Personal Trainer - trick: Ilmaiset matkat ja ilmainen ruoka!

Personal Trainers ovat päivän sana ja koska köyhyys pistää kujeilemaan, ryhdyin miettimään näiden fanaatikkojen käyttämistä arkielämään liittyvissä ongelmissa ihan sen takia että ruoka on aivan helvetin kallista ja vaikka matkat itsessään ovat suht halpoja, niin paikan päällä palaa rahaa jumalattomasti vaikken nykyisin imuroikaan temppuvettä, lasinpesunesteitä tahi muita nestemäisiä tajunnan laajentajia kuten Kodin Putkimiestä tai Substralia. Pikku aivoriiheni tuotti tulosta ja niinpä liityin erääseen mainetta niittäneeseen Läskileiriin sekä tällä meidän tundralla toimivan kottaraisen vetämään Not so fitness-you are not too fat-what-a-beatiful lifestyle und muuta shaissea ja enkös mä näytänkin hyvältä peilissä – kurssille joka on kestoltaan vuoden mittainen. Hyvä hyvä. Aloituskustannukset ovat kieltämättä saatanalliset sillä aito ja oikea, sadistinen personal trainer maksaa helposti yli 15.000 mutta plussana voidaan sanoa että jälki on sen mukaista.

Nuori, treenatun kropan omistava naispuolinen personal trainer

Tämä normaalin arjen parantaminen, joka olennaisena osana ovat ilmaiset matkat ja ennenkaikkea ilmainen ruoka, toimii siten että treenaat kuusi päivää viikossa. Kolme päivää ”Hei, sä et todellakaan ole liian paksu” - leirillä (what a beatiful lifestyle – kurssi) ja kolme päivää Läskileirillä (total workout and ultimate kroppa med jaa vähän kiiltäväksi öljytty iho – leiri). Enempää et ehdikään sillä seitsemäs päivä kuluu sairaalassa kun 12 lekurin kriisiryhmä yrittää saada sun sisuskalut toimimaan edes jollain tapaa. Esimerkkinä mainittakoon että mä olen harrastanut tätä leireilyä nyt kolme kuukautta ja mulla on ollut miltei koko ajan joku sisäelin ns. lepotilassa joko repeämisen, verenkietohäiriön tai jonkun ihme ongelman takia.

Käytännön tasolla homma menee niin että jos olet alipainoinen tai tykkäät muuten (kuten minä) hyvästä ruuasta, niin saapastelet ensin ravintoterapeutin pakeille ja näytät hänelle kuivahkon kroppasi ja valitat esim. käsivarsiasi jotka sinun mielestäsi näyttävät västäräkin jaloilta. Ennen kuin huomaatkaan, sinulla on kädessäsi uudistettu, koko viikoksi tarkoitettu ruokalista joka on täynnä kaiken maailman herkkuja aina kanadalaisista suklaamunista englantilaisiin hero maaseutu – piirakoihin joiden sisällä on sen verran paljon läskiä ja muuta sositsia (mä en osaa lausua sausagea) että sydän jättää suosiolla pari lyöntiä välistä ja verisuonet tukkeutuvat jo pelkästä piirakan katselemisesta. Unohdin mainita että saadaksesi näitä herkkuja, sun täytyy hommata kausikortti Kelaan ja se käy kätevästi kun kerrot ravitsemusterapeutille että nyt on niput niin heikossa kunnossa ettei setut riitä minkäänlaisen sirvakan ostoon – herkuista puhumattakaan. Hääp kirjoittaa sulle suosituskirjeen jolla saat kausikortin joka taasen oikeuttaa riehumaan joka bloody lähikaupassa ja ennen kaikkea läski – und makeishyllyillä. Hyvä hyvä. Vedettyäsi päivän mässyjä ja herättyäsi aivan vitullisessa ähkyssä seuraavaan päivään, hiihtelet kuntosalilla pidettävälle läskileirille ja kerrot personal trainerille että sä taidatkin olla ihan turha heppeli koska painosi nousee useamman sadan gramman päivävauhtia vaikka kyykkysarjoja tehdään Ladan moottori olkapäillä. Koittaa jälleen uusi päivä ja saapuessasi ravitsenusteraputin vastaanotolle, ihmettelet suureen ääneen hänen ammattitaitoaan, esittelet läskileirin raiskaamia jäseniäsi joissa näkyy selvästi nestehukan ja lämpöhalvauksen kauhistuttavat jäljet.

Tämä on aika rankka metodi mutta uskokaa pois, se kantaa hedelmää jos vaan jaksatte käydä ja vittuilla kummallekin trainerille heidän pätevyydestään sillä pian ollaan siinä tilanteessa että ravitsemusterapeutti alkaa viemään sinua parhaisiin ravintoloihin joissa saat syödä koko menun kerralla ja kun läskileirin trainer näkee sinun turvonneen kroppasi, seurauksena ovat reissut Bora – Boralle, Himalajan korkean paikan leireille ja muihin eksoottisiin treenauspaikkoihin joista suositumpina voidaan mainita vanhat maya – ja inkatemppelit koska niissä on aivan helvetisti niitä rappusia joita sitten veivataan ylös alas. Treeniviikot ovat rankkoja vai mitä sanotte viime viikostani jonka aikana kävin imuroimassa tyhjäksi erään ranskalaisen ja englantilaisen huippuravintolan menyyn eikä pidä unohtaa keskiseen suomeen suuntautunutta ekskursiota jonka kohteena oli paikallinen nakkikioski ja sen paistorasvassa uitetut herkut. Vastapainona tälle mä pääsin hiihtelemään etelänavalla, itse asiassa mä hiihdin koko perkeleen mantereen poikki ja vedin perässäni yhtä tutkimusasemaa henkilökuntineen (sellaisen vanerin päällä oli isohko teltta jonka sisällä oli jotain jäähän hurahtaneita hippejä) mutta ehdittiinpä me kiipeilemäänkin Grand Canyonilla. Sinänsä rankka kiipeilyreissu koska mun perseen päällä keikkui ihan sairaan kokoinen kaapelikela syystä että mä vedin samalla uuden puhelinpiuhan Williamsista Flagstaffiin. Eipähän soittelijat tiedä että puhuvat suomalaisen läskin vetämällä piuhalla. Olivat kuulemma tykästyneet uuteen piuhaan ja kertoivat paikalliselle opraattorille että puhekin tuntuu sujuvan sukkelammin mutta se taas johtuu piuhaan imeytyneestä ihrastani joka toimii liukasteena niin lätynpaiston kuin kansainvälisen kommunikaationkin puitteissa.

Vaikka alkuinvestoinnit ovat melko ryhtevät, niin suosittelen tätä kahden leirin metodia jos joku tuntee halua matkustamiseen, pitää hyvistä ruuista ja haluaa nähdä läheltä kuinka kaksi toisistaan tietämätöntä fanaatikkoa taistelee keskenään. Ai niin, kannattaa kysyä myös sairaalasta kausikorttia koska sen omistajat pääsevät ajanvarauksen ohitse ja he saavat asua potilashotellissa täysin ilmaiseksi eivätkä kahvion hinnat ole niin kalliit kuin normisairastaville.Hyvää maanataita kaikille ja onnittelut kaikille myös siitä että kykenitte rämpimään läpi pääsiäisen. Muistakaa olla ihmisiksi.

9 kommenttia :

 1. Sehän on vähän kuin söisi piristeitä ja rauhoittavia vuorotellen. Mutta ilolla panin merkille, että täällä oli siivottu tuubaa pois :)
  Toivottavasti saat tänään levätä kun Jessekin on saatu tuupattua taas yläkertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on :D
   Merkkailin eilen roskapostiksi joten blogger poisti ja kävin tsekkaamassa ip:n joka osoittauti proxyksi jonka perään (ip:n) tarvitsee vain laittaa halutun sivuston osoite ja spämmääminen voi alkaa. Samaisella proxyllä voi katsella vaikkapa live - lähetyksiä ym. ja Russian Brigaden jätkillä on käytössä TTS - ohjelma (Thru The Server) jonka avulla saa käyttäjän koneen osoitteen (fyysinen sijainti) selville joten se on selvillä (eilinen iltapostaus).
   Laitoin kuitenkin open id:n kommentointiin koska en jaksa joka kerta kuitata sitä paskamäärää roskapostiksi. Unna kun ei tajua puhetta.

   Poista
 2. Mitä jos sä estäisit anonyymin kommentoinnin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No laitoin open id:n vaikka se sotiikin mun periaatteitani vastaan mutta kuten jo tuossa ylempänä mainitsin, niin mulla on parempaa tekemistä kuin siivota kommentteja.
   Sulle ja muille tiedoksi että mä koitan huomenna ehtiä lukulistan pariin koska tänään en pysty.

   Poista
 3. Tuohan taitaa olla toimiva systeemi, ravintoterapeutti ja peetee kisasille. Ja treenattava (eli sinä) korjaat potin. Todellinen me-win -tilanne :D

  Meillä on käytössä ihan kaamea kapistus salilla, porraskone. Varmaan googelin kuvahaulla löytyy Matrix stairs tai jotain semmoista. On kuin hamsterin juoksupyörä ilman pyörää. Ja me urpot juostaan, askelletaan, loikitaan ja vedetään välillä sivuttainkin niitä loppumattomia portaita. Ei järki päätä pakota ei.

  Meinaatko sitä yhtä anonyymiä joka spämmää (sori jos onkin joku sun ja kaverin välinen huumorijuttu) sillä spämmiltä se minun silmissäni näyttää? Melko rasittavaa. Mutta sun blogi, sinä päätät ketkä kommentoi. Just saying.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli, Hirnakka, pakko googlata toi kone, sen verran mielenkiintoiselta se vaikutti (ei toki liikunta- vaan yleissivistysmielessä). Mutta sitten mä tajusin lukeneeni väärin: porakone...

   Poista
  2. Marjaana, sä olet kyllä yliveto :)

   Poista
  3. Ei Marjaana ei... Ei porakone vaan porraskone ;-)

   Poista
  4. Marjaana ja Marjaanan porakoneet ;)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins