Orja, ero ja maanantai 10.08.2015


Kiitos kaikille kun olette jaksaneet poiketa vaikkei meikäläisestä ole kuulunut mitään. Syynä hiljaisuuteen on orjahommat sillä viimeiset viikot ovat olleet 90 – 120 tunnin viikkoja ilman vapaapäiviä vaikka alkuun piti ainakin sunnuntait olla vapaita. Sama, joskin hieman rauhallisempi (toivottavasti) meno jatkuu tulevaisuudessakin joten pääsen istumaan koneen ääreen useammin mutta varmaa on ainakin se että maanataina tulee kunnon postaus jossa kerron mitä kuuluu mm. eron suhteen ja muutenkin. Oikean käden tumppuja menee aivan helvetisti ja viimeisin verho-ostokseni oli melkoinen katastrofi; ensinnäkin ne olivat neljäkymmentä senttiä lyhyet ja materiaalina käytetty fucking puuvilla niin kovaa ettei verhoja saanut taipumaan kuin kanttikoneella. Koitin silittää niitä mutta ei siitä mitään tullut. Minä kun en ole vielä ehtinyt ostaa silityslautaa niin vetelin niitä stanan puuvillalevyjä keittiön pöydän päällä ja voin kertoa että tunnelma oli kuin turkkilaisessa hamam'issa: hillitön vesihöyrypilvi, omituista ähkintää ja jonniin verran perkeleitäkin. Enimmäkseen perkeleitä.

Summa summarum: hengissä ollaan ja jos ette pahastu (koska kiire), niin vastailen kommenteihin maanantaina elikkäs huomenna alkuehtoosta jahka mä pääsen tänne neitsytkammiooni. Kiitos kaikille ja haluan toivottaa  teille kaikille oikein mukavaa sunnuntaita. Muistakaa olla ihmisiksi.


Ps. Niin, missä sie tarttet.....

20 kommenttia :

 1. Kiva kun oot takaisin! Mä jo ehdin hieman huolestua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman venähti lupaamastani ajankohdasta mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   Poista
 2. ♥♥♥! Ihanaa nähdä sua :)

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Long time nou see :D

  Olisit koittanut pestä ne peltiverhot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tere!
   Siinä olis muuten varmaan ollut oiva ratkaisu ja saattaa olla että teen sen koska ne en ole vielä ehtinyt hankkia niiden tilalle uusia.

   Poista
 4. Onpa mainiota kuulla elonmerkkejä - melkein jo huolestuimme kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä ollaan ja mukavaa kun olette poikenneet täällä vaikken itse olekaan ehtinyt.
   Kiitos <3

   Poista
 5. Jees, sä oot takasin! Mullon ollu kova ikävä! <3

  Mites tulikaan mieleen oma silittämiseni ilman silityslautaa; matto ja paita liimaantui toisiinsa kiinni, matto kun oli jotain hemmetin keinokuitua ja suli :-D

  Taas mä paasaan sulle hyvä rakkaani, että älä nyt tapa ittees työllä!! Jees, mä tiedän, että nälkä kasvaa jos töitä on , ja pirunmoinen tarve rahalle, mutta silti..... ei siellä viimeisessä laatikossa niitä hiluja kukaan kaipaa. Mutta me kaivataan sua täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä kuule ollut ikävä niin sua kuin kaikkia muitakin ja oon veri häpi kun vihdosta viimein löytyi aikaa sen verran että pääsin koneelle.
   Kiirettä pitää vielä kolme - neljä viikkoa mutta sitten pitäisi rauhoittua.
   Pusuja <3

   Poista
 6. Mukava kuulla sinustakin. Jotenkin arvasin, että töitähän sinä paiskit, ettei urakat kuse kintuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusuja Rantis, oikeinpa arvasit ja on tämä muuenkin ollut sellaista vaakalentoa ettei mitään rajaa mutta josko siitä jahka maa muuttuu valkoiseksi... :D

   Poista
 7. No hyvä kun/jos olet kuitenkin edes enimmäkseen kunnossa. Japanilainen työtahti, toivottavasti korvaus on oikeudenmukainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enimmäkseen kunnossa kyllä vaikka eipä noista myöhäisilloista paljon nauti. Rahaa tulee mutta sitä myös menee koska olen koittanut saada tätä uutta residenssiä ihmismäiseen kuntoon ja Syyrialaiseen meni viime viikolla 500,- kun laitettiin paikat kerralla kuntoon joten eipä se raha pesää tee niinkus tiijät.
   Mukavaa kuiteskin nähdä sua <3

   Poista
 8. On se hyvä kun tulit takaisin, olen pohdiskellut missä sää piileskelet <3 Missä sie tarttet? sitä halvalla ostettua muovikassillista appelsiinituorejuustoa niin kun ei sitä taida pakastaa voida niin tartten sitä sitten kääretorttuun. Aika moneen torttuun :D Tumputtele nyt hyvä mies välillä vasemmalla kädellä niin menee tasatahtiin rukkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyramidillahan minä, se on katsos tuo köyhyys sen verran mahtava voima että se pistää liikkeelle tälläisen laiskemmankin yksilön ;D

   Sinä ja sun torttus :P
   Minen muuten tumputtele koska minoon selibaatissa ja totuus tumpuista on se että mä poltin käteni eikä paljaalla pinnalla ole hyvä melskata likaisessa ympäristössä kuten tiedät :D

   Poista
 9. Hitsit, mitä kaikkea sulle on tapahtunut kesän aikana. Aloin lukea rivien välistä enkä tiedä miten pitkälle olisi pitänyt sukeltaa, jotta olisin saanut selvyyden. (Kotoa ja blogimaailmasta ei selvästikään saa olla poissa useampaa kuukautta.)

  No, onnea ensiksi kuitenkin uuteen kotiin. Kaikkea hyvää muutenkin, pidä itsestäsi huolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saisi olla pois mutta minkäs teet kun olosuhteet niin vaatii. Toivottavasti jokusen viikon päästä helpottaa ja pääsen taas jatkamaan aktiivisemmin näitä päivityksiä, joskin siitä koitan pitää huolen ettei näin pitkää katkoa enää tule.
   Mukavaa sunnuntaita sulle <3

   Poista
 10. Joko sä olet kuollut? *huolissaan kyselee hän*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei rakkaani, mikäs pahan tappaisi ;D
   En vaan saanut aikaa järjestymään ennenkuin nyt ja nytkin on pelko perseessä että joudun kuskin hommiin. Yksi vanhempi pariskunta tarvitsis kaiketi kyytiä mutta ei ainakaan vielä *koputtaa puuta* ole soittoa tullut.
   Pusuja <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins