Tatale-meh-ih-kiri

Eilen illalla ilmaantui tehtäväpalkkiin tutun näköinen kuvake joka klikkauksen jälkeen paljastui ilmoitukseksi että mikäli haluat Windows 10:n  sitten kun se on saatavilla, niin tee ennakotilaus tästä ja minähän tein. Kyseessä on siis täysversio ja tuo maaginen päivähän on 29. heinäkuuta mikä on hieno juttu koska johan tuota täysversiota on jo odotettukin. Siinä ne hyvät uutiset sitten olivatkin koska nyt seuraa tämän päivän nyyh nyyh voi voi – osio eli selkärangassa tai komentokeskuksessa on jotain todella jormaa tai sitten on niin että lopputekstit ovat vihdoinkin lähteneet pyörimään ja pääsen kärvistelemään helvetin tulille. Sinänsä ei mitään valittamista koska johan tätä suomen kylmää suvea on ihan tarpeeksi katseltukin.

W10 kuvake
W 10:stä ilmoittava kuvake

Katsokaas kun tuon selkärangan ja sen ytimessä kulkevien hermojen kanssa niin, että mun pitää tehdä superlonista jonkinlainen pipo tahi kypärä vanhalla kunnon DIY – periaatteella koska mä olen kahden viimeksi kuluneen päivän aikana kaatuillut kolmeen eri otteeseen. Mistään tajuttomuudesta ei ole kyse, vaan oikeastaan vielä paskamaisemmasta tilanteesta jota voisi parhaiten kuvailla siten että kuvitelkaa näkökenttänne muodostuvan vaikkapa kahdestakymmenestä pienestä näytöstä joiden reunat yht'äkkiä summenetaan jonka jälkeen nämä pienet näytöt lähtevät liikkumaan sattumanvaraisesti.
Näkökenttä siis tavallaan koostuu useasta, suht kirkkaasta mutta sameilla reunoilla varustetuista pisteistä joiden liike kusettaa tasapainoaistia niin paljon että siitä seuraa kaatuminen. Viimeisimmän kaatumisen yhteydessä myös kasvojen lihaksissa tapahtui jotain koska vasen suupieli retkahti hieman alaspäin, samoin yläluomet ja päästessäni vihdoin ylös peilin ääreen, näkymä oli jokseenkin omituinen. Kun maailma muutamien minuuttien jälkeen lakkasi pyörimästä ja näkökenttä normalisoitui, hävisi nämä muutkin oireet ja nyt olisinkin kysynyt että voiko tämä johtua hermotuksesta vai siitä ettei veri kierrä? Mullla on trombosyyttiarvot todella korkeat ja selän (epänormaali, etukumara asento) takia asentojäykkyyttä joten näiden takia epäilen verenkierron heikkoutta mutta se että näkökenttä ei vedä mustaksi eikä taju lähde kokonaan + kasvolihasten ”velttoilu” viittaisi kyllä johonkin muuhun. Tosin en ole mikään lääkäri mutta jos jollain teistä on ollut vastaavia kohtauksia tai tietää mistä nämä varsin ikävät tilanteet johtuvat, niin olisin todella kiitollinen. Kerrottakoon vielä että kohtausten kesto on kymmenestä kahteenkymmeneen minuuttiin.

Ikäänkuin näissä kaatumisissa ja naaman väshtämisissä ei olisi tarpeeksi, on Karma havainnut sen tosiasian että mulla on menossa kaksi selibaattia joista ensimmäinen on suklaa-selibaatti ja toinen on tämä perinteinen eikä liene vaikea arvata että niinä hetkinä kun näkökenttä ei vittuile, niin hallusinaatiot pääsevät valloilleen ja nämä hallut ovat todella omituisia ja mikä pahinta, äärimmäisen todellisia. Milloin näen alastomia naisia syömässä suklaata, suklaasta tehtyjä naisia ja nyt uusimpana on valkosuklaasta tehty nainen joka pukkaa milloin mistäkin. Viimeksi se ilmiintyi pankkiautomaatilla ja voin kertoa että on melko helvetillistä näppäillä tunnuslukua kun näytön ja silmieni välissä on jessuksen terhakat, maitosuklaiset rinnat joista ei pääse eroon vaikka kuinka hakkaisi päätään pankkiautomaattia vasten.

Kerettiläisille sanottakoon että hallusinaatiot eivät korreloi tasapainoaistiin liittyvien ongelmien kanssa joten on tarpeetonta tulla kuittailemaan siitä ettei Jyri ja minä voida seistä yhtä aikaa. Kyllä me voidaan ja se taas johtuu siitä että mulla on niin helvetin vähän nahkaa että kun Jyri päättää seistä, niin nahkahan – Jyrin liikesuunnasta johtuen – kiristyy ensin selkäpuolelta, sitten kallosta ja lopulta etupuolen yläosasta joten mä näytän aka kireänahkaiselta tyypiltä jonka man- boob'sit sojottaa kohti yläilmoja että se siitä järjen ja Jyrin co-operatiivisten toimintojen rienaamisesta. Mistä tulikin mieleeni että tästä on todisteena mm. se että minut tunnetaan Pauite – intiaanien keskuudessa nimellä Tatale-meh-ih-kiri (= Hän, Joka Kiristelee Nahkansa Kanssa). Pääsivät nimittäin kerran näkemään kun mulla oli herkkä hetki. Ensin pelästyivät koska luulivat mua shape shifter' iksi (muodon muuttaja) mutta kun tajusivat mistä on kyse, niin nauroivat perkeleet ja sanoivat että kaikkea sitä jumalauta näkeekin kun vanhaksi elää. Ettäs semmosta.

Tight
Herkkä hetki, sekundäärivaihe

Teille kaikille oikein hyvää tiistaita. Muistakaa olla ihmisiksi.
10 kommenttia :

 1. Se, että kasvojen toinen puoli vetäytyy veteläksi edes hetkeksi, on oire, josta syystä sun Paimen pitäis kyllä heti pian mennä lääkäriin. Usko mua, vaikken sisar hento valkoinen olekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait se vaan liittyy siihen kun on nämä paikat niin jumissa tuon selän takia. Jos pahenee tai noita kaatumisia tulee enemmän, niin sitten mä menen.

   Poista
 2. Pelottavaltahan tuo kuulostaa. Halvausoireilta. Sun ei todellakaan pitäis ajella autolla ja tehdä töitä, vaan olla kunnollisessa hoidossa ja levossa... mutta kyllähän mie tiiän, mikä on tilanne :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa Marjaanalle sanoin, niin odottelen vielä muutaman päivän ja katson että tuleeko noita tilanteita lisää. Jos tulee, niin sitten pitää varata aika.

   Ja joo, nyt on vähän huono tilanne lepäillä..

   Poista
 3. Halvausoireilta ne mustakin kuulostaa, voi olla pian aika kiireetön olo jos et mene ajoissa lekuriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä lupaan mennä heti kun ehdin tai saan ajan, se kun yleisestä harhakuvasta poiketen täällä rytöhelvetissä todella vaikeaa. Lekuri on paikalla about yhtenä päivänä viikossa etc. enkä todellakaan aio kuluttaa päivääni missään isommassa arvauskeskuksessa. Mulla on joka lajia buranaa muutenkin.

   Poista
 4. Komppaan edellisiä - ainakin nuo oireet vois olla esim. TIAa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hittolainen!
   Kuukeloin TIA:n kun en tiennyt (kiitos muuten!) ja oli sen verran hätkähdyttävää tekstiä että ajattelin varata ajan heti huomenna, se mahdollisuus kun tältä päivältä ohi.
   Lekuri on pariin eri otteeseen väläytellyt aivoveritulpan mahdollisuudesta ja nuhdellut kun olen jättänyt välillä syömättä primaspaanit ja 50mg asperiinit jotka kuulemma auttaa vaikkei trombosyyttiarvot laske. Se nyt vielä puuttuis että sais veritulpan..

   Poista
 5. Tuota joo, komppaan edellisiä ja etenkin jos nuo TIA -oireet tuntuvat tutulta niin nyt sitten asiat ihan oikeasti tärkeysjärjestykseen. Sulta loppuu laulut ja luritukset lyhyeen jos maksimaalisen paska säkä käy.
  Sitä primaspania ei pitäisi jättää pois koska tarpeeseen se on sulle määrätty.

  Jäkätijäk. Oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mä koitan päästä sinne lääkäriin mutta se ei ole niin helppoa koska se ei ole edes joka päivä paikalla ja mihinkään arvauskeskukseen minen lähde jonottamaan. Asia on kuitenkin hoidettavien juttujen listalla.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins