Anth45Xrobus33/A ja selibaatti - tuo viimeisten aikojen veemäisin vitsaus

Kannattaa käydä tarkistamassa oma tilanne sillä vuosi 2016 ei tiedä ainakaan leijonille mitään hyvää. Paskaa tulee silmille ovista ja ikkunoista ja vielä kun Vuohen vuosi vaihtuu helmikuun alkupäivinä Apinan vuodeksi, niin se tietää lisää ongelmia. Ei mene töissä hyvin, rakkauselämä kyntää ja erilaiset, viimeisten aikojen vitsaukset heinäsirkkaparvet, aivan älyttömät jonotusajat Kelassa ja muissa valtiollisissa instansseissa, hernekeiton pohjaan palamiset etc.) seuraavat päivästä toiseen tehden elämästä todella kurjaa. Tähän on syynsä sillä useimmat meistä eivät usko horoskooppeihin ja niinpä minultakin on jäänyt huomaamatta se, että mun olis pitänyt käyttää koko tämä helvetin vuosi Aura-Soma tasapainopulloa (käyttösuositus: B084 "Kynttilä tuulessa", pinkki/punainen) mutta mikä vittu se tämä Aura – Soma oikein on? Ymmärtäisin jos se olisi Aura – Simaa, tuota mainiota vappujuomaa joka olisi valmistettu Aura – joen välittömässä läheisyydessä ja vielä tuo maininta ”Kynttilä tuulessa”. Mitä tekemistä Elton Johnilla on mun Karmani kanssa? En tiiä, nämä on kuulkaa niin himmeitä juttuja ettei paremmasta väliä ja tuo on kuulkaa totta, tuo tieto on suoraan eräältä horoskooppeja tarjoavalta sivustolta joten kyllähän siihen tälläinen takametsien runkefäärdi suhtautuu mitä suurimmalla kunnioituksella.

end
The end

No minä aloin tuossa aamuhämärissä paikkaamaan tilannetta ja sytytin kaikki kynttilät mitä kämpästä löytyi eli 54 kappaletta. Suuri määrä selittyy tuikkukynttilöiden määrällä jota meikäläiseltä löytyi sellainen isompi pakkaus, just sellainen mitä maailmanlopun odottajat ostavat niihin bunkkereihinsa ko hyö ovat viisaasti ajatelleet että josko sähkönjakelussa ilmenee ongelmia sitten kun tämä maailma tuhoutuu. Kelpaa siinä sitten poltella kynttilöitä kun on tuhannen pillun päreinä ympäri universumia. Vaan palataanpa tähän mun Karman lepyttelyyn tähtäviin korjaustoimenpiteisiin joista siis ensimmäisenä nuo kynttilät jotka muuten aiheuttavat sen että täällä kämpässä on nyt +47 Celsius-asteen lämpötila ja mulla tuli kiire syödä jouluksi ostamani suklaat jotta ne ei mene pilalle. Onneksi niitä ei ole kuin 4 levyä, 5 Kinder-munaa ja 11 konvehtirasiaa joten mä uskon että urakka on ohi ennen aamukymmentä. Joo...mä korvasin Aura – Soman Lasolilla jota olin ostanut Syyrialaista varten sellaisen neljän litran pönikän, tosin mä en juo sitä koska mä olen lopettanut juopottelun joten se toimii nyt eteerisenä vaikuttimena lasipullossa jonka mä ostin kirpputorilta tässä taannoin. Sinistä lasia ja aika hieno pullo onkin joten mä uskon että kun kynttilöiden aiheuttaman lämmön vaikutuksesta pullossa oleva Lasoli höyrystyy, niin alan näkemään – lääkitykseni lisäksi – sellaisia etiäisiä että mä voin kurkata mitä vuosi 2017 tuo tullessaan. Toiveena tietysti se että 2017 olis parempi mutta mikäli historiaan on luottaminen niin tätä samaa kyntämistähän se on.

Enivei, näiden kahden lepytyksen lisäksi mä tilasin Kulkutautisairaalalta ja parista valtion labrasta kaikki taudit mitä on tarjolla, niillähän niitä riittää koska hyö viljelee jos jonkinlaista meininkimatoa ja öttiäistä niillä kasvastusalustoillaan. Ei ole kuin hetki kun tööttäsin itteeni virus Anth45Xrobus33/A:n joka kansankielellä tunnetaan Pernarutto ja tämä nyt kehitelty versio on siitä ärhäkkä tapaus että se ei pelkästään turvota omaa pernaa, vaan turvottaa myös hellalle jääneen kattilan sisältämät perunat. Voidaankin puhua ns. köyhän miehen unelmataudista koska a) perna laajetessaan sattuu niin helvetisti ettei siinä paljon näläntunnetta tule mutta jos nyt sattuis hiukomaan, niin b) kattilaan nakatut viimevuotiset siemenperunat turpoavat lähes samaan tapaan kuin se yks tavara kenties kaikkien aikojen tunnetuimassa Henry Fotter – leffassa joka on nimeltään Henry Fotter – Ai jaa, mä olen Bazkahuusin vanki. Surumielinen elokuva joka kertoo lahtelaisesta putkimiehestä joka jää oman paskahuusinsa vangiksi ja mikä pahinta, no kakkapaper at all. Itse asiassa koko leffa on yhtä monologia mutta toiminallisiakin jaksoja löytyy, esim. kohtaus jossa Henry F. yrittää tappaa itsensä menemällä sivusta ladattavan pesukoneen rumpuun ja koittamalla laittaa linkouksen päälle. Pianb hän kuitenkin tajuaa ettei pesukonetta voi millään helvetillä käynnistää koska luukku on auki ja tämä aiheuttaa julmetun kiroustulvan joka muuten on poistettu virallisesta versiosta. Ainoastaan Ahvenanmaalaiseen jakeluun menneessä versiossa on säilytetty tämä kiroilukohtaus lähinnä sen takia että se tapahtuu pääosin skånen kielellä. Manner- Suomessahan Skåne luokitellaan ns. Kuolleisiin Kieliin eikä sitä täällä osaakaan kuin muutama Kansallismuseon amanuenssi ja yks Rytö-Kyyhkebärin Ester joka muutenkin puhuu kielillä. Ei uskonnollisten vaikutteiden takia vaan siksi että hän on juonut päänsä ihan morjeskuntoon ja huulet heiluu kuin sakastin ovi. Menin hieman asiasta sivuun mutta tarkoitukseni oli sanoa että koitan sairastaa nyt tämän vuoden viimeisten viikkojen aikana kaikki maailman taudit niin olisi ensi vuonna edes yksi haittatekijä vähemmän.

idiots
Selibaatti. Kenties pahin viimeisten aikojen vitsauksistaKaikille oikein hyvää lauantaita. Muistakaa olla ihmisiksi.

12 kommenttia :

 1. Jaa-a, mä luin akkainlehden vuosihoroskoopista että leijonille tulee oikein hyvä vuosi. Mitä nyt terveyden kanssa voi olla vähän häikkää ja joogata pitäis. Nettideittailla ei kuulemma kannata vaan etsiä kumppania ryhmätapahtumista (?) mitä ikinä ne sitten onkaan. Sitten suora lainaus: "Leijona, sinä loistat rakkauden liekeissä. Tästä vuodesta voi tulla aiempaa merkittävämpi. Olet nyt erittäin viehättävä ja vetovoimainen. Tunnet sen itsekin. Vedät puoleesi sisukkaita kumppaniehdokkaita. Valitse harkiten, mutta älä sorru epäystävällisyyteen. Osaat kyllä antaa rukkaset lempeästi."

  Niin, ja sitä romantiikkaa tarjolla helmi-maalis ja kesä-elokuussa.

  Mitäs me leijonat!

  Ja tuo pukki... se veijari laskeutui keskelle kuuta juuri äsken ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan sitä jossain noita parempiakin uutisia ja muistaakseni kävin lukemassa Anna - lehden horoskoopista pari ensimmäistä riviä mutta kun horoskooppi oli naaraille niin eipä tuota kannattanut pidemälle tsekata :D

   Sulla sen sijaan näyttäis tuo horoskooppi pitävän paikkansa ja kuules, jos minä tulen teille kylään niin sitä voidaan pitää jo ryhmätapaamisena koska mun ohessa tulee myös mun sivupersoonat joita on tämänhetkisen diagnoosin mukaan 15 eli porukkaa kyllä riittää. Väkimäärästä ei kannata huolestua koska mä pystyn pitämään ne aisoissa joten me voidaan sitten katsoa rauhassa saanko minä lapasesta vai en ;)

   Poista
  2. Musta ryhmätapaaminen kuulostaa jotenkin ...hmmm... riettaalta?!?

   Mutta toisaalta musta myös horoskooppilehdessä näkynyt kaksoset -horoskoorin kuva näytti siltä, kuin toinen nainen (kaksonen?) olisi pitänyt toista tissistä, siis kaksosista kiinni. Outoa!

   Poista
  3. No minä ajattelin tätä asiaa sun horoskooppiennusteen ja rakkauden kantilta, en niinkään se lihallinen puoli mielessäni ja tottahan se on että kaksin on parempi koska maailmassa on minun lisäksi miljoonia keskittymishäiriöisiä ihmisiä. Tarkoitan että jos ryhmä on kovinkin suuri niin ei pysty keskittymään siihen henkilöön mihin noin ninkus pitäis :D

   Jaa että nainen piti toista naista tissistä kiinni....no siinä saattaa olla sellainen horoskooppi joka kerrankin pitää kutinsa joten kysynkin että missä mahtaa olla tälläinen horoskooppilehti myynnissä? Olisin näetsen halukas lukemaan mitä kaksosille ennustettiin koska mä tunnen kahdet (naispuoliset) kaksoset ja kummmassakin kaksosparissa on jotain mitä nykytiede ei kykene selittämään.

   Poista
 2. Oh, sitten kun pääset eteeriseen Lasoltilaan, niiinn viitsitkö ottaa yhteyttä. Mielelläni kuulisin myös mun tulevaisuudesta. Ei paljoo, mut sen verran, että alkasko yhtään mennä paremmin. Vai voisko tässä suorilla alkaa harkita sitä rengon kiikkua. Ei meinaan nollabudjatilla paljon juhlita. Eilen hain pullorahoilla purkin maitoo ja munarasian.
  Kynttilämäärä kuulostaa suhteellisen sopivalta ja lämmittäähän ne kans. Toi määrä suklaata saattaa saada oksupoksun kylään? Ainakin jos kertalaakista vetäsee. Vaikka toisaalta...sun radioaktiivosuus voi auttaa tässäkin asiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan yhteyttä ja jos jumala suo että asiat menee niinkuin mä toivon niiden menevän niin mä otan yheyttä viimeistään tammikuun puolivälin kanttiin. Kyseessä on asia joka ei ole meikäläisestä kiinni mutta toteutuessaan se mahdollistaa muutaman jutun joista sä saat kyllä tietää via s-posti. Rengon kiikkua älä ees harkihe koska siitä ei tule kuin pahaa mieltä, tosin ymmärrän kyllä että ahdistus on kaikkea muuta kuin miellyttävä olotila ja auttaisin heti jos voisin!

   Kaikkea ei parane vetää kerralla, olen nimittäin aikoinani syönyt nälkääni kaksi konvehtirasiaa (ei ollut muuta) putkeen eikä se huono olo mitään mutta meinas paskapaperi loppua kesken. Maha, joka ei ole muutamaan päivään saanut ruokaa, ei todellakaan hyväksy sitä että sinne tungetaan muutama kymmenen konvehtia.

   Poista
 3. Perna on vissiin suht tärkeä kuitenkin. Aikoinaan eräs tuttu partionjohtaja vetäs täysillä moottoripyörällään liikenteenjakajaan ja siitä sairaalassa herätessään toetsi joutuvansa koko loppuikänsä syömään pernantoimintaa korvaavia lääkkeitä. Perna kun oli mennyt tuusannuuskaksi kolarissa (jalka meni poikki vain kolmesta kohdasta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perna on muistaakseni hyvinniin tärkeä mötikkä ja on karmeaa jos sen menettää kertomallasi tavalla tai no, onhan se karmeaa menetti sen sitten millä tavalla tahansa mutta nuo onnettomuudet ovat jotenkin brutaali tapa menettää raajoja/sisäelimiä. Puhumattakaan henkikullasta.

   Poista
 4. No johan viskoo meitä liejunoita :( Tuo kyllä kuulosti hyvältä mistä Marjaana kertoi, mutta missään palavan rakkauden liekeissä en kyllä enää jaksaisi kärventyä, ihan vaan hiipuvan hiilloksen hehku riittää pitämään tämän laiskan katin tyytyväisenä.

  Tervettä vuotta 2016 kaikille liejunoille ja leijonille toivon tasapuolisesti! Onhan tässä perkele kärvistelty yhdellä jos toisella eli kaikilla suunnilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin Brutukseni!
   Enhän mä taas muistanut että sinäkin kuulut tähän eläinradan ylivertaiseeen laumaan mutta kait se on kuule niin että koska me olemme täydellisiä, niin siitä meitä myös rangaistaan vaikka olisi enemmän kuin oikeudenmukaista että me säästyisimme epäonnelta ja kaiken maailman vitsaukset jaettaisiin noille muille eläinradan merkeille :D

   Omalta osaltani kiitän ja toivotan erityisesti sulle mutta myös kaikille muille leijonille tervettä, onnellista ja rakkauden täyttämää ensi vuotta.

   Poista
  2. No niin, samaa mouruavaa kattilaumaa tässä ollaan. Minun ystäväpiirini muodostuu joko oinaista tai liejunoista, muutama jousimies ja tietysti oma Perikunta (vesimies ja kaksonen) värittävät palettia juuri sopivasti.

   Kullekin ansionsa mukaan, ei kuulosta reilulta minusta :D

   Poista
  3. Mä en nyt saa päähäni onko mulla lähipiirissä ketään oinasta mutta yhteiselo sujunee hyvin? Päättelin siitä että puhuit oinaista silleen preesens - muodossa joten taitavat olla ihan savannikelpoista porukkaa :D

   On muuten jännä juttu miten eri ihmisluonteet - silloin kun ne asuvat saman katon alla - tasapainottaa porukkaa mutta auta armias jos vaikkapa kaksi leijonaa asuu samassa taloudessa niin morjes, jokapäiväinen karjahtelu on enemmän kuin tosiasia :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins