Naisen lonkat, Carbon monoxide - man ja Garnet Chimney

Naapurin Topi on maailman onnellisin mies, se pääsi kolme päivää sitten pois sairaalasta jossa se joutu makailemaan useamman päivän ko hääp koitti päästä Guinnesin Ennätystenkirjaan miehenä, joka kävelee 42 metrin korkeudella olevan korkeajännitelinjan päällä yhden tolpan välin elikkäs 380:n metrin matkan. Joo, nämä on niitä linjoja joissa on niitä oranssinpunaisia palloja ja joutsenia vuoron perään ja joista lähtee sellaiset magneettikentät että meikäläisenkin nokialaisesta kuuluu Puolan ykkösradiona tunnettu Radio Kak Duvaa. Aivan helvetin hyvä radioasema ja muuttuis varmaan paremmaksi jos osaisin kieltä mutta minkäs teet, lontoon ja swahilin (koitan päästä pakolaiseksi Kongoon koska olen havainnut että Häkämiehellä & kumppaneilla ei ole kaikki Arhinmäen salkut saman Bandidoksen tiloissa) vie kaiken ajan ja siksipä puolan opiskelu saa odottaa. Taas mä eksyin aiheesta.

En tiedä millä opilla meidän Topi oli ylipäätään pystynyt kiipeämään korkeajännitelinjan päälle ilman kunno tärskyä, vallankin kun ottaa huomioon että sillä oli tasapainovälineeksi tarkoitettu, alumiinista valmistettu teleskooppimallinen mato-onki mukana mutta niinpä tuo vaan pääsi ja siitä se ennätyksen yrittäminen lähti. Matari suoraksi (4,2 mtr) ja sandaalia toisen eteen. Vaan eipä runkefäärd kovin pitkälle päässyt sillä viidenkymmenen metrin kohdalla tuli sellainen tuulenpuuska joka meinasi lennättää Topin alas ja hääp joutui taiteilemaan sen perkeleen onkensa kanssa sillä seurauksella että se kosketti kahteen piuhaan yhtä aikaa ja se oli menoa se. Saatananmoinen paukaus, valokaari ja savuava Topi lentää muutaman sadan metrin kaaren mikä päättyy paikallisen hirviseuran mökin katosta läpi aina saunaan ja kiukaan päälle asti. Sen lisäksi että Topin perseessä luki Harvia, niin siltä murtui molemmat lonkat aivan totaalisesti. Pään sisäisiin vauioihin lääkärit eivät osanneet sanoa mitään koska Topilla niitä riittää vaikka Uotilan lapsille mutta jonkinmoisen laakin se sai koska sen silmissä näky testikuva jonniin aikaa ja se on Topin kohdalla sen merkki että nyt teki kipiää.

Enivei, Topin leikkaus meni muuten hyvin mutta - johtavan ylilääkärin sanoja lainatakseni: Topin lonkat eivät ole tästä maailmasta – hänelle ei voitu laittaa niitä perinteisiä, niobiumista väkästeltyjä mötiköitä vaan hänelle asennettiin jonkun naisen lonkat via elintenluovutus ja se oli virhe se. Topillahan on näet aina ollut hieman ongelmia seksuaalisen identiteettinsä kanssa mutta nyt kun se sai jonkun räähkän lonkat, niin se saatana sekos lopullisesti. On kuulkaa aivan hirviä näky kun iso mies vemputtaa persettänsä ja kulkee muutenkin omituisesti, se pitää päätään silleen vinosti että leuka miltei koskettaa toista olkapäätä ja silmät räpsyy niin kovin ettei siitä tiedä onko se perkele jonkun sairaskohtauksen kurimuksessa vai mitä helvettiä. Itse se kylläkin sanoo ilmettään ”kohtalokkaan naisen katseeksi” mutta viimeksi kun olen tuollaisen ilmeen nähnyt, niin se oli Holopaisen isännällä ko hääp iltahämärissä kusi paimenpoikaan. Siinä sitä oli kohtalokasta ääntä myören muttei missään himoja herättävässä mielessä koska se hysteerinen rääkyminen oli sitä luokkaa että minunkin oli laitettava molemmat kuulolaitteeni mute -toiminnolle ja se on aika harvinaista etten sano.

Kaiken lisäksi meikäläisestä tuntuu että Topin uusissa lonkissa tai paremminkin niiden luuytimessä on aika helvetin paljon estrogeenijäämiä koska Topi on alkanut taas meikata ja laittaa tukkaansa tavalla jota ei ole tarkoitettu kuolevaisten silmille. Luomissa on about kilo Pax Tractorin nro 45778:aa (Reflection of my alcohol stuffed life) ja huulissa saman diibeliduubeli – fabriikin nro 34:ää (Garnet Chimney) ja tuo punaisten sävyjen muodostama combo vasten vitivalkoisia kasvoja on näky joka on mm. saanut meidän suntion lopettamaan juopottelun. Hääp kun luuli että edesmenneet ja kolehdin keruussa kusetetut seurakuntalaiset ovat tulleet vaatimaan häntä tilille tästä vuosikausia jatkuneesta ja täyspäiväisen dokaamisen mahdollistaneesta väärinkäytöksestä. Topilla on tätä nykyä myös kiharat, aivan samanlaiset kun minulla oli seitsemänvuotiaana kun rakas äitini halusi minusta enkelin näköisen pojan ensimmäisen luokan joulujuhliin ja tälläsi päähäni (mulla oli siihen aikaan olkapäille ulottuvat hiukset) Carmenit, nuo itsensä Saatanan kehittelemät lämpörullat jotka villitsivät naisia aina iloiselta 60 – luvulta seitsemänkymmentä luvun loppupuolelle saakka jolloin Stukes kielsi ne aivan liian vaarallisina. Nyttemin niitä tiettävästi käytetään ainoastaan Guantanamossa ja muilla vastaavanlaisilla leirintäalueilla. Aggregaattivetoisina mutta kummiskin.

Vaikka minusta äitini mukaan sai Carmenien avulla enkelin näköisen, niin se ei tapahtunut ilman etteikö sillä olisi ollut seuraamuksia ja ne olivat sellaisia jotka varjostavat elämääni vielä tänäkin päivänä. Nimittäin, toiselle luokalle siirtymisen yhteydessä ja joka syksy tapahtuvassa lääkärintarkastuksessa todettiin ongelma jonka vuoksi minut lähetettiin sairaalaan jossa sain erityishoitoja lähes puolentoista vuoden ajan. Syynä tähän oli lääkärin parkaisema lause ”Missä vitussa tämä kakara on ollut, tällähän on aivot kiehuneet jollain kohtaa ja pahasti!”
Joo, tuohon aikaan Carmenien termostaatit eivät toimineet niin kuin niiden piti tai sitten niitä ei ollut lainkaan kun äitini omistamissa Instant Curly – lämpörullissa. Ehkäpä tuo nimi oli jotenkin enteellinen sillä ne saatanan pötikät kuumenivat niin kauan kunnes johto suli tai tappi lensi seinästä ja voin kertoa että tuohon aikaan sulakkeet kestivät huomattavasti enemmän kuin minun aivoni joten lopputuloksena oli miltei mustaa, lähes jauhelihan kaltaista massaa joka lääkärin mukaan höyrysi vaikka ensimmäisen luokan pikkujouluista oli kulunut miltei vuosi. Kuten varmaan arvaatte, mulla on ollut himpan verran vaikeuksia kognitiivisten taitojen kanssa eikä tämä mun motoriikka ole mitään huipputasoa. Aikoinani haaveilin jonglöörin urasta mutta jos vasen käsi ei muuta tee kuin vatkaa ylös ja alas niin se pallojen kanssa kikkailu ei oikein onnistu ja tämän on yks niistä asioista miksi mä ole niin surullinen. Ei siksi ettei minusta tullut jönglööriä vaan siksi että mä saan jatkuvasti kuulla ”mene helvettiin siitä vatkaamasta” - lausetta ja muita, vastaavan kaltaisia rienauksia koska ihmiset eivät tajua ettei se nortin tyrkkääminen suupieleen ole niin yksinkertaista.

Russian roulette


Teillle mä kuitenkin haluan toivottaa oikein hyvää keskiviikkoa sateisesta säästä huolimatta. Muistakaa olla ihmisiksi.
4 kommenttia :

 1. Voihan Topi :D

  Minä muistan ne äidin carmenit. Päänahka paloi kun niitä yritin joskus kuusivuotiaan tarmolla hiuksiini punoa. Osa rullista piti leikata irti, ei takkupesä auennut kuin fiskarseilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daa, Carmenit - nuo palaneelta iholta tuoksuvat Tuomiopäivän pötikät!
   Paljon on menty niistä ajoista eteenpäin tai sitten taaksepäin, mistä minä tiedän mutta tuo sinun kokemuksesi antaa kyllä viitteitä siitä että te naiset olette...hmmm....ihan omaa luokkaanne heti pienestä pitäen :D

   Poista
 2. Nuo Topin meikkien sävyt kuulostavat todella herkullisilta ;)

  Mä muistan, kun siskon kaveri piippas tukkaansa ja se piippirauta syttyi tuleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Topilla on aina ollut melko radikaali maku sävyjen suhteen ja itseasiassa mies näyttää noissa sävyissä auton alle jääneeltä sialta joka on raahautunut auton mukana about 300 metriä.

   Piippirauta! Onko se sama kuin se helvetin vohvelirauta vai mikä kreppirauta se nyt oli? semmonen sahalaitainen tuomiopäivän väline muistaakseni :)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins