Levähdyspaikat: Nuo viikatemiehen asfaltoidut sivutoimistot

Jos nukut autossa, älä missään nimessä tee sitä tienvarren levähdyspaikoilla tai parkkipaikalla koska serurauksena on että sinä saat joko sairaskohtauksen tai sitten sinä yksinkertaisesti kuolet. Bussipysäkit, normaalia leveämmät pientareen kohdat ja näillä syrjäseuduille ominaiset, tukkikuskeille tien varteen tehdyt lastauspaikat sen sijaan ovat paikkoja jossa säilytät terveytesi eikä viikatemies koputa sivuikkunaan. Tämä on tullut todistetuksi viime päivien aikana kun väsymys on ollut sitä luokkaa ettei autolla ajamisesta ole tullut mitään. Viisi yritystä nukkua joista ensimmäinen ja viides onnistuivat. Ensimmäinen torkku bussipysäkillä unien keston ollessa 50 minuuttia ja viides tukkikuskien lastausmestalla jossa ruhtinaalliset 90 minuuttia. Sen sijaan lepohetket numero 2,3, ja 4 (yksi parkkipaikka, kaksi eri levähdyspaikkaa) menivät aivan vituiksi koska lepohetkillä 2 ja 3 sain sairaskohtauksen (torkkujen kestot 12 min., 19 min. ja 27 min.) ja lepohetki 4 olikin sitten se fataali ja meikäläinen heitti veivinsä.

On se jumalauta merkillistä nykyään; mikäli koitat nukkua levähdyspaikalla tai parkkipaikalla ilman että olet liikkeellä asuntoautolla, ajoneuvolla jonka perässä asuntovaunu tai mikäli et nukut rekan hytissä, olet automaattisesti saanut sydänkohtauksen tai kuten meikäläisen tapauksessa, olet päästänyt kylmän pierun ja tuijotat mittaristoa kalman kylmentämin silmin. Sen sijaan jos nukut bussipysäkillä tai vastaavassa paikassa, on aivan sama oletko sinä sammunut, kuollut tai saanut sairaskohtauksen – kukaan ei kiinnitä huomiota. Eikä varsinkaan silloin jos olet unissasi kaatunut repsikan penkille etkä könötä siinä perkeleen kuskin pukilla. Daa, tämäkin asia on nyt testattu näiden viime päivien aikana ja loppupäätelmänä voidaan todeta kolme pääkohtaa:

1. Kiitos poliisille joka hoitaa työnsä (näissä tapauksissa ilmoituksien perusteella tapahtuva työ eli he tulevat koputtamaan auton sivuikkunaan/avaa oven ja toteavat: ”Saatiin ilmoitus että sulla ei ole kaikki kunnossa joten tultiin katsomaan tilanne” tai kuten lepohetki 4:n tapauksessa: ”No terve, et sä sitten olekaan kuollut! Tuli ilmoitus autoon lyyhistyneestä miehestä ja soittaja epäili että sä olet vainaja”).

2. Haistakaa vittu karavaanarit ja muut pikku idylliperheet jotka levähdyspaikoilla syötte niitä hikisiä tarjouseväitänne ettekä pidä uteliaita kyrvänsyyliänne (jälkikasvu) kurissa, samoin kuin ette te aikuisetkaan saatanat voi olla kurkkimatta muiden levähdyspaikoilla olevien autojen sisään, te helvetin kerettiläiset tien tukkeet ja ”Ihgu kesälomamatka suvisessa suomessa” - moloaivoydinperhemulkut

3. Eläkeläiset, jos teillä ei jumalauta ole muuta tekemistä kuin kytätä kuka nukkuu ratin päällä kello 06.00 aikaan aamulla kun te alatte parveilla kaupan parkkipaikalla sen ”päivän alennuksen” aka saatanan tarjousmakkaran perässä, niin tilatkaa ryhmärullatuoli ja ajakaa joltain rinteeltä alas. Menkää Norjaan, siellä on tähän tarkoitukseen ihan sairaan hyviä rotkoja ja jyrkänteitä.Tässähän ne viime päivien tärkeimmät sitten olivatkin, asunnon metsästys jatkuu ja univelkaa riittää. Huoltoasemat, uimahallit ja muut julkista palvelua edustavat paikat ovat olleet ahkerassa käytössä sillä seurauksella että kolmioleipää tunkee korvista ja iho on uimahallien astetta klooripitoisemman veden takia …...nooo sanotaanko kuiva. Silleen ihan oikeesti koska harvoin sitä 300ml käsirasvaa katoaa ihon sisään hieromatta. Ei nimittäin ehtinyt hieroa.

Old man
Kolmioleipää ja kloorivettä....dippa dappa duu...eikä juur ihoakaan kuivaa halitulijuu..

Teille kaikille haluan kuitenkin toivottaa oikein hyvää keskiviikkoa. Muistakaa olle ihmisiksi.


16 kommenttia :

 1. Missä sinä mies oikein nukut, olen huolissani???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kaudella olen nukkunut enimmäkseen autossa.

   Poista
 2. Teippaa ikkunaan lappu, että "Nukun, älä soita poliisia äläkä ainakaan herätä! Ja vaikka olisinkin kuollut, niin mitä se sulle kuuluu?"

  Kyllä nyt pitäs voida entisessä kodissa syödä ja kylpeä niin kauan, kuin uusi paikka löytyy, vaikka oliskin erottu. Mun eksä kävi pitkän aikaa pyykitkin pesemässä mun koneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattais tepsiä tai sitten mun pitäisi hommata verhot Syyrialaisen ikkunohin, vähän samaan tapaan kuin rekkakuskeilla on mutta kai niitä uteliaita riittäisi siitä huolimatta.

   Tämä antikaravaanaritouhu on enemmänkin omaehtoista ja tässä on niin paljon asioita mitä en viitsi täällä julkaista mutta mistään riidasta tai Valkyrian vittumaisuudesta ei ole kyse.

   Poista
 3. Sun on kyllä saatava se kämppä ja pian. Ja raahattava se 5cm patja sinne, että saat säälliset (kauneus)unet.

  Pusu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kämppä olis kyllä enemmän kuin tervetullut mutta niin olis myös sänkykin. Ensimmäisen eron (-93) yhteydessä silloinen muija vei jauhotkin kaapista ja silloin tuli nukuttua vastaavalla parjalla about vuosi ja hesus sentään mutta mun selkäni oli kipeä. Siihen miksi en saanut hommattua sänkyä, saattoi olla syynä nuori ikä ja..... aika kosteat elämäntavat.

   Poista
 4. Toisaalta pitää muistaa, että myös heitteillejättö on rikos :) *halistaa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mutta miksi nämä samaiset, saatanan uteliaat tahot eivät herättele silloin kun auto on esim. bussipysäkillä? Eläkeläisten osalta mä tajuan sen mutta karavaanit.... (ei todellakaan pysähdy kun ajellaan kotiinpäin päin se helvetin velaksi ostettu uretaanilaatikko perässä, muija nalkuttaa ja lauma kersoja tappelee takapenkillä. Siinä tilanteessa on kanssakulkijan henki täysin merkityksetön).

   Poista
  2. Itsesuojeluvaisto, ystäväiseni, itsesuojeluvaisto :)

   Poista
  3. Ehkäpä näin ;D

   Poista
 5. Mun mielestä tästä voisi tehdä myös sen päätelmän, että autoilevat ihmiset on sentään kiinnostuneita toisen ihmisen kunnosta ja puuttuvat asiaan, toisin kuin ne bussimatkustajat ;)

  Ja onneksi mä otan mun päiväunet autossani parkkihallin sisällä niin harvemmin tulee kukaan häiritsemään. Monesti tosin herään siihen, kun joku toinen ajaa halliin ja havahdun, että pitäisköhän tästä lähteä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätelmä on se että pitää olla leipää ja sirkushuveja! Karavaanarit haluavat jotain ohjelmaa kun kerran ollaan pysähdytty kalvamaan luottokortilla ostettuja eväitä ja eläkeläisillä, jotka tulevat tarjousten perässä jo kuusi tuntia (vrt. fanit) ennen kaupan aukeamista, ei ole mitään tekemistä koska a) jonotusjärjestys on sovittu ja b) uusimmat respauutiset on kerrottu joten jotain pitää keksiä.

   Parkkihalli olis varmasti hyvä paikka mutta Syyrialainen on sen verran isokokoinen ja omaa sen verran laajan kääntösäteen ettei sillä oikein viitsi lähteä ookailemaan parkkihallin suht ahtaisiin tiloihin.

   Poista
 6. No ei helvetti! Eihän toi nyt noi voi/saa mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minunkaan mielestä. Kyllä ihmisen pitäisi saada nukkua ilman että jotkut mottipäät käy parveilemassa auton ympärillä.

   Poista
 7. No en mä sitä tarkottanu!!! Ja kyllä sä sen tiät :)

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins