Naisen mieli: Nuori vs. vanha (Psykiatri - edition)

Eilen lupaamani tutkielma naisten alkuperästä ilmestyy loppuviikosta koska hurskasta kroppaani raiskaava tauti ei tunnu hellittävän, ei sitten millään. Vallan perkeleelliset vilunväristykset ravistelevat tomumajaani ja ylemmästä hengitysaukosta valuu koko ajan lähinnä tapettiliisterin kaltaista liquidia joka taas on johtanut siihen että klyyvarin etuosa on jatkuvan niistämisen seurauksena paitsi punainen, myös ilman orvas – ja marraskesejä (talvista puhumattakaan). Enivei, punkan pohjalla on aikaa miettiä asioita ja niinpä päädyin sellaiseen ajatelmaan että mun on hommattava itselleni nainen. Toki tuo "hommaaminen" on varsin sovinistisesti sanottu sillä naiset eivät suinkaan ole mitään kulutustavaroita joita ”hommataan” mutta kun kyseessä on sellainen kahjo kuin minä, niin sen oikean löytämisessä on hommaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Itse asiassa tehtävä on liki mahdoton sillä naisen tulisi olla rotisseur-käädyt omistava, punatukkainen, huumorintajuinen, suht varakas psykiatri jolla on valtuudet kirjoittaa raksuja ja jolla on ikää korkeintaan /vähintään X vuotta. Miksikö X -vuotta? No siksi että 19 – vuotiaan naisen mieli (Görber – Essenahauer, 1932) on vielä suhteellisen avoin kun taasen sitä vanhemman naisimmeisen mielen muokkaaminen on samaa kuin tankkerin kääntäminen rantahiekalla eli aivan helvetin mahdotonta mutta taasen vanhemman naisen ajatusmaailma (Ungman – Hödegren 1972) on rauhallisempi (paitsi ärsytettäessä) ja vähemmän ailahteleva.

Entäpä jos polkuni risteäisivät sekä 19-vuotiaan että 45-55-vuotiaan, rotisseur-käädyt omistavan ja aivan saatanan rikkaan psykiatrin kanssa jolla ei olisi pelkästään lupa kirjoittaa lääkkeitä vaan hän myös omistaisi oman, lähinnä jykevien kipulääkkeiden myyntiin keskittyneen apteekin! Luonnollisesti molemmat olisivat huumorintajuisia, ekstrovertteja naisimmeisiä joilla olisi kaikki muutkin hyvät ominaisuudet (joita en tässä käy listaamaan). Niin, ja oletuksena että nämä jaa vähän eri-ikäiset psykiatrit osoittaisivat kiinnostusta meikäläiseen. Kumpi olisi se oikea? Sanokaapa te koska siinäpä vasta pulma, sellainen jonka rinnalla elämän tarkoitus ja kaikki muut vastaavat ovat melko hikisiä dilemmoja koska naisen mieli, olkoon se minkä ikäinen tahansa, on about 167 Damokleen miekkaa päällekkäin tahi 19876 Rubikin kuutiota sisäkkäin.

Oikea vastaus kuitenkin lienee se ettei hullun pitäisi kovassa kuumeessa miettiä tälläisiä sillä olen onnistunut tämän järjettömän ongelman lisäksi hukkaamaan kaksi sähköpostiosoitettani jonnekin helvetin kuuseen, keittänyt pannullisen kahvia ilman kahvinpuruja ja onnistuinpa käymään suihkussakin villsukat jalassa. Tosin ne eivät olleet jalassa koko aikaa mutta ehti ne kastua ennenkuin tajusin että jotain on vialla. Osasyynä varsin mielipuoliseen käytökseeni saattaa olla myös se että olen koittanut häätää flunssaa coctaililla joka oli sangen ryhtevä sekoitus entisiä raksujani joita ei todellakaan ole tarkoitettu flunssan hoitoon. Todisteena tästä erilaiset äänet ja muut yliluonnolliset ilmiöt kuten osittain syödyn leivän ilmestyminen tietokoneen päälle. Yliluonnollinen leipä siksi että leivän päällä on maksamakkaraa jota minulla ei ole tällä hetkellä jääkaapissa ja kyllä, se on maksamakkaraa eikä Play – Doh – muovailuvahaa kuten kesällä 2013 jolloin levitin patongin päälle ruskean muovailuvahatangon ja annoin mennä ääntä kohti. Lopputuloksena figuuri joka etäisesti muistutti edesmennyttä presidenttiämme. Sitä kaljupäistä joka hakkasi Riken (se Rydin muijan poika) takavuosina vaaleissa. Ei tietenkään fyysisesti mutta tuloslaskennassa, kais työ muistatte sen?

rhead
Psykiatri?

Nonni, jos nyt sattuisi kuitenkin käymään niin että tätä lukee joku nuori tai hieman vanhempi, punatukkainen ja mukava naispuolinen psykiatri niin hyvä. Teitä tarvitaan ja jos minä joskus maailmassa tapaan punatukkaisen psykiatrin, tulee todistetuksi että ihmeitä voi tapahtua koska minen jaksa uskoa että punatukkaisia psykiatreja edes on. Oikeesti, mun ei pitäisi kirjoittaa yhtään mitään ja siksipä onkin parempi että mä lopetan nyt. Kaikille oikein hyvää illanjatkoa ja muistakaa olla ihmisiksi.

Ps. Te olette varmasti kuulleet sen typerän vitsin jossa kysytään miksi ei erään tietyn maan, jonka kansalaisia on tullut hakemaan turvaa täältä, lapsia voi ohjata/laittaa päiväkotiin?
No koska muksuille ei voi sanoa että isis tulee hakeen sut neljältä.15 kommenttia :

 1. Mun on pakko koittaa nukkua. Huomenna sitten lukulista.

  VastaaPoista
 2. Monta psykiatria olen tavannut, mutta en yhtään punatukkaista. Sitäpaitsi ne on ihan liian nössöjä sun kaveriksi, ellei sitten tieteellisestä mielenkiinnosta...
  Ja ainakin teet tuon oikein.
  Kannustan pääsemään eroon ektoplasmataudistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ehkäpä tuo psykiatri-juttu oli hieman liikaa. lähinnä meinasin sellaista naista joka tulee toimeen tälläisen hieman erilailla ajattelevan kanssa. Minä kun en koskaan ole ollut niitä "mitähän muut ihmiset ajattelevat" - tyyppiä enkä liiemmin perustanut muutenkaan yhteiskunnan normeista. Tietysti lakia pitää noudattaa mutta se että jossain paikassa pitäisi olla samaan tapaan kuin siellä on oltu 1300- luvulta lähtien, ei mene mun kaalini. Täällä maassa tehdään aivan liikaa asioita "näin on aina tehty ja näin se tehdään nytkin"- periaatteella ja se jos mikä on perseestä.

   Poista
 3. Sen 19-vuotiaan kanssa et selviä, sorry! Siis kokemusta/ikää peliin.

  "vanhemman naisimmeisen mielen muokkaaminen on samaa kuin tankkerin kääntäminen rantahiekalla"

  Minkä helvetin takia pitää edes yrittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmat olis kyllä rauhallisempia ja enkä minä nyt niin sitä mielen muuttamista mutta kyllä jossain asioissa vois vähän joustoa olla. Tietysti tämä nyt on törkeää yleistämistä koska eihän kaikki naiset mielipiteissään/päätöksissään ehdottoman jyrkkiä ole mutta sitten on niitä joiden kanssa elämisestä ei tule yhtään mitään. Varmaan on sama homma toisinkin päin.

   Poista
 4. Suosittelen menemistä jollekin Marttojen tai kansalaisopiston kurssille, sieltä niitä naisia tapaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan Marttojen kursseille en pääse koska ne ovat laittaneet mut pannaan pelkästään sen takia että ovatten ottaneet mun marttta - aiheiset jutut vittuiluna vaikka minä ihan rakkaudella niitä kirjoitan :D
   Niin ja kansalaisopiston kurssit on vähän turhan pintapuolisia ja yleensä siihen aikaan kun minä olen tajuttomana :P

   Poista
 5. Kyllä mäkin aikoinaan kun tota miestä hommasin, niin olin vain päättänyt hankkia miehen. Ja sitten tein niin. Joten ymmärrän kyllä tuon "pitää hommata nainen" sanavalinnan. Sitähän ei koskaan tiedä kuinka pitkälle sillä hankinnalla pötkii, mutta silloin kun tosiaan tuota ukkoa hommasin, niin olin päättänyt, että hankin miehen ja jos tuo ei olisi tärpännyt, niin sitten olisin hommannut seuraavan. Yksinkertaista ja käytännöllistä! Tietty ei aina ole sellainen mieliala, että huvittaisi hankkia mies ja jos nyt jäisin sinkuksi, niin tuskinpa olisin ihan pian miestä hommaamassa, enempi menisi varmasti alkuun sillä osastolla, että jos vahingossa tulisi vastaan. Mutta todennäköisesti jossain kohtaa sitten taas päättäisin hankkia miehen ja sitten hankkisin sen. Mutta olen ehkä muutenkin aika käytännöllinen ihminen, enkä jaksa miettiä mitään elämää suurempia romanttisia koukeroita ja onks tää nyt se oikee juttuja jne. Joten kannatan lämpimästi tuota käytännöllistä ajatusta, että pitäisi hommata nainen/mies :)

  Lääkkeistä tuli mieleeni, että löysin tänään sattumoisin puolikäytetyn paketin eräitäkin ulkomaalaisia vatsansuojalääkkeitä ja olen niin hullu, että ajattelin ihan käyttää ne jäljellä olevat sitten kuin tarve koittaa. Siis kuka käyttää löytämiään lääkkeitä? No ei varmaan kukaan muu kuin minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaiketi se tuolla tapaa menee ja siinä olet ihan oikeassa että varsinkin näin vanhemmalla iällä painottuu tuo käytännöllisyys, lähinnä sillä tapaa että jää se jatkuva teinilähnääminen ja iholla oleminen vähemmälle. Pielustelee sitten kun tarvetta ja halua on ja sillä hyvä. Oikeastaan mä olen oppinut arvostamaan tätä itsellistä elämää siinä määrin etten varsinaisesti etsi ketään, sitten jos osuu kohille niin hyvä ja jos ei, niin sitten ei.

   Kyllä vanhoja lääkkeitä voi syödä mutta mitä vatsansuojalääkkeisiin tulee, niin Omepratsolit ovat aikas lailla ykköskamaa; nappi joka aamu ja jos päivän mittaan kouristelee niin toinen perään. Onneksi mun ei ole tarvinnut vähään aikaan turvautua niihin,

   Poista
  2. Noi oli jotain saksalaisia pantoprazoleita, mitä löysin. Ja päivämäärääkin jäljellä. Enkä siis löytänyt kotoa mitään vanhoja jemmoja, vaan ihan kyliksiltä joltakin pudonneen :D

   Poista
  3. Jaa kyliltä löysit? Ja annoit mennä ääntä kohti?
   Nyt kuule Marra kävi niin että mun kunnioitukseni sua kohtaan kasvoi taas sillä olet sinä jumalauta mitään pelkäämätön nainen :D :D

   Poista
 6. Kovasti selasin kaverilistaani eikä yhtään punapäistä psykiatria löydy. Kyökkipsykologeja senkin edestä ;-)
  Toivottavasti kuumetauti helpottaa ja kohenet siitä taas takaisin elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas! Kyllä sellainen kyökkipsykiatrikin kävis, itse asiassa juttu taitaa olla niin että ne kyökkipsykiatrit ovat paljon parempaa (avarakatseisempaa) porukkaa kuin valkotakkiset kollegat :D

   Kuume on jo helpottanut mutta ylemmän hengitysaukon eritemäärät pysyttelevät siinä gallonan, parin / minuutti tahdissa joten ei tässä mitään hurraamista ole.

   Katsoitko muuten Horse - show:ta vai olitko oikein pelipaikalla? Etkös meinaten ole ruukannut käydä näissä tapahtumissa?

   Poista
  2. Uskoisin jokaisessa piilevän pienen kyökkipsykiatrin joten eihän sulla ole hätää.

   Räkätulva on kauhea koettelemus, nenänalus nilellä ja pitäisi vaan niistää. Rasvaa klyyvari vaseliinilla niin räkä lipuu ohi liukkaammin.

   En ollut horseshowssa, ei riittänyt aika ja protestoin lippujen hintoja. Muutaman viikon pääsyä Tukholman kisoissa katsoo koko päivän samalla hintaa kuin Helsingissä yhden näytöksen.

   Poista
  3. Joo mutta näiden selksoten kyökkipsykiatrit ovat itse hoidon tarpeessa joten mun on ehkä lähdettävä hallitsemillesi alueille elikkäs itäisille maille mikäli mielin saada tolkkua näihin ongelmiini.

   Joo, räkätauti näytti välillä siltä että taistelu on voitettu mutta kilin kellit, se palasi takaisin entistä armottomampana ja toivoo täytyy ettei tätä kestäis montaa päivää.

   Minen ymmärä näitä kotimaisia tilaisuuksien järjestäjiä, olipa kyse sitten mihin tahansa aiheeseen liittyvästä tapahtumasta niin lippujen hinnat vedetään tappiin ja varmistetaan se ettei ainakaan tavan pulliaisilla ja normiharrastajilla ole varaa tulla katsomaan. Uskonpa että hevosiakin kävisi katsomassa muutkin kuin alan vannoutunut väki ja kenties joku saisi kipinän just tämänkaltaisista tapahtumista mutta kun... se ahneus. Se perkele tappaa kaiken.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins