Venäläiset ystäväni, drugat: Kiitos!

Русский друг – tai tässä tapauksessa monikossa eli venäläiset ystäväni, drugat – ovat jälleen kerran osoittaneet huikean tietotaitonsa lisäksi sen että he ovat todellisia ystäviä. He näet tietävät kuinka kallista on soittaa via prepaid ja niinpä minun ei tarvinnut laittaa kuin pelkkä hälläri eikä mennyt kuin hetki kun he jo soittivat takaisin ja seuraa puhelu jonka aikana kerron ongelmani. Kaksi tuntia, kolme soittoa ja ongelmani alkulähde on selvitetty. Jos olisin kusipää, niin nyt seuraisi Nemesiksen ilmiintymistä, tulta ja tulikiveä mutta kun tarkemmin ajattelin niin totesin että se on turhaa koska me kaikki tiedämme että Litore quot conchae, tot sunt in Blogsphere dementes. Vapaa – aika on muutenkin kortilla.

Päivä meni nälän aiheuttamien pakkoliikkeiden ravistellessa kroppaa mutta hyvä niin sillä sain juodakseni about kahdeksan tuntia keittimessä seissyttä kahvia ja parkkiintunut kahvihan on se taikajuoma jonka avulla tehdään ennätyksiä kolmiloikassa. Paransin omaanikin kolmella metrillä sillä työkohteesta lähimpään vessaan on 48 metriä joka taittui yllättävänkin helposti mistä todisteena se että kolmannen loikan aikana sain riisuttua (lue: have to) orjankaapuni ennen kuin iskeydyin Svedbergin valmistamaan, vitivalkoiseen rippituoliin. Rippi alkoi hyvin paatoksellisissa merkeissä ja kenties parhaimman kuvan saatte kun laitatte kuulokkeet päähän, kahvat miltei kaakkoon ja kuuntelette peristaltiikan loppupään ja meikäläisen dialogia huomioimalla erityisesti 1:38 kohdalla mukaan tulevat patarummut sillä ne kuvaavat lähes ilmiömäisen tarkasti sen infernaalisen, sorsaparven lennolta kuulostavan lorinan välissä eilen syömieni tarjouslihapullien jysähdyksiä rippituolin neitseellistä porsliinia vasten. Turha kai sanoa että helvetillinen kokemus ja voinkin valistaa aamun postaukseen vedoten ettei koskaan pitäisi lähteä töihin ilman kunnollista aamupalaa. Tämä aamu kun käynnistyi sillä perinteisellä Nortti, Kahvi ja Pesäpallomailalla Sydän Käyntiin – menetelmällä. No good.

Jack Nicholson meme "The less you give a fuck, the happier you'll be

Tämä ilta meni nyt hieman ketuilleen mutta josko sitä huomenna sitten pääsisi normaaliin rytmiin, olkoonkin että huomenna työmaalle saapuu kalifien kalifi eli herra Iso Johtaja itse ja se todennäköisesti tietää ylimääräisiä piirileikkejä mutta mitään ylivoimaisen pitkää päivää huomisesta ei pitäisi tulla. Ellei sitten käy niinkuin eräille etelämpänä asuvile ystävilleni kun tulivat suomeen töihin ja oltuaan jonkin aikaa heistä alkoi tuntua että heitä pannaan halvalla liksan suhteen joten he passittivat porukan johtomiehenä toimivan tyypin rakennusmestarin pakeille, tarkoituksena saada palkkaa lisää ja reilusti. Kun tämä nokkamies viimein saapui neuvottelusta, muut ryhtyivät kyselemään miten kävi ja keskustelu meni suurin piirtein tähän tapaan:
- No kuis se sano?
- me ei saa uhtä lisä raha mutta me kaiki saada uudet jalkine.
- mida putsia?!
- jah, see sano että me koko poruka saaha kenkä!

Että semmosta. Hyvää yötä....ei sanonutkaan Mäkelän muori kun silmä puhkesi vaan eräs astronoom kahdeksan minuuttia päiken kustumisen jälkeen. Repikää siitä.
    


2 kommenttia :

 1. Tarjouslihapullia on nyt riittänyt tyrkyllä kun lööpeissä oli niiden sisältö. Meidän pakastimen sisältö on nyt sellainen, että niitä kahdellakymmenellä sentillä hamstrattuja pusseja pitää painaa polvella ja työntää äkkiä ovi kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä!
   Tuo juuri oikea asenne ruuan hankintaan! Jos kerran ostetaan niin silloin ostetaan eikä pelleillä :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins