Omana tietona


Aika hemmetin vaikeata kirjoittaa mitään järjellistä kun ajatus ei oikein tahdo pysyä kasassa mutta eilinen ja tämä päivä on mennyt lähinnä paperisodan ja uuden asunnon etsimisessä. Virastoissa ja eri instansseissa (kuten isännöintitoimistot) ravaamisen huono puoli on se ettei tunnit tahdo riittää ja tällä tarkoitan aukioloaikoja koska nämä jutut ovat sellaisia että tiettyjen asioiden perusteellinen selvittäminen vie aikaa/paikka joten ei sitä päivään paljon kahta mestaa enempää mahdu. Eihän noita virallisia virastokäyntejä ole kuin muutama mutta tämä kämpän hakuun ja siihen liittyvien asioiden hoitamiseen pyhitettyjen paikkojen määrä onkin sitten ihan toinen. Huomenna on taas mentävä lääkäriin, hoidettava orjavelvollisuuksia ja käytävä kahdessa eri vakuutusyhtiössä joten ajokilometrejä tulee enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Muuten mennään hyvässä yhteisymmärryksessä ja se miksi näin tapahtui, jääköön minun ja Valkyrian väliseksi asiaksi mutta sen sanon (vielä kerran) että mitään dramatiikkaa ei tähän eroon liity tai paremminkin sanottuna ei ole sen syynä. Olemme pitäneet asian ihan omana tietonamme koska tässä tilanteessa ei kaivata niitä utelevia ja jeesustelevia sukulaisia/tuttavia joille ero ei tosiassa ole muuta kuin hetkellinen viihdyke heidän muuten niin tasaiseen elämään. Uskokaa pois, minä tunne sukuni ja näiden selkosten ihmiset. Tehtävälistaan täytyy lisätä yhteydenotto Serlapack:iin tai johonkin muuhun kertakäyttöastioita valmistavaan firmaan ja kertoa heille että laittavat jengin kolmeen vuoroon eikä taida olla huono idea kilauttaa Kiinaan. Ihan sen takia että tämän loppuvuoden muotitrendeihin kuuluvat euron sukkaparit, vitosen kalsarit ja muut, pikku kätösin valmistetut jaa vähän ohuesta kankaasta valmistetut rätit joiden hinnoittelussa on otettu huomioon ne joiden peristaltiikan loppupää on niin sanotusti auki.

Tämä vuosi taitaa olla ennätysvuosi vihamiesten hankkimisessa koska joudun jo kolmannen kerran muuttamaan ja osin peruuttamaankin tämän vuoden projekteja. Ensimmäinen kun oli se mikä tehdään joka syksy ja alkutalven mittaan seuraavalle vuodelle, sitten piti muuttaa sen keikan takia johon tein sen mittavan tarvikeluettelon hintoineen mutta jota ei sitten tullutkaan ja kolmas on nyt sitten tämä. Osa on pakko perua sen takia että jos mä koittaisin tehdä ne nyt, niin mun täytyisi ajoittaa esim. vaatehuolto ja kaupassa käynti öiseen aikaan tapahtuvaksi joista ensimmäistä jaksaisi ehkä muutaman viikon mutta toinen on sula mahdottomuus koska niitä hyvin varusteltuja huoltoasemia joissa on suht hyvä erlintarvikevalikoima, ei ole ihan joka selkosilla ja näin ollen eväät loppuisivat kesken eikä siitä tule mitään että mä lähden ajamaan 50 – 100 kilometriä pelkkien elintarvikkeiden takia. Paska juttu koska näillä peruuttamisilla on suora rahallinen vaikutus ja se taas vaikuttaa moneen muuhun asiaan mutta minkäs teet, näillä mennään ja sillä hyvä.

Tehtävälista
Päämäärä.

Lopetan tämän jaarittelun nyt koska tässä ne tärkeimmät taisi tulla.
Vaikka torstai-iltaa mennään, niin toivotan jo nyt hyvät perjantait ja viikonloput sillä huomisesta tulee pitkä päivä mikä tietää sitä että se on taas myöhäinen ilta ennen kuin mä pääsen koneen ääreen.
Niin, ja muistakaa olla ihmisiksi.


24 kommenttia :

 1. Voi ei, se on sitten totta... olisin suonu sulle kyllä jotain muuta, mutta toivotan voimia väistämättömän edessä ja taitoa kaiken sen seassa surffaamiseen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä opettaa ja näitä juttuja tulee eikä niille voi mitään. Olisihan se tietysti ollut mukavaa vanheta yhdessä mutta kuten sanottu, niin ei tässä vihan merkeissä erota ja hyvä niin.
   Kiitos toivotuksista <3

   Poista
 2. Mä olen niin pahoillani. Voi kun voisin auttaa jotenkin.
  Ja mä pidän kädet ristissä myös sen suhteen, ettei tämä -ehkä suurin- takaisku avaa pullon korkkia. Voimaa Rakas Paimen. Olet ajatuksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä pärjätään mutta kiitos ajatuksesta ja sanotaanko nyt vaikka näin kevennyksenä että teillä naisilla on aika yltiöpäiset ajatukset (en sanonut suuret luulot!) itsestänne koska ei teidän takia sortua temppuveteen ;D
   Voimia sullekin!

   Poista
  2. Siis ei kannata sortua, se kannata-sana kun jäi tuolta välistä pois.

   Poista
 3. Saman läpikäyneenä - ja juurikin yhteisymmärryksessä - en voi muuta kuin halata ja todeta, että moni muutos on muutos parempaan. Vaikkei siltä heti tuntuisikaan. Tekstin perusteella sulla ainakin tuntuu olevan jonkinlainen rauha asian kanssa?

  Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoksissa- olkoonkin ne kuinka tuskallisia tahansa - on aina joku hyväkin pointti joten uskon että tästäkin löytyy sellainen. No, silkkaa itselleen valehtelua tuo oli mutta on mulla rauha asian kanssa suurimmaksi osaksi sellaisten syiden takia joita en voi laittaa tähän blogiin koska ne on Valkyrian henk. koht. asioita.
   Halit takas!

   Poista
 4. Muutaman blogin ehdin lukea mutta nyt on lähdettävä lekuriin. Lukemissessiot jatkuu illalla.
  Muistakaa olla ihmiksiksi vaikka näyttäs siltä että meille on tulossa perin kesäinen viikonloppu. Tarkoitan että nykyään on hormonien hillintään tarkoitettuja hold your hormons- kapseleita joiden käyttöä suosittelen. Te kun olette astetta vallatomampaa porukkaa.

  VastaaPoista
 5. Olen pahoillani tilanteestasi. Kurja juttu. Mutta voisihan sitä ajatella, että kun yksi ovi elämässä sulkeutuu niin useita uusia on avoinna, pitää vain nähdä mahdollisuudet.
  Onnea asunnon etsintään. Laitanko piharakennuksen avaimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaahan tämä on mutta minkäs teet ja asia on niinkus sanot eli ei tässä pidä jäädä paikoilleen voivottelemaan vaan pitää katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

   Älä laita koska ne teidän ruuat olisi aivan liian lähellä ;)

   Poista
 6. Pahoitteluni tilanteestanne. Mikään ei valitettavasti ole ikuista ja asioista on nautittava silloin kun ne ovat käsillä koska suurimmasta osasta asioita ovet sulkeutuvat jossain vaiheessa. Silloin pitää vain astua seuraavasta ovesta. Syvään henkeä vetäisten kuono pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä ;)
  Me luotamme siihen että pystyt ylittämään tämän kynnyksen ilman pysyviä vaurioita. Vaikka hetken syvältä kirpaisisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpaisee kyllä mutta eteenpäin. Sulassa sovussa on parempi kuin vihapäin joten eikähän tämä tästä lähde rullaamaan - ainakin jonkin ajan kuluttua.

   Poista
 7. Koitahan jaksella. Olet ajatuksissa *halii uudestaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja halit sullekin.

   Poista
 8. Tunnut suhtautuvan aikuismaisesti, tyynesti ja siten, että olette asian työstäneet Valkyrian kanssa niin selviät kyllä. Oikein monta halausta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos halauksista ja rutistelua sinnekin päin <3
   Onhan tästä käyty pitkät keskustelut ja vieläpä niin että kumpainenkin on osannut asettua toisen asemaan joten pahimmilta tappeluilta on vältytty. Ikävää kuiteskin että kävi näin.

   Poista
 9. No hittolainen... Elämä viskoo. Koeta pysyä kyydissä vaikka pomppuinen onkin matkanteko nyt. Tasoittuu se joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä viskoo mutta olen lohduttautunut sillä että koska tuota ikää alkaa olla, niin josko tämä olisi tämän taipaleen viimeinen "iso muutos". Eihän sitä koskaan tiedä mutta kun tulevaisuuden suunnitelmissa on olla ihan hiljokseen niin suattaapi olla että loppuelämä on sitten tasaisempaa.

   Poista
 10. No voihan helvetti sentään mitä täältä saa lukea! Tsemppiä hei! Niin kuin tiedät, näistä selviää kyllä, sulla on hyvä asenne, huomaa kyllä että sä et oo nainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo, kyllä tästä selvitään vaikka tietysti vituttaakin että näin kävi mutta...elämä on.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins