Herkästi tervehtivä huora


”Ehar azim bei tarer karum” eli onnellisia ovat ne joilla on tuli perseen alla, pitää siinä mielessä paikkansa ettei tässä jää aikaa murehtia menneitä kun pitää järjestellä asumista ja muita tulevaisuuden asioita. Eilen lähdin aamusta lääkäriin ja siitä selvittiin rimaa hipoen koska ajokortin kannalta olennaisia asioita ovat näkökyky ja se kuinka paljon sulla viiraa päässä. Lääkärintarkastuksesta saa oman kappaleen ja kun sitä eilen illalla katselin, niin huomasin että olin saanut yleisarvosanaksi Aivan hei hei jätkä ja mopolla sekä kelkalla liikkujat beware. En ole aiemmin mokomaan määritelmään törmännyt joten tämä taitaa olla sitä tavanomaista EU – vittuilua johon nykyään törmää joka paikassa. Ja koska washingtonin taitoni on aivan perseestä, mun oli pakko turvautua Internetin Syövereissä oleviin (no ihan yhdellä pärjäsin) käännösohjelmiin ja järkytyin miten lopussa oleva washingtonin kielinen sana tekee jo ennestäänkin typerästä määritelmästä vieläkin typerämmän. Beware ei suinkaa tarkoita mitään varuillaan olemista tahi muuta vaarasta ilmoittavaa, vaan on yksinkertaisesti tiedote joka on laadittu mopoilijoita sekä kelkkailijoita varten ja jossa ilmoitetaan minun olevan kauppatavaraa koska be = olla ja ware = kauppatavara joten selkokielellä sanottuna olen herkästi ja useaan kertaan tervehtivä kuljettaja joka myy itseään mopoilijoille ja kelkkailijoille. Enpä olisi vielä muutama vuosikymmen sitten uskonut miten tämä maailma muuttuu mutta niin se kait on, ensin kirmaat iloisesti lampaiden perässä ja seuraavassa hetkessä olet kelkkakansan keskellä huoraamassa. Oh my.

No, huoratuomion jälkeen saapastelin laitokseen jossa tehdään uusia ihmisiä noin ammatillisessa mielessä ja siellä vierähti karvan vajaa pari tuntia. Paljastettakoon tässä nyt sekin että olen noin vuoden ajan tehnyt töitä ammatinvaihdoksen suhteen, olkoonkin että uusi ammatti sivuaa nykyistä ammattiani mutta on huomattavasti kevyempää. Se mitä se on, jääköön vielä salaisuudeksi koska tätä helvetin hienoa päivitystä ei ole vielä tehty loppuun enkä siis ole Paimen 2.0 vaan ihan tehdasasetuksilla teputteleva paimen. Statuksestani vielä sen verran että olen kerran antanut ulkomuotoani koskevan määritelmän ja se oli muistaakseni Hirnakan blogissa mutta asiayhteyttä en muista. Enivei, jos joku haluaa tietää miltä minä noin niinkus ulkoisesti näytän, niin te saatte siitä helposti kuvan kun leivotte about 70 litran taikinan, levitätte sen pihalle ja ajelette potkukelkalla taikinan yli muutaman sata kertaa. Pankaa vielä vitusti jauhoja niin tajuatte että olen kenties maapallon ainoa sun proof – ihminen johon ei rusketus tartu, ei vaikka ruiskulla vedettäis. Kyllä on perkele jämpti näin. Mutta se siitä.

Uusien ihmisten tehtaalta kävin katsastamassa paria asuntoa ja vastailin samalla puhelimeen, sairaalasta tuli kaksikin eri soittoa ja nämä molemmat liittyivät menossa oleviin loppututkimuksiin. Daa, kierros jatkui levitaatioräähkän luo jonka tykönä todellinen haaste; järjettömän kokoisen kukkapenkin keskellä kasvoi elämänkaarensa loppupuolella oleva iso pihlaja joka piti kaataa siten ettei a) kukkapenkissä käveltäisi ja luonnollisesti b) etteivät kukat vahingoittuisi. Kaiken lisäksi pihlaja oli jonniin verran kallellaan taloon päin eikä asiaa auttanut yhtään helvetillinen tuuli joka niin ikään puhalsi mamman mökkiä kohti. Homma kuitenkin hoitui siten että astelin puun juurelle, kaadoin housun kauluksesta kolme litraa tärpättiä ja tämän genitaalielimet kärventävän liuoksen avulla siirryin kuin taikaiskusta pihlajan latvaan jonne sitten kiinnitin köyden. Kuten vanhemmat lukijani tietävät, olen sangen laiska paimen joten mulle ei tullut mieleenkään kavuta alas vaan annoin tulla vaparilla alas mutta kuitenkin niin, että juuri ennen maahan iskeytymistäni näytin tulitikkua tärpätin kastelemille housuilleni jolloin aivan vitullisen liekin aiheuttama propulsiovoima lennätti minut lähelle Syyrialaisen perää jonka vetokoukkuun kiinnitin käyden toisen pään. Tämän jälkeen autoa hieman eteenpäin ja jo vain pihlaja taipui pois päin talosta ja oli valmis kaadettavaksi. Vielä pikainen soitto ufokavereilleni ja request että josko he tulisivat kannattelemaan pihlajan tyveä ettei se runno niitä bloody perennoja vai mitä lie rehuja ne nyt sitten olivatkaan. No ei ihan, sain räähkälle että kyllä juttu on nyt niin että sun pelakuus ottaa osumaa ja kaadoin puun ilman sen suurempia vahinkoja. Karsin, pätkin ja pinosin puuvanhuksen minkä jälkeen me yhdessä tämän rouvan kanssa sitten vielä haravoimme koko mestan. Hän kiitti ja paineli sisälle sen pitemittä puheitta. Mykistyneenä rahallisesta korvauksesta minä taasen siirryin Syyrialaisen kabiiniin nauttimaan tuskan hien virtaamisesta ja lääkecombojen ikenet kuivattavasta mausta ajatuksella ettei metsurin hommat oikein lyö leiville.
Kenia
Savinen paimen ja savannin ainoa puu.

Tässä vaiheessa elettiin jo alkuiltaa mutta edessä oli vielä yksi koitos sillä mun piti asentaa eräälle naiselle internet-yhteys ko hääp sitä niin kovin toivo ja kun nainen pyytää apua, niin minähän sanon että odota hetki vaikka mulla ei olisi mitään tietoa siitä miten kyseinen pyyntö toteutetaan. Tässä tapauksessa oli tai ja olikin niin mutta se muisti, se sai aikaan neljän tunnin häpeähelvetin (koska olin sanonut että kyseinen juttu on helppoa kauraa) koska asennus päättyi siihen ettei mitään asennusta tapahtunut. Ei jumalauta tullut vaikka hain suutuspäissäni ethernet-kaapelinkin neljänkymmenen kilometrin päästä. Kone herjaa herjaamistaan ettei kaapeli ole oikein asennettu ja minä mietin että mikä vittu tässä taas mättää, kaikki on ok mutta kun ei niin ei ja lopulta mun oli luovutettava. Omalla luurillani, jonka näyttö on persereikääkin pienenmpi, en lähtenyt googlettelemaan mahdollisen vikailmoituksen merkitystä (tuttu modeemin virhekoodi 651) vaan sanoin naaraalle että palajan huomenna asiaan kun olen tarkistanut asian via oma koneeni. Ajoin nilkka suorana vanhaan kotiin jossa siis vielä majailen ja avasin koneen. Muutamaa sekuntia myöhemmin tiesin mikä oli vika ja se oli se vanha, perkeleen ”älä koskaan yritä muodostaa yhteyttä puheliverkon kautta” joten ei mulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin hypätä taas Syyrialaiseen ja ajaa naapuritundralle. Nainen ihmetteli ovea avatessaan että mikäs nyt on, kenties suurimpana syynä se että puhisin kuin saatana mutta valaisin häntä että sulla on kuule tuota pikaa internet-yhteys ja kun se helvetin pikku hakanen oli klikattu kuten se pitää tehdä, niin Internetin ihmeellinen maailma avautui sen kummempia ongelmia. Voi jumalauta että ihminen voi olla tyhmä ja vielä tyhmä dementikko koska tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun törmään tähän kyseiseen virheilmoitukseen.

Okei, oli kotona vähän yli yksitoista ja tässä vaiheessa takki oli niin tyhjä etten tehnyt muuta kuin kävin suihkussa ja painelin petiin eli se aamulla lupaamani lukulistan päivitys jäi tekemättä. En ehtinyt lukemaan kuin muutaman blogin ennen lääkärireissua mutta nyt sitten jatketaan. Puoli kymmeneltä mun on oltava taas menossa mutta toivotaan että tästä päivästä tulee vähän helpompi.
Teille kaikille oikein mukavaa lauantaita ja muistakaa olla ihmisiksi. Erityisesti te nuoret isänmaan toivot joilla on koulun päättäjäiset tänään. Nimittäin, ei se kalja juomalla lopu vaikka sitä koittaisi juoda miten nopeasti tahansa. Sama pätee alkossa myytäviin tuotteisiin sekä ryhtevämpiin temppuvesiin kuten pirtuun ja pontikkaan. Mulla on tästä aiheesta aivan liian monta huonoa kokemusta ja syvällisempää tietoa alkoholismin verran joten se on parempi kun uskotte.
4 kommenttia :

 1. Paimen 2.0 kuulostaa hyvältä, onnea pyrkimyksiisi ja keveitä polkuja sillä saralla.

  Ja toivottavasti asunto- sun muut asiatkin selviävät piakkoin.

  P.S. Päättäjäisiä taidetaan juhlia vasta viikon päästä, mutta voihan joku ottaa ennakkoon ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, asuntoasia pitäisi nytkähtää eteenpäin heti maanantaina ja sairaalakin lupaili että sieltä ollaan yhteydessä viikon puolivälin jälkeen.

   Päättäjäisien suhteen mulle kävi perinteiset eli olin viikkoa etuajassa. Rehellisesti sanottuna mä olen univelan takia aika sekaisin ja saatan esim. tiistaina elää perjantaita jne. :D

   Poista
 2. No johan on vaatimukset puunkaadosta... olisko kenties voinut harkita sitä syksyllä tai aiemmin keväällä, kun ei vielä ollu kukkasia, tai ne oli lepotilassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä oli tuttu tapaus ja hääp on harkinnut sen pihlaja kaatamista niin kauan kuin minä muistan. Ehkäpä tässä keväässä on jotain poikkeuksellista mikä aiheutti "se on pakko kaataa välittömästi" - tilanteen. Mistä näitä tietää :)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins