Dehlaer to Hagarum: Kaikki karman luvusta perseen leviämiseen

Ihmiset viettivät eilen uutta vuotta kukin tavallaan tietämättä että uuden vuoden juhlistaminen on Dehlaer, edellisen vuoden tilinpäätös ja kaikki se mikä alkaa ja on edessä 01.01. lähtien, on saldoa siitä miten edellinen vuosi on eletty ja mitä päätöksiä silloin tehtiin. Henkilökohtaisesti vuosi 2015 oli meikäläiselle behar azal (pitkä yö) koska suuren pyramidin valmistuminen vei suurimman osan vuodesta ja se aikataulu yhdessä kiputilojen oli kaikkea muuta kuin helppoa. Loppuvuosi, tarkemmin sanottuna viimeiset viikot kuitenkin toivat varmistuksen sille päätökselle jonka tein jo alkukesästä joten vuosi 2016 alkaa hagarum'in eli nautinnon merkeissä. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä että elämäni on muuttunut kapisesta paimenesta ökyrikkaaksi paimeneksi tai että elämääni olisi ilmestynyt kauniimman sukupuolen edustaja, vaan se tarkoittaa sitä että voin aloittaa vuoden 2016 tekemättä mitään koska järjestelin asiat loppuvuodesta niin että voin periaatteesa olla seuraavat kaksi ja todella kylmää kuukautta neljän seinän sisällä ja tehdä mitä huvittaa. Käytännön tasollahan tämä meinaa netissä roilaamista ja ylenpalttista syömisistä yhdistettynä neitsytkammioni sisällä tapahtuvaan boksereilemiseen joka on teille kenties uusi sana mutta sillä tarkoitetaan lähinnä sitä kun vanha, kuivahko paimen hiihtelee ympäri kämppää pelkät bokserit jalassa ja kyttää ikkunasta ei pelkästään naapureita vaan myös niitä onnettomia sieluja jotka joutuvat joka jumalan aamu lähtemään töihin. Oi riemua, Oi Halle Berry, - luja, -Lafferty ja muutamat muutkin hallet!!! Todennäköisesti ja historian tuntien myös hallut, nuo päätäni riivaavat äänet ja pitkin näkökenttää vilistävä pikkuväen armeija joista THL:n listauksen mukaan pahimpia ovat eroottisesti vaatettamatta jättäneet punapäät, My Little Ponies'in cyaaniin vivahtavat ponit joita muuten komentaa tällä hetkellä Seashell ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä Urho Kekkos- postikortit. Tiedättehän, ne vanhat joissa tuo ilmeetön med börjäre katsoo +23 taitoilla olevien lasiensa takaa suoraan kohti, ilmeenkän värähtämättä mikä on jälleen hyvä osoitus siitä ettei pahville painetussa kuvassa voida nähdä minkäänlaista liikettä. Ei perkele vaikka miten tuijottaisi ja tämä on asia joka on hämmästyttänyt minua siitä asti kun putosin kätilöopiston lattialle armon vuonna 1938 ja vieläpä tänä kyseisenä päivänä!

resolution
2016 resolution


Koska te kaikki haluatte tietää mitä vuonna 2016 tapahtuu, niin voin vihjata että vuosi 2016 tulee olemaan Kalojen merkeissä syntyneille merkittävä vuosi sillä Kalojen auringonpimennys 8.3 avaa pelin (puhdistuminen, löytäminen) ja heidän merkkiinsä osuu myös vuoden viimeinen kuunpimennys 16.9 joten heille on erityisen tärkeää se millaisia päätöksiä he ovat tehneet. Katsokaas kun nuo auringonpimennykset ovat niitä jotka todella merkitsevät sillä ne määrittävät sitä omaa tulevaisuutta hyvinkin pitkälle. Vuoteen mahtuu myös muutakin, esim. Vaa'an merkkiin osuva kuunpimennys 23.3 ja koska Vaaka ja kuu, niin silloin puhutaan intiimien suhteiden hoitamisesta tai niiden muodostumisesta. Merkittävä tapahtuma on myös 1.9 Neitsyen merkkiin osuva auringonpimennys koska silloin on tullut aika tehdä se päätös mihin sitä elämää (varsinkin tunnepuolta ja siihen liittyviä suhteita/asioita) lähdetään viemään. Tässä noin niinkus yleismaailmallista mutta jos haluatte tarkempaa tietoa, niin teidän kannattaa käydä laskemassa Karman Luku joka kertoo teille jotain ja miksi jotain, niin se riippuu siitä miten te osaatte tulkita omaa elämäänne ja kuinka hyvin te osaatte sijoittaa saamanne luvut ja niiden sisältämät viitteet siihen. Laitan tähän malliksi omat lukuni:


Karman luku
4
Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku.Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanajaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Pyrkimyksen luku

3
Kolmonen on elämänilon, auringon ja onnen luku.Kolme tuo esiin menestyksen henkilökohtaisella tasolla, onnekkaat tilanteet ja elämänrunsauden hyvinvoinnin kautta. Kolme on pitää sisällään mukavuutta, helppoutta, luontaista elämäniloa ja luovuutta. Taito elää hetkessä läsnä on kolmosihmisen kyky, usein tätä pidetään myös luonnonlapsen lukuna. Kolmosaikana elämä on yhtä juhlaa ja iloitsemista.Elämä sujuu omilla uomillaan, eikä huolia tarvitse miettiä, koska asioihin liittyy onnekkaat ratkaisut. Kolmosihmisen ala on ehdottomasti asiakaspalvelu, hoiva-ala sekä myyntityö. Kolmosen kielteiset puolet, pinnallisuus, turhamaisuus, kykenemätön ottamaan vastuuta.

Vaikutelman luku

9
Kosmisen energian, luopumisen ja taakse jättämisen luku.Yhdeksikkö luku on kaikista henkisin, kasvua tapahtuu luopumisen kautta. Ajanjaksona yhdeksän jättää taakseen vanhan yhdeksän vuoden syklin ja aloittaa uutta. Kun vanha jää taakse, on tilaa uudelle. Puhdistuminen, sekä energiatasolla että henkisesti tämän jakson vaativin haaste. Yhdeksikkö ihminen on uhrautuvainen, lämminhenkinen ja ymmärtäväinen, mutta omaa myös viisautta elämänkokemuksiensa kautta. Usein hänellä on ollut raskaat syynsä luopua vanhasta elämästä. Henkiset kyvyt, intuitio, selvännäkö, yliaistit ja herkkyys kohdata erilaiset energiatasot kuuluvat yhdeksikköihmiseen. Yhdeksikköihmisen ammatteja, neuvonantaja, parantaja, selvännäkijä, tutkija (esoteerinen ala) ja etsivä. Kielteiset puolet, räjähtävä, hallitseva ja negatiivisuus.

Minuuden luku

3
Kolmonen on elämänilon, auringon ja onnen luku.Kolme tuo esiin menestyksen henkilökohtaisella tasolla, onnekkaat tilanteet ja elämänrunsauden hyvinvoinnin kautta. Kolme on pitää sisällään mukavuutta, helppoutta, luontaista elämäniloa ja luovuutta. Taito elää hetkessä läsnä on kolmosihmisen kyky, usein tätä pidetään myös luonnonlapsen lukuna. Kolmosaikana elämä on yhtä juhlaa ja iloitsemista.Elämä sujuu omilla uomillaan, eikä huolia tarvitse miettiä, koska asioihin liittyy onnekkaat ratkaisut. Kolmosihmisen ala on ehdottomasti asiakaspalvelu, hoiva-ala sekä myyntityö. Kolmosen kielteiset puolet, pinnallisuus, turhamaisuus, kykenemätön ottamaan vastuuta.


Ai niin, mikäli haluatte käydä laskemassa oman lukunne, niin se onnistuu Rajatiedon sivustolla.


Toisin sanoen mä tulen olemaan tiedän riesananne tästä päivästä eteenpäin ja koska elämääni määrittelevät kaksi tahoa ovat tekemässä muutoksia tähän lampaanvillan ja aavikolta tuivertavan tuulen täyttämään elämääni, niin suattaapi olla että olen riesana hyvinkin pitkään tai sitten en. Mene ja tiedä. Nyt kuitenkin ajattelin juhlistaa uutta vuotta ottamalla vaahtokylvyn eteisen lattialla mikä saattaa herättää teissä ihmetystä mutta no worries, onneksi löysin hyvän kuivapesuaineen joka vaanhtoaa aivan saatanasti joten pääsen nauttimaan tästä, jo melkein unohduksiin painuneesta kylventämuodosta. Kun olen puhdistautunut kaikista niistä ikävistä asioista jotka vuosi 2015 minuun jätti, mitä luultavammin kaadun eteisen lattiaa peittävään vaahtoon ja kolautan lanttuni pääni residenssini kovaan, vallan perkeleen halvalla muovimatolla peitettyyn betonilattiaan ja olen tajuttoman jokusen tunnin mutta toivoakseni herään kello kuuden uutisiin joiden pitäisi tulla kello kuusi. Ei kuitenkaan koivu tahi mänty vaan kuusi.

obsessed
Lampaat - nuo mainiot tumppuaihiot!Teille kaikille haluan toivottaa oikein hyvää perjantaita ja alkavaa vuotta. Muistakaa olla ihmisiksi.
Ps. Minulla on ilo tarjota teille linkki josta voitte katsoa kuvien ja videoklippien välittämänä miten maailmalla juhlittiin Uutta Vuotta ja eräs sen huippukohdista on videopätkä Taipein pilvenpiirtäjän ilotulituksesta ja kaiken tämä teille tarjoaa DW eli Deutsche Welle.

Pss. Ja jos halutte tietää miksi perse leviää, niin siitä on infoa täällä.26 kommenttia :

 1. Vaahtokylpy eteisen lattialla kuulostaisi kyllä kivalta. Tulis samalla pestyä lattiatkin.
  Mitä perseen leviämiseen tulee, mun ei tartte katsoa linkkiä, mulla on ihan täysin omakohtaista kokemusta ja voin antaa lisävinkkejä kenelle vaan!!!
  Alkuvuoden vapaista mä oon ilonen, koska edes Paimenet ei jaksa ikuisuuksia Painaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se OLI kivaa sillä pyyhin parasta aikaa isompia vaahtopalluroita kropastani ja painelen jääpussilla frontaalilohkoni vasenta puolta sillä mun ennustukseni kävi toteen ja otin lipat niinkin typerän asian kuin puhelimen takia. Ei koskaan pitäisi yrittää vastata kun on kylvyssä - olkoon se sitten kylpyammeessa lillumista tai eteisen lattialla kierimistä.

   Mitä taasen sun perseeseen tulee, niin mä kuulun niihin jotka ovat nähneet sen joten lakkaa höpöttämästä koska sun persees on ihan ok.
   Paimenet kyllä jaksaa painaa jonniin aikaa mutta joskus se raja tulee vastaan. Kyse ei ole niinkään fyysisestä uupumisesta vaan siitä että sitä turhautuu kun sitä saa harrastaa joka päivä vähintään sen 10:n tuntia.

   Minäkin tässä vuodatan vaikken tiedä mitä sä tuolla isolla P:llä meinasit.... :D

   Poista
  2. Ja koska mä olen todella syrjästä, niin voisitko valistaa että mitä ne sun blogis vastauksissa olevat kolme rantua merkkaavat vai mikäon kyseessä?
   Ensimmäisissä vastauksissa näkyy oikein tekstiäkin mutta lopuissa ei ja se jäi vaivaamaan ko mie en ole aina perillä näistä uusimmista villityksistä...

   Poista
  3. Mulla ne näkyy sydäminä. Jaa, sulla ei vai? No höh. Mutta sydämiä mä täällä vaan lennättelen.....

   Poista
  4. On muuten omituinen juttu koska kävin sun blogissa Chromella (mulla on muutama selain) ja se näytti pelkkiä viivoja mutta kun tein luurilla (ja edelleen Chromella) verrokin, niin sydämet näkyi. En tiedä mistä johtuu...?

   Poista
  5. Eikä muuten näy Firefoxillakaan tai sama tilanne kuin Chromellakin eli Marjaanalle antamaasi vastaukseen asti näkyy mutta siitä eteenpäin ei. WTF?

   Poista
 2. Kuulostaa todella hyvältä tuo sun alkuvuoden siestasi, oot sen taatusti ansainnut <3

  Mä jumiuduin karman lukuhin ja löysin mielenkiintoisia juttuja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja siestassa on se hyvä puoli että mä olen vapaa tekemään ristiretkiä :D
   Karman luvut ovat mielenkiintoisia ja mitä paremmin tutustut numerologiaan, sen karmaisevampia (paikkansa pitäviä, kohdalleen osuvia) asioita sä löydät...

   Poista
 3. Mulla on sellainen perstuntuma, että istuminen levittää perää enemmän kuin oma syömiseni. Kuulun niihin omituisiin, joista on joskus kiva kokea nälän tunnetta (mutta ehkä vain siksi, että mulla ei ole oikeaa nälänhätää, jotain ruokaa on siis kaapissa olemassa). Mutta kyllä minä syön ja nautin, en kuitenkaan ylensyömisestä, enkä siitä, että ruokaa heitetään hukkaan.

  Vapaasi kuullostaa tosi hyvältä ja varmasti ansaitulta. Toivon uudelle vuodellesi paljon punapäitä sinne raitille kulkemaan =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälän tunteesta on oikeasti hyötyä koska se jollain omalla omituisella tavallaan auttaa keskittymään työntekoon vaikka äkkiä ajatellen luulisi asian olevan just päinvastoin. Osittain tämän takia mun päiväsyömiseni rajoittuu kahteen kahvitaukoon jotka pitävät sisällään sämpylän + kahvin. Kotiin päästyäni mä sitten syön senkin edestä mutta pääsyy niukkaan päiväsyömiseen on se ettei täydellä vatsalla ja kauheassa ähkyssä pysty tekemään töitä. Raksalla kun ei niin ergonomiset työasennot ovat arkipäivää joten joka paikkaan ei taivu/on hankala kiivetä mikäli on syönyt itsensä turvoksiin.

   Mun täytyy hillitä punapää-pakkomiellettäni tai tässä käy hassusti. Mitä jos sen siirtäisi sellaisiin naisiin joilla on mustat, niskasta lyhyeksi ajetut hiukset? :D

   Poista
 4. Nythän siis saattaa käydä niin, että sulla soi alkuvuodesta päivänä eräänä ovikello ja tulen tutustumaan boksereilemiseen. Kai se käy?

  Rajatiedot on vähän, hm, tällaiselle jääkätiselle tietelijälle liikaa, MUTTA horoskooppini on KALAT. Tietysti, vedessähän minä 4-5 päivänä viikosta.

  BTW: laitoin sähköpostiin sen reseptin sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se käy jos vaan olen kotona ja tällä tarkoitan sitä että saatan tehdä pienehköjä ristiretkiä lähikuntiin ja vähän kauemmaksikin sillä jos totta puhutaan niin muutaman päivän sisällä kökkiminen tekee musta mökkihöperön, olkoonkin että töihin en mene mutta muualla voin poiketa. Ovi kyllä aukeaa jos tulet käymään.

   Mä muistelinkin että sä olet Kalat :D

   Juu, kiitosta vaan oikein paljon ja vastasinkin sulle. Mä aion kokeilla sitä reseptiä nyt kun mulla on aikaa.

   Poista
 5. Hola!
  Nauti vapaistasi! Mä olen vapailla vielä viikon, paitsi jos puhelin soi. Mutta sitä epäilen.
  Nauti ja ole. Tee mitä tekee mieli ja koska vain. Älä katsele kelloa. Kuorruta itsesi sisältä hyvyyksillä. Toki voit kokeilla kuinka monta nallekarkkia mahtuu napaan samaan aikaan. Tai opettele vahaamaan omat selkäkarvasi. Onhan maailmassa kokeilemisen arvoisia asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Aion olla tekemättä mitään ja siksipä tämäkin päivä on mennyt syntisen mukavalta tuntuvan laiskottelun merkeissä. Samoin menee huominenkin, joskin saatan käydä kaupoilla mutta siihen se sitten jääkin vaikka olisihan sitä kaikkea imuroimisesta lähtien mutta josko sitten ens viikolla.

   Jotain täytyy kokeilla koska uudet asiat ovat elämän suola.

   Poista
 6. Voi, jospa saisin itsekin olla vapaalla.. alan nyt jo olla ihan kypsä. Toki olen nyt sairaskin, mutta kuitenkin, evvk koko työ kohta. Työparin ja muutamat työkaverit voisin pitää.

  Mun ongelma ei ole persiin leviäminen vaan vatsan. Tällä hetkellä näytän siltä, että laskettu aika alkaa olla aika lähellä. Kiitos joulusyöminkien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo...voithan sä jäädä saikulle tai sitten pitää talvilomas jos se on mahdollista tai .....jotain. Ymmärrän kyllä ja tämä vuoden alku on sitä pahinta aikaa kylmine keleineen ja bloody härkäviikkoineen. Jos voitan uhkapeleissä tänä viikonloppuna niin sä voit jäädä pois töistä ja mä ostan sulle ne työkaverit (via Valkoiset Orjamarkkinat jonka toiminnanjohtajan virkaa satun toimittamaan :D).

   Leviämisistä ei kannata olla huolissaan koska ulkoiset puitteet ei merkkaa mitään ja teidät naiset tuntien kyseessä on mentaalipuolen aiheuttama liioittelu. Te olette ihan hyviä vaikka teidän päänne teille toista väittääkin.

   Poista
  2. Oo, kiitos tarjouksesta, mut ei sun tarvi ostaa niitä mulle :D

   Mulla on ihan liikaa pötsiä. Kaikki johtuu siitä, että muut laihduttavat ja koska läskin määrä maailmassa on vakio, niin se imeytyy mulle. Näin on marjat, kissaseni.

   Poista
  3. No mä nyt ajattelin ko sä puhuit siihen malliin mutta voidaanhan me ostaa jotain muitakin :D

   Näin on marjat kissaseni...kuules, tuo sun pötsijuttus on todiste teidän naisten omituisesta ajatusmaailmasta koska a) siihen on sekoitettu matematiikkaa (vakio) ja b) tähtitiedettä (imeytymisellä viitataan singulariteettiin ja tiettävästi sitä ei tapahdu muualla kuin mustan aukon ns. tapahtumahorisontissa) joten se on matematiikka - teemaa edelleen jatkaen, epätosi eli se voidaan unohtaa paikkansa pitämättömänä lapsuksena jota sattuu meille kaikille :D

   Mukavaa maanataita! (vaikka siellä on helvetin kylmä ja tuuli puhaltaa ja mä saan olla täällä lämpöisessä kämpässä ja mährystää kaikkea hyvää sekä roilata netissä :P)

   Poista
  4. Ei ole epätosi, ihan silkkaa empiiristä tutkimustietoa :P

   Mä jo taapersin töipaikalle läpi tuulen ja tusikun. Kylllä lähden puolenpäivän jälkeen, kun olo ei ole hääppöinen.

   Poista
  5. Sinä ja sun empiiriset tutkimuksesi :D

   Joo, kyllä se on viisaampaa niin koska sitä flunssaa on liikkeellä laajemmalti. Soitin nimittäin hetki sitten kamulle jonka ääni kuulosti todella kipeältä ja tämä kertoi että eilen oli vielä ok olotila mutta yön aikana tauti iski voimalla. Onneksi olen vielä säästynyt tältä. *Koputtaa puuta*

   Poista
 7. Onneksi sentään mies on vaaka. Josko sitten olisi intiimimpi vuosi käsillä. Kuis muuten tuon vesimiehen kanssa on? Vai onko niin huonot merkit, ettei niistä parane edes puhua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se saattaa olla hyvinkin niin mutta mun täytyy tunnustaa etten osaa näin äkkiseltään sanoa vesimiehestä mitään koska en tutkinut kaikkia niin tarkasti mutta eikös vesimiehet ole sangen hyviä luonteita?

   Poista
 8. Vaa'an merkissä puhutaan intiimien suhteiden hoidosta, ilmankos mää puhun intiimipaikkojen hoidosta kun olen jousimies :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muutes, josko se onkin niin että kun siirrytään sun merkkiin niin mennään intiimien suhteiden alkulähteille! :D

   Poista
 9. Pakkohan tuohon oli tutustua: Karman lukuni on 6,
  Pyrkimyksen lukuni on 6,
  Vaikutelman lukuni on 22,
  Minuuden lukuni on 1.
  Että silleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Numerologia on aika mielenkiintoinen ala sillä se paljastaa mielenkiintoisia asioita! :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins