Avere fica brutto pastore! - selfie

Nyt ei pidä kenenkään Instagram – palvelua käyttävän ihmisen ottaa nokkiinsa mutta sen sanon että tämä maailma on sairas. Tai sitten mun on vaan helvetin kylmä koska viime yö oli aikas viileä enkä mä viitsinyt pitää Syyrialaista koko yötä käynnissä. Enivei, sähköpostiini oli yön aikana tullut viesti joka sisälsi paljon asiaa ja maininnan että tämän viestin lähettäjän löytää sieltä helvetin ”Instasta”. Kerettiläisille kerrottakoon ettei tässä ollut – vallitsevasta tilanteesta huolimatta – kyse mistään sellaisesta viestistä koska vetovoimani hiipui jo 30-luvun alkupuolella ja jos nyt kävisi niin että joku puutteellisesta lääkityksestä kärsivä naisihminen lähestyisi minua, niin en aio sählätä mitään ennen kuin kaikki on virallista joten tässä vietetään vielä jokunen kuukausi tumput selibaatissa.

Myönnettäköön että mä olen dinosaurus mutta se että mun pitäisi kytätä minkälaiset sukat jollakin tyypillä on jalassaan maanantai-iltana tai minkälaisia muroja se tänä aamuna vetää, niin se on mielestäni het perkeleen sairasta touhua. Niin, ja kiitos niiden vitun selfie – keppien vai mitä helvetin karahkoita ne nyt ovatkaan jotka mahdollistavat näiden belfieiden eli persekuvien ottamisen, touhu on mennyt vielä sairaammaksi koska ei niistä kuvista enää tiedä (puhun nyt yleismaailmallisesti enkä pelkästään Instagramista) että onko siinä Hytösen sisarusparven keskimmäinen likka vai joku pulleaposkinen tyttölapsi jostain Savonlinnan seudulta. Ärh. Kaiken lisäksi minä olen huolissani evoluutiosta koska tämän kuvavillityksen vaikutukset näkyvät about kahdenkymmenen vuoden päästä mitä karmeimmalla tavalla. Esimerkkinä mainittakoon se ettei tyttölapsilla ole mahdollisuutta harrastaa sukellusta koska ne saatanan töröhuulet eivät mahdu maskin sisään eikä kukaan laitevalmistaja tee niin pitkiä regulaattorin letkuja ja tämä jos mikä on perin ikävää. Tyttösiltä jää näkemättä monta kaunista kalaa, puhumattakaan pohjan tuntumassa ja melko pahassa hajoamistilassa ajelehtivista ruumiista jotka avoimena olevan sepaluksen takia kylläkin tunnistaa suomalaisiksi ja vieläpä helposti. Ne kun ovat saimaan norppien lisäksi verkkokalastajien suurin riesa.

Toisaalta, omia kuviani lähtee maailmalle tuhansia kappaleita joka päivä mutta ne eivät suinkaan päädy Internetin Suuriin Syövereihin, vaan ne jaetaan eri seurakunnille ympäri maailmaa. Jeps, tässä taannoin kävi niin että tapasin erään kirkon huippumiehiä ja se tais olla se pannumyssypäinen tyyppi jonka nimeä en nyt millään muista, joka sanoi minut nähtyään että ”Avere fica brutto pastore! Proprio come il diavolo!” (Onpas vitun ruma paimen! Aivan kuin saatana!) ja siitä se lähti. Nyt mun face-selfieitä ja body-selfieitä jaetaan nuorille pappiskokelaille joita he sitten käyttävät kun harjoittelevat saatanan ja muiden Belse Buubbisten karkottamista. Kuvani eivät suinkaan esitä uhria vaan esim. face-selfie (okei, suurennettu passikuva) teipataan riivattua esittävän nuken tahi toisen pappiskokelaan kasvoille ja se esittää juurikin sitä mitä sen pitääkin eli Samael'iä, Luciferiä tahi Old Nick'iä itseään – mitä nimeä nyt kukin haluaa käyttää ja muut pappiskokelaat koittavat sitten karkottaa minua Belseä tämän onnettoman kehosta. Body-selfiet (photoshopatut röntgenkuvat) taasen ovat maalitauluja joihin pappiskokelaat heittelevät joka sakarastaan teroitettuja krusifikseja tahi roimivat vihkivettä, riippuu siitä mikä harjoitusmode on menossa. Nykyisin nämä face-selfiet kiinnitetään ihmiskehoa esittävän nuken naamalle koska havaittiin että pappeja vitutti mun rujo ulkonäköni sen verran että manaaminen lähti lapasesta,toisin sanoen riivattua esittävän pappiskokelaan hillittömään pieksemiseen ja tämähän ei ollut hyvä asia. Ei nimittäin ole harvinaista että joku pappiskokelaista ärsyyntyy mun jaa vähän ryppysestä naamastani niin paljon ettei raivokohtauksella ole mitään rajoja eikä määrää. Nuori pappi saa sellaiset siepit ettei uhria esittävästä nukesta jää mitään jäljelle ja usein pappiskokelaan leukoja joudutaan repimään auki koska tämä puree passikuvaani hullun lailla. Merkille pantavaa on ettei nukeista tosiaankaan jää jäljelle yhtään mitään vaikka ne ovat vanhoja, Volvon tehtailla käytettyjä crush test dummyja ja todella lujaa tekoa. Kyllä minä vaan niin pal' vitutan ettei siinä yks hurrinukke ole mitään.

Demon
True.


Kaikille oikein hyvää sunnuntaita ja muistakaa olla ihmisiksi. Huomenna alkaa kesäkuu eikä pakkasta ole kuin viisi astetta. Jumalauta mutta tämä suomen suvi on jotain ainutlaatuista.13 kommenttia :

 1. Olen täsmälleen samaa mieltä instagrammista ja selfie-kuvista ja -tikuista. Instagramia kun katselee, niin tuntuu, että joka vessakäyntikin on kuvattu ja toiset ääliöt tunkee sydämiä sitten sen oheen. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mulla ei ole mitään sitä vastaan että joku julkaisee (esim. blogissaan) kuvia itsestään, uusista vaatteistaan tai tekee sarjan postauksia jostain matkasta kuvineen koska ne ovat ihan ok mutta jos pitää perustaa palvelu joka keskittyy vain ja ainoastaan valokuviiin, niiden ihguttamiseen ja muihin kylkiäisiin, niin silloin touhu menee aika helvetin sairaaksi.
   MUn mielestä narsistit ovat muutenkin sellaisia ihmisiä joiden kanssa en halua olla missään tekemisissä ja kyllä, sukulaisissani on näitä kolme joten kokemusta löytyy.

   Poista
 2. Sapperminttu kun olisit vähän lähempänä niin kyllä sulle nyt edes katto ja lämmin punkka löytyis! Ja noi kuvat kun virittelisit, niin antaisin olla rauhassakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole mitään hätää koska mä olen tottunut elämään....miten sen nyt sanoisi, hieman huonomissakin olosuhteissa joten tämä on tuttua kauraa mutta kiitos kuitenkin :)

   Poista
 3. Joo, ihan suomalainen kesä. Tuuleekin niin, että tukka lähtee, tai ainakin jäätyy. Sisältä ulos katsoen ihan ookoo keli, mutta annas olla kun ovesta ulos kurkkaa...

  Jotenkin mun mieleen putkahti muisto, missä härnäsit laittavas kuva kuvalta koko kroppas blogiin, ja me sitten saatais koota se mieleiseemme kokoonpanoon... tai ehkä oon nähny unta jostain apotista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin tänään VAlkyrian kanssa syömässä ja samalla oli juttua siitä että harvassa ovat tänä keväänä ne päivät jolloin ei olisi tuullut. Tänäänkin aurinko paistoi lämpimästi ja paistaa, mutta tuo tuuli pilaa kaiken.

   En ole unohtanut tuota juttua koska sehän oli se kun mun piti tehdä alastomasta kropastani palaperi jonka te saisitte koota ja katsotaan nyt mahdollisen uuden kämpän (ja rauhan = paremmat toteuttamismahddollisuudet) myötä josko niitä kuvia alkaisi pukata.
   Mun täytyisi saada selkäni kuntoon koska mä lupasin teille myös sen (suht naked) twerkkausvideon ja sen eräpäivä on kokolailla kahden kuukauden päästä :D

   Poista
  2. Sori kirjoitusvirheet, koitan taas näpytellä nopeammin kuin mitä taidot antaa myöden.

   Poista
 4. Joo, en mäkään ymmärrä että sitä omaa pärstää tai peppua tungetaan joka tuuttiin, muttta silti olen istanssa :D Saat ihan luvalla käydä katsomassa, mitä sieltä löytyy :P

  Uskoikohan joku oikeasti, että se helkkarin helleaalto oli tänne tunkemassa? Kyllä ne helteet sentään vähän kattoo, mihin posahtavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Instassa? :D
   N -alkuinen? Mun pitää ehdottomasti mennä (sit kun annat tarkemmat koordinaatit) törkkimään muutamat syrämet :D

   Kyllä juttu on niin että kesä on peruttu ja juhannuksena saa kaivaa sukset esiin. Minen ymmärrä miten tuuli voi pysyä pohjoisen puolella kuukaudesta toiseen? Muuten aurinko lämmittäisi jo ihan mukavasti mutta inferne eolic, kuten italialaiset asian ilmaisevat, pitää lämpötilat miltei nollan tuntumassa ja se on aivan kannaksen toiselta puolen se.

   Poista
  2. Jees, se toinen alias ;)

   Niin, emmäkään kässää.

   Poista
  3. Jaahas, se on varmaan huomenissa kun käyn sydämettelemässä koska nyt aion koittaa nukkua edes hetken.

   Poista
 5. Siinä ei mitään puutteellista lääkitystä tarvita kun on jono oven takana jahka olet virallisesti vapaasti metsästettävää riistaa :) Sää osaat puhua, siivota ja laittaa ruokaa; kyllä siinä on sellainen yhdistelmä, että vie valtaosalta naisilta polvet heikoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stop tykkänään!
   Sä unohdat mun pimeän puoleni - sen kestäminen vaatii raksun jos toisenkin :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins