Hot Lego Babe

Tämä postaus on sikäli poikkeuksellinen että se tulee eräältä kesämökiltä jossa olen viettänyt viimeisen vuorokauden tutkimalla lego – ja piirroshahmojen pimeää puolta. Se mikä sai minut tutkimaan tätä vaiettua aihetta oli yksinkertaisesti se että tulin syöneeksi neljä kappaletta legopalikoita. Ei, se ei johtunut lääkityksestä vaan siitä että mökkiä hallinoivan pariskunnan kauniimpi puolisko tekee niitä, siis sellaisia syötäviä joten erheeni oli ymmärrettävä. Toki ne olivat kovia koska olivat oikeita legopalikoita mutta luulin että ne ovat vain päässeet kovettumaan joten annoin mennä ääntä kohti kunnes neljännen palikan kohdalla aloin miettimään että josko ne sittenkin ovat pariskunnan nuorimmaisen kakaran legoja ja pikainen, puhelimitse tehty tiedustelu varmisti asian. Oi kyllä, ne olivat sen saatanan Pikku-Lassin legoja ja nyt ollaan tilanteessa jossa hänen mikä-lie-vitun-ghost-castlen muurista puuttuu neljä kiveä. Hänen äitinsä nimittäin vaati tarkkaa selvitystä siitä että minkälaisia palikoita olen imuroinut ja kuinka paljon koska Läskipää – Lassi on astetta tarkempi pikku palikoistaan.

Tein Lassin äidille selväksi että olen valmis korvaamaan puuttuvat muurin osat mutta onko hän lainkaan ajatellut sellaista tilannetta jossa meikäläinen makaa sairaalassa perse leväällään ja ensiavun väki kauhistelee (ja todennäköisesti videoi YouTubea varten) harmaata, hienosti puolen kiven limityksellä tehtyä muuria joka peittää näkymän peristaltiikkani synkimpään osaan? Entäpä sen muurin purku? Miten se toteutetaan? Laitetaan soimaan The Wall ja duunataan Berliinin tapahtumat miniatyr - mittakaavassa?
Hän ei ottanut mitään kantaa suoleni tukkeutumiseen ja nähtäväksi jää, käykö näin sillä elimistöni tuntien seuraavan faksin pitäisi tulla klo 10.00:n aikoihin. Tutut ennusmerkit – se vanha modeemin ääni potenssiin sata ja bassona – ilmestyivät hetki sitten ja nyt täällä hikisessä kesäkopperossa haisee ihan tanskalaiselle, olkoonkin ettei minulla ole tietoa miltä tanskalaiset haisevat koska heidän nuuhkimisensa on viime aikoina jäänyt jonniin verran vähemmälle.

Tunnustellessani vatsanahan läpi selvästi tuntuvia legopalikoiden kappaleita, tuumin että teenpä pienen tutkimuksen legojen ja tanskalaisten pimeästä puolesta ja niinpä tein kuvahaun sanoilla ”hot lego babe”, ja tämä tulos osoittaa selkeästi sen etteivät legot olekaan niin puhtoisia ja viattomia kuin luullaan:
Hot lego babe
Hot Lego Babe

Valitettavasti en osaa tanskaa kovinkaan hyvin sillä se kieli ei ole tästä maailmasta ja ainoa kerta kun olen onnistunut puhumaan miltei täydellisesti, oli tilanne jossa minua köyrättiin kohti vatsahuuhtelua promillepitoisuuden ollessa 3,8. Mukana ollut ystäväni kertoi myöhemmin että olin vastustanut operaatiota erittäin voimakkaasti ja olin kuuleman mukaan päästellyt suustani sekä tanskankielisiä manauksia että erilaisia pienkarjan hoitoon liittyviä ohjeita. Huuhtelun jälkeen olin lakannut puhumasta kielillä enkä ole sitä enää sen jälkeen tehnyt. Siis tanskaksi, muuten kyllä mutta siihen on syynä käyttämäni psyykelääkkeet. Ne kun ovat sen verran vahvoja että niiden jauhemaista muotoa käytetään hermokaasuna länsirannalla ja lähes kaikkialla missä vastaavia kinkereitä nyt sittten onkin. Tämä tilanne on tosi ja jos jollain heräsi mielenkiinto syötäviin lego-palikoihin, niin tässäpä teille ohje:Loppuun vielä pari kuvaa piirroshahmojen syntisestä maailmasta:

not so white


Ariel


Teille kaikille oikein hyvää sunnuntaita. Muistakaa olla ihmisiksi. Minä lähden kohti vasemmalla sijaitsevaa, noin yhden neliön koppia jota myös latriiniksi kutsutaan.


12 kommenttia :

 1. Hmm, tuollaisen Lassin ikäisen legoilla leikkivän vanhempana voin vähän ymmärtää vastapuoltakin. Mutta suurempi tuska sulla varmaan kuitenkin on niitä legoja p*skoessa ja sitten tuotoksesta erotellessa...

  Ja jos olis taloudessa alta kolmen vanhoja (tai sitten tuollaisia Paimenia) jotka imuroi kaiken kitusiinsa, en kyllä ensimmäisenä uhmaisi kohtaloa ja tekis malliksi syötäviä legopalokoita ;-)

  Suloista sunnuntaita, silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legopalikoiden syönti oli vahinko ja onneksi kyseessä oli muurin harjalle tulevat pienet palikat (palikat joiden tyhjät välit muodostivat ampuma-aukot tai mitä stanan välejä ne nyt sitten ovatkaan) mutta jotain niille oli tapahtunut koska vaikka ne olivat kovia, niin mun mielestä ne eivät olleet niin kovia kuin legopalikat ovat. Tällä en tarkoita sitä että söisin niitä alvariinsa mutta niitä on joskus tullut pyöriteltyä suussa tai no helvetti, tämä menee nyt ihan sivuraiteelle....mutta kyllä sä tiedät :)

   Poista
 2. Hot Lego Babessa on sitten valinnanvaraa tuolla peräpuolella... mutta mukavaa, että oot saanu katon pään päälle edes vähäksi aikaa. Muunkin kuin Syyrialaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Sinä senkin!
   Minen tullut edes ajatelleeksi että sinähän on tosiaan usiampi houlikka josta voipi legoukkeli valita mieleisensä...sä olet kyllä tuhma likka kun sä tuollaisia tuumit :)

   Joo, olin pari päivää yhdellä mökillä mutta nyt ollaan taas tien päällä.

   Poista
 3. Niin, sitten toinen legoaiheinen juttu johon törmäsin eilen: http://www.iltalehti.fi/digi/2015060319799621_du.shtml

  Ethän vain syönyt yhtään penistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin muuten saman jutun ja en, mä en syönyt muuta kuin muurin kappaleita :)

   Poista
 4. Legoja on tullut popsittua täälläkin. Pikku vinkki, jonka Ninka viis vee antaa kaikille ihan ilmatteeksi: älä yritä irrottaa legoukon jumiutunutta päätä niin, että kiskot sitä hampailla. Kohta voi kuulua nimittäin pahaenteinen klumps - eikä sitä päätä löydy enää mistään... Se, miksi olen ylipäätään ukkelin halunnut decapiteerata, sitä ei tarina kerro. Ehkä se liittyy tähän muutenkin paholaismaiseen olemukseeni ja jonkinlaiseen rituaalikäyttäytymiseen, joka alkoikin jo paljon aikaisemmin kuin muistelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä. Onneksi on joku joka uskaltaa tunnustaa seikkailunsa legojen ihmeellisessä maailmassa sillä mä olen satavarma että näitä havereita on käynyt aika helvetin monelle ihmisille. Tosin varmaan lasten kanssa kasaillessa eikä niin kuin minä joka niitä makean nälkääni vetelin mutta kummiskin.

   Päitten ja muiden ruumiinosien irroittelu on tuttua puuhaa sillä mä olen katkonut omatekoisellla giljotiinilla systerien barbien kauloja sekä käsiä. Niitä oli systereillä aivan liikaa joten mun oli tehtävä se mitä miehen pitää tehdä.

   Poista
 5. Mikäs se onkaan se suositeltu ikäraja, joka niissä legopaketeissä lukee? Ei alle 3-vuotiaille? Vai oliko se peräti 5 v.? Taitaa joka tapauksessa olla liian matala... Tai ehkä niille pitäisi määritellä myös yläikäraja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto, eihän se tietenkään ole soveliasta että tällä iällä legoja tungetaan suuhun mutta mä puolustaudun sillä että mä olen syönyt samaisessa osoitteessa ihan niitä syötäväksi tarkoitettujakin joten nämä muurinkappaleet menivä ikään kuin vanhasta tottumuksesta.

   Poista
 6. Ei hyvänen aika, ihan useamman söit....ja ne on teräviäkin jos pureskelee kappaleiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Pääsi käymään pieni vahinko mutta onneksi palaset olivat pieniä ja lienevät poistuneet rakkaasta tomumajastani mutta kuten sanottu, kyseisessä paikassa on ollut tarjolla ihan syötäviäkin legoja joten luulin että nämäkin ovat ja siinä syy. Pitänee olla ensi kerralla hieman tarkempi.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins