Miapligoobi - internetissä vaanivista pedoista pahin.

Aion kertoa teille Interetin syvien syövereiden pedosta nimeltä Miapligoobi ja siitä kuinka tuo aikahyppäyksiä aiheuttava inha peto heitti minut paikkaan joka ei ole tarkoitettu kuolevaisille. Se on paikka jossa voi unohtaa kaiken mikä liittyy rationaaliseen ajatteluun ja jonka seinille kirjoitetut riimut todistavat sen olevan Internetin kaikkein pelätyimmän heimon – pumpulikansan – sartah eli innoituksen lähde. Mikä tästä paikasta tekee erityisen inhan, on se että siellä voi aistia lähes fyysisesti pumpulikansalle ominaisen nuu nuun, joka tunnetaan sivistyneessä maailmassa hyssyttelynä tai paapomisena ja joka on kaiken kieroutuneisuuden ensimmäinen aste. Näitä asteitahan on kolme:
1. aste eli Soo soo pikku höpönassu (tunnetaan myös Hellantuutelis sentään - vaiheena)
2. aste eli Ei meidän Pieni Molo ole tehnyt mitään
3. aste eli Jotain sun lapsuudessa on mennyt vituiksi koska sä nyt istut siinä
ja nämä eri asteet kuvastavat pumpulikansaan kuuluvan olennon kehitystä kehdosta hautaan. Tuon sartah'in epäpyhästä olemuksesta kertoo kaikesta parhainten kenties se että toisessa asteessa esiintyvät sanat Pieni ja Molo ovat pumpulikansan jälkeläisilleen antamia nimiä ja kaikkein tuskallisemmaksi tämän tekee se että kyseessä ovat tyttölapselle annettavat nimet!

fingbaby
"Godday!"

Kauhua ja lukuisia psyykevinoumia aiheuttaneen kokemukseni jälkeen tulin siihen tulokseen ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa kun kirjoittaa saaga jota laulettakoon iltanuotioilla sen tähden etteivät tulevat sukupolvet joudu samaisen Miapligoobin heittämänä tänne helvetin syövereitäkin pahempaan paikkaan. Ja mitä taasen helvetin syövereihin tulee, niin tiedättekö millä nimellä pumpulikansa kutsuu helvettiä?
Poppalandiaksi. Luit oikein sillä pumpulikansa ei kiroile eikä päästele ärräpäitä joten heille syntisten sielujen viimeinen satama on Poppalandia. WTF?! (vrt. Danten Poppalandian seitsemän tasoa)
Sivuheittona mainittakoon että just nyt, muistaessani tämän heidän terminsä, päätäni alkoi särkemään tavalla josta pumpulikansa käyttäisi mainintaa ”Jummijammi sentään kun pääppiin koskee koskee ihan pimpukkaisesti”. Suomeksi sanottuna minulla on siis aivan vitullinen päänsärky.
Mutta palataan Miapligoobiin, tuohon internetin syövereissä piileskelevään tietoisen maailman hävittäjään jonka tiedetään aiheuttaneen jopa avioeroja sillä Miapligoobilla on monta päätä joiden avulla se houkuttelee uhrin luokseen saattaakseen tämän puhumattomattomaan, kaikki työt unohtavaan tilaan ja nämä itsestään pesuapuvälinepöksystä * olevien päiden nimiä ovat muun muassa: Fac, Inst, Blo, Wha, Twi, Peri, Goo ja Bi ja nämä kahdeksan päätä ovat vain osa tuon mighty beastin päistä joita on useampi sata ja joista jokainen kykenee tekemään uhristaan tasapäisen runkefäärdin ennenkuin tämä edes tajuaa olevansa negenar  'issa eli koukussa, jollainen roikkuu jokaisen pedon alaleuasta. Japanilaisen kansantarun mukaan Miapligoobi on saanut alkunsa Hattory Saketaista eli viiden pedon laumasta joka neljännen maailman lopulla, suuressa Gadokataharun taistelussa sulautui yhdeksi ja näin syntyi Miapligoobi. Pahat kielet tosin väittävät että Miapligoobin nimet tulisivat sellaisista sanoista kuin Microsoft, Apple, Linux, Google ja Bing mutta minä henkilökohtaisesti uskon ennemmin tähän Hattory Saketaihin ja Gadokataharun taisteluun koska sen on kirjoittanut tunnettu ja voittamattomana pidetty samurai nimeltä Minoru Ishikawa. Mies jota kuvaa parhaiten sanat giri  ja gishi.

* Pesuvälinepöksy juontuu suomalaisesta, itseään saatanaa kuvaavasta nimestä vihtahousu joka on vanhan kansan käyttämä termi tai paremminkin nimitys Manalan hallitsijasta joka tunnetaan myös nimillä Belsebuub, Stubb-Katainen, Perkele, Pääpiru ja Hyssälä.

Tämän melko lyhyen pohjustuksen jälkeen päästäänkin itse asiaan eli siihen miten jouduin Miapligoobin sieppaamaksi ja se tapahtui jo muutamia tunteja sitten sillä tapaa, että sain puhelun oudosta numerosta ja koska minulla on puhelimessani sellaiset blokkausohjelmat etteivät lehtimyyjät tai vastaavat pääse siihen soittelemaan, jäi ainoaksi vaihtoehdoksi ne entisessä elämässäni vaikuttaneet juopot jotka tietävät minun numeroni mutta koska he vaihtavat liittymää vähän väliä, niin minä en taasen tunne heidän kaikki numeroitaan mistä en kyllä ole lainkaan pahoillani. Syy miksi näistä oudoista numeroista tulee puheluita on se että suurin osa virallisista tahoista käyttää numeroita jotka eivät – ihmisten häiriköinnin vuoksi – näy puhelintiedustelun piirissä mutta ovat se syy, miksi en blokkaa oudoista numeroista tulevia puheluita kokonaan pois. Joku voi ajatella että tässä on ristiriita puhelinmyyjien käyttämien salaisten numeroiden ja näiden ”outojen” puhelinnumeroiden välillä mutta asia on oikeastaan simppeli (ns. listaukset ja lähteet) mutta taasen sellainen etten sitä käy tässä selittämään. Enivei, aloin kuitenkin mielenkiinnosta jäljittämään tätä numeroa ja ennenkuin huomasinkaan, tajusin lukevani outoja uutisia ja hetkeä myöhemmin jouduin tuohon Kuoleman syleilyäkin pahempaan paikkaan josta kerroin. Tähän paikkaan ja siitä varoittamiseen liittyy kuitenki riski joka teidän on otettava sillä Sartah 'issa sijaitsevien riimujen kauheutta ei voi ymmärtää ellei antaudu Miapligoobin vietäväksi ja käy siellä. Mikäli päätätte ottaa tämän riskin, niin siinä vaiheessa kun te astutte sisälle sartahiin, on teidän välittömästi katsottava vasemmalla sivustalla olevia ovia ja niide päälle kirjoitettuja nimiä joista teidän on valittava seuraavat kolme (järjestys vapaa):
Sukupuolineutraalit nimet
Luontonimet
Erikoiset nimet

anggirl
Sartahin käytäviltä tuttu Serla Pili jonka vihamielisyys oli aivan omaa luokkaansa.

Muistakaa kuitenkin että te teette tämän omalla vastuulla sillä kun te tulette sartahista takaisin, te ette ole enää se ihminen joka te olitte ennen astumistanne sartahin kanelin ja vauvantalkin tuoksuisille käytäville.

Jumala olkoon kanssanne – tässä Sartah'in avaimet  (Muistakaa jokaisessa salissa vierittää aivan loppuun....).

Kaikille oikein hyvää lauantaita. Muistakaa olla ihmisiksi.

22 kommenttia :

 1. Väestörekisterikeskuksen nimihaku on kanssa hauska. Sieltä voi nähdä, paljonko minkäkin kumman nimisiä löytyy. Mejän perheen 4 etunimestä kolmea on osapuilleen yhtä paljon, eli hassua kyllä, ovat yhtä suosittuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensin kiitos informaatiosta koska en tiennyt tuotakaan asiaa ja on muuten aika jännää miten paljon nimistä saa irti, siis sillä tapaa kun lähtee selvittämään nimen alkuperää ja sitten juur nämä kuinka yleinen se on etc.
   Historia kiinnostaa eniten niinkuin monessa muussakin asiassa koska mulla on tapana selvittää (ei aina mutta silloin tällöin) mistä tai miten jokin asia on saanut alkunsa.

   Poista
 2. Aikanaan myös selailin paljonkin Väestörekisterikeskuksen nimitietoja. Oli jokseenkin huvittavaa, että laitoit sinne liki minkä sanan vaan, niin aina löytyi sen niminen :)
  Jonkinmoista järkeä vanhemmat voisi tosiaan harjoittaa, pelkkä erikoisuudentavoittelu ei riitä. Ja miettiä myös, tuleeko nimestä kääntämällä jotain (vrt esim. Heikki Levonen) Mun lapsilla ei kellään ollut nimeä kalenterissa, silloin kun kastettiin, mutta nykyään on jo. Olikohan 2 vuotta sitten kun viimeinenkin sinne pääsi. Silti ovat ihan kivat nimet, eikä niitä kovasti väännellä.
  Just joku Molo...haloo! Luulisi ihan jokaisella kelloja hälyyttävän, että nimi tuo ongelmia.
  Lähetän päänsärynpoistotaikoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillä tämän postauksen teinkin koska on enemmän kuin julmaa että Molon, Serlan ja Pilin etc. kaltaiset nimet hyväksytään. Jos vanhemmat ovat päästään kipeitä niin pitääkö se lapselle kostaa?

   Onhan se varmaan hienoa kertoa samanhenkisten (lue:laitoskaman) illanistujaisissa että meidän pikku enkelistä tulee Embo Soft Revontuli mutta kun kersa mene kouluun, niin ei varmankaan ole enää yhtään hauskaa maksaa psykiatrin ja kersan naamaa paikanneen lekurin palkkioita.
   En mulla sinänsä ole mitään pilvikansaa vastaan mutta mutta...joku roti sentäs. Jätkä nyt sentään saattaa kestää mutta jos likalle annetaan nimeksi Veri Reisi (oi kyllä, molemmat löytyy listauksesta erikoiset naisten nimet!) niin ei piä ihmetellä jos tyttelistä tulee pikkasen omituinen tai mikä todennäköisempää, sellainen joka ei käy ulkona eikä solmi ihmisuhteita. Koskaan.

   Kiitos taioista - tuntuu meinaan että hieman helpottais!

   Poista
 3. Huh, mua hirvitti ihan klikata tuota linkkiä mutta selvisin siitä. (Kun jäin henkiin PikkuLeijonien matsista, selviän mistä vaan...)

  Jotenkin on vaikea ymmärtää sellaista erikoisuudentavoittelua josta lapsi voi jossain vaiheessa joutua kärsimään. Tuolla listassa oli Puolukka ja mä oon tavannut ko tyllerön. Ei niin, että se olis edes ollut pahimmasta päästä, mutta voi a-pu-a silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ollut jotain mihin tavan järki ei riitä?
   Mielestäni vanhempien jotka eivät kykene olemaan erilaisia muuten kuin raiskaamalla lapsensa antamalla tälle mitä omituisimman nimen/nimet, ovat sellaiset vanhemmat jotka pitäisi tappaa niille sijoilleen. Ihan pelkästään sen takia että kyseessä on se oman erikoisuuden tavoittelu eikä lapsen tulevaisuus ja tulevaisuus siksi että "persoonallisen" nimen saanutta lasta kiusataan ja tämä taasen vaikuttaa enemmän kuin paljon hänen tulevaisuuteensa.

   Pikku-Leijonnille respektit! Huikea matsi jossa sai todella jännittää ja oli paljon parempaa kiekkoa kuin aikuisten äijien pelit ja tätä samaa mieltä oltiin aamulla monellakin foorumilla.

   Poista
 4. Pistät google hakuun Kukan lasten nimet ja saat nämä:

  "Nämä on saman perheen lapsia:  -Liila-Iiris Mailiina

  -Rallamaija Neilikka

  -Mirumaru Ailiina Mansikka

  -Nerilla Nea Kattiina

  -Neo Roni Mustikka

  -Jyly Monse Rokki"

  Tuo nainen (Kukka) oli taannoin eräällä hevosaiheisella foorumilla eräänlainen feimi joka teki kaiken mahdollisen toisin kuin valtavirta. Jakoi yöt postia, omisti hevosia ja asui jossain Turun seudulla, ihan tarkkaan en muista.

  Ihan vaan tiedoksesi :D
  Ja täällä syödään Loppiaisena Köttpirog och puljong. Yritän muistaa ottaa kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hyvä jumala.
   Kertomasi perusteella olen entistäkin vakuuttuneempi tämän kyseisen heimon omituisuudesta ja tuo mitä he tekevät pienille ihmisille, on jotain järkyttävää.
   Oikeesti, jos olisin tyttö ja olisin saanut nimekseni Mirumarun, niin odottaisin siihen asti kunnes jaksan heilauttaa valurautaista pannua suht nopealla liikkeellä ja sen jälkeen menisin keskutelemaan vanhempieni kanssa mitä niissä ristiäisissä oikein tapahtui.

   Mitä on puljong? Sitä meinaten syötiin jossain muuallakin...en muista että oliko se Marra ja Rantis jotka siitä puhuivat mutta enivei, mulle puljong ei sano mitään joten toivottavasti niitä kuvia (ja jonkinlaista ohjeistusta) tulee.

   Muksaa sunnuntaita!

   Poista
  2. Puljonki on lientä.

   Poista
  3. Tämä selvä. Nuo hienommat nimet on mulle niin outoja ettei ne kerro mulle mitenkään vaikka yhteen aikaan opettelin keittiösanastoa eräällä ravintolapuolen sivustolla ja siellä oli tavan hernekeitollekin heti hemmetin hieno ranskalainen nimi jota mä enää muista mutta se oli oiva osoitus siitä kuinka perusruoka saadaan kuulostamaan fiinimmältä kuin mitä se on.

   Poista
 5. Tässä on totisesti asia, jossa toivoisi niin pappien kuin rekisteriviranomaistenkin käyttävän sitä valtaa, joka heille on suotu ja kieltäytyvän kastamasta/kirjaamasta tolkuttomia nimiä....vaan eipä käytetä, ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Eiköhän tuo ole meidän kaikkien toive. Sinänsä pienellä asialla voidaan saada aikaan paljon kurjuutta ja henkistä kärsimystä ja se on huono juttu se.

   Poista
 6. Isäni kertoi, että hänen luokallaan oli tyttö nimeltä Outipatuutilulla. Kuulemma tytön isä oli väen väkisin halunnut tämän nimen.

  Ja olinpa eräässä työpaikassa Irkkulin ja Orkkulin sukulaistädin kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tuo on hyväksyttyjen nimien listalla? :O
   Sääliksi käy tyttöä koska - tämä nyt on mun oma mielipiteeni - tuollainen nimi kuuluu ns. ei vakavasti otettavien nimien genreen ja on sellainen että se varmasti aiheuttaa surua ja ahdistusta.
   Irkkuli ja Orkkuli? Irlantilaiset kaksoset joista jälkimmäinen on nymfomaani :D
   Ai kauheeta, nyt mä sorruin itse siihen mistä olen koko ajan paasannut koska eihän kukaan voi nimelleen mitään mutta voi sentään minkä tempun vanhemmat ovat tehneet.
   Nyt kun tämä nimijuttu on ollut jonkin aikaa framilla niin ihmisiltä tulee toinen toistaan karmaisevampaa tietoa uhreista ja näyttäis siltä että tämä omituisen nimien lista on paaaaljon pidempi kuin luulinkaan.

   Poista
  2. Siihen aikaan ei varmaan ollut mitään nimilautakuntia :)

   Irkkuli ja Orkkuli olivat kaksostytöt, kuulemma koko suku oli ollut pyörtyä ristiäisissä ja vanhemmat ei olleet ollenkaan ymmärtäneet. Sattuneesta syystä Orkkuli oli aikuisena vaihtanut etunimensä..

   Joo, näin on. onneksi sentään täällä vähän vahditaan, Amerikassa kun on ihan vapaata menoa tässä asiassa, niin olen kuullut tytöstä nimeltä Kaulaliina (suomeksi), koska se kuulosti äidistä kauniilta.

   Poista
  3. Jaa ei ollut vai? :D

   Ahaa...no sitä minä epäilinkin nimien samankaltaisuuden takia enkä kyllä yhtään ihmettele Orkkulin päätöstä.

   Muffler (joka on muuten äänenvaimennin!?) vai Scarf?
   En olis muuten tiennyt mutta mä käyn aika helvatan usein sanakirja.org:in sivustolla koska tämä mun enkku on niin pirun surkeeta ja et usko kuinka mä olen soimannut itseäni siitä kun olin koulussa niin laiska :(

   Poista
  4. Ei kun ihan supisuomeksi amerikkalaisen sukunimen kanssa, tyyliin Kaulaliina Smith :D

   Lainaa kirjastosta joku dekkari enkuksi tai nuortenkirja, se on helpoin tapa. Tai sitten menet kansalaisopiston enkunryhmään :)

   Poista
  5. Voe vittu että minoon tyhmä :D
   No tietenki suomalaiseen tyyliin...saatana sentään, täytynee kattoo josko Enid'in kirjoista löytyis helpotusta ko niissä seikkailee se mun kaima nimeltä Dick :D

   Poista
  6. No ET OLE! Mä selitin huonosti.

   Poista
  7. Ei, kyllä mä olen tyhmä koska olishan mun pitänyt tajuta.. :)

   Poista
 7. Tuo sun kauhujen täyttämä nettireissu kuullostaa siltä, että olet vahingossa ajautunut vauva.fiin keskustelupalstalle. Pahempaa paikkaa en tiedä :D Mua aina jaksaa naurattaa kun joku Viinanen olisi halunnut antaa lapselleen nimeksi Jalo mutta se oli torpattu. Nyt kyllä lisään tähän aina jaksaa naurattaa listaan tuon Orkkulin :D Miehen kummipoika on Pyry ja Pyryn velipoika on Tuisku. Olen pohdiskellut jos siihen perheeseen olisi syntynyt lisää lapsia olisiko niistä tullut Räntä ja Nuoska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä se oli ihan jotain muuta kuin mainitsemasi paikka jossa toki olen käynyt mutta enpä usko että menen toista sillä se oli reissu josta en ole selvinnyt vieläkään :)

   Orkkuli on kyllä jotain mikä ei ole tästä maailmasa enkä yhtään ihmettele kun Puskis kertoi Orkkulin vaihtaneen nimeään...hittolainen sentään mitä nimiä ihmislapsille annetaankin!

   Sun täytyis Kiki päästä töihin sinne missä näitä nimiä päätetään koska sulla on selkeää johdonmukaisuutta tässä nimiasiassa ja veikkanpa että jos olisit ollut asianomaisessa instansissa töissä, niin mainitsemiesi Pyryn ja Tuiskun rinnalla komeilisivat nuo mainiot nimet joita ehdotit :D
   Ajatteles...Räntä Stubb ja Nuoska Katainen - nuo mainiot Suomen pelastajat :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins