500. Epistola ja kolme päivää vanha 2 - vuotias

Tämä on 500. postaus joten nyt tulee hieman erilaista juttua kuin yleensä sillä mä haluan ensinnäkin kiittää teitä kaikkia jotka olette jaksaneet ja viitsineet pyörähtää täällä mun hikisellä Jurtallani josta käytettäköön täst' edespäin nimitystä Paimentola ja tämän(kin) termin takana on Polga, tuo eteläisen heimon kiistaton johtaja ja suuri esikuvani jolla on historian saatossa ollut jaa vähän hupaisia termejä jotka mä olen röyhkeästi ominut ja näistä termeistä mainittakoon teille kaikille tuttu Netin Suuret Syöverit ja tämän vuoden alussa esiintyneessä Polgan postauksessa ollut ”edessä on vänisemätön vuosi”. Siinä on sellainen määritelmä että mä räkätin sille täällä teltassani jopa siinä määrin että Isä Gabakeanalainen joka edustaa paimenien vanhimpia, tuli kysymään että on mulla kaikki okei.
Olen saanut paljon uusia ystäviä ja todella paljon apua teiltä kaikilta ja se on mun mielestä sellainen juttu joka vetää nöyräksi koska matkan varrella on ollut asioita joiden selvittäminen olisi ollut hyvin vaikeaa ilman teidän apuanne. Siitä iso kiitos. Mitä taasen ulkomaiseen lukijakuntaan tulee, niin kiitos teille kaikille ja erityisen iso kiitos venäläisille ja ukrainalaisille lukijoilleni joita käy päivittäin melko paljon kuten myös ison veden takaa eli yhdysvalloista.

Outo Paimen – blogi täytti 17. päivä kuluvaa kuuta kaksi vuotta ja näihin kahteen vuoteen mahtuu paljon, niin hieman surullisempiakin juttuja mutta myös paljon hyvää joista hyvin suuri osa on teidän ansiota. Mielenkiintoista on se kun tätä nykyistä vertaa edelliseen blogiin eli Järkkyneen Mielen Luostariin, niin taustalla (s-posti) oleva toiminta on paljon vilkkaampaa, myös pimeän puolen osalta ja tällä pimeällä puolella tarkoitan sitä teille näkymätöntä lukulistaani joka on sen verran outo ettei sitä ole tarkoitettu kuolevaisille, lähinnä sen takia että se koostuu mitä oudommista tietolähteistä tai tahoista jotka pitävät yllä näitä ei niin tavallisiin asioihin keskittyviä haku/uutispalveluja. Mietin tässä taannoin että ryhtyisinkö jotenkin muuttamaan tämän blogini sisältöä mutta tulin siihen tulokseen että se jääköön. Ajattelin näet että alan julkaisemaan enemmän henk.koht. videomateriaalia mutta koska minä olen minä ja palveluita tarjoavilla tahoilla kuten Y-putkella on omat sääntönsä siitä mitä saa julkaista, niin se ei yksinkertaisesti onnistu. En näet ole unohtanut sitä palapeliä joka koostuisi omasta kropastani mutta sen palapelin edistyminen on näitä asioita mitä ei saa julkaista koska paljaalle pinnalle on aika kovat rajoitukset ja tähän samaan kategoriaan voidaan lukea myös taannoin (50v. Synttäreille) lupaamani twerkkaus – video, olkoonkin että selkäni on siinä kunnossa että videosta olisi tullut twerkkauksen irvikuva mutta suurin syy on se etti mulla olisi pysynyt bokserit päällä koska minä nyt satun suosimaan sellaisia vaatteita joiden kuminauha ei jätä ihoon punaista rantua.

Rankin suunnittelemani video oli tutkimusmatka kehoni sisään ja se kyllä voisi olla sellainen jonka voisin tehdäkin, sillä satun omistamaan putkistojen kunnon tarkistamiseen käytettävän kameran jonka (täysin hygieeninen, se kloorataan käytön jälkeen) kamera ja kameran olennaisena osana oleva, 4,5 metriä pitkä kaapeli ovat tarpeeksi ohuita että saisin tungettua koko helvetin kaapelin nielustani sisään. Näksittepähän millaista on vanhan paimenen suolisto ja tätä ajatusta voidaan kehittää vieläpä niin, että mä kirjoitan pikku paperilappusille ”opastekylttejä” jotka mä sitten nielen ja nämä kyltit toimisivat hienoina oppaina matkalla ruokatorvesta kohti uhkaavana häämöttävää persereikää. Minulla näet on kyky painella elimistöni sisällä olevia, sinne kuulumattomia esineitä ja papereita ihan miten vaan ja siksipä näiden opastekylttien kohdentaminen ei tulisi tuottamaan minkäänlaista tuskaa tai ongelmaa. Toinen vaihtoehto olisi tutkimusmatka nenästä aivoihin mutta se pitänee hylätä koska määränpäässä ei ole mitään nähtävää.

Jos tässä nyt jotain listaisi niin se taitaa käydä helpoiten siten että koitan ilmiinnyttää tähän rss – syötteen via Feeder Ninja  jossa aivan tekstin yläpuolella, vasemmalla olevaa - - -  merkkiä klikkaamalla  myös ne uudet tai muuten tietämättömät lukijat pääsevät seuraamaan niitä blogeja jotka ovat lukulistallani jo senkin takia että ne nyt sattuvat olemaan maailman parhaita. Kyseinen syöte ei toimi niinkuin toivoin sillä se päivittyy vain sivun mukaan ja koska lukulistani on gadget – muodossa sivun sisällä, se ei näytä listausta kokonaisuudessaan mutta parempi edes näin koska te listalla olevat olette niin hyviä tyyppejä että haluan saada teidät paremmin näkyville, olkoonkin että samaiseen osoitteeseen pääsee sivun oikeassa sivupalkissa olevaa Talag'h Malaria klikkaamalla.Tämä on vähän hämmentävää koska olisi niin paljon sanottavaa ja linkitettävää mutta tästä tulisi aivan helvetin pitkä ja pelkkiä linkkejä täynnä oleva postaus, niin toivon että te ymmärrätte miksi tämä jää linkitysten osalta tekemättä. Taannoin juhlittiin 150.000 rajaa ja kiitos teidän, kohta ollaan seuraavalla kymmenellä tuhannella ja kun tässä ei ole mitään lopettamiseen tähtääviä ajatuksia, niin käviin eilen rustaamassa koodia myös arkiston osalta lähinnä sen takia että siinä on oletuksena 500 postausta mutta kun määrää voidaan nostaa lähes rajattomasti, niin nyt siellä on rajana 900 postausta joten tulevat postaukset löytyvät jatkossakin arkiston uumenista.

Tuhannesti kiitos kaikille vielä kerran ja pyrin uudistamaan lukulistaani tässä lähipäivinä minkä johdosta esitänkin pyynnön muutamalle bloginsa vain kutsutuille lukijoille pitävänä ja se on se että (koska muutama on pyytänyt etten tekisi näin) olisiko mitenkään mahdollista jos lisäisin ne teidän bloginne lukulistaani koska ne nyt kuitenkin ovat sellaisia jotka ovat rajoitettuja. Näin siksi että minulta jää luokattoman usein lukematta teidän postauksianne koska en ole aina samalla selaimella liikkeellä ja minulla ei ole kuin yhdessä selaimessa tallessa nämä osoitteet. Helpottaisi meinaten todella paljon blogienne seuraamista mikäli sallisitte tämän muutoksen.
knowing

Oikein hyvää keskiviikkoa koko tundralle ja satunnaisille matkaajille, nauttikaa talvisesta vaikkakin jessuksen kylmästä päivästä ja muistakaa olla ihmisiksi.25 kommenttia :

 1. Onnitteluhalaus 2-vuotiaalle! Alkaa olla uhmaiässä kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Nii ja se voi olla että se uhmaikä jatkuu ja jatkuu.. :D

   Poista
 2. Onnea kaksivuotiaalle! Onko siitä tosiaan jo niin pitkä aika?
  Mun blogin voit huoletta laittaa lukulistallesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, kyllä nämä päivät menee niin hapiaan että siitä on jo kaksi vuotta.
   Kiitos tiedosta, mä koitan vielä tämän ehtoon aikana rukata tuon lukulistani uuteen järjestykseen.

   Poista
 3. Ikävä kyllä arvelen, että Paimenen suoliston kuvaus olisi liikaa reality-tv:tä meikäläiselle. Jo ajatus letkun nielemisestä (henkkoht) vaikuttaa omaan vatsaani varsin epämukavasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas. No siinä olet oikeassa että se letkun nieleminen ja varsinkin näytepalojen nyppiminen on peestä, olen elämäni aikana joutunut kokemaan tasan kolme kertaa tämän riemun ja yhtä helvettiä sen on ollut joka kerta. Ei niinkään se sisään työntäminen mutta sitten kun sitä letkua aletaan vetämään pois... :D

   Poista
  2. Mutta olettekos hengailleet kokonaisen vuorokauden (siis päivän ja yön) sellaisen letkuhärvelin kanssa, joka mittaa vatsahappoja tms? Itse olen tenavana tähän koitokseen joutunut ja siinä pääsi itku useamman kerran. Myös siinä letkun poistovaiheessa, ehkä puoliksi helpotuksesta :D

   Ai niin, ja onnittelut Paimentolalle! Oma plogi on joutunut väkisin lähes lomalle, kun varsinainen kompuutteri on näyttö mäsänä edelleen ja mobiilissa bloggaaminen on mielestäni vaikeaa. Aion kuitenkin palauttaa sen käyttöön, kunhan saan aikaiseksi hankkia tuon koneen korjattavaksi.

   Poista
  3. Joo, niin äitinikin sanoi :(

   Poista
  4. Ninka, moista en ole joutunut kokemaan mutta uskon tuon olleen ikävä kokemus.
   Itselläni ei ole ollut näitä pidempiaikaisia muuta kuin unipolin musta laatikko jolla mittailtiin mun nukkumisen tasoa ja tais olla mielenkiintoista dataa koska eihän sellaisen helvetin lootan kanssa nukkumisesta tule yhtään mitään.

   Kiitos onnitteluista ja olet siis edelleen sitä mieltä ettei köyhän anti kelpaa?
   Olis meinaten sulle se läppäri täällä jos kapu vaan huolii ja ihan ilmaiseksi sen saisit. Siinä on Nortonin virustorjunta jota on jäljellä vajaa kolmesataa päivää ja onko siitä nyt vajaa kaks viikkoa kun asensin siihen windowsin kympin. Kone on sillä tapaa "puhdas" ettei siellä ole mitään ylimääräistä (siis käyttiksen lisäksi) joten se pelittää aika haipakkaasti.

   Poista
  5. Oih, olen todella otettu tästä tarjouksesta, mutta pidättäydyn siitä vielä (katsotaan jos tosta rakkineesta ei enää kalua saa). Meillä oli siis lähes uusi kone, josta tuo näyttö pasahti ja siinä on sellainen mylly, että pyörittää myös mun rakkaita Sims-pelejäni. Mites se sun masiina, pyörisikö siinä esim. Sims 3? (Näin tulevaa ajatellen :D) Toisakseen mun on äärivaikea ottaa mitään vastaan ilmaiseksi, koska mulla on satamäärin ihmisiä kenelle tunnen olevani jtn velkaa :) Vaikka sanotaankin aina, ettei mitään tartte vastalahjaksi, niin mun oma vastalahjomishaluni on aika voimakas ja onhan se aika rassaavaa olla aina väsäämässä lahjuksia jollekin! :D Mut hei, katotaan nyt vielä, mun täytyy kysyä tolta budjetinhoidon alisihteeriltä (pakko siltä on aina kysyä, muutenhan olisin paska akka), onko tuo näytön korjaus kuinka pian mahdollinen näin taloudellisesti katsottuna. Sittenhän voisin ainakin lainata sitä sun masiinaa, jos ei ole nyt lovvoa korjata tota.

   Poista
  6. Peleistä en tiedä koska minen niitä harrasta tai paremminkin mun aikani ei riitä niihin. Tosin elämässäni on ollut aika jolloin pelasin yli puolet vuorokaudesta joka jumalan päivä mutta siitä on jokunen vuosi.
   Ilmoittele jos tarvitset niin putsaan sieltä omat, vähäiset tiedostoni pois ja laitan paketissa tulemaan. On muuten siitä harvinainen kone että se on nähnyt Afganistanin sotaa (älä pelkää, ei ole hiekkaa täynnä) sillä eräs mun kavereista on äijä joka sekä kouluttaa niin Yk - kuin muutakin porukkaa (kaikkien kansalaisuuksien) milloin missäkin päin maailmaa ja jos jonnekin perustetaan tukikohta, niin se menee ensimmäisenä järkkäileen asioita. On näet kapiainen, tosin nykyään tekee nykyään näitä keikkahommia ja siltä saa välillä (kun pyytää) kaikenlaisia juttuja, kuten nyt tämän läppärinkin. Siinä on sekä kosketuslevyhiiri (jota itse vihaan) ja näppiksen keskellä oleva pieni (hyvin pieni, on vain hieman ylempänä kuin ympärillä olevat näppäimet) joystick - hiiri ja mukaan saat vielä telakan jossa on sitten liitäntämahdollisuuksia joista riittäisi Uotilan lapsillekin. Toki itse läppärissä on normit usb:t ja hdmi:t mutta telakka on aika kätevä just noiden moninaisten liitäntämahdollisuuksiensa takia. Läppärin saa nostamalla/laskemalla asennettua telakkaan joten se on hyvin yksinkertainen käyttää ja kone on optimoitu joten siellä ei ole mitään jonninjoutavia diibadaaba - sovelluksia.

   Poista
 4. Jeejejeejeejeejeejeee! :)

  (taidan olla hyvällä päällä tänään :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ja joo, sä tosiaan taidat olla hyvällä päällä :D

   Poista
 5. Synttärionnittelut niin blogille kuin Paimenellekin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Nuorihan tämä mun blogi on mutta josko se siitä vanhenis..

   Poista
 6. Paljon onnea kaksivuotiaalle! Se on blogimaailmassa ihan hieno ikäsaavutus.

  Olen itse päässyt aitiopaikalta katsomaan kun oman kroppaani sisällä kulki varjoainekuvauksessa joku katetri. Pikkuisen ensin puistatti mutta sitten oli kuin bbc:n parhaat dokkarit.

  Pitkää ikää Painenen päiväkirjalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Katetrihommelit on hienoja, pääsin aikoinaan katselemaan versisuoniani ja oli aika yllättävää kuinka epätasaisia ne ovat; välillä ihan ohutta pilliä ja sitten melkoisia laajentumia, miltei täysiä ympyröitä ja kun vaikeroin lekurille että onko asiat todella noin huonosti niin hääp sanoi että ei, kyllä nää ihan normeilta näyttää :D

   Poista
 7. Onnea vauhdikkaalle kaksivuotiaalle =)
  Näemmä olen puolet hitaampi tyyppi ja nyttenkin vain katselen ja ihmettelen kun naisesta ei irtoa vieläkään mitään. Siinä se vain istuu lattialla, kuuntelee vanhaa musiikkia ja surffailee... Vitamiinipiikki persuksiin pitäis saada ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos.
   Ei mitään vitamiineja koska mikäs sen hienompaa on kuin se että vaikka fyysisesti on paikalla, niin sielu liitää jossain missä kaikki on mahdollista....
   Se on helvetin hieno tunne joten mä ymmärrän sua.

   Poista
 8. Kylläpä se aika rientää. Onnittelut täältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Nämä päivät menee sellaista vauhtia että välillä oikein hirvittää ja kiitos onnitteluista!

   Poista
 9. Onnittelut Paimentolalle ja sen supermahtavalle ja kultaiselle Paimenelle kans <3

  VastaaPoista
 10. Tässähän heräsi suuri kiinnostus mitä siellä pimeän puolen listalla on :D Oikein oikein paljon onnea kaksi-vuotiaalle, jään odottelemaan koska sulle iskee uhmaikä :D Sen pitäisi tuossa iässä iskeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Se voi olla että mä jonain päivänä vinkkaan sulle mitä siellä listalla on mutta ans kattoo nyt koska ne on todella outoja juttuja.. :D

   Jos tutkitaan meidän sukua ja sen historiaa, voidaan kiistattomasti osoittaa että mun uhmaikäni on alkanut jo kohdussa ja että se tulee jatkumaan hautaan saakka :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins