Karma proudly presents: Juhannus 2015

Numerosarja 150 – 250 – 280 – 470 – 200? on yhtä kuin meikäläisen juhannus 2015 ja elävä todiste siitä että rahaa saa menemään vaikkei osallistu juhannuksen perinteisiin juominkeihin. Samalla numerosarja olkoon todiste siitä ettei minun kannata eikä ole koskaan kannattanut sanoa (historia täynnä lukuisia esimerkkejä) mitä tapahtuu seuraavaksi koska Karma pitää huolen siitä ettei niin tule tapahtumaan. Sitten itse listaan ja ihastuttavaan juhannukseeni:

150

Viime postauksessani itkin sitä etten saanut tv-kanavia näkyviin ja suurin syy tähän oli dementia. Minä katsokaas muistin että rakkaan Sonyni uumeniin on kätketty sekä antenni – että kaapeliverkossa toimiva digiboxi ja tästä syystä en voinut kuvitellakaan että kanavien näkymättömyys johtuisi tv:stä mutta väärässähän minä olin. Kyseisessä paskarakkineessa ei ole sisäänrakennettuna kuin antenniverkossa toimiva digiboxi joten eipä tuo mikään ihme etteivät kanavat näkyneet. Nyt asia on korjattu ja pääsen nauttimaan täysin siemauksin uusinnoista jotka ovat viime juhannuksena esitettyjen uusintojen uusintoja. Hintaa tallentavalle ja kaapelitalouksille tarkoitetulle digiboxille tuli 150,- euroa. Wuhuu ja parit motherfuckkelidamnit päälle.
Karma 1 – Paimen 0

250
250 on taasen hinta joka vaaditaan kun Syyrialainen siirretään keskeltä ei mitään takaisin sivistyksen pariin, tarkemmin sanottuna erään hirvenpaskalta haisevan korpitien varresta remonttipajalle. Sattui nimittäin niin, että eräs lämmityslaitteen letkua kannatteleva ja muovista valmistettu mutta silti melko jykevä kannake päätti katketa ja koska sen alkuperäinen muoto oli pyöreä, niin katketessaan ympyrän puoliskot suoristuivat sillä seurauksella että toinen näistä puoliskoista hankasi siivapyörän moniurahihnaa perin kohtalokkain seurauksin. Se rispaannutti hihnan ja hihnasta irtosi säikeitä jotka sitten ruoskan tavoin rikkoivat ohjaustehostimen imupuolen letkun ja katkoivat useamman, imuletkun yläpuolella kulkevan johdon joten matkan teko lakkasi siihen paikkaan. Ilman ohjaustehostinta Syyrialaista on lähes mahdoton kääntää ja toisekseen, ohjaustehostimen pumppu olisi leikannut kiinni koska letkun rikkoutumisen takia järjestelmässä ei ollut tippaakaan öljyä. Myöskin johtojen katkeamiset toivat omat ongelmansa vaikkeivat ne suoranaisesti vaikuttaneetkaan itse moottorin käynnissä pysymiseen mutta olivat kuitenkin sen verran olennainen osa liikkumista ettei ajoneuvolla liikkumiselle ollut perusteita. Tehostimen vaurioitumisen olisi voinut estää katkaisemalla jäljellä olevan hihnan rippeet mutta samalla olisi pimentynyt laturi ja koska matkaa sivistyksen pariin oli jonniin verran, en viitsinyt edes lähteä kokeilemaan sitä että riittääkö akussa virta vai ei. Jiieiii ja stananprkl:eet.
Karma 2 – Paimen 0

280
On taasen Syyrialaiseen uusittujen osien hinta. Itse hihna ei ole kuin parinkymmenen euron luokkaa mutta öljyt, uudet johdot liittimineen, kannakkeet, letkut, moottoritilan pesu yms. nostavat hintaa sen verran että siitä tulee ao. summa. Huraa! Huraa! Taatana.
Karma 3 – Paimen 0

470
470 euroa menee asentajan työpalkkoihin joka luojan kiitos oli tuttu sillä kun ottaa huomioon työtuntien määrän ja remontin ajankohdan, voidaan tuota summaa pitää jopa halpana. Isoilla korjaamoilla remontti olisi tehty vasta juhannuksen jälkeen ja epäilen ettei edes kolminkertainen summa olisi riittänyt tehtyjen korjaustöiden kattamiseen joten nyt ei manata vaan esitetään iso kiitos remonttimiehelle.
Siitä huolimatta Karma 4 – Paimen 0

200?
200? on arvio remontin aikan syötyjen eväiden sekä torstain ja lauantain myöhäisillan välisenä aikana poltettujen norttien hinnasta. Sanotaanko että varmuudella meni reilu kartonki norttia ja litratolkulla kahvia joten varsinaisiin eväisiin meni ehkäpä rapia viisikymmentä euroa ja se on summa jonka turvin kaksi miestä syö helposti neljä päivää. Oikeesti, noissa hommissa riittää sämpylä silloin tällöin joten nyt ei ole kyse brassailusta vaan tieto on kokemusperäistä koska ei tämä ole ensimmäinen remontti eikä varmasti viimeinenkään. Puhumattakaan muista kyntämisistä mitä Karma meikäläiselle järjestää.
Karma 5 – Paimen 0


Anyone


Syy miksi en ole sen paremmin päivittänyt blogiani tai en ole muutenkaan ollut Blogspheressä, johtuu yksinkertaisesti siitä tosiasiasta että menneet neljä päivää olen viettänyt auton alla ja yön muutamat tunnit on tullut nukuttua asentajan mökillä joka on ihan oikea kesämökki ilman sähköä ja muita mukavuuksia.
Summa summarum: Pikainen laskutoimitus tuottaa tulokseksi 1350,- euroa ja on suuruudeltaan sellainen että minun on vakavasti harkittava ensi juhannusta. Lienee viisainta muurata itsensä seinän sisään tai sitten on puettava tukevat kokohaalarit ylle ja pyydettävä Holopaisen Topia josko hän ampuisi mut impulssinaulaimella vaatekaapin oveen roikkumaan. Siinä sitä olisi mukava kuunnella radiota ja pidätellä kakkaa ne helvetin neljä päivää mitkä tämä vitun keskikesän juhla vaatii. Amen.

Teille kaikille haluan kuitenkin toivottaa mitä parhainta sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa. Muistakaa olla ihmisiksi.
25 kommenttia :

 1. Morjens!
  Mun piti tarkistaa Gargamelilta mikä on impulssinaulain. Aina oppii jotain uutta.
  Voi jestas minkä hintasta on. No onneksi ei sentään jalka katkennut tai jalkapohjat palaneet tai tippunut mereen tai öö alkaa olla vaikeeta keksiä pahempia.
  Tsemppihalii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjesta vaan!
   Oli kieltämättä kallein Juhannus hetkeen mutta eiköhän tästä kun veri ketutuksen jälkeen lähtee taas kiertämään. Siinä olet oikeassa että saa olla kiitollinen siitä ettei mitään todella ikävää sattunut - sitä kun voisi olla hengettömänä tai maata lasareetissa kokovartalokipsissa tms.

   Haleja ja pusuja! <3

   Poista
 2. Niin, mutta sä olit mökilllä! Perinteiseen suomalaiseen tapaan sähköttömällä ja mukavuuksia vaila olevalla mökillä! Olihan siellä hyttisiä, olihan?
  Ääh, sorry. Mä olen vähän väsynyt. Mutta: oikein hyvää kesäpäivänseisausta sinne, ensi yötähän ei sitten ole ensinkään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan, kävinhän mä siellä kyljelläni noin kolme - neljä tuntia per yö joten kait sitä mökkeilyksi voi sanoa ja kyllä, hyytiäisiä oli vaikka Uotilan lapsille :D

   Hyvä ettei ensi yötä ole - mä nimittäin ajattelin ottaa takaisin tämän neljän päivän paastoni :P

   Poista
 3. Kokovartalokipsi kutiavalla nenällä tai satiaisilla. Miätis mitkä herkkuhetket olis. Hoitaja kiltti, voisitko raapia "nenääni"?
  Ja ei, en tiedä miltä satiaiset tuntuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh dear.....kutiavan nenän kanssa ei auttaisi muuta kuin yrittää kierähtää sängystä pois ja toivoa että osuu klyyvari edellä lattiaan mutta ne satiaiset....hmmm....niistä mie en virkkaa mittään ;D

   Poista
 4. Syyrialainen alkaa olla arvokas, kun siihen rahaa noin paljon menee, otan osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Onneksi nyt ollaan kuitenkin tilanteessa jossa kaikki tärkeät jutut on korjattu/päivitetty joten autoon ei pitäisi mennä lähitulevaisuudessa rahaa. Tietysti kaikki on mahdollista ja mun tuurillani jopa todennäköistä :D

   Poista
 5. No voi helvetti mikä juhannus! Mä luulin että mulla oli paska juhannus mutta ei, ei ollut sun jussiin verrattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen kohta lukemaan miten sun jussis meni mutta kyllä, tämä Juhannus oli tavanomaista kalliimpi ja koska Syyrialaiseen meni noin paljon rahaa, niin mä joudun lykkäämään kalusteiden ym. ostoa ja se v*****aa. Täällä kämpässä meinaan kaikuu jonniin verran :D

   Poista
 6. Onneksi juhannus on vain kerran vuodessa, joka vuotinen tulisi liian kalliiksi sinun tuurillasi ;)
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja kesäfiiliksiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!
   KIeltämättä välillä tulee tilanteita jotka pistää miettimään että onko missään enää mitään järkeä mutta kovapäinen kun on, niin ei sitä viitsi antaa periksi. En tiedä sitten onko se hyvästä vai pahasta mutta kallista se on ;)

   Mukavaa viikkoa myös sulle <3

   Poista
 7. No johan Syyrialainen varsinaisen ketjureaktion kehitti! Autot on semmosia rahasyöppöjä, kun kaikki ei voi pistää niitä hyllylle siksi aikaa, että sais jostain rahaa korjaamiseen... onni, että sulla oli tuttu asentaja, joka ryhtyi hommaan!

  Ja tosiaan, se vanhan kansan oikea juhannusaatto on vasta keskiviikkona. Toivottavasti sun juhannuskiintiö on jo täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ehkäpä eniten sieppaa se että muutaman euron osa tai sen rikkoutuminen saa noin helvetillistä tuhoa aikaan mutta minkäs teet kun tänä päivänä kaikki on muovia.

   Nämä juhlapyhien paikat ovat mulle täysi arvoitus. Viikonloppuna elin jo loppukuuta mutta tätähän on vielä reilusti jäljellä enkä mä muidenkaan juhlapyhien kohdalla tiedä niiden tarkkaa paikkaa koska ne penteleet vaihtaa paikkaa joka jumalan vusoi. No, vappu taitaa olla se ainoa joka on sillä paikalla kun pitääkin :)

   Poista
  2. Sitäpaitsi sanoin väärin; aatto on tänään, tiistaina.
   Kyllä ne joulun ainakin kohta siirtää olemaan viikonloppuna, mutta miten sitten käy lasten joulukalenterien, en tiedä... Joka vuodeksi eri kalenteri, niinku partiolaisilla? Välillä 21 luukkua, välillä 26? Ja varmaan vapunkin lauantaiksi.

   Poista
 8. Pitäskö mun nyt tulla vähän keskusteleen sen karman kanssa? Osaan monta eri kirosanaa sitten kun suutun!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tules vaan!
   Itseasiassa se olisi oikein hyvä juttu koska sitten kun Karma on laitettu ojennukseen, niin sä voisit jeesata mua parissa jutussa. Mulla on nimittäin pieniä ongelmia tämän sisustamisen kanssa ja eräs noloimmista on se että mulla on verhot mutta ei mitään helvetin hajua miten päin ne pitäisi laittaa. Äkkiä katsottuna (minen aio ruveta mittaileen) ne näyttäis olevan yhtä pitkät kuin leveätkin ja koska niissä on niin omituinen kuosi/kuvio ettei siitä ota Erkkikään selvää ja koska niitä bloody laskoksia? kantteja? on joka sivulla niin se on kuule täys arvoitus miten mä ne ripustan. Tai no, ne roikkuu jo mutta mun sisälläni on vahvistumassa tunne siitä että net perenkeleet taitavat olla poikittain. Osasyynä - joskaan ei vähäisimpänä - on ikkunan alta kulkevat muorit jotka vilkuilevat tänne ylös ja nauravat niin että tekarit raplattaa.....ärh.

   Poista
  2. Oi, se olis kivaa!!!!!

   Poista
 9. Nyt kyllä rupesi vtuttamaan minuakin kun luin koettelemuksistasi. Kirkkaimmasta kruunusta en hiisku enempää, kärsimys ei nimittäin aina jalosta, enimmäkseen se vain vtuttaa. Otan siis osaa turhien kulunkien tuomaan potutukseen ja toivon pikkuisen suopeampaa Karmaa tuleville viikoille.

  Lupaan lasetella ilta-auringon joogatuokiossani muutaman myötätuntoisen loitsun sinne Tundran suuntaan, sääsket puhallan pois ja lähetän lämmintä subtrooppista ilmaa. Ja kun se aurinko jossain välissä sihtaa suoraan silmiisi, muista hyvällä. Minä se vain olen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Syyrialainen on kohta käyty läpi ja rahaa on palanut sen mukaan mutta koskaanhan ei voi olla varma että mikä paikka seuraavaksi sprakaa joten ei tässä voi muuta kuin ristiä kätensä ja toivoa parasta. Ja kuten Sannalle sanoin, niin eniten ketuttaa se että muutaman euroa maksavan osan hajoaminen saa tuollaisen tuhon aikaan. Tosin remontissa päivitettiin kaikki kriittisissä paikoissa olevat kannattimet/kiinnitykset siten ettei vastaavia ylläreitä enää pääse tapahtumaan tai näin minä ainakin haluan uskoa.

   Kiitos loitsuista, ne tulevat tarpeeseen ja lämmittävät muutenkin mutta muista se selkäs koska jotkut asanat ovat stana sellaisia että ne suattavat muljautella luuston aivan uuteen uskoon ;)

   Auringon paistetta sulle rakas Hirnakka <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins