Blogger, WP ja Russian workout!

Edit 31.01.2016 klo 00.11: Unohtakaa kaikki mitä olen puhunut WP:n puolelle muuttamisesta koska niin ei tule tapahtumaan. Ei koskaan.

Koska minulla on tapana kuunnella ihmisten toiveita, laitoin oikean sivupalkin yläosaan kyselyn jonka avulla saatte ilmaista mielipiteenne asiaan joka koskee tämän blogini siirtymistä WordPressin puolelle. Tätä muuttoa puoltavat tietyt seikat jotka toimivat paremmin WP:ssä mutta sanottakoon etten ole ainakaan heti muuttamassa, vaan asia lienee ajankohtainen helmi – maaliskuuun tietämissä ja helmikuun osalta siten että vasta kuun puolen välin jälkeen. Minullahan on ollut tili WP:ssä jo aika kauan ja päätin vihdoin julkaista sillä blogi on ollut lähinnä WP:n puolella tapahtuvaa kommentointia varten ja eilinen postaus on ensimmäinen näistä tulevista postauksista. Linkki löytyy oikeasta sivupalkista, kohdasta ”Muut linkit”. Tulen joka tapauksessa jatkamaan – siis jos jään Bloggeriin – postauksia WP:n puolella mutta niiden sisältö tulee olemaan erilainen kuin täällä ilmestyvissä ja postauksien tahti on harvempi koska me kaikki tiedämme kuinka raskasta on pyörittää kahta blogia.
Vaikka nämä minun bloody surveyt ja pollit eivät ole ottaneet oikein tuulta alleen, niin toivoisin kuitenkin että klikkaisitte mielipiteenne koska sillä on tällä kertaa merkitystä vaikka lopullisen päätöksen teen ihan oman pääni mukaan.

Daa, se siitä. Tämä päivä on mennyt – samoin kuin eilinenkin – asioita hoidellessa ja tämän päivän asiointi alkoi ruusujen viemisellä. Virallinen asia eräässä virastossa ja päätin että vien ao. virastossa asioitani hoitaneelle ruusukimpun sillä hän on tehnyt jumalattoman työn asioitteni eteen ja on virassa jossa ei yleensä kiitosta saa. Kerettiläisille tiedoksi ettei kyse ollut sen paremmin Kelasta, sossusta tai vastaavista vaan eräästä velkojen hoitoon erikoistuneesta tahosta sillä niitähän minulla riittää. Läskikuuri part3:sen osalta hyviä uutisia sillä eilinen punnitus näytti kilojen taas lisääntyneen ja nyt ollaan vaiheessa jossa olen osittaisella pakkosyömisellä saanut kehoni tilaan jossa se pyytää ruokaa miltei koko ajan. Jatkuva nälän tunne on hyvä asia ja syöminen vielä parempi mutta se tietää sitä että minun on onnistuttava puuduttamaan selkäni jotta kykenen muuttamaan tulleet kilot lihasmassaksi ja se vaatii….hmmm.. sellaisia toimenpiteitä joista ei tässä enempää, olkoonkin ettei kyse ole alkoholista koska siihen paskaan minä en enää sorru. Jo tässä on välillä vituttanutkin niin paljon ja kiputilat olleet sellaisia että retkahtamiselle on ollut enenmmän kuin sata tilaisuutta mutta kun tiedän ettei alkoholi ole mikään ratkaisu, on siitä kieltäytyminen ollut sangen helppoa vaikka mitä helvettiä se kenellekään kuuluu mitä minä teen?

Tällaista tälle päivälle...ai niin, jos joku voisi vinkata näiden domainien suhteen eli onko kokemuksia ja jos, niin millaisia? Muistaakseni kotimaisia palveluntarjoajia on ainakin Louhi ja noita ulkolaisiahan nyt on huru mycket, tätä domain – asiaa aloin pohtimaan vasta tänään ja olen hieman pihalla koska en ole ehtinyt perehtymään näihin sen paremmin eikä mulla kyllä ole siihen tänään aikaakaan joten vertailu – ja tutkimustyö siirtynee huomiselle tai sitten viikonlopulle, miten nämä asiat nyt tässä hoituvatkin.

Ps. Äänestys loppuu 02.02.2016

Loppuun hieman draivia jotta te saatte karistettua sen sohvan selästänne:
32 kommenttia :

 1. Kyselyyn vastattu.
  Just liki tollai mä tänään urheilin, eikä tullut edes hiki!
  Ja ruusukimppuasiasta sait taas lisää pisteitä mun pieneen pinkkiin kirjaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi!
   No minä ajattelin että sinä olet sellainen sähikäinen että sä kykenet moiseen liikuntaan, tosin kun kävin lukemassa sun postaukses niin tulin siihen tulokseen ettei sulla raukalla taida paljon sitä vapaa - aikaa olla. Yhtä vaakalentoa ja se ei ole hyvä asia koska ihmisen pitäisi saada olla välillä ihan rauhassa.

   No ruusuja pitää antaa ja mun mielestä varsinkin sellaisille ihmisille jotka tekevät tunnollisesti työnsä mutta joita asemansa tai virkansa puolesta kohdellaan (siis asiakkaat) hyvin ynseästi.
   Ja yksi täysin unohdettu ammattikunta on kauppojen kassat. Aina saat hymyn ja hyvää palvelua mutta harvoinpa niitä kuulee kiitettävän niin että se kiitos tulee sydämestä asti .
   Tavan vuoksi kyllä mutta muuten ei. Niin se on tämä maailma itsekeskeinen paikka nykyään ja vituttaa kun kassoina (varsinkin ekstraajina) työskentelevät usein sellaiset ihmiset jotka elävät ahdingossa ja joutuvat tekemään kahta duunia.

   Poista
 2. Olisin äänestänyt vaihtoehtoa: "Ilman muuta, jo oli aikakin" mutta koska sitä ei ollut, niin tyydyin tuohon ok, ei ongelmaa vaihtoehtoon, mutta lisätään sitten tänne kommakenttään ne aallot ja hurraat! JEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Järki voittaa siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jopas ja kiitos oikein paljon!
   WP:llä on kyllä kieltämättä aika hemmetin paljon sellaisia systeemejä mitä bloggerissa ei ja tämä on vaakakupissa melko painava tekijä.

   Poista
 3. Ihan ilman pollejakin voin sanoa, että mä kyllä seuraan sua mille tahansa tundralle päädytkin :)

  Onnea läskikuurin johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos rakkaani! Tuo se oli mukavasti sanottu.

   Kiitosta myös läskikuurin puolesta ja täytyy sanoa että jos kiloja kertyy siihen tahtiin mitä nyt pienellä aikaa on tullut, niin sitten on joko tehostettava treenaamista tai jarruteltava syömistä (en olis ikinä uskonut sanovani noin!) koska se liha mikä kropassa on, ei saa olla velttoa.

   Poista
  2. Muistahan se, että lihas painaa kuusi kertaa enemmän kuin läski :)

   Poista
  3. Juu, minä muistan mutta onneks on tuota lepotilassa olevaa lihaa balanseeraamassa :D

   Poista
 4. Lukijallehan sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä, kummassa palvelussa blogi on -WP:ssä vai Bloggerissa. Itse kokeilin WP:tä siinä vaiheessa, kun perustin koti-blogin, mutta en tykännyt. Ihan vain sen vuoksi, että en saanut tehtyä sellaista jälkeä kuin halusin helposti. Joten toinenkin blogi sitten päätyi Bloggeriin. Viime aikoina olen päässyt käyttämään työssä WP:tä ja on pakko tunnustaa,että en ole ollut sen ilahtuneempi siitä kuin aikaisemminkaan. Palvelu ehti ensimmäisen viikon aikana olla muutaman kerran nurinkin niin, että en saanut haluttuja muutoksia tehtyä suunnitellussa aikataulussa. Toisaalta moni asia on puhtaasti makuasia. Töissä on mahdollisuus käyttää maksullista tukea jokseenkin mielin määrin, mutta itse olen sitä mieltä, että homman pitäisi toimia ilman sellaistakin noin keskiverroissa puuhissa. Domain-kysymys on omastakin mielestäni mielenkiintoinen. En ole halukas pystyttämään minkäänlaista palvelinta minnekään talon soppeen, joten, jos tunnarin ostaa viestintävirastolta, niin sitten on tietty palvelintila hankittava jostain...
  Ruusupuska oli suloinen ajatus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei pitäisi mutta kun se vaan tuntuu monelle olevan ja varsinkin niissä tilanteissa jos tuntee että on jotakin kommentoitavaa ja sitä varten pitää luoda tili ao. foorumille.
   Jokaisella on varmasti omat kokemuksensa ja oli minäkin pihalla siitä miten kaikki toimii koska siitä on aikaa kun olen viimeksi julkaissut wp:n puolella mutta esim. se että kaikki sivuston hallinnointiin tarvittavat työkalut ovat kätevästi saatavilla ja liikkuminen "ohjauspaneelin" ja itse blogin välillä on sangen sujuvaa, on niitä juttuja jotka puoltavat wp:n puolelle menoa. Ainoa harmi on oikeastaan se ettei koodiin pääse käsiksi mutta toisaalta se on pikku seikka koska mun taitoni on niin vajavaiset etten mä muutenkaan kykene tekemään niitä juttuja mitä mä oikeasti haluaisin tehdä.

   Domainit on aika halpoja ja moni on kehunut suomalaista Louhea mutta sitten taas nu ulkolaiset houkuttaa hintojen halpuudella ja monella muulla jutulla. En minä niinkään muuten mutta ketuttaa kun blogin nimen perään (osoitteena) tulee aina tämä palveluntarjoajan omat litaniat.

   Naisille pitäisi jakaa ruusuja muutenkin, kyllä te olette niin suloisia ja mukavia otuksia ♥

   Poista
 5. Jos mä saan sohvan selästäni, meen saunaan. Jos en, en mahdu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Sulla on sitten jonkun verran yritystä/vääntöä tälle illalle :D

   Poista
  2. Mä onnistuin ;-)

   Oli nimittäin sen verran rankka päivä, että ei ollut ihan itsestään selvää, että jaksaisin nousta sohvalta. Toisaalta oli suunnaton tarve päästä pesulle, koska koko kroppa kihelmöi siitä, että vietin liian monta tuntia liian monessa liian huonossa paikassa.

   Poista
  3. Hieno homma!
   Se on toisinaan se itsensä voittaminen kiven takana, asia jonka huomasin joulun jälkeen ja on aika karmaisevaa kuinka äkkiä (puhun nyt itsestäni) laiskuus ja mukavuudenhalu ottaa ihmisestä sellaisen otteen ettei siitä meinaa päästä irti.

   Sauna on kyllä erinomainen keksintö ja kiitos sille kuka sen sitten on aikojen alussa keksikin. Harmittaa kun en ole itse päässyt saunaan vähään aikaan sillä mä en ole niitä tyyppejä jotka saunovat kello kädessä ja siksipä mulla ei ole saunavuoroa. Saunasta pitää päästä nauttimaan...

   Poista
 6. Äänestetty - se ainoa , joka on tässä vaiheessa eri mieltä :)

  Mitäs domain-hallintaa tarkoitat? Vai meinaatko Palvelintilaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se mitään vaikka vastaan oletkin koska kaikki mielipiteet merkkaa joten kiitos vastauksestasi.

   Siis tätä kun tarjotaan näitä .fi, .net ja .com - osoitteita. Olenko mä ymmärtänyt tämän asian jotenkin ihan väärin vai mitä sä meinaat palvelintilalla?
   Jos mahdollista, niin voisitko sä vähän selittää - oisin kiitollinen.

   Poista
  2. Kun tehdään esim omat nettisivut, niin nehän tarvitsevat palvelintilaa päätyäkseen kaikkien ihmeteltäväksi internettiin. Sitä tarkoitin palvelintilalla. Ja juuri esim Louhi ja moni muu yritys tarjoaa sitä. Googlaa vaikka sanalla webhotellit. Ne antavat monet myös domain-palvelua, eli huolehtivat domain-tunnuksestasi.

   Mutta jos haluat .fi -loppuisen tunnuksen, voit mennöä suoraan Viestintäviraston sivuille ( domain.fi ) ja hankkia sen sieltä. Mutta sitä ennen pitää olla sitä palvelintilaa, että saat sinne ilmoitettua nimipalvelimet. Siis osoitteet, mistä sivusi löytyy. OK?

   Jos päädyt käyttämäämään jonkun webbihotelleja tarjoavan palveluja, he hoitavat kyllä tuon kaiken, maksusta, tietenkin. Jos jotain kysyttävää vielä, laita s-postia.

   Poista
  3. Kiitos kiitos oikein paljon!
   Tämä selvensi asiaa kummasti ja palaan astialle varmaan viikonloppuna kun tutkin näitä asioita tarkemmin, nyt oon kuumeessa eikä tämä ajatus oikein pelaa.

   Poista
 7. Äänestin.
  En oikein muista miten itse päädyin kämäisen blogini Bloggerin alustalle perustamaan, mutta niin vain olen patalaiska, etten aio sitä ihan vähässä muljauttaa muuallekaan. Kunhan vaan perushommat hoituu niin bueno.
  Alussa Bloggerissa oli ihan älyttömästi kaikkia häiriöitä mutta nykyisin on melko tuskatonta ollut. Tosin mulle sopii se Keep it simple, stupid -periaate enkä ole lähtenyt mitään hienouksia blogiin lisäämään.

  Onnittelut Läskikuurin johdosta! Sulla on hyvällä pohjalla tuo homma sikäli, ettet hae mitään Supersize me -juttua hampparikuurin avulla vaan etsit terveellisempiä korjausliikkeitä ruokavalioosi. Kyllä se vielä sun laariin ropisee, hitaasti mutta varmasti.

  Hitto kun muistaisin mikä sen yhden ruokablogin nimi oli, ihan tosi järkeviä juttuja ja niille uskottavat perustelut... kyllä minä sen vielä muistan ja oitis ilmoitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger on hyvä kaikin puolin mutta WP:llä on yksinkertaisemmat ja aika paljon paremmat työkalut joten se on yksi peruste. Samoin valmiita malleja on pilvin pimein - myös ilmaisia mutta se on tietysti jokaisen oma asia miten nämä asiat hoitelee. Mulla ei tuota ongelmaa siirtyä foorumilta/alustalta toiselle koska olen tunkenut nokkani joka paikkaan ja niinpä mulla on välillä yhtä aikaa auki bloggerin, wp:n, twitterin ja facen sivustoni ja sukkuloin sitten niiden välillä.

   Kiitos, olen nimittäin tosissani iloinen siitä että tajusin tuon ruokavalion ja syömisen merkityksen koska välittömästi sen jälkeen paino lähti nousuun. Hirmu homma opetella lisää ettei safkapuoli mene liian ykstotiseksi mutta eiköhän se tästä.

   Blogiosoitteesta kiitollinen koska uusia reseptejä kaivataan. Olen aikas lailla naputellut reseptejä muistiin tässä viime päivinä ja tietty kokeilen sitten miten ne toimii, tosin testausvaihe kulkee pahasti jälkujunassa mutta eteenpäin kuitenkin.

   Ihan mielenkiinnosta kysyn että oletko hakenut hankerahoitusta siihen tulevaisuuden juttuun?

   Poista
  2. Kukin onnellinen tavallaan, pääasia että hommat on mielekkäät.

   Öööh mitä hankerahoitusta? Kun kouluttaudun valmiiksi voin aloittaa työt. Asiakasyritys on jo valmiina ja aluksi yhden asiakkaan (yrityksen) tarpeet riittävät enemmän kuin hyvin. Omaa rahaa tässä alussa toki palaa mutta laitan sitten mojovat laskut asiakkaalle niin päästään tienestien makuun. Ehkä.

   Poista
  3. Niin, mä luulin että sä ostat/remontoit omat tilat ja niitä hankkeita varten saa nimensä mukaista Hankerahoitusta mutta sulla kun on eri tilanne niin ei siitä sen enempää.
   Toivotan onnea tulevalle ja sun työmoraalin tuntien sulla on niitä asiakkaita enemmän koska tuolla alalla persoona ratkaisee paljon enkä tarkoita pelkästään tietotaitoa vaan sitä miten ihminen sen työnsä tekee (ulosanti etc.)
   Sori mutta olen vähän out, kuume rassaa ja on muutenkin aika peestä tämä olo.

   Poista
  4. Kuumeenko se nyt sinulle vaivoiksi työnsi?
   Mua jännittää ihan kamalasti 'esillä olo' vaikka joskus sitä työkseni tein. Onneksi mun koutsi on ihana ja saan harjoitella ohjaamista ihan tuttujen kesken, voi ihan rauhassa mokailla ja jatkaa sitten kun on koonnut itsensä.

   Pikaista paranemista!

   Poista
  5. Harvinaista kyllä, tomumajaani on ravistellut varsin korkea kuume joka onneksi näyttää olevan laskemaan päin joten kyllä tästä selvitään.

   Sä olet supliikkinaisia ja kun sulla on niinkin vankka pohja, niin ohjaaminen ei tule tuottamaan ongelmia ja ainahan pientä ramppikuumetta esiintyy mutta pari kertaa kun olet treenit vetänyt, niin sittenhän se menee jo ihan omalla painollaan joten mä toivotan sulle onnea ja menestystä!
   Eikös vaan ole hienoa kun pystyy yhdistämään työn ja harrastuksen eli saa tehdä sitä mistä tykkää?

   Poista
 8. WordPres on ihan hyvä ja mukava käyttää ja paljon erilaisia sivumalleja ym. saatavilla. Jos oman domainin hankit, niin kannattaa valita wordpress.org, silloin pääset muokkaamaan koko koodia mielesi mukaan. Toki wordpress.com:kin hyvin riittää.
  Omat kokemukset Suomen hosting-palvelusta on hyvät ja asiakaspalvelusta saa aina neuvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Millin!
   Nyt tuli paljon hyvää tietoa koska kokemuksen ääni on aina paras sillä palveluita tarjoavien sivustoilla ravamaalla saatu tieto ei ole läheskään niin kattavaa kuin sellaisen jolla on kokemusta.

   Poista
 9. En tiedä mikä se Word Pee jotakin on mutta eiköhän tuo meitin muksu sitten neuvo jos en osaa pysyä laumassa :D Ainoa koodi minkä ymmärrän on panakoodi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti neuvoo koska en halua että meitin tiet eroavat vaikka kyllähän mä tulen visiteeraamaan kuten tähänkin asti (jos mä nyt ylipäätään muutan WP:n puolelle) ja tuo panakoodi on muuten se kaikista tärkein joten sulla on kuule hommat ihan hyvin hallussa :D

   Poista
 10. Mä herään aamuisin aina neljältä, jotta ehdin tehdä nuo treenit ennen töihin menoa. Töihin ehdinkin sitten joskus puolilta päivin, jos revähdyksiltäni kykenen.

  Kyllä tuollainen kukkatervehdys sai varmaan iloisen vastaanottajan =) Oletpa aika supertyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyväkuntoista porukka ovat nuo, olen meinaten useamman street workout'ia käsittelevän videon katsellut ja täytyy nostaa hattua sekä todeta ettei se kunnon ylläpitäminen välttämättä vaadi mitään kalliita vimpaimia tai saleja.

   Kukkaset nyt oli vähintä mitä voin tehdä sillä tämä nainen on oikeasti tehnyt jumalattoman duunin mun asioiden eteen.

   Poista
 11. Vastasin myös kyselyysi =)

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins