Unohda opetettu: Totuus naisen geneettisestä perimästä

Alkusanat

Tähän tutkimukseen ovat osallistuneet useiden eri valtioiden sisäiset, julkisuudelta täysin piilossa olevat laitokset ja tutkijaryhmät joiden näkymättömyys selittyy sillä että valtiot yksinkertaisesti kieltävät niiden olemassa olon yleisen turvallisuuden ja paniikkireaktioiden syntymisen estämiseksi. Me kaikkihan tiedämme sen tosiasian että tieto lisää tuskaa ja näinä vaikeina, levottomina aikoina tämän tyyppisten tietojen julkituominen on suorastaan riskaabelia koska hysteria on päivän sana ja ihmiset ylireagoivat kaikkeen siihen mikä poikkeaa tutusta, turvallisesta ja koulussa opitusta sillä esim. tämänkin tutkimustuloksen kaltainen tieto on omiaan murentamaan heidän omaa maailmankuvaansa ja identiteettiänsä. Minä taasen olen sitä mieltä että tieto kuuluu kaikille, olkoon se sitten kuinka ”julmaa” tahi järkyttävää tahansa koska ei pidä unohtaa että jo pelkästään paimenten säännöstö velvoittaa meitä kaikkia lampaan jahtaajia pysymään totuudessa, niin katson velvollisuudekseni tuoda tämän historiankirjat uusiksi pistävän totuuden teille rakkaat lukijani. Mainittakoon vielä että tutkimukseen on osallistunut mm. sellaisia merkittäviä instituutioita kuten FGRC (Females Genetic Research Centre), ETBOS (Extra Terrestrial – Blondes and Other Sterlings), BPF (Babe's Paleontological Foundation) sekä huomattava joukko muita instituutioita ja itsenäisiä tutkimusryhmiä.

Pari sanaa evoluutiosta ja totuus naisen geneettisestä kehityksestä

Heti alkuun voidaan hylätä vanha, evoluutioteoriaan perustuva tieto jonka mukaan ensimmäiset kädelliset kehittyivät mesotsooisen maailmankauden lopussa noin 65 miljoonaa vuotta sitten, samoin kuin se että nainen tai ihminen yleensä olisi kehittynyt varhaisista apinaihmisistä (Sahelanthropus, Orrorintugenensis, Ardipithecus) tahi näiden jälkeen kehittyneistä lajeista/sukuhaaroista. Sen sijaan kiistanalaista on se että oliko Heidelbergin ihmisen sukuhaaran miehet niin kovia rakastelemaan kuin mitä esim. Wikipedia väittää: Nykyisin hyväksytyin teoria nykyihmisen alkukodista on yhden syntykodin hypoteesi, nimitykseltään ”Alkukoti Afrikassatai ”Äskettäinen afrikkalainen alkuperä”. Sen mukaan kaikki nykyihmisväestöt ovat Afrikassa kehittyneen heidelberginihmisen jälkeläisiä. Naisen geneettistä kehitystä tutkivan tutkimuksen aikana on kyllä käynyt ilmi että Heidelbergin miehet olivat varsin lisääntymisviettisiä ja varsin tarkkoja perimästään sillä heidän jäljiltään löytyi DIY- periaatteella tehtyjä, eläinten suolista valmistettuja kondomeja mikä todistaa sen että he töräyttivät kaikkea mikä kohdalle sattui mutta myös sen ettei suvun sisäisiä siitoksia päässyt tapahtumaan. Ymmärrettävää, sillä tuohon maailman aikaan naisia oli todella vähän ja näin kohtaamiset vieraiden naarasyksilöiden kanssa olivat kansanomaisesti sanottuna kortilla. Aivan helvetin pienellä kortilla (if you know what i mean). Sen sijaan totta on se että maanviljelijät ovat olleet juoppoja koko ikänsä ja räpiköineet pelloillansa läpi ihmiskunnan historian minkä todistaa Wikipediakin: Hiilihydraatin lisääntyminen ruokavaliossa sai aikaan geneettisiä muutoksia, joiden ansiosta ihmiset pystyivät välttymään diabetekselta. Maanviljelijöille kehittyi myös parempi suoja alkoholismia vastaan.

Maailmassa on tarjolla järjettömän paljon tietoa ihmiskunnan synnystä mutta jos haluat tietää miten nykynainen on saanut alkunsa, niin se selviää jäljempänä mutta jos taasen haluat ettei maailmasi järky, niin sinun on parempi lopettaa lukeminen tähän sillä seuraavissa kappaleisssa esitellään nykynaisen synty siten kuin se todella tapahtui.


R'edengelor

Naisen alkuperän tutkimus sai alkunsa 1901, jolloin eräs tutkijaryhmä löysi Purchasneset'in saarelta jäätyneen, täysin nykynaista vastaavan olennon jonka kehoa verhosi hyvin edistyksellinen ja vielä nykyäänkin tuntemattomasta materiaalista valmistetut vaatekappaleet. Housut ja takki muistuttavat jossain määrin nykyisin käytettävää nahkaa mutta ovat aivan helvetin paljon elastisemmat ja kestävät lähes mitä tahansa sillä testeissä takkia sekä housuja ammuttiin .50 kaliberin kiväärillä eikä niihin jäänyt minkäänlaista jälkeä. Jaloissaan hänellä oli kengät jotka muistuttavat antiikin ajan roomalaisia, polveen ulottuvia remmisandaaleja ja takin alta paljastui ihan sairaan hyvännäköinen toppi jonka materiaali oli läpikuultavaa mutta het saatanan kestävää ja sikäli poikkeuksellista ettei mikään lika näyttänyt tarttuvan siihen. Testeissä nimittäin toppia pommitettiin jos jonkinlaisilla jätteillä joista pahimpana mainittakoon punaviini mutta toppi pysyi puhtaana kerta toisensa jälkeen. Rintaliivit ja alushousut edustavat sellaista muotoilua ja materiaalia että on parempi jos jätän niiden yksityiskohtaisemman kuvailemisen sikseen sillä sydämeni ei ole parhaassa lyönnissä ja kirjoittaminen vapisevin käsin on todella vaikeaa. Nainen oli punatukkainen, täydellisen kehon muodot omaava yksilö mutta mikä tekee tästä Purchasneset'in naisesta vieläkin merkittävämmän, on hänen kädessään pitämä ja hieman kännykkää muistuttava laite. Se nimittäin aktivoitui kun naista alettiin laboratorio-olosuhteissa tutkimaan ja hänen ruumiinlämpönsä nousi niinkin huomattavaan lukemaan kuin +41 astetta Celsiusta. Sikäli huomattavaa että tutkimuslaboratorion huonelämpötila on vain muutamia asteita plussan puolella.

Laitteen aktivoiduttua se synnytti kaikkien hämmästykseksi hologrammikartan jolla oli kaksi pistettä, toisen osoittaessa Wilkesinmaan kraatteriin, kahden kilometrin syvyyteen josta lähes kymmenen vuotta kestäneen operaation jälkeen saatiin nostettua täysin samaan tapaan pukeutunut ja varustautunut nainen sillä poikkeuksella että tällä yksilöllä oli täysin vaaleat, lähes valkoiset hiukset ja toisen pisteen osoittaessa Chimborazon huipulle josta tutkijat löysivät edellisten kaltaisen mutta aivan mustat hiukset omistavan yksilön. Turha kait mainita että niin tämä Chimborazon nainen kuin Wilkesinmaan babe olivat sekä kropaltaan että kasvoiltaan yhtä täydellisiä kuin Purchasneset'in nainenkin. Löydettyjen yksilöiden täydellisyyttä kuvaa kenties parhaiten ne toistakymmentä tappelua jotka syntyivät eri tutkijoiden välille heidän kehuskellessa naisten kauneutta. Toiset näet kun pitävät blondeista ja toiset taasen jostain muusta, aivan kuten arkisessa elämässäkin eikä voida jättää huomiomatta sitä seikkaa että miehet ovat – olivatpa he objektiivisia tutkijoita tai ei – yhtä helposti naisten vietävissä. Olivatpa naiset sitten eläviä tai kuolleita ja tätä kuvaa kenties parhaiten tutkijaryhmän erään naispuolisen jäsenen (Emilia Rosenberg, jumalattoman hyvännäköinen nainen hänkin. Toim. epähuom.) lausahdus: ”Mortui incitōs stultīe docent ”.

genet


Sitten itse genetiikkaan; tutkimustyön edetessä kävi ilmi että nämä kolme yksilöä edustivat maan ulkopuolista elämää ja hiiliajoituksen sekä geopaleontologisten tutkimuksen perusteella he ovat saapuneet maapallolle noin 90 000 000 vuotta sitten ja heidän ainoa tarkoituksensa on ollut seurata ihmisen (naaraspuolisen) kehitystä siihen asti jossa siihen voidaan istuttaa nykyisen kaltainen perimä. Tätä tukee se tosiseikka että kaikilla kolmella oli hallussaan ampulleja joiden tarkoitus ja koostumus on onnistuttu vihdoin selvittämään. Tämä on tapahtunut ehkäpä noin 28 000 000 vuotta sitten ja menetelmällä joka on mahdollistanut geenien aktivoitumisen vasta myöhemmässä vaiheessa, kenties siinä vaiheessa kun ihminen muuttui keräilijä/metsästäjästä maata viljeleväksi ja sosiaalisia siteitä enemmän vahvistavaksi yksilöksi.
Tutkimuksessa on pystytty erottamaan useita, aiemmin tuntemattomia geenejä joita koehenkilöihin istuttamalla on pystytty muuttamaan heidän käytöstään mikä taasen todistaa sen ettei perinnöllisyydestä tai evoluution mukana tuomasta kehityksestä voida puhua vaan että kaikki naisissa esiintyvät luonteenpiirteet ovat maan ulkopuolelta.

Näistä geeneistä mainittakoon kolme kiinnostavinta joista ensimmäisenä NH3AV-s2 jota tavataan Chimborazon naisen jälkeläisillä eli kaikilla mustahiuksisilla, semi-bruneiteilla ja aidoilla bruneteilla. Nimittäin, NH3AV-s2 on geeni joka muistuttaa kantajaansa eniten entisestä, maan ulkopuolisesta elämästä minkä johdosta kaikki brunetit elävät kaksoiselämää joista ei tiedä edes heidän parhaimmat ystävättäret, perheestä ja sukulaisista nyt puhumattakaan. Kenties kyseessä on aivojen taistelu kahden maailman välillä mutta yhtä kaikki, kun tapaatte brunetin niin voitte olla varmoja ettei kaikki ole siltä miltä se näyttää. Toinen, SSR4h6-AN on taasen geeni jota kantavat yksinomaan Wilkesinmaan babe'n jälkeläiset eli semi-blondit ja aidot vaaleaveriköt. Yleinen harhaluulo on että blondit olisivat tyhmiä mutta näin ei suinkaan ole vaan blondit ovat paremminkin laskelmoivia älykköjä jotka piilottavat tarkoitusperänsä näennäisen ”tyhmyyden” taakse ja varsin menestyksekkäästi sillä jos rahassa mitataan, niin blondien (tai heidän miestensä) hallussa on 92% maailman varallisuudesta. Jos joku nyt älähtää toisin, niin muistettakoon että blondit ovat hyvin ahkeria värjäämään hiuksiaan ja mikäli olisi mahdollista käyttää häivetekniikkaa kropassa, niin he luultavasti käyttäisivät tätä ominaisuutta jaa vähän taajaan eli every fuckkelin day. Kolmantena mutta ei suinkaan vähäpätöisimpänä geeninä on TLR5j7/1n joka on istutettu Purchasneset'in naisen jälkeläisiin joita ovat aidot punapäät ja näiden vaaleammat versiot aina marooniin asti. Tästä kun mennään tummemaksi niin siirrytään Chimborazon naisen geenin kantajiin. TLR5j7/1n on geeni jota on tutkittu hyvin paljon sen kaksoisvaikutuksen takia sillä punapäät ovat erittäin aktiivisia suvunjatkajia mutta suuttuessaan he myös osaavat lyhentää elämää mitä monimuotoisimmilla tavoilla ja vieläpä saatanan sukkelaan. Heitä ei kuitenkaan voi rinnastaa rukoilijasirkkaan sillä vaikka he osaavat tarvittaessa kääntää päätään lähes 360 astetta ympäri, he eivät suinkaan deletoi kumppaniaan aktin jälkeen vaan juoksuttavat (orjuuttavat) tätä aivan helvetin kummallisilla pyynnöillään. Punapäät ovat istutetun geeninsä ansioista myös hyvin huumorintajuisia ja rakastavia mutta mitä tulee pielusteluun, niin siinä nämä TLR5j7/1n – geenin kantajat ovat omaa luokkaansa enkä puhu nyt pelkästä vietistä vaan myös suorastaan luonnottomiin asentoihin taipuvista raajoista/kropasta.

Tässä se nyt on, totuus naisen geneettisestä perimästä tai paremminkin sen synnystä sillä kerrottavaa olisi vielä paljon mutta koska tästä on jo nyt muodostumassa turhan pitkä teksti, niin katson parhaaksi lopettaa tähän. Mitä taasen hiljaiselooni tulee, niin kerrottakoon että se on nyt loppu siinä mielessä että pyramidi on saatu valmiiksi tai oma osuuteni loppui jo viime viikonvaihteessa mutta olen ollut siitä lähtien käytännöllisesti katsoen vuodepotilas. Puolentoista kuukauden aikana erityisesti päänsäryt ovat pahentuneet siinä määrin että olenpa muutamamia iltoja maannut kännykkä kourassa koska on tuntunut siltä että loppu tulee millä hetkellä hyvänsä. Selkäsäryt pitävät yhdessä päänsärkyjen kanssa huolen siitä ettei nukkumisesta tule mitään, ei edes lokakuun alussa käytössä olleesta ja oksikodoneihin kuuluvasta Targiniq'ista ollut juurikaan apua. Paska homma mutta minkäs teet. Koitan kuitenkin ryhdistäytyä päivittää blogiani vanhaan (siis aikaan ennen pyramidityömaata) tapaan koska mitään merkittäviä projekteja ei juuri nyt ole, toisin sanoen sellaisia joissa töitä pitää tehdä yötä myöten. Sinkkuelämä jatkuu ja niin, erityiset kiitokset Marjaanalle, Hirnakalle, Birgitalle ja Jannelle – te kyllä tiedätte minkä takia.

Ps. Joulupukki on palannut kuvioihin! Tuo liihotteleva läski – vaikka se ärsyttää monia – saa liihotella ainakin jouluaattoon asti (mikäli saan sen käyttäytymään, tätä kirjoitettaessa en ole vielä edes asentanut sitä).

Mukavaa sunnuntaita kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi.

Pss. Kiitokset joulupukista kuuluvat Nitin Mahetalle!! 

Psss. Saatanan editori ei suostu muuttamaan koko tekstin väriä. Pahoitteluni tästä kaksivärisyydestä.

28 kommenttia :

 1. Jee, pukki on palannut ilokseni. Onneksi se istahti strategisesti juuri sellaisiin kohtiin tekstiä jotka olisivat muutoin saattaneet aiheuttaa vastalauseita... pysyy tämä joulun odotus sellaisena rauhaisana kuten kuuluukin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vastalauseita? :D
   Totuus on usein tarua ihmeellisempää ja tiedätkö muuten mitä? Mä olen nyt kolmena yönä - niin lyhyinä hetkinä kun saan nukutuksi - nähnyt susta unta ja teikäläisestä on kehittymässä pakkomielle koska jos sä olet puoliksikaan samanlainen kuin unissa niin...hmm......joo. Siis ihan hyvässä mielessä, ei mitään likaisia juttuja
   Mutta lovetusta <3

   Poista
  2. Voi, sä oot hassu ja ihana;-)
   Toivotaan, että unta riittää jatkossa enemmänkin ja saat uneksittua mitä nyt sitten uneksitkaan...

   Toi pukki tömähti mun vastauksen päälle enkä nää onko krijotusvihreitä!

   Poista
  3. No totuushan on se että sun myötä katos ne viimeisetkin unet mutta joo, toivotaan että sais ees vähän nukuttua :D

   Pukki on innoissaan koska se on venannut koko vuoden että se näkis teidät ja siks se tekee mitä sattuu :P

   Poista
  4. спокойной ночи!

   Poista
  5. ..ja sitten kiireesti tuo suomenkielellä!
   Muuton mä lähden ajelemaan sinne ja sä tiedät mitä siitä seuraa ;)

   Poista
  6. .....en sitten voinut olla käymättä käännöspalvelun puolelle joten sitä samaa sulle ja niitä kauniita unia! <3

   Poista
 2. Wohoo! Joulupukki on siisti! JA siistiä kuulla sinustakin, Aina välillä on tullut pohdittua, pitäisikö huolestua...Teksti oli sen verran tieteellistä, että siihen ei tällä mammalla nyt aivotoiminta riitä kommentoimiseen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukki on aina pukki ja sillä riittää virtaa :D
   Projetkti otti enemmän aikaa ja vei enemmän voimia kuin alkuun kuvittelin, tosin se poiki monta sivujuonnetta jotka lisäs työmäärää ja nyt oon sitten ollut niin helvetin kipee ettei paremmasta väliä.

   Genetiikka on hieno laji - ainakin silloin kun se koskee teitä naisia :P

   Poista
 3. Hienoa, että olet taas linjoilla!!

  Ikävää, että totuus on selvinnyt. Olen pitänyt syntymästä asti salaisuutena kaksimiel.. kaksijakoisuut... ei kun... No kyllä sinä tiedät. Sisaret muuten auttavat toistaan hädässä, kyllä vaaleaveriköt kertovat vinkkejä, jos brunette kaipaa vauraampaa herraseuraa. No, minulla se on jo liian myöhäistä.

  Täällä tulee nyt lunta, joten pukki voi lasketella helposti eteläänkin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sun kommenttis on juuri se syy miksi mä haluaisin päästä sun pään sisään. Faviconistasi voi joku päätellä jota jotain mutta onko se tätä päivää ja mikä on alkuperä sillä jos kerran brunette niin miksi systerit ovat vaaleaveriköitä? Jotenkin tuntuu että sä taas viet mua taas 6 - 0, olkoonkin että sä osaat tehdä sen mitä hienostuneimmalla ja mukavimmalla tavalla :D

   Poista
  2. Eihän kukaan ole luvannut, että naisten kanssa olisi helppoa ;-)

   Meillä naisillakin on salaisia rientoja, joissa luovutamme salaisuuksiamme toisillemme, kuuluimme sitten mihin lajiin tahansa =D

   Poista
 4. Ainakaan mobiilisovellusta käyttäessä pukkeli ei näy. Kiva kun olet taas ilmiintynyt, kivut ei kuulosta hyvältä. Olisiko jo ensiavun paikka? Etenkin tuo päänsärky pitäisi ottaa vakavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se suattaapi olla ettei mobiilipuolella näy mutta pc-puolella tuo kuitenniin loikkii tuttuun tapaansa.
   Mä koitan päästä kuvauttamaan pääni (viimeksi kuvattiin 2008 ja silloin löydettiin joku pieni juttu oikealta puolelta mutta sitä ei noteerattu koska se oli...joku lateraali vai mikä lie latentti tms) mutta nyt kun en enää ole julkisella puolella niin nuo kuvantamiset maksavat sen verran että niihin joutuu säästämään joten tässä menee tovi jos toinenkin ennenkuin homma toteutuu.

   Poista
  2. Haa, se pulska pukkeli näkyy nyt! Olen ihan vainoharhaisena pälyillyt tätä sivua kun koskaan ei tiedä mistä se punanuttuinen pallero pilkistää. Nyt parkkeerasi pullean pussinsa kanssa tuohon viereen. Hautoo kai jotain salakähmäisiä hakkerointitemppuja jolla se ilmestyy kohta Torpan päiväkirjaankin.

   Tuota noin, jos sulla on äkillinen ja kova päänsärky joka ei lääkkeillä tokene niin sun oikea osoite on ensiavun päivystys. Ja siellä sitten kuvataan kyllä. Jos ei heti niin sitten myöhemmällä kutsulla. Eihän julkinen puoli voi sua hoidotta jättää vaikka minkälainen historia olisi jo takana.

   Mulle tehtiin uusi magneettikuvaus kun oireet muuttuivat ja sitten löytyikin jo plussapallo ja nyt sitä ollaan kai leikkaamassa. Ohjeena on tälle odotusajalle elää mahdollisimman normaalisti mutta jos tulee äkillistä kovaa kipua tai tiettyjä muita oireita, pitää lähteä 112:n kautta reissuun ja heti.

   Poista
  3. Pukki on tänä vuonna hullumpi mutta mun täytyy etsiä joulumuori sille kaveriksi :D

   Kiitos informaatiosta ja noudatin sun neuvoasi, tilasin just hetki sitten lääkärille ajan ja onneksi sain yhden päivystysajan tämän viikon perjantaille koska parempi katsoa kuin katua.

   Jaksamista rakas Hirnakka ♥

   Poista
  4. Better safe than sorry (ikiaikainen suosikkisanontani, pätee kaikkeen, aivan kaikkeen).

   Poista
  5. Totta. Koskaan ei voi olla liian varma.

   Poista
 5. Turhan rankoilta tuntuu nuo päänsärkysi, toivottavasti syyt ja hoito selviää.

  Tuossahan tuo samperin pukki taas loikkii säkkinsä kanssa. Eikä edes mitään lahjaa tipauta säkistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne helvettiä enkä ois nytkään valittanut mutta välillä tuntuu ihan tosissaan siltä että nupissa on jotain pielessä ja pahasti.
   Ootas nyt aattoon, ties vaikka pukki intoutuisi pudottelemaan niitä lahjojakin :)

   Poista
 6. Ihanaa nähdä taas! Tosin teksti oli tl;dr (koska päänsärky täälläkin, vaikka vain murto-osa sun kokemasta) mutta varmaan ihan täyttä tavaraa, kuten yleensä. On ollu ikävä, toivottavasti jaksat taas bloggailla! *taikapuhaltaa kipuja pois*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa nähdä teikäläistäkin mutta ei tuo teksti nyt niin pitkä ollut, rapia tuhannen ja silleen...
   Sympatiat päänsäryistäsi koska en minä eikä kukaan ei voi sanoa että mun päätä särkee enemmän koska kipu ja kipukynnys on yksilöllistä joten jos päätä särkee, niin se on sitä samaa helvettiä meillä jokaisella.

   Poista
 7. Tämäpäs mukava adventtiyllätys! Ollaan just viime viikolla Helmi- Naisen kanssa chattaillessa ihan yhteistuumin kaivattu Paimenta pitämään tänne kuria.
  Nuo kiputilat kuulostavat todella kamalilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukka rakkaani!
   Pitkästä aikaa....on tosi mukavaa nähdä ja nyt kun olen saanut sen ison taakan harteiltani niin nyt mulla on aikaa vaellella Blogspheren aavikoilla paremmin ja laajemmalti.
   Kiputilat ovat aina yhtä kurjia, koskivatpa ne sitten mitä tahansa kehon osaa.

   Poista
 8. Kyllä sua on kaivattu! Ja koska toit pukin mukanasi, saat ison pusun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pususta
   *Moiskauttaa takaisin*
   Mukava olla täällä taas pitkästä aikaa :D

   Poista
 9. Hauska tappa vanha tuttu! ei vaan kiva kun olet takasin :) sen verran on nyt paha päänsärky, etten jaksanut lukea kuin lopun. Koitahan jaksella sinäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei rakkaus ja koitahan pärjätä sen pääkipusi kanssa. Toivotaan että se hellittää vielä tämän illan aikana ettei yösi mene valvomiseksi.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins