Haunting Greenhouse

Olen koko aamun etsinyt viranomaisten numeroita, hakenut googlesta ruumissäkkien toimittajia ja etsinyt kauppoja mistä saisi kaikista edullisimmin niitä nauhoja millä eristetään alue ja tarvelistalla on myös jokunen kappale soihtuja jotka asetetaan maahan jotta helikopterilentäjät näkevät laskeutumispaikan. Puhumattakaan yhteydenotoista tartuntatautivirastoon (haalarit + happilaitteet) ja räjähdysainetoimittajille (kantopommit ja kovemman luokan räjähteet).

Kaikki tämä vain siksi että joudun tämän päivän orjatöiden jälkeen menemään siskoni luo jossa minua odottaa n. 4m² kasvihuone. Tämä kyseinen ja joskus niin kirkailla laseilla varustetun kopin pohja kun pitäisi raivata ja saattaa käyttökelpoiseksi. Tein eilen tiedustelureissun kohteeseen ja täytyy tunnustaa että näky oli äärimmäisen herkälle psyykkeelleni liikaa: Lyyhistyin maahan, aloin vapista ja hikoilin kuin saatana. Laajat, kauhusta aiheutuvat kouristukset ravistelivat kehoani ja suustani pursuavan vaahdon takia (anafylaktinen reaktio jonka laukaisevat eeppiset, mittavia kärsimyksiä sisältävät retket) en kyennyt pyytämään siskoltani vettä joten mä vedin kolme laattaa rauhoittavia ihan kuiviltaan ja se taas poiki järjettömän hikan. Toivuttuani jäkytyksen aiheuttamasta kohtauksesta, nousin maasta ylös vain saadakseni saman kohtauksen uudestaan. Sisareni näet erehtyi sanomaan ettei se kasvihuone nyt noin pahassa kunnossa ole. Ei toki, se on paljon pahemmassa.

Haunting greenhouse
Haunting greenhouse

Päivästä tulee haastava koska mulla on mennyt koko yö erilaisiin valmisteluihin joista eniten vei aikaa visiitti ensiavussa. Mistään muualta en näet saanut rokotuksia keltakuumetta, legionaalaistautia, merengenkuumetta, malariaa,vesikauhua ja monia muita tauteja vastaan mutta jotka ovat välttämättömiä koska kasvihuone on sademetsä – modessa ja ties minkälaiset hyönteiset odottavat sitä hetkeä kun saavat pistää tauteja levittävän piikkinsä jaa vähän kuivan ihoni läpi. Toinen asia mikä vei huomattavasti aikaa oli ruumissäkit ja niiden toimittajien etsiminen sekä se, että pers'aukisena ihmisenä järjestin käänteisen online – huutokaupan eli tavallisuudesta poikkeavan tarjouskilpailun mikä oli hyvä idea sillä kolmetuntisen huutokaupan aikana ruumissäkkien hinta putosi roimasti. Tarjouskilpailu itsessään ei olisi niinkään vienyt aikaa mutta tietäkää se että jos joskus järjestätte interetin ihmeellisessä maailmassa vastaavat kinkerit jonka pää – ja ainoa artikkeli on ruumissäkit, niin siinä tulee kiire kun näytölle poksahtelee SUPO:n FSB:n, CIA:n, FBI:n ja vastaavien virastojen pop-up – ikkunoita joissa kysellään hyvin omituisia kysymyksiä kuten lahkon nimeä, joukkomurhan tapahtumapaikkaa koordinaatteineen ja muuta älytöntä kuten kulttiin kuuluvien jäsenten nimiä sosiaaliturvatunnuksineen. Ja jos teille tulee vastaava tilanne kuin minulle ja järjestätte vastaavan tarjouskilpailun jonka aikana näytölle tunkee nämä edellä mainitut instanssit, niin älkää jumalauta menkö vastaamaan niille että eihän tässä mitään hätiä, mie oon huomenna menossa systerille kasvihuonetta raivaamaan. Syy: nykyteknologialla ei viranomaistaholle tuota minkäänlaisia vaikeuksia selvittää systerinne osoitetta joten noin kolmen minuutin kuluttua tästä typerästä vastauksestanne te saatte puhelun aivan helvetin vihaiselta siskoltanne joka esittää tiukkoja kysymyksiä siitä, miksi hänen residenssiinsä tunkeutui parisenkymmentä SWAT – tyyppiä jotka nyt kääntävät kämpän irtaimistoa ympäri ja repivät seiniä auki. Hyvänä puolena mottipäisen vastauksen vaikutuksista mainittakoon sähkön säästäminen sillä te voitte sammuttaa valot. Niitä ei tarvita – valaistuksesta huolehtii asuntonne yläpuolella (3 kpl) pörräävien helikopterien valokeilat.

Suojapukuiset miehet
Tutkijat

Noin tunti sitten sain macheteni teroitettua ja testamenttini valmiiksi mikä tietää sitä alan olemaan aika lailla valmis tulevaa ristiretkeä varten. Enää ei tarvitse kuin selvitellä korkean paikan töissäni käyttämien turvaköysien vyyhdet sillä niitä tarvitaan koska esim. pystyyn kuivaneiden tomaatinvarsien latvat heiluvat parissakymmenessä metrissä. Kasvihuone ei tietenkään ole noin korkea mutta em. kasvit ovat tunkeutuneet lasikaton läpi jo aikoja sitten ja sisareni muisteli että tämä saattoi tapahtua jo 1800 – luvun loppupuolella kun hän iltamyöhällä oli kuulevinaan lasin helinää johon hän ei niin aktiviisena ihmisenä viitsinyt reagoida. Olen tilannut kasvihuonetyömaalle myös kuusi kappaletta 15m³ siirtoalvoja joihin on tarkoitus heitellä pohjan lukuisiin sedimenttikerroksiin hautautuneet pikku kuokat, istutuspurkit, repeytyneiden multasäkkien jäännökset, kelottuneet tikut joiden piti tukea taimia, petrokemiallisesti valmistetut juomapullot ja tietenkin ne luurangot jotka ovat siinä tilassa ettei niistä revitä dna:ta vitullakaan sillä olen varma että tätäkin kategoriaa löytyy. Juuri tämän johdosta on hälytetty lähialueiden undertaker'it jotka ovat valmiit painamaan töitä kolmessa vuorossa, samoin kuin noin parisenkymmnentä pet semetarya joista kaksi on tiettävästi samaa sarjaa kuin se mistä on tehty se elokuvakin (jatko-osineen).

Sisareni koitti ehdottaa että josko pesisin samalla kertaa kasvihuoneen aikoinaan niin kirkkaat mutta nyttemin myrkynvihreät lasiseinät ja katon mutta jouduin kieltäytymään koska EU:n alueella ei myydä niin vahvaa happoa jolla nuo lehtivihreän raiskaamat lasit saisi puhtaiksi. Todennäköisesti tässäkin projektissa tulee käymään niin kuin lähes jokaisessa typerän sukumme projektissa eli mittavat, ellei peräti eeppiset valmistelut ja toimet sellaisen asian eteen joka sitten jää siihen. Katsokaas kun se ei ole sillä hyvä että kasvihuoneen pohja raivataan ja sinne asetellaan uudet mullat. Lasit ovat oikeasti niin paskaiset ettei niistä pääse auringonvalo läpi ja sisareni sekä minut synnyttäneen naisen (jonka pitäisi tulla kasvatusosakkaaksi tähän perkeleen tuonelan koppiin) tuntien, tiedän että ne fucking lasit ovat pesemättä vielä marraskuussakin joten se siitä pohjan kunnostuksesta. Tosin en voi olla täysin varma mutta mikäli näin käy että he eivät tee mitään kasvihuoneen eteen, takaan että se häviää maailmankartalta ja paikalle ilmestyy 150m³ multakasa jonka päälle tulee kolme metriä korkea risti. Uskokaa pois, ristin tein eilen illalla kun poikkesin varastollamme ja koska kavereihini kuuluu henkilö joka tuottaa multaa eli omistaa suuren kompostointimestan, niin n'm' asiat ovat järjestyksessä ja sitä paitsi multavuori risteineen on minun kunnian osoitukseni niille vainajille jotka paljastuvat tämän päivän kaivauksissa.


Teille kuitenkin mitä parhainta viikon alkua. Muistakaa olla ihmisiksi.

6 kommenttia :

 1. Kasvihuone.. eräs ystäväni menetti melkein mielenterveytensä ja avioliittonsa sen kokoamisesa. Onneksi hän luovutti ja kasvihuone on edelleen palasina varastossa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneet ovat varsinaisia pahuuden ilmentymiä :D
   Sikäli kyllä kiinnostaa nämä pleksi/laksikotterot että psykiatrian puolella niistä saisi aikaan todella hienon väitöskirjan. Nimenä voisi olla vaikkapa "Sen lasisen perkeleen vaikutus parisuhteen kehitykseen ennen kasausta ja tomaatin taimien jälkeen". Väitöskirja siis tarjoaisi laajan katsauksen niihin syihin jotka ovat johtaneet parien eroamiseen jo kasausvaiheessa (ns. piirustushelvetti) ja väitöskirjan toisessa osassa tarkaselun kohteena olisivat ne syyt jotka ovat a) saaneet perheen naispuolisen eli räähkän lopettamaan taimien hinkkaamisen ja b) kausaalisuusperiaatteen mukaan ne painavimmat, eroon johtaneet argumentit tomaattivillityksen laannuttua. Yksinkertaisesti sanottuna se kuinka lujaa parisuhteen miespuolista jäsentä on vituttanut katsella sen lasiperkeleen hidasta rapistumista ja aavemaisia, pahasti säröille menneitä laseja joiden takaa tässä vaiheessa jo täysin muumioituneet tomaatinvarret kurkkivat :D

   Poista
  2. Se voisi olla avartavaa luettavaa :D

   Poista
 2. Hups, mitähän mun nyt pitäisi ajatella kun meillä on toistaiseksi (?) selvitty ihan ilman isompia kiistoja viime viikonloppuisen Tuonelan kopin pystytyksestä? En ole havainnut nurkissa outoja hiippareita, eikä posti ole tuonut kirjattuja kirjeitä (eropaperit). Mies kyllä lähti reissuun maanantaiaamuna ennen kukon kiljuntaa... onhan tuo vielä toistaiseksi soitellut.

  Täytyy koettaa muistaa syksyllä, mikäli se meidän himmeli on vielä pydessä, ettei trööttää painepesurilla ihan täydellä höökällä. Voipi nimittäin olla, että pleksin irtopalojen hiljalleen leijaillessa pihanurmelle, ilmaan leijailee paljon muutakin. Ja sitten on 'rata auki niinkuin Pasilan miehelle' -tunnelmat vähän käänteisessä merkityksessä.
  Sitten voipi olla Neville Noutaja nurkilla.

  Jään odottamaan raporttiasi arkeologisista kaivauksistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkeologissa kaivauksissa löytyi uskomaton määrä maahan "unohdettuja" tavaroita jotka kasasin kasvihuoneen seinustalle joka peittyi miltei puoleen väliin.

   Teillä menee asiat hyvässä järjestyksessä ja silleen niin kuin niiden kait kuuluukin mennä, toista se on meillä kun kaksi enemmän ja vähemmän tulisieluista ihmistä elää saman katon alla.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins