Joulupäivä: Puskis, WOA, Improve Everywhere, GLG ja GTG!

Oi vaviskaa te, jotka olette syyllistyneet Kuolemansynneistä elopainonne kannalta pahimpaan eli mässäilyyn! Tästä syystä ilma on mitä surkein, te hikoilette kinkun/kalkkunan rasvaa samaan tahtiin ulkona riehuvan sateen kanssa ja pelkäätte että joulun viettonne päättyy sairaalan ensiapuun ja siellä vatsahuuhtelun ikäviin toimenpiteisiin mutta älkää peljätkö – Outo Paimen on kanssanne! Voin toimittaa teille todella vahvaa, pannussa jonniin aikaa seissyttä tarjouskahvia (aika paljon juon kylmänä koska typerän EU:n takia keittimet sammuvat itsestään 40 min. jälkeen) tai jos haluatte helpotusta imiööditli, niin vetäkää yliannostus Laxoberonia tahi jotain muuta laksatiivia ja kas, turha juosta vessaan koska savet ovat jo puntissa mutta tämän puhdistavan rituaalin jälkeen voitte istua rauhassa läppärinne, pöytäkoneenne, sen helvetin iPad'inne tahi smartiest smart ang high intelligence – puhelimenne ääreen ja nauttia a) suklaasta ja kinkusta jota taas mahtuu järettömän paskomisen jälkeen ja b) kertakaikkisen hauskasta informaatiosta josta on kiittäminen tietenkin itse tekijöitä mutta myös Googlea, Microsoftia, YouTubea, GTGraphics'ia ja viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisimpinä – Puskista.

Puskis on...miten sen nyt sanoisi...kuin Pandoran lipas positiivisessa mielessä: Hän saattaa vaikuttaa varsin tavalliselta tyypiltä mutta odotas kun häneen tutustuu, niin pääsee olemaan osallisena/seuraamaan asioita jotka menisivät muuten ohi eikä tässä vielä kaikki – Puskis on sangen tunnettu Ison Veden toisella puolella sillä hänellä on kanavia joista hän ei pahemmin puhu, mutta hänet tunnetaan monista asioista ja onpa hän osaltaan vaatettanut erään julkisuuden henkilönkin joka muistaakseni jopa twiittasi asian tiimoilta. Puskis on siis henkilö johon kannattaa tutustua mikäli haluaa olla ensimmäisten joukossa kun jotakin uutta tapahtuu….no, sitä teidän täytyy kysyä Puskikselta!

Ensin Puskiksen linkittämä Wizard of Aus, joka saa kentämään kahvit nenästä joten suosittele että nautitte mitään virvokkeita kun tutustutte Wizard of Aus'iin josta en kerro enempää koska vihaan kaikkea valmiiksi pureskeltua. Käykää siis itse tutustumassa ja muistakaa WOA sillä siitä kuullaan vielä.

Toinen samanlainen, tahatonta virtsankarkailua ja mielipuolista naurua aiheuttava tuttavuus on seurausta Wizard of Aus'ista ja se kantaa nimeä Improv Everywhere. Uskomattoman hauskoja videoita elävästä elämästä ja sen tilanteista silloin, kun asialla on todella pätevä joukko tekijöitä ja heidän videoihinsa värväämiään henkilöitä. Oikeesti, nyt on hatun noston paikka sillä jos verrataan sitä tekemisen riemua ja yleisön eli tavallisten kadun tallaajien reaktioita, niin ollaan aivan eri maailmassa kuin mitä esim. täällä pohjolan persereiässä jossa tämänkaltainen tuotanto on yksinkertaisesti mahdotonta. Ei siksi etteikö valtiovalta sitä sallisi mutta tuntien suomalaisen luonteen joka pelkää julkisuutta, naapureiden mielipiteitä ja itsensä nolaamista yhdistettynä äidinmaidosta imettyyn introverttisyyteen, niin mieluummin suomalainen runkefäärdi tuijottaa metron/bussin lattiaa kuin ilahduttaa kanssamatkustajiaan tai kadulla taapertavia ihmisiä. Valitettavaa mutta totta ja tässä olisi yksi asia joka meidän suomalaisten tulisi oppia. Joskin toivoa on sillä tämä sulkeutunut, sisäänpäin kääntynyt suomalainen luonne on siitä jännä tapaus että kadulla kulkiessa ystävällinen hymy saa aikaan samanlaisen reaktion ja vieläpä ilman viivettä, mistä voidaan päätellä että juron ulkokuoren alla sykkii ekstrovertti luonne joka ei heikon itsetuntonsa takia uskalla näyttäytyä. Asiaan olisi kyllä yksinkertainen ratkaisu sillä me paimenethan olemme tunnettuja siitä että me tungemme nenämme joka paikkaan joten minäpä kirjoitan Barack Obamalle jos hän voisi ottaa meidät kaikki – siis koko Suomen kansan – joksikin aikaa amerikan mantereelle. Helppo homma; laitetaan Suomi kiinni joksikin aikaa (about kolme, viisi sukupolvea) ja kas, kansaamme on tarttunut amerikkalaisten ekstrovertti luonne! Saattaa olla että kolmen sukupolven aikataulu riittää koska me suomalaiset olemme vallan saatanan halukkaita pariutumaan mikä taasen aiheuttaa geenimuutoksia ja nopeuttaa tällä tapaa jäykän luonteemme muuttumista parempaan suuntaan. Mainittakoon tässä välissä että meillä paimenilla ei ole mitään muuta jäykkää kuin käytös. Niin, ja jos nyt kävisi niin onnellisesti että joku Ison Veden takana asuva ihminen lukee tätä, niin olisin sangen kiitollinen siitä tiedosta että missä päin yhdysvaltoja asuu eniten punapäitä, noita Taivaan Isän lahjoja meille kuolevaisille.

Lisää tekemistä joulupäivän ratoksi:
Koska aattoillat ovat hyvin pitkiä ja sinkuille paimenille ne ovat ihan sairaan pitkiä, niin surffailin Internetin Suurissa Syövereissä ja huomasin yht'äkkiä päätyneeni Google Local Guides – ohjelman pariin. Hetken aikaa tutkailtuani päätin liittyä mukaan ja koska minulla on – vastoin yleistä hysteriaa – niin Windows 10:n kuin Googlenkin suhteen asetuksissa ns. ”kaikki kahvat auki” eli sallin kaiken mahdollisen sijaintitietojen käyttämisestä lähtien, niin pian silmieni eteen avautui ne kaupat, ravintolat, baarit ja muut vastaavat paikat joissa olen viime aikoina poikennut ja ryhdyin täyttämään vuorollaan kunkin kaupan/ravintolan/paikan kohdalla ilmestyviä kysymyksiä. Hyödyllistä? No minun mielestäni on sillä tapaa että kun näitä arvosteluita tulee tarpeeksi monta, niin henkilö jolla ei ole mitään tietoa ao. paikasta, saa muodostettua ainakin jonkinlaisen kuvan palvelutasosta ja niistä eri palveluista joita kyseissä paikassa on tarjolla. Mitä taasen tulee näihin yksityisyyttä koskeviin kiistoihin, niin ihmiset ovat mielestäni naiiveja uskoessaan että kun he laittavat asetuksissa tietyt hakaset/kahvat tiettyyn asentoon, niin heitä ja heidän liikkeitään ei kyetä seuraamaan. Totuus on se että jo paljon ennen Windows 10:n aiheuttamaa kohua kaikki informaatio käyttäjistä oli (ja on) jo niitä haluavien tahojen tiedossa vai miten selitätte sen että ennen internetin läpimurtoa jokaisen kansalaisen laskettiin kuuluvan noin 158:aan eri rekisteriin ja kun päästiin 90 – luvun alkuun, niin vastaava luku oli tuhansissa ja tämäkin koski vain julkisia rekistereitä. Erään (suomalaisen) tietoturvayhtiön edustaja onkin sanonut että käyttäjän kannalta on parempi mikäli siitä yksityisyydestä ei pidetä niin tiukasti kiinni koska esim. hakutulokset kohdentuvat oikein ja tämän voin allekirjoittaa. Vaikkapa hakusanalla ”autokorjaamo”, minulle ei tarjota etelärannikolla olevien autokorjaamoiden osoitteita tai yhteystietoja vaan ne sijaintiani lähimmät koska oletuksena on että autoni on hajonnut sillä kohtaa missä minä olen ja se jos mikä on hyvä juttu se. Puhumattakaan monista muista eduista.

Edelleen Windows 10:stä ja sen teemoista. GTGraphics. DE on osoite ja näitä GTGraphics'in teemoja saa ladattua myös Microsoftin omalta sivustolta. Itselläni on käytössä tuo avaruusaiheinen teema ja täytyy sanoa että upeita kuvia joita katselee mielellään näin vaihteeksi, yleensä minä en mitään taustakuvia tai teemoja käytä mutta aina välillä sitä kaipaa vaihtelua tasaisen mustalle taustavärille. Kannattaa kokeilla koska kokeilu ei maksa mitään.
sunrise
GTGraphics'in "Sunrise"

Tässä kaikki tällä kertaa, muistakaa tunkea itsenne täyteen kinkkua/kalkkunaa ja suklaata sillä nyt on joulu! Itse olen syönyt kinkkua ja ninjantähtiä sen verran että liikun täällä vaatimattomassa neitsytkammiossani pääsääntöisesti kierimällä. Poislukien oviaukot joiden läpi on mentävä vatsallaan ja otsanahkaa rypistäen. Lisää iloa ja hyötyä saa kun laittaa kaksipuolisen teipin otsaan niin samalla tulee siivottua sillä niitä saatanan joulutortun murusia on joka paikassa.

Hyvää joulupäivää kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.

I love you all.
redxmas
red xmas

Edit25.12.2015 klo 15.46:
Näin joulun kunniaksi laitan linkin jossa kerrotaan mitä mieltä amerikkalaiset ovat norjalaisten jouluruoasta :D

20 kommenttia :

 1. Voi kauheeta sun kanssa.. Kääkkääk. Mä taidan hengittää paperipussiin vähän aikaa tän kuuluisuuden aiheuttaman paniikkikohtauksen vuoksi. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, sun mainitseminen nyt oli vähintä mitä voin tehdä koska mä vietin lähes koko eilisen illan ja yön katselemalla Improve Everywhere'in videoita :D
   Niin ja WOA on ihan sairaan hauska :D :D

   Poista
 2. Sijaintitietojen salliminen on kuin antaisit pirulle suoraan koko käden, ilman sitä pikkusormivaihetta. Tietäisitpä mihin kaikkeen niitäkin tietoja käytetään:)

  Eikö toi pukki (istuu nyt kuin-sanan päällä) jo palaa kohta Korvatunturille, argh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah mä tiedän mutta sinähän myös tiedät että mulla on aika hyvät suhteet alakertaan joten eipä tuolla ole niin väliä :D

   Pukki lähtee tulevana viikonloppuna tai voipi olla että huomenissa koska eiköhän tämä joulu ole sitten takanapäin.

   Poista
 3. WOA on huippu! =D Silti mä nokitan tällä https://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o Ihan vaan siksi, että se on aiheuttanut ainoat kerrat huutonaurua viime aikoina. :)
  Sitt tuosta toisesta: aika vänkää. Vähän muistuttaa sitä LA:n toimintaa, missä porukat ilmoittaa esim. aamulla, että klo 17.03 hotelli Höppänän aulassa tavataan: jokainen tuo sanomalehden ja nukkuu 3 min. sen alla sekä herää tyytyväisenä ja kyselee aamiaista. Eli jonkinlainen sit in ja performanssi (näitä on ollut ihan erilaisia teemoja), jokainen siis osallistuu ihan miten haluaa. Tän jälkeen sitt ilmoitetaan paikka, missä voi jälkipuida (= tavata ihmisi ja ottaa kuppia / kahvia). Aika hyvä tapa tavata porukoita. En nyt löytänyt linksua, oon nähnyt näistä pari eikä ne oo noin hauskoja, mutt enempi taviksille sopivia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rage of Thrones :D :D
   Ei juurikaan tullut mieleen kuolemattomat "Brace yourselves" - memet joihin olen tykästynyt ja kyllä, netissä on niin paljon kamaa ettei milläään löydä kaikkea ja koska näitä täytyisi löytää lisää niin kiitos tästä linkistä!

   Nuo massatapahtumat ja muut mobbaukset ovat mun mielestä parasta viihdettä koska ihmisten spontaanit reaktiot ovat mielenkiintoista katsottavaa, puhumattakaan siitä että itse aiheet ovat enemmän kuin hauskoja. Esim. Improv Everywhere'n Mannequin Mob ja Frozen Central Station ovat helvetin hienoja esimerkkejä tästä ja se toteutustapa - joka suurten ihmisjoukkojen käsittelyssä/johtamisessa on vaikeaa - on viety läpi todella hienolla tavalla.

   Poista
 4. Pukille toivotan hyvää matkaa ja kiitän viihdytyksestä - samoin Paimenta. Mutta eikös se joulu lopu vasta loppiaiseen?!?

  Sama kierimisliike tuli tänään tutuksi Majassa, kun äitini ja hänen miehensä kävivät kanssamme perinteisellä joulupäivän päivällisellä. Ruoka ei ollut ihan sitä perinteistä, kiitos netissä roikkumisen. Minä napsin näemmä vuoden varrella talteen reseptejä ja sitten niitä tulee kokeiltua, yleensä tosiaan silloin, kun on joku muukin syömässä kuin minä itse (ja pojat, jotka nyt eivät edes ymmärrä suurimman osan herkuista päälle).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppiaisestahan se loppuu mutta koska me paimenet olemme niin kärsimättömiä, niin Pukki saa lähteä huomenna. Pukki muuten kiittää...ootas, nyt se tunki itsensä tuohon ja väittää että sillä on jotain sanottavaa..
   (- laitat siihen että mä kiitän miellyttävistä näköaloista varsinkin iltaisin ja laitat vielä että minä kyllä olisin viihtynyt täällä pitempäänkin mutta te paimenet olette sellaisia kusipäitä ettei missään muualla.
   - No en jumalauta laita sellaista, johan ne luulee että mulla on joku helvetin kamerasovellus tai joku muu millä mä pääsen kyttäämään niitä.
   - Laita nyt paskanakkeli niinkun mä sanoin tai vetelen sua tällä lahjasäkillä niin että tukka tutisee!
   - Mene helvettiin siitä säkkeines ja siksi toisekseen mun tukkani ei paljon tutise)

   ..joo, Pukki siis kiittää sinua ja kaikkia muita täällä käyneitä ja kertoo että teidän kanssa on mukava viettää Joulun pyhät.

   Haa, kieriminen taitaa olla aika yleistä ja on se kumma että vaikka maha on täysi, niin sitä ruokaa ja muita herkkuja pitää lappaa suuhun. Itsekin tuossa hetki sitten tein kinkkuvoileipiä ja jälkkäriksi maitokiiwi-pirtelöä almost puoli litraa joten taas tuskanhiki valuu ja vatsaa myllertää :D

   Poista
  2. Pukki pukki... onneksi mun nettikamerani linssi on teipattu, muuten saattaisin olla jopa vähän vainoharhainen...

   Täytynee kieriä tästä petin puolelle. Öitä!

   Poista
  3. Olen käyttänyt läppärissäni samaa taktiikkaa ja peitin kameran laastarilla (idea napattu F-Securen Petteri Hyppöseltä)

   Öitä ja Huomenta!

   Poista
 5. Täällä on pylleröity mahansa vieressä ja syöty, sopivasti sekaisin. Hiilaripöhö on kauhea mutta ehkä siitä selviää vappuun mennessä.

  Oikein rattoisaa joulupäivän iltaa Painenelle, tutustun niihin linkkeihisi kunhan löydän läppärini. Se on nyt Jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin hyvään jouluun kuuluukin!
   Kyllä sitä kerran vuodessa saa vetää vähän överiksi koska muuten tämä elämä on yhtä kituuuttamista ja vähän heikommalla eväällä varustettua.

   Hyvää illanjatkoa myös sulle rakas Hirnakka, toivottavasti vointisi (tiedät kyllä) on parempi ja olet päässyt nauttimaan joulusta.

   Poista
 6. No hitto, nyt joudun oleen täällä kelaamassa sivua ylös ja alas ja nauttimassa pukista koko vuoden edestä, jos se kerran just taas poistuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se lähti äsken mutta käski välittää lämpimät terveiset ja sanoi kovasti odottavansa ens joulua!

   Poista
 7. Siis pukki on poistunut talosta!!! Voih, en edes ehtinyt hyvästellä häntä...
  Kyllä jokin ruiske olisi ollut poikaa aatosta tapaninpäivään asti. Vielä maanantaina olin niin yliturvoksissa, että innolla menin töihin seisomaan työpöydän ääreen. Nyt kun viikko on puolessa välissä olen saanut pahan olon pois kehostani. Yök, miten ihminen voikaan syödä liikaa.

  WOA antoi entistä enemmän minulle intoa yrittää uusia taikavoimia. Yritin tänään harjoitella lentämistä, mutta vaikka laitoin juoksumaton kallistukset ja vastukset täysille, niin siipeni eivät vielä kantaneet. Vinkuva ääni kurkustani kyllä muistutti suihkukoneen moottoria. Pitää kai nostaa vielä tehoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, Pukki sai luvan lähteä koska aikansa kutakin aikaa ja eiköhän tuo taas ens jouluna tule häiriköimään.
   Joulu on syömisen kannalta huono asia siinä mielessä että joulunpyhinä kun kaikki mestat ovat kiinni eikä ihmisiä ole soveliasta häiritä, niin se liikkuminen on minimissä ja varsinkin suklaa on se jonka vaikutukset tuntuvat melko pian. Mulla ainakin menee hetki ennenkuin syön suklaata (söin minttusuffeleita pussillisen kun tuli kotiin :D ) tai mitään muuta makeaa. Sama juttu kinkun kanssa, ei maistu ei.

   Woa on hyvä mutta erityisesti nuo Improv Everywhere'n tekemät jutut olivat tosi hienoja jo pelkästään sen takia ettei kaiken tarvitse olla maksullista ja spektaakkelimaista ollakseen hauskaa. Hiton hieno asia tekijöiltä ja ihmisiltä jotka lähtevät mukaan näihin juttuihin joista yks vaikuttavimmista oli se Frozen Central Station. Asemalle tulevien ihmisten hämmästy oli käsinkosketeltavaa ja täytyy nostaa lakkia värvätyillekin jotka veivät osansa kunnialla läpi vaikkeivät mitään ammttinäyttelijöitä olleetkaan. Sais tulla tänne suomeenkin vastaavia niin ehkäpä se piristäis tämän synkännä kulkevan kansan elämää.

   Treenaamisesta puheen ollen, sinähän olet treenannut jo pitkään? Tarkoitan tällä sitä että lienet timmissä kunnossa josta juontuu seuraava kysymykseni eli oletko juossut elämäsi aikana maratonia tai muuta pitkää matkaa?

   Poista
 8. Ei jestas sentään, että timmissä kunnossa, ei sitten millään muotoa. Sellainen tilanne on ollut viimeksi päällä vuonna 1995, uups. Kesällä kävin kyllä kävelemässä Espanjassa sellaisen pitkän rupeaman, mutta koska olin sitä ennen raudanpuutteessa, niin en ollut pystynyt treenaamaan edeltävään puoleen vuoteen mitään. Kävelysataset menivät hyvin, mutta rinkka oli minulle uusi tuttavuus ja sain lähes pysyvän noidannuolen sekä pari välilevyongelmaa (heh heh, oliko nuoruuspäivien jälkeen tervettä päivää? Ei kai kukaan ole sellaista ihmiselle luvannut?).

  Mutta tuosta matkasta innostuneena otin itseäni niskasta kiinni ja olen käynyt salilla kasvattamassa pieniä ruikulakäsiäni sekä kokeilemassa mitä naisesta vielä irtoaa. Eli nyt yritän saada lihaa luiden ja nahkojen väliin.

  Vältin kaikenlaista kävelyä raskaampaa etenemistä vuosikymmeniä, mutta joitain vuosia sitten sain kumman idean ja aloin harjoitella juoksemista. Maratonia en haikaile ikipäivinä, mutta kymppi menee jos vähän otan juoksupäiviä alle. Viimeiseen vuoteen en ole juossut, tuon rautajutun takia, mutta tämä joulukuu on aiheuttanut minulle kummallisia tuntemuksia ja saanut ajattelemaan, että pitäisi hankkia juoksukengät ja lähteä viipottamaan.

  Timmistä vielä: ehkä se olisi kiva olla huippukunnossa, mutta nyt on enää tavoite että olis edes lihaksikas, eikä laiha läski, no tosiasiassa haluan vain kestää kivun, joka taitaa olla pysyvän jatkuvasti elokaverina. Pitää siis olla vain timmi-yläpää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, sä olet sentään ottanut itseäs niskasta kiinni ja se on se tärkein juttu vallankin kun kivut rajoittavat täysipainoista harjoittelua.
   Se on muuten asia joka raivostuttaa koska olen itsekin yrittänyt saada lihaa luitteni ympärille mutta koska mun aineenvaihdunta on sellainen etten mä liho vaikka mä söisin kuinka, niin vaikeaa on. Lisäksi mulla sama ongelma eli kaikki treenaaminen kohdistuu lantiosta ylöspäin oleviin lihaksiin ja sekin on tehtävä maltilla koska selkä on kaput. Olen kuitnekin huomannut sen että säännöllinen treeaaminen ja varsinkin venyttely vaikkakin varsin rajoittuneena, pitää asentojäykkyydestä (minähän kävelen ja seison selän takia melko etukumarassa asennossa) aiheutuvat lihasjumit kurissa ainakin jollain tapaa. Jos mitään ei tee, niin ei mene montaakaan päivää kun ei pääse liikkumaan ollenkaan. Toisaalta jos rehkii tai yrittää liikaa, ollaan samassa tilanteessa ja tämä rajoittuneisuus ja kaikenmaailman tasapainoilu selän kanssa syö miestä.

   Poista
 9. Niinpä, se riepoo päätä eniten, että kun innostuu yhtään enempää, niin jokin paikka menee kehossa sekaisin ja takapakkia tulee oikein kunnolla. Eli tiedän erittäin hyvin miltä sinusta tuntuu. Hitaasti ja erittäin säännöllisesti harjoittelu olisi varmasti paras vaihtoehto, mutta siihen yhtälöön ei sitten sovi sairastelu, liika työ, väärät asennot, hermostunut mieliala... Pitäisi olla ihmemies/nainen ;-)

  Mulla on onneksi niin hyvä fysioterapeutti, että se yrittää paikata mun tekemisiä ja tekemättömyyksiä. Olisin jo varmasti sairaseläkkeellä jos en olisi tavannut häntä. Mutta sekin vaatii valuuttaa ja jostain on välillä tingittävä.

  Neuvot on aina perseestä, mutta pistän yhden ehdotuksen tässä tulemaan. Ainoa asia, joka liikunnallisesti vei minua eteenpäin hurjimpina päivinä oli pilates. Voisit googlata jonkin punapään vetämiä pilatesjuutuubitunteja. Niiden (punapäiden -eikun liikkeiden - tai molempien) kanssa pitää olla kyllä tarkkana.

  Eli suosittelenkin vain, että katselet punapään vetämää pilatesvideota ja kehossasi samalla lihakset tekee samoja liikkeitä kuten urheilijoilla mielikuvaharjoittelut toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ja tuo mitä ylempänä sanoit on niin tuttua. Kävin muutaman vuoden hermoratoihin erikoistuneella fysioterapeutilla ja hän sai paikat hetkeksi paremmalle tolalle mutta totesi että kun selkä on siinä mallissa kuin se on, niin hoitokerrat auttavat vain vähän aikaa ja silloinkin oletuksena etten käyntien välissä tee mitään.

   Sen sijaan punapään vetämälle Pilates-tunnille en voi mennä tai katsoa videoita koska siinä käy niin että kaikki oleellinen menee ohi korvien ja silmien :D
   Totta kuitenkin tuo mitä sanoit mielikuvaharjoittelusta sillä montaa kertaa teen niin että kun mä ajelen työkohteeseen, niin mä käyn päivän työt mielessäni läpi ja kas, hommat tuntuvat sujuvan kuin itsestään. Kaiketi sen on jokin alitajunnan oma juttu mutta hyvä sellainen sillä se säästää turhilta liikkeiltä ja turhalta miettimiseltä koska kaikki on ikään kuin mietitty valmiiksi.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins