2 x Windows 10 ja Decimus & Magnus

Nyt on ihan pakko kehua Microsoftia sillä asensin hetki sitten Windows 10:n myös läppäriini ja aika joka meni asennuksen alusta loppuun, on osoitus Microsoftin väen tekemästä työstä sillä Windows 10:n asensi itse itsensä mielestäni nopeammin kuin tässä muutama kuukausi takaperin jolloin asensin PC:lleni tämän kertakaikkiaan loistavan käyttöjärjestelmän! Oli meinaten todella helppoa ja mikä parasta, kun kirjauduin sisään niin kaikki pc:lläkin olevat systeemit GTGraphicsin teemaa myöten asentuivat itsestään joten mun ei tarvinnut tehdä näiden asioiden eteen yhtään mitään ja tarkoitan systeemeillä niitä jotka eivät tule Windows 10:n mukana. Esim. pc:lle asentaessani jouduin Nortonia varten hakemaan Symantecin sivustolta työkalun jolla Nortonin sai asentumaan uuteen ympäristöön mutta tällä kertaa Norton toimi ensihetkestä lähtien moitteettomasti ja siitäkin mä olen niin happy! Sanalla sanoen, jos teillä ei vielä ole Windows 10:ä, niin kehotan asentamaan sen koska se vie teidän tietokoneen käyttönne aivan uudelle ja todella miellyttävälle tasolle. Ensi viikolla menen asentamaan W10:n kahdelle sukulaiselle ja todennäköisesti yhdelle kaverillekin koska hän on jo pitkään miettinyt että pitäisikö asentaa vai ei. Nyt näiden kähden kokemuksen jälkeen en voi muuta kuin ihmetellä niitä kommentteja joissa valitetaan asentamisen vaikeudesta ja kerrotaan kauhutarinoita siitä kuinka kaikki tiedostot hävisivät koska jos näin todella on käynyt, niin silloin vika ei ole käyttöjärjestelmässä vaan ihmisissä itsessään. Yleensähän se suurin virhe löytyy nimenomaan sieltä näppäimistön takaa koska voin sanoa että jos tästä (W10) vielä asentaminen helpottuu niin jo on ihme. Vielä kun mulla olisi rahaa ostaa Windows Surface Pro 4 kaikilla herkuilla niin sitten mä vasta iloinen olisinkin.


Daa...ja sitten lisää eli se oli eilen kun huomassin Bloggerin hallintapaneelin puolella kohdassa asetukset, että nyt Blogger tarjoaa suojattua https – yhteyttä jonka tietysti otin käyttöön jotta te rakkaat lukijat voitte lukea näitä ikiaikaisia viisauksia täysin turvassa kaiken maailman tietojen kalasteluyrityksiltä ja muilta haitakkeilta koska niin paljon minä teitä rakastan ja teidän parastanne ajattelen.

Mitään muuta hyödyllistä mä en sitten olekaan tehnyt paitsi syönyt. Oikeesti, koko päivä on mennyt syödessä koska tuntuu ettei mikään riitä joten ensi yöstä voi tulla todella mielenkiintoinen, ainakin jos on uskominen siihen että mä hiloilen jo nyt. Osaltaan siihen on kyllä se että tämän vaatimattoman neitsytkammioni lämmitys on säädetty täysille ja residenssissäni vallitsee taivaallisen ihana + 25:n Celsius-asteen lämpötila, mistä minun lisäkseni nauttivat rakkaat kasvini jotka pitävät erityisesti tästä:
Oi kyllä! Tämän soidessa pukeudun yleensä nahkaremmeillä varustettuihin sandaaleihini ja annan kasveille vettä tehden vähintäänkin draamaattisia liikesarjoja joiden dramaattisuutta kuvastaa se että vastapäisestä vanhusten palvelutalosta ovat soittaneet muutaman kerran poliisille ja pyytäneet että menkää nyt jumalauta katsomaan mitä se hullu siellä oikein reuhtoo. Voitte varmaan kuvitella minkälaisessa tilanteessa ollaan kun ovikello soi ja avaan oven eikä minulla ole muuta kuin jalassani nahkaremmeillä varustetut sandaalit ja bokserit ja oikeassa kädessäni pinkki kastelukannu. Ensimmäisellä kerralla me keskustelimme mutta nyttemin kohtaamiset poliisien kanssa ovat jääneet molemminpuolisen tuijottelun ja vähän helvetin epämääräisen nyökyttelyn asteelle. Olen tullut siihen tulokseen että myös he haluaisivat osallistua tähän äärimmäisen kiehtovaan ja heti perkeleen hikiseen epic flower watering – tapahtumaan mutta eivät kehtaa ja se on sääli.

Mutta tässä olikin kaikki tällä kertaa koska nyt alkoi kouristella vatsaa sen verran rajusti että minun on lopetettava. Toivotan kaikille oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua. Muistakaa olla ihmisiksi.


6 kommenttia :

 1. Ehkä sun pitäisi hankkia vielä kaksi pinkkiä kastelukannua lisää ja pyytää jepet mukaan kemuihin. Sen me haluamme kyllä sitten myös nähdä ikuistettuna täällä blogistaniassa.

  Hupaisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä hieno juttu jos hyö osallistuisivat tähän liikunnalliseen kastelutapahtumaan mutta siitä ei taida tulla mitään koska he meinas että voipi olla parempi jos mä hillitsisin liikesarjojani tai ainakin pitäisi verhot kiinni. Siellä vanhusten palvelutalolla ollaan meinaten jouduttu tilanteeseen jossa muutama vaari on alkanut vaatia itselleen samanlaisia remmisandaaleja eikä sellaisiin ole tietenkään budjetoitu joten mellakat oli sitä myöten huudettu ja nytkin tätä palvelutaloa piirittää lähes kaikki tämän kihlakunnan poliisiautot ja hetkinen....joo, nyt tuli pelipaikalle puolustuvoimatkin ja näyttäis että siltä että ne suunnittelee jonakinlaista rynnäkköä.

   Mukavaa viikonloppua myös sulle rakas Simpukka!

   Poista
 2. Kohtahan wintuusa alkaa muistuttaa käyttömukavuudeltaan Applea :D
  Eikä kun kiva vaan, että homma pelittää ja asennus onnistuu rykimättä. Yritän tässä nyt oikeasti muistella niitä ammoisia aikoja jolloin minulla ei ollut macbookia ja jotain vistan versiota piti päivittää. Hermohan siinä meni.

  Ihan on ollut hirveä päivä, tyrskähdin silkasta väsymyksestä ja vtutuksesta nauruun lukiessani kukkaiskeijutansseistasi. Voisit lisätienestien toivossa tarjota vastapäiselle palvelutalolle kukkienhuoltopalveluita. Kysyntää varmasti olisi.
  Kivaa viikonloppua, jahka sieltä vessasta pääset takaisin ihmisten ilmoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ja sun Apples.... :D
   Vaan totta on se että kehitystyötä on tehty ja se, että asentaminen menee ongelmitta on näin käyttäjän kannalta on yksi niistä asioista joilla on oikeasti merkitystä. Moni hylkää ikiajoiksi tuotteen jos jo sen asentamisessa ilmenee vaikeuksia tai se on ylipäätään tolkuttoman hankala asentaa mutta kuten sanoin, W10 - käyttis asentuu ilman moitteen sanaa ja hyvä niin.

   No mun täytyy tulla katsomaan Torpalle että mikä nyt kyntää koska onhan se nyt väärin että joudut päiväs ketutuksen vallassa viettämään.
   Kukkaiskeijutanssit taitaa jäädä tai sitten harrastan niitä verhot kiinni sillä ne aiheuttavat kohtuuttomasti hankaluuksia kuten Simpukalle tuossa ylempänä jo kerroinkin.

   Mukavaa viinkonloppua myös sulle. oi sä rakas Hirnakkani!
   Latioin Syyrialaisen lämpiämään koska sillä ei ole ajettu kolmeen päivään joten reppana lienee aivan umpijäässä mutta jahka uljas vankkurini on sulanut, lähden latailemaan akkua eli pienelle maakuntakierrokselle ja olisihan tuossa muutama homma jotka täytyisi hoitaa.

   Poista
 3. Mä näen sieluni silmin, kuinka sinä ja poliisit kastelette kevään tullen kaupungin kukkapenkkejä tuossa varustuksessa. Poliiseilla pinkit pamput ..ööh.. varustuksena.. tuotajuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olisivat mun mielestä oiva tapa osoittaa yleisölle että virkavallalla on myös huumoria jonka ihmiset useimmiten unohtavat ja tuntien suomalaisten verenhimon, niin esitykseen voisi lisätä muutaman pamputussession (jost mulla on kokemusta ja jonka minä kyllä kestän) :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins