Selibaatti, sisustus ja Mepitel

Hyvää sunnuntaita kaikille! Koska viime päivityksestä (09.08.2015) on aikaa, tästä saattaa tulla sen verran pitkä ettei monenkaan ihmisen kärsivällisyys riitä joten laitanpa tähän alkuun tiivistetyn listan mitä elämässäni on tapahtunut kesäkuun puolenvälin jälkeen:
- ero, jonka jo tiesittekin ja uusi asunto eri paikkakunnalla
- päivät kuluvat 99%:sesti pyramidilla eli pelkkää orjan elämää
- psyyke kenties paremmassa kunnossa kuin koskaan
- olen löytänyt sisäisen shoppailijani ja rahaa palaa sisustukseen ja keittiökamoihin joista jälkimmäisiin sillä ajatuksella että kenties talvella olisi aikaa keskittyä ruuan laittamisen mystiseen maailmaan
- selibaatti (totaalinen) on jatkunut nyt reilu kaksi kuukautta ja voin kertoa selibaattia suunnitteleville että älkää jumalauta aloittako sitä kesällä koska korkea lämpötila korreloi tiettyjen asioiden kanssa ja se tuo omat haasteensa (ajoin mm. hidastustöyssyyn 60km/h nopeudella jonka seurauksena päässä melko ryhtevä kuhmu, niskat toista viikkoa kipeänä ja sain keräillä Syyrialaisen takaosan lattialta ruuveja ja työkaluja vielä iltakymmenen aikaan. Niin, ja jalkakäytäväefekti eli karsastus on nykyään sitä luokkaa että mä näen sunnuntaina molemmat keskiviikot)

….Ja sitten pidempään versioon:

Ero, joka tapahtui melko nopealla temmolla johti siis uuden asunnon hankkimiseen ja sitä olen sisutanut sitä mukaa kun olen töiltäni ehtinyt. Viimeisin hankinta eiliseltä, kävin Jysk:istä hakemassa kunnollisen petauspatjan koska vanha DIY-versio oli 20mm vahva superlonpatja joka oli kaikkea muuta kuin hyväksi tälle selälleni. Petari on Welldur eli se on sitä lämpötilan ja kropan mukaan muovautuvaa materiaalia joka yön jälkeen palautuu alkuperäiseen muotoonsa. Hinta ei paha sillä Jysk:issä on ollut hillittömät alennusmyynnit pitkin kesää ja tämänkin patjan alkuperäinen hinta oli 150,- euroa mutta nyt sen sai 75,- euroon ja viime yön kokemuksen perusteella voin suositella ao. petauspatjaa kaikille. En muista koska olisin nukkunut sen muutaman tuntia niin hyvin kuin viime yönä. Samalla kertaa tuli ostettua (ja tutustuttua) muotoon leikkattuihin lakanoihin sekä ”kirjekuori”lakanoihin jotka muuten molemmat ovat aivan helvetin hyviä keksintöjä koska ne helpottavat sekä punkan petaamista että petarin paikoillaan pysymistä. Vuodevaatteiden lisäksi on tullut ostettua verhoja mattoja, muutamia kalusteita sekä erilaista pientä sälää ja mikä parasta, mulla on nyt kolme viherkasvia jotka olen onnistunut pitämään hengissä nämä kaksi kuukautta ja tarkoituksena on hankkia niitä lisää koska mä olen pikkusen kippee päästäni ja olen huomannut että kasvien kanssa saa aikaan todella kiinnostavia dialogeja. Just eilen väittelin kirjovehkan kanssa yhteiskuntasopimuksesta ja niinhän siinä meni että se stanan rehu ei malttanut pysyä asiallisena ja sortui hyvinkin vulgääriin kielen (no okei, emin) käyttöön. Vaatteisiin on myös tullut panostettua todella paljon, itseasiassa olen ostanut kuteita näiden muutaman kuukauden aikana enemmän kuin koskaan aiemmin ja vaikkei shoppailu sinänsä onnelliseksi tee, niin kyllä uusissa rytkyissä kulkeminen on jollain tapaa se juttu joka vaikuttaa positiivisesti psyykkeeseen tai ainakin näin mä koitan selittää itselleni tätä suht reipasta rahanmenoa.

Työ, tuo rakas ja lähinnä nälän aiheuttamista pakkoliikkeistä koostuva liikuntamuoto on hallinnut elämääni täydellisesti, jopa siinä määrin että on saattanut mennä muutama viikko etten ole avannut konetta ja silloinkin kun se on tapahtunut, on se ollut lähinnä viralliseen sähköpostiliikenteeseen liittyvää tai ylipäätään virallisten asioiden hoitamista. Kuitenkin, olen sangen iloinen että vanhalle asuintundralleni avataan vuoden loppuun mennessä (tai näin olisi tarkoitus) uusi ja entistä ehompi kauppa joka on päivitetty vastaamaan 2000-luvun tarpeita sekä sisustukseltaan, palveluiltaan ja myös muilta osin. Kauppaan on näet tarkoitus tulla Smartpostin systeemi, pienimuotoinen kahvio, oma leivänpaistouuni sekä entistä laajempi tuotevalikoima johon kuuluu mm. erään paikkakunnalla toimivan yrityksen palvelut. Hienoja yksityiskohtia ovat esim. ulkorappuset jotka ovat varustettu asianmukaisella invaluiskalla sekä lämmityksellä joten talvisaikaan ei ole pelkoa että sandaali lipeää ja se on paljon se. Niin, ja kulkeminen sekä ulko-ovesta että tuulikaapin ovista käy isompienkin ostosten kanssa vaivattomasti koska molemmat toimivat automatiikalla kuten nykypäivään kuuluu. Ensi vuonna on tarkoitus päivittää kiinteistön ulkopuoli joka saa pintaansa samanlaisen värityksen kuin naapurissa sijaitseva baari/kylmäasema (koska molemmat ovat saman omistajan ja hän haluaa kiinteistöjen olevan yhdenmukaisia mikä on aika fiksu idea). Kaupan yhteydessä olevat kaksi asuntoa myös remontoidaan kokonaan (eim. koko kiinteistön kaikki ikkunat ja ulko-ovet uusitaan), saunatiloja myöden ja pienenä vinkkinä kerrottakoon että kaupan omistajalla on tarkoitus palkata ainakin yksi henkilö ja asunnoista isompi (3h, keittiö, sauna) on tarkoitettu tälle henkilölle. Vuokra ei todennäköisesti tule olemaan mikään päätä huimaava eikä varsinkaan jos kyseessä pariskunta jossa pariskunnan toinen puolisko hoitaisi pienimuotoisia talonmiehen tehtäviä (nurkkien siivousta, hieman lumitöitä, etc.). Tämä siis tämän hetken suunnitelmissa ja lisää infoa saa meikäläiseltä jos ketä kiinnostaa.

Sitten tähän sinkkuelämääni ja sen sujumiseen. Sanotaanko näin että mä olen pitkästä aikaa onnellinen koska avioliiton viimeiset neljä vuotta olivat lähinnä sellaista ”yhdessä yksin” olemista ja olen tullut siihen tulokseen että sekä minä että Valkyria löydettiin – kiitos selvän elämän – se oma itsemme ja koska selvän ihmisen halut, ajattelutapa ja elämä on täysin erilaista kuin suurimman osan ajasta kännissä olevan, niin erilleen kasvaminen oli väistämätöntä ja hyvä niin sillä elämä ilman parisuhdetta on parempi kuin huonossa suhteessa eläminen. Tämä on tietysti minun oma mielipiteeni mutta uskonpa että Valkyria ajatteli/ajattelee samoin mistä todisteena sulassa sovussa tapahtunut ero ja sopimus siitä että pysymme kavereina ja jos tiukka paikka tulee, niin jeesataan toisiamme siltä osin kuin pystytään. Aljohia on kyllä ikävä, sitä ei voi kieltää ja ainoa asia mikä meikäläistä fanaattisena periaatteiden ja sopimusten mukaan elävänä ihmisenä vituttaa, on se että sopimukseen kuului ettei kumpikaan sählää mitään ennen kuin ero on viralllinen ja Valkyria...no, ei pitänyt tätä osa sopimuksesta mutta olkoon se hänen asiansa. Lisäksi ja vilpittömästi – ilman vahingoniloa – olen sangen surullinen siitä että Valkyrialle on alkanut temppuvesi taas maistumaan ja se on huono juttu se. Olemme käyneet yhden puhelinkeskustelun asian tiimoilta jossa hän myönsi ettei alkoholiin kajoaminen ollut hyvä asia sillä totuushan on se, että sen mitä neljässä, selvänä eletyssä vuodessa rakentaa, saa ryyppäämällä tuhottua alle viikossa ja uskokaa pois, minä jos kuka tiedän tämän. Hyvänä asiana kuitenkin se että hän kykenee hoitamaan työnsä ja ennenkaikkea Aljohin koska ne ovat ne tärkeimmät jutut. Rehellisyyden nimissä kerrottakoon että en ole (eikä hän) ollut yhteydessä sen jälkeen kun tämä alkoholi astui kuvioon mukaan, olen nähnyt häntä ainoastaan kerran tai kaksi ja kanssakäyminen oli varsin virallista.

Mitä taasen teihin naisiin tulee, niin en voi kieltää etteikö ajatukset välillä pyöri teikäläisissä ja vieläpä ihan terveellä tavalla millä tarkoitan mahdollista parisuhdetta enkä mitään sellaista mitä suurin osa teistä kerettiläisistä luulee. Juu ja en tee itsestäni mitään pyhimystä koska tosiasia on se että ihmisellä on ihmisen tarpeet joten tottakai panettaa (aika hemmetisti jos rehellisiä ollaan) mutta ei ole se pääasia. Toisaalta, parisuhteessa eläminen ei ole minulle mikään pakkomielle eikä itsetarkoitus eikä varsinkaan tässä tilanteessa jossa työ vie kaiken aikani mutta olisihan se mukavaa jos olisi joku jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksia. Ehkäpä sitten joskus jouluna...tai jotain, en tiedä.

tap
Punapäät ovat maailmankakkeuden hallitsemattomista materioista sijalla 2.


Terveydestä sen verran että eteenpäin mennään sekä virallisilla että ei niin virallisilla lääkkeillä minkä johdosta iltaruutiinit ovat lähinnä suoraan suhkuun, jotain pientä murkinaa ja punkkaan. Ei yksinkertaisesti kykene muuhun ja aamut ovat yhtä helvettiä vallankin nyt kun olen antibioottikuurilla ja antibiootit eivät todellakaan sovi näiden muiden raksujen kanssa. Tässä joku aika sitten poltin käteni johon taasen laitettiin….hmm..olisikohan ollut Mepitel? - kalvo, en muista mutta enivei, sen suojaksi mun oli laitettava puuvillahanska jottei se olisi lähtenyt irti eikä se olisi ollut ihan purun tai muun paskan peitossa ja tämä oli se millä viittasin oikean käden tumppumenekkiin. Ei siis suinkaan se syntinen touhu jota meidän rakas KIKI epäili minun harrastavan. Tiedättehän, se touhu missä lähtee näkö sekä kuulo ja taivaspaikalle saa sanoa morjes heti kättelyssä. Minen sellaisia harrasta, jo pelkästään selibaattini takia joka muuten kohta himmentää mun järkeni lopullisesti.

Kiireet siis jatkuu joten en uskalla lupailla mitään mutta sen sanon etten ole unohtanut teitä ja koitan päivitellä aina kun siihen tulee tilaisuus, olkoonkin että nykyisen projektin parissa on seuraavat kolme – neljä viikkoa aika kiireisiä jonka jälkeen tulee vähän hiljaisempi vaihe (kalusteasennukset, lähinnä sähkärin ja kylmämiesten töitä) ja ehkäpä lokakuun lopulla tai marraskuun alussa kaikki on valmista. Mene ja tiedä.

Oikein hyvää sunnuntaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi. Punapäät erityisesti.

tap
Tap


Ps. Kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä tavallista enemmän mutta koittakaa kestää.

41 kommenttia :

 1. ,,,,,, lähreinkö jo ......

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että elämäsi on saanut hyvän alun eron jälkeen, sisustukset ja shoppailut kaikki. Koita nyt ottaa pikkasen rauhallisemmin sen työnteon kanssa, että kroppa kestää. Tai jääkäsi tulee ja ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nyt on kaikki aikas hyvällä mallilla ja kait noi työkiireetkin muutaman viikon päästä helpottaa.

   Poista
 3. Pakko käydä kaupassa välillä mutta sitten jatkan lukulistan parissa.

  VastaaPoista
 4. Sähän kuulostat jokseenkin tyytyväiseltä. Hieno homma!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen aikas tyytyväinen koska on vapaus tehdä ja mennä miten huvittaa, tosin olen tämänkin päivän (kaupassa käyntiä lukuunottamatta) hiihdellyt boksereissani ja ollut tekemättä mitään. Rahaakin olisi mutta mä olen liian laiskalla tuulella lähtemään mihinkään joten loppuilta menee todennäköisesti tv:tä tuijottaessa vaikkei sieltä mitään katsomisen arvoista tule.

   Poista
 5. Telkkarihan on juurikin sitä varten, että saa viimeisetkin rippeet aivotoiminnasta katoamaan :) Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telkkari on kyllä hyvä keksintö mutta se on sittemmin pilattu aivan paskalla ohjelmatarjonnalla. Dokumentit ovat lähes ainoita joita enää viitsii katsella.

   Poista
 6. Ihanaa, että sä voit hyvin ja olet onnellinen. Mulla on vieläkin päällä se eron jälkeinen euforia - se, mukavampi olla yksin kuin yksin parisuhteessa tai huonossa parisuhteessa, kuten säkin kirjoitit. Eli allekirjoitan täysin.

  Sinne oikein mahtavaa eloa ja oloa ja toivottavasti sä kerkeät oikeesti jossain vaiheessa muutakin elämää elää kuin töitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä! Nyt alkaa olla oma elämä aika hyvin järjestyksessä enkä todellakaan kaipaa ketään säätämään, ainakaan vielä. Tämä rauha ja se ettei ole sidottuna kenenkään muun menemisiin/tulemisiin, on se juttu jota mä nyt tarvitsen.

   Mitä töihin tulee, niin mä alan tekemään normipäivää.

   Poista
 7. No niin. Johan taas on asiat hyvin kun Paimen on ryhmysauvansa kanssa valppaana.
  Jotenkin kaiken tuon hieman alavireisen sävyn alla on kuitenkin luettavissa tyytyväisyyttä nykyiseen asiaintilaan. Oma rauha ja oma vapaus.
  Kiireet helpottavat vääjäämättä rakennuskelien vaihduttua talvisempiin ja ehkä sinulla on sitten aikaa väsätä siellä uudessa kyökissäsi erinäisiä variaatioita vaikkapa niistä tuulihatuista.

  Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikkea hyvää sinulle ja tietysti koko Torpan väelle!

   Kiireet ei sinänsä helpota mutta mun on pakko himmata itseni takia, paino on tippunut 11 kiloa ja psyyke sprakaa joten huomisesta lähtien pidän illat vapaina (ja todennäköisesti viikonloput jotka ovat tähän asti menneet töiden merkeissä).

   Poista
 8. Kiva lukea taas turinoitasi :) hyvä , että asiat alkaa mennä mallilleen , rahanmenosta huolimatta .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, mukava kuulla jos olet viihtynyt täällä vaatimattomalla jurtallani. Rahaa on tosiaan mennyt, sisustamisen lisäksi autoon johon piti hommata taas uudet talvirenkaat (jouduin nyppimään nastat viime syksynä ostamistani koska kesärenkaista ei ollut enää mihinkään eikä mulla ollut alkukesästä varaa sijoittaa renkaisiin).

   Poista
 9. Kiva kuulla, että kaikki on suht hyvin kuitenkin ja tosiasia on, että kyllähän vaatteet tekevät miehen.. ei vaan kiva, että on hommia ja kämppä. Vähän harmittaa tuo Valkyrian alkoholinkäyttö, toivottavasti hän ei kuitenkaan ihan uppoa vaan saa pidettyä homman hanskassa.

  Koitahan jaksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkkis on saanut pitdettyä homman hallinnassa tai näin ainakin olen kuullut, minä kun en ole pahemmin yhteydessä häneen mutta hyvä jos ei ole päästänyt hommaa lapasesta.

   Kaikki on suht hyvin ja uskon että se näkyy muutamissa asioissa lähitulevaisuudessa.

   Poista
 10. Hienoa. Muista levätä enemmän, mikäli mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä nyt aion levätä koska mä poltin loppuun itteni. Elämä ei saa olla pelkkää duunia jo pelkästään sen takia että se on niin hemmetin lyhyt.
   Muista säkin pitää huolta ittestäsi ♥

   Poista
 11. Tulipas hyvä mieli näin positiivisia juttuja lukiessa. Varmaan moni asia voisi olla toisin ja ehkä paremminkin, mutta tuossa tilanteessa vielä useampi asia voisi olla tosi huonosti.
  Jatka samaa rataa! Paitsi työnteon kanssa voisit tosiaan vähän himmata. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on ollut sen verran kiireistä että olen unohtanut elää mutta nyt siihen tuli muutos. Ryhdyn elämään niinkuin muutkin ihmiset koska vaikka pitkät työpäivät tuovat rahaa, ei se takaa onnellisuutta eikä niistä rahoista sitäpaitsi ole mitään hyötyä jos makaa punkassa täysin reporankana.
   Pusuja!

   Poista
 12. No onneksi sinä pysyt siitä temppuvedestä sentään erossa... tuo sattui kyllä tulemaan minunkin mieleen, että kun parisuhteessa normi on se känni, niin selvänä voi olla voi olla vähän semmosta, ettei oo mitään yhteistä.

  Jaksele, ja jaksathan sie. Positiiviselta kuulostat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ihan oikeassa, ero alkoi oikeastaan siitä päivästä kun alettiin viettämään selvää elämää. Tosin sitä ei kumpikaan ääneen sanonut mutta niin moni asia muuttui (toiset heti, jotkut taas pikkuhiljaa) ja kun näitä muutoksia tuli tarpeeksi, niin se oli sitä myöten selvä.

   Koitahan sinäkin jaksaa ♥

   Poista
 13. zemppiä uuteen elämään, ja hullu saa olla muttei työhullu, mun ennätys 15pvää/211 tuntia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mikään työ ei ole niin tärkeä että sen pitäisi antaa dominoida elämää.
   Äijä on kyllä tehnyt vaikuttavan työrupeaman, itseasiassa sellaisen johon ei kovin moni pysty koska kahteen viikkoon 211 tuntia on aika perkeleesti.

   Poista
 14. .... hiljaista on.... Toivottavasti voit hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas ponnaripääni, hiljaista on ollut mutta kaikki on okei.

   Poista
 15. Omasta erosta on jo vuosia mutta kyllä sen jälkeen harrastin rukkanen sauhuten syntisiä touhuja eikä tullut edes mieleen olevan sivellisiäkin ihmisiä :D Anteeksi epäilykseni :D Onhan sulla antibiootin kylkeen maitohappobakteereita varattuna? Antibioottiripulin kokeneena tiedän sen tekevän pään yli kaaren missä lentää raksut vessan seinään jos hyvin käy. Huonosti jos käy niin se kaari lentää Prisman kassajonossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin T-paita kireällä sanoa että selibaattini jatkuu (joskin se alkaa saavuttamaan helvetilliset mittasuhteet: hikoilua, outoja hallusinaatioita etc.) mutta joulu, tuo jouten olon pahin rupeama voi olla sellainen että silloin tapahtuu jotain koska mä ajattelin lähteä pienelle ristiretkelle (7 päivää) vaan saas nähdä mitä tulee tapahtumaan.

   Minen mitään maitohappobakteereja tartte! Ihan sen takia että mä suhtaudun niihin vähintäänkin skeptisesti, siitäkin huolimatta että kaikki puhuvat niiden puolesta mutta minkäs teet kun on vainoharhainen niin sitä on vainoharhainen :)

   Poista
 16. Vastaukset
  1. No tänään sain aikaiseks! :D

   Poista
 17. Joo. älä liikaa töitä tee.. zemppii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, nyt himmaillaan.

   Poista
 18. HIenoa, että olet tyytyväinen. Se helpottaa elämää huomattavasti. Laita nyt ihmeessä jo pitempilahkeiset housut jalkaasi - ihan vaan kunnioittaaksesi pakkaskelien purevuutta. Meillä ainakin pakkanen ujeltaa ikkunoista sisään. vaikka on aikas uudet ikkunat ja tiivistettykin... Oletko seurannut pakolaiskeskusteluja televisiosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut talvivarusteet käytössä jo jonkin aikaa koska mulla ei tuo veri kierrä siihen tapaan kuin normaaleilla ihmisillä. Tämä on aivan totta koska esim. nyt kun kelit painuivat +10 asteen alapuolelle, on mun sormet aivan valkoiset eikä niissä ole tuntoa joten hirvittää taas miten sitä talvella pärjää....

   Pakolaiskeskusteluja en ole jaksanut seurata koska se on lähinnä asiaan liittyvien ihmisten (siis päättäjien) oman hännän nostelua ja muutenkin typerää jaagaamista. Toisin sanoen pelkkää politiikkaa josta minen perusta lainkaan.

   Poista
 19. Onko siellä kaikki hyvin, oi Outo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On rakkaani, on ollut vaan niin kiirus mutta ei ole enää.
   Kiitos kysymästä ♥

   Poista
 20. Hyvä mies! Oletko sä hengissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen mä taas. Tuossa meni jokunen kuukausi ihan zombiena mutta tästä eteenpäin aion elää niinkus muutkin ihmiset.

   Pidähän sinäkin huoli itsestäsi ♥

   Poista
 21. No kyllä olin jo vähän enemmän kuin huolissani. Muistathan, että aina voit pistää postia jos paha notkahdus vaatii apua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksistasi ♥
   Tuli turhan pitkä tauko mutta kun päivät on 12 -14 tuntisia ja siihen vielä ajomatkat päälle. niin sitä ei jaksa edes konetta avata.
   Pusuja, tuun poikkeamaan!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins