Punaviini, Rotten Tomatoes ja mustasukkaisuus

Tarvitsisin teidän apua koska mulla on yksi projekti menossa johon olennaisena osana kuuluu eräs runo jota en nyt löydä sitten millään. Johtuu ensinnäkin siitä etten tiedä edes runoilijaa jonka runoja läpi käymällä vois tämäkin löytyä mutta runossa on (muistaakseni) sellainen kohta kuin
”uni tautinen sokkoleikki, kävi nimellä ihmisyys” ja pari muuta lyhyttä pätkää jotka muistan on ”menin minä markkinoille” sekä jotain ”kamakatskojen kintereillä”.
Kurjaa aloittaa päivä kerjäämällä eli hyvää sunnuntaita vaan kaikille, olen tässä aamusta tuon runon etsimisen lisäksi tutkinut hieman tilastoja ja esim. Tilastokeskuksen tekemän, tämän vuoden joulua koskevasta listauksesta (päivitetty 17.12.2015) löytyy sellainenkin omituinen seikka että noin 150 000 joulukuusta tuodaan ulkomailta, lähinnä Tanskasta. Listauksesta löytyy muutakin mielenkiintoista kuten tietoa Blogspheren naisista sillä he kantavat kortensa kekoon kahden joulunalusviikon aikana tapahtuvaan punaviinin myyntiin, mikä armon vuonna 2015 on niinkin vaatimaton kuin 2,6 miljoonaa litraa. Tämä tieto oli informatiivinen eikä suinkaan negatiivisessa mielessä kirjoitettu. Mikäli haluatte tutkia kuinka suomalaiset käyttävät rahaa tänä jouluna, niin tästä linkistä pääsee Tilastokeskuksen sivustolla olevaan listaukseen.

Ja koska joulu on monelle ahdistavaa aikaa ja vielä kun tiedämme mitä paskaa tv-tarjonta täällä suomessa on, niin minulla on ilo esitellä teille Rotten Tomatoes'in listaus josta löytyy seitsemän paskinta joululeffaa kautta aikojen. Hommatkaa ne kaikki ja katsokaa yhteen menoon niin jo vain olette sellaisen raivon partaalla että ne omat, jouluun kohdistuvat paineet tuntuvat todella mitättömiltä. Hyvä hyvä.
fala
Falalala - kissa

Mitäs muuta...sain eilen ahkeruuden puuskan ja pesin neitsytkammioni lattiat selän takia oikein perinteisesti nelinkontin ja hartaalla mutta huolellisella otteella. Vahauksen jätin pois koska alkukesästä minä onneton vahasin lattiani ja niistä tuli aivan saatanan liukkaat. Tosin operaatio poiki hyvääkin sillä nyt mulla on oma Disney on Ice – versio joka kulkee nimellä Kidney on Ice. Löin nimittäin munuaiset niin helvetin lujaa lattiaan että niitä särkee vieläkin. Voidaankin sanoa että villasukat ja just vahattu lattia ei sovi keskenään. Lattian pesun lisäksi mä kiillotin tiskipöytäni ja tein pieniä muutoksia keittiössä, samoin järkkäsin yhden kaapin mutta yritykseni joogata päättyi ikävästi koska taloyhtiömme mummot ovat todella mukavaa ja huomaavaista porukkaa. Tapahtumat etenivät näin: istuin eteisen lattialle risti-istuntaan, tyhjensin mieleni ja aloin toistamaan ”aaaaghhh” - mantraa joka on paljon parempi kuin se perinteinen ”aaaaummnn”. No, vihdoin oltiin tilanteessa jossa mä olin vaipumassa transsiin mutta tämän mentaalisesti herkän hetken tuhosi postiluukun lennähtäminen auki ja sieltä kuuluva, rappukäytävän vahvistama ääni: ”Onko sulla kakka kovalla?” Lienee turha sanoa että kohteliaan ”Ei, kunhan tässä hyräilen” - vastaukseni jälkeen mä keräsin vielä osittain kosmoksessa leijuvat sieluni sirpaleet sekä perseeni alla olleen jumppamaton ja se joogasessio päättyi siihen. Ihania mummoja. Not.

Synkästä kelistä ja kaikesta ahdistuksesta huolimatta maailmassa on paljon hyvää sillä ennakkotietojen mukaan ensi kesän kovin sana ovat lyhyet narutopit ja tällä en tarkoita 167 senttistä, hirressä roikkuvaa entistä naapuriani Topia vaan sitä vaatekappaletta mikä koristaa naisten yläkroppaa. Tunnustettakoon että ennen tämän tekstin kirjoittamista hain erästä tiettyä mallia puolentoista tunnin ajan kuitenkaan löytämättä sitä, joten tässä on pidempi versio joka kyllä miellyttää silmää lähes yhtä paljon kuin tarkoittamani, noin puoli metriä lyhyempi versio. Narutoppeja koskeva kiinnostukseni ei millään tavalla liity selibaattini vaan on perustuu internetissä roilaamisen yhteydessä törmättyyn informaatioon. Not.

brunet
Kaunis toppi

Kaikille oikein hyvää sunnuntaita. Muistakaa olla ihmisiksi.

Niin, ja koska mä pääsin eilen todistamaan sitä kuinka mustasukkaisia naiset ovat, niin laitanpa tähän aiheeseen sopivan kuvan:
just
Don't worry honey


Pss. Niin, ja iso kiitos kaikille jotka olette vierailleet täällä minun jurtallani sillä eilen aamulla saavutettiin 150.000 vierailijan rajapyykki. Kiitos!32 kommenttia :

 1. Byääh, ei mulla ole Netflixiä, Amazon videota eikä dvd:tä. Pitäis polttaa koko telkkari kun ei sitä edes tule katsottua.

  Kiva narutoppi, miten se noin ylhäällä on että vallan nännit piiloon jää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TV:stä ei kyllä tule mitään enkä sitä paljon katsokaan joten melko turha kapine on se.

   Eikös vaan olekin ja minusta jotenkin tuntuu ettei kuvan nainen ole oikein kärryillä siitä miten tuota asustetta tulis pitää :D
   Vaan kun olisin löytänyt tuon mutta (yli) puolet lyhyempänä mutta kun en. On haettu sport topit, tank topit jne. mutta ehkäpä Taivaan Isä on päättänyt ettei moisten katselu sovi tälläiselle hurskaalle, selibaatissa elävälle paimenelle ja siks se ei anna mun löytää niitä ;)

   Poista
 2. Hakemasi runo ei kuulosta tutulta. Toppiin en ota mitään kantaa, argh. Minkä takia tommonen pitää pukea, voisi olla vallan ilman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi. Eipä silti, systerit osaa sen miltei ulkoa mutta eivät tiedä mikä runon nimi on, saati sitten kenen runo se on :D

   Sas muuta! Tai toisaalta tuo jättää enemmän mielikuvituksen varaan joten se on sillä tapaa ok.... ;)

   Poista
 3. Mulla on telkkari boikotissa, viaplay ja netflix on molemmat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele koska tarjonta on mitä on. Meikäläisestä tuntuu ettei minkään kanavan johtoa enää kiinnosta ostaa uutta ja hyvää matskua koska ne tietää että jengi viihtyy/katsoo enemmän netissä ja siks tarjonta on mitä on.

   Poista
 4. Niin no, meillä ei edelleenkään ole kuukausiin näkyneet mitkään telkkarikanavat, kun ei ole maksettu sitä Makkivisionin kuukausimaksua ja antennin johto on irti antennista. Eikä kukaan ole niin paljoa viitsinyt, että olis ottanut antsun alas ja laittanut johdon kiinni. Mie en uskalla yksin alkaa siihen hommaan; tolppa on niin painava että jos se lähtee kaatumaan päin olkkarin ikkunaa niin se sitten menee kans siitä läpi. Se pitäs siis nostaa reiästä, missä se on, kaataa kylelleen ja laittaa johto kiinni (en varmaan ees tietäs, mihin laittaa - pistäisin rusetille johonki sopivaan kohtaan) ja sitten nostaa takas pystyyn ja työntää reikään. Ja nyt selibaatikolle tuli jotain ihan muuta mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka asia ei mulle mitään kuulu, niin minen ymmärrä sun ukkoos. Ei ole iso homma ja kaikki ois tyytyväisiä. Kurjaa tuo kun ei ees sitä vähää mitä tv:llä on tarjottavanaan, pääse kattelemaan mokoman antennihomman takia. Tilaa tekijä, laita ukkos maksamaan ja jos ei maksa niin näytä ovea. Ansaitset sellasen äijän joka arvostaa sua.

   Poista
  2. Tarttis aika paljon enemmän kuin antenninjohto, että minut sais tyytyväiseksi :) ihan hyvin on pärjätty Yle Areenan, Netflixin, MTV Katsomon ja Ruutu.fi:n kanssa.

   Poista
  3. Minä kyllä uskon sen ja onneksi on internet :)

   Poista
 5. Hitsi, mun pitää varmaan avata punkku ja tukea vähän tilastoja. Jos se vaikka tappais kaikki pöpöt?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku sinä reppana olet taudin kourissa :(
   Vaan liekö punkulla kuoloo...mulla olis kyllä muutama kaveri jotka toimittas sulle pirtua jos haluat. Siinä on sellainen jumalten juoma että se tappaa kaikki ja on aikas hyvää ihan pelkän veden kanssa. No, vesi on ainoa latrinki minkä kanssa pirtua yleensä pystyy juomaan ja nimenomaan kylmä vesi, ei mitään lämpimiä juttuja.
   Toivotaan kuitenkin että paranet ja pian ettei mene koko joulu sairastaessa.

   Poista
  2. Ei ei ei pirtua mulle. Jos ei punaviinillä lähde niin turisen sitten ;-)

   (Punanuttu parkkeerasi tuohon tuijottamaan - mitä lie pukilla mielessä?)

   Poista
  3. Mikset sä pirtusta välitä? :D
   Ei kait se vaan saa sua tekemään ns. vallattomia tekoja vai onko kyseessä makuun perustuva karsastaminen?

   Jotain naista töpäkämpää kuitenkin suosittelen koska kuuma toti on aina parempi kuin perusburana perusmehulla. Pukki sen sijaan on niin lätkässä teikäläiseen että se tuli kysymään hallintapaneelin puolellekin että miksei Marjaana asenna häntä omaan blogiinsa?
   Sanoin että sitä minä en tiedä ja jatkoin että Marjaana on kyllä puhunut jostain joulumuorista mutta sellaista ei ole vielä löytynyt joten sun täytyy tyytyä tähän mitä on ja tästä tuo saatanan läski suuttu sen verran ettei liikkunut moneen minuuttiin.Taidan vaihtaa sen luistelevaan pukkiin koska sellainen kyllä löytyy Netin Syövereistä. Sillä ei kuitenkaan ole (muistaakseni) lahjasäkkiä joten se ei ole kunnon pukki.

   Poista
  4. Liekö taas vika likaisessa mielikuvituksessani, mutta luisteleva pukki kuulostaa jotenkin irstaalta ;-)

   Pirtu, kotiviinit, pontikka, mitä näitä nyt on, ei vaan oo mua varten, kuten ei mitkään virallisia reittejä hankittavat väkevätkään. Vallattomia tekoja tehdään selvin päin taikka sitten näitä mietoja nauttineena, ihan molemmin päin.

   Poista
  5. Jumaliste nainen eikä vielä ole edes täysikuu :D
   Luisteleva pukki on urheileva pukki eikä mikään kosteissa kohteissa....hmm...touhuamassa oleva irstas valkoparta :p

   Tuo on kyllä totta että kaikista parhaimmat vallattomuudet tehdään joko selvinpän tai sitten aavistuksenomaisessa laitamyötäisessä koska p'rseet olalla tehdyistä tempuista ei jää kuin pahaa mieltä (ja lähes aina pahaa jälkeä).

   Poista
 6. Ei se aina ole nättiä katsottavaa miehenkään mustasukkaisuus.
  Pakko oli kirjottaa ettei mene vallan yleistämiseks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ei. Justhan tuolla netin syövereissä oli uutinen miehestä jonka akka oli heittänyt pihalle, niin hääp oli vallan kaks kesämökkiä laittanu moottorsahalla pimpaimen päreiksi ja olipa epatto ruutannut viemäritkin täyteen uretaania. Jo vain täytyy olla kipiä päästään että menee tuommottia tekemään!

   Poista
  2. Se on se rakkaauven tuska.

   Poista
  3. Tuskaa kyllä mutta rajansa kaikella.

   Poista
 7. Ainoa runo minkä osimoilleen ulkoa muistan on tämä; aisa katkes, kärry kaatui. Huuto kuului, kuoli saapui. Loppui kärryajot sulta, kaivaten Arvi ja Hulta.

  Toi toppi on ihan tyhmä kun lököttää noin.
  Olen kerran pakottanut miehen pesemään lattian uudelleen, millä lie pledillä sen kiillotti mutta kun ei kissatkaan pystyssä pysynyt niin vaarallinenhan se oli.

  Pitääpä kantaa kortensa kekoon (lasillinen kerrallaan) ja ottaa yömyssyksi tilkka flavonoideja, ne kun pitää hipiän nuorena ja mielen hilpeänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä runo tuokin vaikka onkin hieman kalmohenkinen :)

   Olen kans huomannut että saa olla tarkkana millä lattian pesee ja etenkin jos siihen haluaa kiiltoa. Laminaatit varsinkin ovat jo lähtökohtaisesti niin hemmetin liukkaita että ne aiheuttavat ongelmia mutta toisaalta ne on aika helppohoitoisia sileän pintansa ansiosta.

   Poista
  2. No se on aika suomihenkinen runo ;-)
   Siinä on näemmä näppishärö, kuoli=kuolo.

   Meillä on kanssa lautasantennin lisäksi netflix ja Elisaviihde ja varmaan monta muutakin. Katson vuodessa telkkaa ehkä pari tuntia... vähiin on jäänyt.

   Poista
  3. No se on aika suomihenkinen runo ;-)
   Siinä on näemmä näppishärö, kuoli=kuolo.

   Meillä on kanssa lautasantennin lisäksi netflix ja Elisaviihde ja varmaan monta muutakin. Katson vuodessa telkkaa ehkä pari tuntia... vähiin on jäänyt.

   Poista
  4. Niin on :D
   Tuli sun kommas kahteen kertaan mutten viittinyt poistaa. Tv:n käytön suhteen mennään suht samoilla linjoilla, tosin mä katselen hieman enemmän mutta yleiseen tasoon nähden en juur lainkaan. Sieltä ei kertakaikkiaan tule mitään katseltavaa.

   Poista
 8. Mä olen viime aikoina alkanut seurata sarjaa nimeltä 'Supernatural'. Varsin mukavaa katsottavaa neuloessa... *krhm*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin aikoinaan sarjaa kun se tuli mutta nyt en ole näihin jaksoihin perehtynyt/katsonut ollenkaan joten en tiedä ovatko ne uusintoja vai oikein uudempaa tuotantoa.

   Poista
  2. Noo.. eihän sitä ole kuin 11 kautta. Itse olen kakkoskauden lopupuolella, joten vielä riittää Winchesterin poikien seikkailuja :D

   Poista
  3. 11:ta niitä oli? :O
   Mun mielestä hyvä sarja koska se on toteutettu silleen eri tavalla ja vaikka sarja onkin tavallaan jatkumoa (no niinhän ne sarjat yleensä :D ), se että joka kerta on aina uusi "juttu", niin on yks syy miksi sitä seuraa mielellään. Minen niinkään veljeksistä...jos ois siskokset niin sitten ;)

   Poista
  4. Joo, ihan hupaisia jaksoja. ..eehh.. en mä sitä nuoremmasta veljestä niinkään, mut pahat pojat ;)

   Poista
  5. Vai pahat pojat....no sulla on sitten ilmeisesti Son of Anarchy'n kaikki tuotantokaudet ja kaikki muu mitä käsiinsä voi saada, vähän niinku Rikunkin kanssa :D

   Poista
  6. En mä ole vielä ehtinyt niihin asti. Mutta kertooko minusta jotain se, jos Rikun rooleista suosikkejani ovat ne, joissa hän on ns. lain vieressä :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins