Outo yllätys

Tiesin jo tammikuussa että tästä vuodesta tulee erilainen vuosi, sellainen jonka aikana tapahtuu jotain poikkeuksellista mutta enpä tiennyt että vuodesta tulee näin yllätyksellinen tai suoraan sanottuna outo. Sellaisia asioita joita en koskaan uskonut tapahtuvaksi, on jo tapahtunutkin tuttavapiirissä ja toissapäivänä koin oman ison yllätyksen joka todennäköisesti johtaa siihen että saan jatkaa tätä elämääni omin nokkineni. Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut eikä tähän liity mitään kolmansia osapuolia joten en tiedä mistä tuulee, josko Valkyria on vaan kyllästynyt meikäläisen olemukseen tai jotain. En tiedä. Tänään pitäisi asiasta keskustella vakavasti ja oikein pitkän kaavan kautta joten iltaan mennessä olen sitten viisaampi tämänkin asian suhteen.

Divorce
Todennäköinen (avioeron?) syy

Toinen outo asia liittyy terveyteeni mutta siitä lisää myöhemmin koska tuumasin että on parempi kirjoittaa siitä sitten kun nykyinen tilanne joka on varsin aktiivinen sairaalan osalta, saadaan vietyä loppuun ja nähdään mikä on tämän kapisen ruotoni kohtaloni. Kävin nimittäin eilen sairaalassa jossa aikaa vierähti vajaa kolme tuntia ja lääkäri kirjoitti B-lausuntoa taannehtivasti vuoden alusta vuoden loppuun, siitäkin huolimatta että minulla on voimassa oleva B-lausunto joka kattaa kesäkuun loppuun mutta tämä ”päällekirjoitus” johtuu eräästä asiasta josta lisää myöhemmin.

Kolmas outo asia on se että testailen silloin tällöin blogini toimivuutta ja toissailtana huomasin että Ota yhteyttä – lomakkeen kautta lähetetyt viestit eivät saavu perille. Tutkin asiaa pitkälle yöhön ja koska se ei ratkennut, jatkoin vian selvittämistä kotiuduttani reissusta myöhään eilen illalla. Kokeilin about kahtakymmentä erilaista lomaketta ja kaikissa sama juttu – viestit lähtevät mutta katoavat matkalla sähköpostiini. Tänä aamuna eli tarkemmin sanottuna noin tunti sitten, otin yhteyttä tukeen josta vastattiinkin melko pian ja he kertoivat että hyviä uutisia, he ovat ryhtyneet palauttamaan kadonneita viestejä ja niiden pitäisi näkyä 24 tunnin kuluessa. Eipä sillä, se taisi olla joulukuu 1830 kun viimeksi joku on ottanut yhteyttä joten uskoisin että mitään suurempaa vahinkoa ei ole päässyt syntymään mutta ajattelin nyt ilmoittaa tämänkin asian. Koska yhteydenottolomake on toiminut aiemmin (se 1830 – luvun viesti ja lukuisat testaukset) moitteettomasti, epäilen ettei vika ole siinä vaan palveluntarjoajan puolella. Hyvä juttu kummiskin jos ja kun asia saadaan korjattua.

En ole kiireiltäni ehtinyt paljon Blogspheren juttuihin perehtymään ja sanotaan että nyt on ajatukset sen verran paljon tulevan päivän päätöksissä että taidan tutustua postauksiin vasta illemmalla. Valkyrialla ja mulla meni yö valvomisten takia aivan perseelleen, Valkyria nukkuu vielä ja itse sain nyt aamusta nukuttua ruhtinaalliset puolitoista tuntia joten tätä parisuhdeasiaa puidaan myöhemmin.

Teille kaikille kuitenkin oikein hyvää….hetkinen..keskiviikkoa. Muistakaa olla ihmisiksi.

23 kommenttia :

 1. No voi paska. Toivon hartaasti, että saisitte asiat mallilleen! Ja että sun terveysasiat menis kans mallilleen... Haleja ja puseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne ihan mallilleen mennyt mutta ei täällä ole tapeltukaan.
   Kiitos, pusuja myös sulle.

   Poista
 2. No on sinulla/teillä nyt keskustelun, oikein vakavan sellaisen paikka. Jospa solmut aukeaisivat, pidän peukkuja ja lähetän myötätuntoa♥
  Niinhän sitä sanotaan, että elämässä on vuosia, jolloin ei tapahdu juuri mitään erikoista, ja sitten niitä toisenlaisia, jolloin kaikki mahdollinen, hyvä ja huono, punkee päälle. Kokeumusta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daa, tämä toisaan tuntuu olevan vuosi jolloin kaikki menee päin kirkkovenettä.
   Kyllä tässä nyt näyttää elikkäs on varmaa että ladut lähtee eri suuntiin, joskin hyvässä yhteisymmärryksessä mutta kummiskin.

   Poista
 3. Lämmin ajatus <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei. Voi itku. Voi Paimen!! <3
  Mä niin toivon, että se olisi vaan kiukuspäissään laukaistu höpöhöpöjuttu.... Ei se saa olla totta!!!
  Voimaa ja viisautta keskusteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt vaan on totta mutta elämä jatkuu niinkus tiedät. Mun täytyy ottaa susta mallia koska sinä jos kuka olet jaksanut taistella vaikkei se sinunkaan elämäsi ole ollut niitä helpoimpia.

   Poista
 5. Vaikeita asioita ratkottavana teillä. Mitä näihin pitäisi sanoa? Olen pahoillani puolestanne. Sanovat, että naiset pohtivat ja miettivät ja joskus jopa jonkinlaisella salakielellä puhuvatkin tilanteesta etukäteen, mutta usein mieshelle tilanne tulee yllätyksenä. Pärjäile!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaipa tämä oli nähtävissä jos olisi osannut katsella tai tajuta mutta eipä sitä huomaa koska 15 vuoden jälkeen kaikki on enemmän tai vähemmän urautunutta ja se on sitä samaa jollottamista.
   Niin ja kiitos, kyllä tässä pärjäillään.

   Poista
 6. Auh!!! Toivottavasti perhepalaveri tuotti edes aikalisän tai selkiinnytti asioita. Kaikkea hyvää ja vahvaa (plus voimajoutsen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanotaan näin että kaksi taloutta tulee ensi viikon aikana ja se että tuleeko erosta lopullista, ratkeaa viimeistään kahden viikon sisään. Tämä lopullinen ero on kuitenkin jo nyt 90%:sen varma joten en jaksa uskoa että mitään tapahtuu sen suhteen.
   Kiitos ja jaksamista itsellesikin.

   Poista
 7. Lusikat jakoon? No jopas..

  Toivottelen parempia aikoja joka kohtaan. Enkä minäkään ole ehtinyt edes päivitellä, jotta nou hätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin kävi ja nyt sitten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

   Poista
 8. Vähän huolissaan täälä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä ollaan ja vieläpä selvin päin.

   Poista
 9. No voi höh... Kyl mää niin toivoisin, että Valkyria haluais pitää sut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kyllä tais käydä niin ettei se halunnut mutta kiitos ajatuksesta.

   Poista
 10. Voi että... ei vieläkään mitään. No sulla on taatusti muuta mietittävää nyt kuin blogin päivittäminen. Koettakaa löytää jokin ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin kotiin vasta jokunen hetki sitten ja ratkaisu...no, se löytyy tuolta ylempänä olevasta postauksesta ja tulipa sitä naputeltua muutama sana tällekin päivälle.

   Poista
 11. Kuten tuossa ylempänä Hirnakalle sanoin, niin tulin kotiin todella myöhään joten Blogspheressä riekkuminen saa jäädä tältä yöltä, parina viime yönä sitä univelkaa on tullut ihan tarpeeksi mutta aamulla ois tarkoitus päivittää lukulista ennen kuin painun sinne bloody lekurin pakeille.
  Öitä kaikille.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins