Vaaka piipittää, linnut piipittää ja me Topin kanssa piipitämme

Saimme virkistävää postia Mighty Estate Managerilta, tuolta hempeän näköiseltä mutta Oxyuranus microlepidotustakin vaarallisemmalta naiselta. Tämä kaikkia ilahduttanut viesti käsitti kuvan joka piti sisällään kaiken olennaisen mutta viestiin oli liitetty myös pienehkö teksti jossa selvitettiin asioita hieman tarkemmin. Toisin sanoen tähän uhkaukseen liittyvistä asioista pidetään kokous eli meille tullaan kertomaan milloin lelut on kannettava ulos. Hyvä hyvä, minä olin jo hetken huolissani että miten saan aikani kulumaan tänä kesänä mutta onneksi häätö kaikkine asunnon hankkimisineen tulee sopivasti täydentämään sesongin vaatimia, ympäripyöreitä päiviäni sillä kukapa sitä haluaa kesällä nukkua kun sitä voi harrastaa talvellakin.

Brace yourselves
Outo isännöitsijä

Tundra tuntuu muutenkin heräävän talviunestaan ja yksi varmimmista merkeistä ovat paalutuskoneet, nuo massiiviset laitteet joita täällä tundralla on käytetty istuttamiseen jo vuosisatojen ajan. Niin perunat, porkkanat kuin ne miljoonat erilaiset kukkasipulitkin painuvat jäiseen paskajankkoon kuin tyhjää ja voi sitä riemua mikä siitä syntyy! Paalutuskoneita voidaan käyttää istuttamisen lisäksi myös suurperheissä (lesut ja muut, ei läpinäkyvillä täyttöaukoilla varustettujen pesukoneiden omistajat) silloin kun koko orkesterista pitää saada kunnon ryhmäkuva. Lapset kun tahtovat olla villejä ja tuppaavat juoksentelemaan ympäriinsä silloin kun pitäisi olla hiljaa paikallaan ja sehän ei käy joten ratkaisu löytyy paalutuskoneesta. Sillä kun takoo sekä omat että lehtolapset polviaan myöten maahan niin jo on jumalauta ihme jos ei liike lakkaa ja näin kameran takana heiluva heppeli saa rauhassa räpsäistyä kuvan jos toisenkin. Vielä kun kakaroiden kaulaan laittaa numerolaput niin voi tehdä Sokerivuoren Markun somestakin tutun Timeline'n ja näin pysyy paremmin kartalla milloin milläkin lapsella on yritetty täyttää maailmaa ja putkahtiko Anssi ennen Elmeriä vai toisinpäin vai tuliko ne sieltä saatana peräkkäin.

Sekopäälintujen hyökkäys jatkuu. Vilkaisin iltapäivällä ikkunasta ja laskin että talipalloautomaatin kimpussa oli kahdeksan lintua, muutama niin tyrnässä kunnossa että ne olivat vetäneet ylleen erään painonhallintaryhmän kirkkaat T-paidat ja tuo hetki oli muuten ensimmäinen kerta kun näin linnun hikoilevan. Aivan turha kysyä mikä lintu se oli mutta sen höyhenpeitteen pintaa pitkin valui hikeä joka ilmeisesti ei miellyttänyt muita talipalloautomaatilla ruokailevia lintuja koska kuulin usemman kuin yhden tipusen kehottavan hikoilijaa painumaan vittuun. Melko vulgääriä kielenkäyttöä linnuilta mutta toisaalta ymmärrettävää. Hikoileva keltasirkku kun ei ole parasta pöytäseuraa. Olen tullut siihen tulokseen että jahka tipuset ovat syöneet talipallot, poistan automaatin ja laitan tilalle pienen telineen jossa on hyppynaruja. Saavat sitten ottaa siitä ja jumpata itsensä kuntoon ja mikäli vastapäiseen taloon ei olisi eilen muuttanut eräs mielenterveysalalla työskentelevä naishenkilö, niin ryhtyisin vetämään linnuille suunnattua Suurinta Pudottajaa. Se olisi mukavaa koska voisin pyytää Topin mukaan, jaettaisiin linnut kahteen porukkaan joten kumpikin saisi oman parven treenattavakseen ja aina pejantaisin olisi se kaikkien odottama punnitus. Mä tiedän yhden kellosepän joka pystyisi tekemään samanlaisen digitaalivaa'an kuin siinä ohjelmassakin ja voi vittu sitä piipitystä: vaaka piipittää, linnut piipittää ja me Topin kanssa piipitämme jännittäessämme kumman porukalla kiloja ei ole lähtenyt toivotulla tavalla ja kuka loppujen lopuksi äänestetään ulos. Hirvittävä jännitysnäytelmä joka kerta. Ja ensimmäisen kerran jälkeen avioero.

lintukoira


Eilen illalla tuli tehtyä lihamureke johon käytin 800 grammaa jauhelihaa ja johon normi mausteiden lisäksi sekoitin punajuuriraastetta noin puoli litraa. Omituinen mitta johtuu siitä että Valkyria oli raastanut punajuurta yhden Aino – lakritsijäätelökipollisen verran ja mä otin siitä puolet. Mun mielestä suhde oli hyvä ja hyvin tuo tuntui pesueellikin maistuvan, olkoonkin että minä ahneena paskiaisena söin siitä suurimman osan (yhdessä Aljohin kanssa). Muitakin asioita olisi kerrottavana mutta mun on puettava orjankaapu ylle ja lähdettävä maailmalle koska neljänkymmenen kilometrin päässä oleva sadanpäämies odottaa kattoristikoiden kanssa. 23 kappaletta ristikoita, niiden reivaus ja ilman lämpötila on +3 astetta. Plus kylmähkö tuuli. Wuhuu...

Ps. Oli muuten 430. postaus!

10 kommenttia :

 1. Tuolle linnulle on kyllä tapahtunut jotain muutakin kuin lihomista. Mutta jos päätätte perustaa sen ohjelman ja saatte sen yleiseen levitykseen, saatan jopa avata television. Sitä odotellessa mukavaa viikonvaihdetta ja toivottavasti sulat yöhön mennessä työrupeaman aiheuttamasta syväjäästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tirppa on tainnut karata tuolta armeijan testialueen puolelta. Sieltä tulee aina silloin tällöin noita mutaatioita mutta tämä lintu olisi siitä hauska ettei se visertänyt vaan murisi kuin isompikin peto.

   Topin kanssa oli juttua että yritetään tarjota Fattest Feather Loser' ia FOX:ille ensin ja sitten muille jos ne ei tykkää ideasta ja mä lupaan ilmoitella mitä tapahtuu.

   Poista
  2. Kiva, kiitti!

   Olisin halunnut kyllä kuulla sen tipun murinan ;-)

   Poista
  3. Ollos hyvä vaan ja mä voin, mikäli näitä tipuja vielä ilmaantuu, nauhoittaa sitä murinaa tai voisinhan mä oikeastaan tuoda sulle yhden näistä kummajaisista ;)

   (koitan tulla poikkeamaan vielä tänä ehtoona, tässä on yksi juttu menossa ja mä joudun miekkailemaan sen kanssa vielä jonkin aikaa).

   Poista
 2. Tipujen painonpudotusohjelma kuulostaa aika hauskalta, ainakin se olisi mielenkiintoisempi kuin ihmisversio.

  En kadehdi yhtään teikäläisen työhommia. *vetää villatakkia niskaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daa, niiden kanssa on oikein mukava touhuta ja saavat saatana rehkiä kun ovat syöneet jyviä koko talven. Eivät vaan meinaa oppia hyppäämään narua joten kyllä tässä saa tehdä paljon töitä ennenkuin ne on ohjelmakelpoisia.

   Helvetin kylmää keliä lähes koko päivän ja vaikka kroppa ei ihan koko aikaa ollutkaan jäässä, niin nämä mun sormeni olivat aivan valkoiset ja vailla tuntoa. Ärsyttävää.

   Poista
  2. Tosin pitää muistaa, että on kuitenkin lämpimämpi kuin viime juhannuksena...

   Poista
  3. Totta. Vielä ehtii kutienkin paljon tapahtua ja saattaa käydä niin ettei kesää tulekaan. Ainakin jos on uskominen pitkän aikavälin sääennusteisiin.

   Poista
 3. Mmmm... pitäsköhän minunki ostaa punajuurta pitkästä aikaa... on ehtiny jo unohtua se episodi, kun sitä punajuurisosekeittoa oli lattialla, penkillä, pöydällä, pöydän alapinnalla, jääkaapin sisä- ja ulkopinnoilla ja herraties missä, eikä koirat suostunu auttaan siivoamisessa ja oli pakko ite nuolla kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan sen sun postauksesi ja voin vain kuvitella millainen kaaos...
   Murekkeesta tuli tavallaan jättimäinen Lindströmin pihvi ja tällä kertaa mausteetkin osuivat ihan kohdilleen. Täytyy tehdä toistekin.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins