Sperman Tappaja, ihmeparantuminen ja venäläinen komennus

Poikkesin eilen vanhalla tundralla missä meno ei ollut muuttunut yhtään. Topi oli joutunut hoitoon koska se oli repinyt heidän autosta kojelaudan irti ja kylppärissä roikkuneen suihkuverhon ja oli tämän jälkeen linnoittautunut vaatekaappiin. Sen eukko oli huhuillut vaatekaapin oven takaa että mitä vittua sä siellä mylkyilet johon Topi oli kylmästi todennut että mene pois, sinä tautinen nainen ja olipa tuo hemmetin kahjo vielä heristellyt bibliaa sekä DIY – periaatteella tehtyä krusifiksiä oven raosta sen verran kajahtaneen näköisenä että sen akka oli päättänyt soittaa sille valkotakkiset. Topia hakemaan tulleet tyypit olivat myös haastatelleet Topia oven läpi ja kysyneet että miks hääp eukkoaan tautiseksi morkkaa ja mitä perkelettä se uskonnollinen rekvisiitta oikein meinaa johon Topi oli vastannut että soittakaa asianajaja koska hän nostaa eukkoaan vastaan syytteen. Parantolan väki joka tuntee Topin paremmin kuin hyvin, ihmetteli kovin että miksi näin monen ja onnellisen avioliittovuoden jälkeen tarvitsisi rosikseen lähteä kun kaikki asiat on hyvin? Topi haistatti pitkät genitaalielimet häntä hakemaan tulleille puhelinkopeille ja kertoi menettäneensä miljardeja ämmänsä aurinkorasvan käytön ja jatkuvan hanskalokeron roplaamisen takia. Valkotakkiset ihmettelivät että mistäs Topilla sellaiset rahat johon hääp sano että voi vitun vajakit, en minä mitään settua tarkoita vaan mä puhun spermastani – ämmä on holvannut ja holvaa itteensä niin paljon aurinkorasvaa että hänen oma siittiötasonsa on ihan morjes ja hän haluaa siitä tuntuvat korvaukset koska epäilee ettei paukut riitä iltatähden tekemiseen, heillä kun oli ollut kolme vuotta sitten puhetta että josko vielä yksi rahareikä polkastas maailmaan ko ei tässä muutakaan tekemistä ole. Tosin eukko oli ”unohtanut” asian mutta Topi väitti että hänellä sen ollut joka päivä mielessä ja sen tähren hänen elämänsä on ollut yhtä helvettiä koska hän on joutunut teppaamaan eukon perässä....hmmm...miten sen nyt sanoisi...aika jäykän käytöksen omaavana miehenä. Hourulan väki haastatteli Topia lisää ja sai tietää että kyseessä oli tämä artikkeli jonka Topi oli tulkinnut jonniin verran päin helvettiä ja tehnyt sen perusteella omat johtopäätöksensä. Voidaankin siis sanoa että elämä entisellä tundrallani jatkuu ihan samaan malliin kuin mitä se on jatkunut jura-kauden alusta lähtien jolloin ensimmäiset ihmiset asettuivat sinne asumaan. Jos joku ihmettelee tuota jura-kautta niin meillä on tuota taustaa vähän enemmän kun muilla, normaaleilla ihmisillä.

Toinen juttu mikä todistaa ettei elämä vanhalla tundralla ole muuttunut, on juttutuokiot kolmen alkuperäisasukkaan kanssa joiden sukupuolta en paljasta ettei mua sanota soivaksi nistiksi tai mikä helvetin sonni twiitti se nyt onkaan mutta kyllä te tiedätte mitä mä meinaan. Joo, ensimmäiseen törmäsin kun oli tankkaamassa Syyrialaista ja tämän persoonan uteliaisuutta kuvatkoon se että hän oli ajamassa kylmäaseman ohi mutta nähdessään meikäläisen, hääp kurvasi takaisin ja heittäytyi juttusille (lue:pisti pystyyn kolmannen asteen kuulustelun jossa hänen velaksi ostamansa Kia:n ksenonit toimittivat sen kuuluisan lampun virkaa) ja ryhtyi taivastelemaan sitä kun olin joutunut vankilaan. Minä koitin oikaista sanomalla että saattais olla suht haikeaa tankata autoa jos olis tuomittu mutta etihän tämä räähkä persoona sitä ymmärtänyt vaan jatkoi hesusteluaan siitä että mun piti vielä vanhoilla päivilläni semmoinenkin temppu tehdä. En jaksanut väittää vastaan vaan kysyin että mistä hääp oli kuullut tämän järkyttävän uutisen ja tämä kertoi että oli ollut kinkereillä ja siellä oli ollut puhetta pahuuden lisääntymisestä ja eritoten paimenten vähintäänkin kyseenalaisesta elämästä. Keskustelua jatkettiin vielä tovi kunnes toivoteltiin hyvät tuomiot, hän minun maanpäällistä convictionia ja minä hänen viimeistä päiväänsä silmällä pitäen jonka jälkeen hääp karautti matkoihinsa.

Toinen alkuasukas hyökkäsi kimppuuni kun olin kahvilla paikallisen pirtukirkon terassilla ja kiitteli Korkeimpia Voimia siitä että olin toipunut leikkauksestani niin hyvin. Tällä kohtaa oli ensin pakko purra kieleen ja vasta sitten kysyä että mitäs leikkausta hän mahtaa tarkoittaa kun meikäläiselle niitä on tehty sen verran monta ettei tahdo pysyä laskuissa mukana johon hääp sano että tätä viimeistä jossa tipuin telineiltä ja vieläpä kahden kerroksen matkan. Niin, juuri se jossa minulta murtui kallonpohja, katkesi neljä kylkiluuta ja persposkeeni jouduttiin ompelemaan kolmekymmentä kaksi tikkiä. Paha onnettomuus mutta näytän selvinneen siitä yllättävän hyvin. Katselin taivaalle hetken aikaa ennen kuin sain sanotuksi että joo, kyllä se on tämän päivän lääketiede melkoista ko ne ehjää ihmisen näinkin nopeasti sillä enhän minä nyt niin kovin pitkään ole ollut pois kuvioista. Yllätyksenä ei tullut se että alkuihminen möläytti tarkan päivämäärän jonka jälkeen meikäläistä ei tällä tundralla ole näkynyt mutta eipä siinä mitään, minä olen tottunut moiseen ja hänenkin kanssaan keskusteltiin vielä tovi ennen kuin toivoteltiin hyvät päivän jatkot jonka jälkeen hän lähti (auton gummit savuten, ilmeisesti kiire juoruamaan).

Sociopath


Kolmanteen alkuasukkaaseen, joka muuten sattui olemaan kaukaista sukua, törmäsin tullessani paikalliselta kioskilta ja tämä saatanan utelias epatto alkoi kyselemään että miten komennukseni oli mennyt? Oliko Venäjällä ollut kylmää, oliko siellä satanut paljon ja koska aion palata sinne takaisin? Koska kysyjä oli sukua ja vieläpä sieltä runkerfäärdeimmästä päästä, en malttanut olla vastaamatta että nyt kun olen toipunut leikkauksesta ja pystyn suorittamaan linnatuomioni loppuun mikäli minua ei vaadita tilille onnettomuudessa hajonneiden rakennustelineiden osalta, niin tarkoitukseni on palata mitä pikimmin Venäjälle jossa on mukavan lämmintä koska siellä ei ole satanut viimeiseen kahteen sataan vuoteen mutta täytyy muistaa että kohtaa alkaa heinäkuu ja on vaara että perseessäni olevat kolmekymmentä kaksi tikkiä sulavat ennen aikojaan mikä taasen tietää sitä että minun on osallistuttava kinkereihin jossa Hesustellaan paimenten vähintäänkin kyseenalaista elämää.
Tällää kertaa keskustelu jäi siihen, samoin kusipää-sukulainen joka jäi tuijottamaan meikäläistä kuin puherajoitteinen genitaalielintä ja minä starttasin kohti nykyistä tundraani. Helvetin hullut.

Hyvää tiistaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.10 kommenttia :

 1. Etkö sie jo ole oppinu, että kaikesta lähtee juoru, jos ei laita pylväisiin tiedotteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kyllähän tuo pitäisi tietää koska korpikylien suurin (ja lähes ainoa) huvi ovat erilaiset juorut ja ihme spekuloinnit.

   Poista
 2. On se hyvä, että olet saanut vähän etäisyyttä tuohon sakkiin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutolla on piristävä vaikutus mielenterveyteeni mutta mulla on aavistus ettei niistä pääse koskaan eroon. VArsinkin Topi on sitkeä pirulainen ja se jahtaa vaikka maailman ääriin jos sillä on asiaa :D

   Poista
 3. Ah, nuo pikkukylien - ja ilmeisesti myös tundran - juttutuokiot! Niiden voittanutta ei kerta kaikkikiaan ole. Sitä saa usein kuulla mitä merkillisimpiä asioita itsestään ja perheestään, joista ei ole aiemmin tiennyt tuon taivaallista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä!
   Yksi parhaimmista on se kun työhistorian alkutaipaleella tuli silloisen pomoni vaimo, meidän naapuri ja rakas tätini kysymään että kuinka katkennut jalkani voi. Kyseessä oli tapaus jossa astuin naulaan ja kaiken lisäksi heidän poikansa sattui olemaan silloisia työkavereitani joten ei sitä valimatkaa eikä montaa kättä tarvitse olla välttämättä välissä kun juttu muuttuu astetta rankemmaksi :D

   Poista
 4. Tirsk! Eihän siinä sitten mitään, linnassa sulla on katto pään päällä ja ruokaakin saat erittäin säännöllisesti. (siis sikälimikäli linna on suomessa, russianin linnat taitaa olla vähän eri juttu) Siellä saat myös levätä , koska varmaan kuitennii vielä paikkoja kolottaa suuren leikkauksen jäljiltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnassa olisi kyllä oma rauha mutta se safka... se on jotain hirvittävää eikä lepäämisestä ole puhettakaan sillä ns. makuuraha oli poispäästessäni 28 senttiä/per päivä joten linnassa(kin) on pakko tehdä töitä mikäli haluaa pysyä kahveissa ja tupakeissa. Muuten siellä kyllä pääsee viettämään melko stressitöntä elämää mikä sopisi tälle leikkausten raiskaamalle kropalleni :P

   Poista
 5. Ai hitto, kylläpä olikin virkistävä käynti vanhalla Tundralla. Miten tästä tuleekin mieleeni se ihmeellinen aika elämästäni, kun asuin vajaan vuoden eräässä reilun 7000:n ihmisen kaupungissa..........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daa, siellä lienee ollut samanlaista tämä tiedonkulku?
   Toisaalta juorut ja muiden ihmisten toimesta suoritettu kyttääminen on niin tehokasta että siinä jää kalenterit ja muut muistilaput täysin tarpeettomiksi - riittää kun kysyy naapurilta että mihis mun tänään piti mennä ja minkä takia? :)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins