "luumu" mainitseminen aiheuttaa laajaa, kertaluontaista relaksaatiota koko peristaltiikan alueella ja voi niitä jotka eivät ennätä suojaan!

   Olenkin ajatellut että näiden hätäkakka-tilanteiden varalle tulisi kehitellä popup - periaatteella toimivien pelastusliivien tapaan toimiva sylinteri joka paukahtaisi velttoperistaltiikkaisen henkilön ympärille täydellisen relaksaation yllättäessä jo pelkästään siitä syystä, että olen huomannut roiskeiden olevan todellinen onglema silloin kun ollaan vanhassa arvokiinteistössä. Korkeakuvioisesta struktuuritapetista on lähes mahdoton saada kaikkea luumua lähtemään ilman etteikö relaksaatiosta jäisi tuhnun hajua tahi jarrutusjälkiä ao. seinäpinnoitteeseen mikä on kovin harmillista ja aivan saatanan kallista koska tapetointi on näinä aikoina hinnoissaan eikä sitä vanhaa, vuosisadan alun tapettikuosia tahdo löytyä enää mistään.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins