Lönnrot Boob Search

Kävin eilen Valoa Taittavassa Kolmiossa ja ahnaat pikku kätöseni tempaisivat hyllystä 1123gr:n pakkauksen Pulled Pork:ia, tuota taivaallista lihaa jota myytiin heti hemmetin kätevässä pakkauksessa. Kätevässä siksi, ettei tyhjiöpakkauksesta tarvinnut poistaa kuin tuotesisällöstä ja ohjeesta kertova tarra minkä jälkeen hela paketin voi heittää suoraan uuninpellille paistumaan. Kolme ja puoli tuntia uunissa oli hyvä paistoaika (ohjeen mukaan 3- 4 tuntia) mutta se että söin koko mötikän klo 23.00:n aikoihin, ei enää ollutkaan niin kovin hyvä idea. Liha oli näet maustettu melko ryhtevästi minkä takia kävin vähän väliä juomassa ja koska minä olen vanha pieru jonka virtsarakko muistuttaa auringon paahteeseen unohtunutta taatelia, tiesi sitä että sain kätellä vanhaa palkeenkieltä kaksi kertaa jokaista juomiskertaa kohden joten yö meni käytännöllisesti katsoen valvoessa. Puhumattakaan siitä että veden kulutukseni aiheutti läheisen pohjavesialueen kuivumisen jonka seurauksena tundralla on tänä aamuna herätty tilanteeseen jossa aamukahveita ei keitellä. Paitsi minä koska kämppämme ulkopuolella on suuri joukko kyläläisiä jotka ovat varustautuneet soihduin ja suorastaan perkeleellistä innovaatiokykyä osoittavien astaloiden kanssa ja nyt ollaan tilanteessa jossa vuokrakorsumme etelän puoleinen seinä on tulessa mikä tietää sitä että saan lykättyä uskollisen kahvipannuni tuuletusluukusta helvetillisen liekkimeren keskelle. Hyvä hyvä.

Tällä kaudella (Summer 2015) olen päättänyt käyttää töissä tätä varsin käytännöllistä asustetta joka ei pelkästään mahdollista suuria liikeratoja (mielipidelääkkeistäni aiheutuvat, tahdosta riippumattomat kouristelut joita säestävät saatanalliset karjahtelut), vaan se myös tuulettaa molemmat maailmansodat nähneet Seve Ballesterokseni joista vanhempi kansa käyttää nimitystä Cojones. Minä en nimittäin normaalisti käytä kesäaikaan boksereita vaan viiletän pitkin tundraa ilman alusvaatteita koska kesä on kesä ja näillä selkosilla kesä on todella lyhyt, se yleensä rajoittuu perjantain ja maanantain väliseen yöhön. Siksi toisekseen, minen pidä kilttiä feminiinisenä vaatekappaleena koska kilttiä ovat käyttäneet sellaiset historian merkkihenkilöt kuin Braveheart, Blackheart ja Heart Attack joista viimeisimmän olen kohdannut parikin kertaa elämäni aikana. Yleensä Heart Attack kuljeskelee yhdessä hyvä ystävänsä, Armottoman Paskahalvauksen kanssa ja  he saavat joka helvvetin kerta aikaan sellaisia tuntemuksia joista en niin suuremmin välitä. Niin, ja samaista riepua ovat myös käyttäneet maailman sivu mainot skottilaiset joiden suosikki-insrtumentti säkkipilli on muuten lähtöisin välimeren alueelta josta se kulkeutui Skotlantiin muinaisten roomalaisten matkassa. Tämä on asia jonka opin vasta muutama päivä sitten kun katselin erästä dokumenttia jossa bäst före – päiväyksensä ohittanut räähkä esitteli jos jonkinlaisia instrumentteja ja korahteli mielenkiintoisia asioita niiden alkuperästä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että säkkipillin keksijä olisi pitänyt tappaa jo kehtoon sillä tuon soittimen ääni ei ole tästä maailmasta.

Päivän uutisantia lukiessani törmäsin galluppiin naisten rinnoista joissa suomalaisilta miehiltä kysyttiin kummat ovat paremmat, isot vai pienet rinnat ja koska minulla on tapana ottaa kantaa kaikkiin asioihin – myös niihin jotka eivät kuulu minulle – niin omasta mielestäni rinnoilla ei ole niin paljon merkitystä kuin mitä yleensä luullaan. Jos koosta pitää jotain sanoa (no tietysti pitää!) niin sellaiset käteen sopivat ovat ihan mukavat koska ne...hmmm... iän myötä säilyttävät paremmin amerikkalaisbilitynsä (usability) elikkäs ryhtinsä. Tämä ominaisuus on tietysti tapauskohtainen koska siihen vaikuttaa moni asia joten amerikkalaisbilityä voidaankin pitää jonkinlaisena oletusarvona tai sitten se on vain meidän miesten keskuudessa elävä ad populum koska kaikki rintoja ei voi eikä pidä mennä pitelemään eikä näin ollen voida luoda eksaktia tietokantaa daisareiden kimmoisuudesta. Tosin en laittaisi pahakseni jos kansallinen terveydenhuolto ottaisi minuun yhteyttä ja sanoisi että teepäs Paimen Lönnrotit ja kerää Suomen buubikkeleista kaikki tieto ja laita se yksiin kansiin jotta jälkipolvet lakkaavat puhumasta paskaa. Oh my, kuvitelkaapa nyt: eikö olisi hienoa kun teidänkin kylänne/kaupunkinne keskustaan pysähtyisi samanlainen linja-auto mitä mammografiatutkimuksissa käytetään? Musta, kaikilla mahdollisilla mukavuuksilla varustettu bussi jonka kyljessä lukisi kultaisin kirjaimin Lönnrot Boob Search ja kun te astuisitte sisään, niin näkisitte meikäläisen istumassa pöydän ääressä jonka pintaa peittäisi ihan sairaan kokoinen kirja. Nopea testikosketus (en kehdannut laittaa että pikainen puristelu) jonka jälkeen minä kirjoittaisin testituloksen tyhjänä odottavalle sivulle käyttäen niitä aivan helvetin vaikeasti luettavia Agricolan koukeroita ja kun amerikkalaisbility olisi saatu kirjattua, te voisitte kertoa huolistanne (koska minä olen lammaspaimen jolla on kahdentoista danin leposide psykiatriasta), pyytää vaikkapa kyytiä kaupoille ja sieltä takaisin sillä Terveydenhuollolla piisaa rahaa tai kuten nykynuoriso sanoo – Terveydenhuollolla on liitua millä piirtää. Hyvä hyvä.

Nuori nainen jonka selkään on tatuoitu kotkan siipiä muistuttava kuvio.
Joku tämän tapainen olisi aika hyvä Lönnrot Boob Search:in logoksi vai mitä?

Tälläistä tälle aamulle. Hyvää lauantaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.
12 kommenttia :

 1. Voi ääh, se yks torpanpissis halus vaan julkisuutta vanhalla jutulla. Mie en oo viitsiny otsikoita enempää edes lukea. Tai sitten siinä on joku paskalehtien ja torpanpissiksen yhteisyritys klikkauksien lisäämiseksi. En menny tuonnekaan kattomaan. Ehkä seuraavaksi verrataan isoja ja pieniä neniä, ja väitetään, että pieni nenä on kuin antaisi miehelle pahaa ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa tuo. Nykyään näitä samanlaisia on huru mycket ja eniten ärsyttää sammuvien tähtien tekohengitys; on jos jonkinlaista leirinuotiota, "tule mun tykö kokkaamaan niin mä laulan sulle" - iltoja sun muuta paskaa. Jotenkin tuntuu että taitelijaeläkekassaan ei ole kertynyt kovin paljon ja siinä vaiheessa kun lopputekstit (uran kannalta) alkavat pyörimään, tulee jumalaton kiire kerätä massia vanhuuden päivien varalle ettei käy kuten entiselle kondiittorille jolle polkaistiin pystyyn oikein kansalaiskeräys.

   Poista
 2. Tuli muuten mieleen tuosta tatskasta, että onhan se kaunis tuollainen nuori selkä, mutta kun mennään 30-50 vuotta eteenpäin niin ei tuollaista kuvaa enää kehtaa kenellekään esitellä... tosin, kuten mikään tässä maailmassa, niin ei tatuoinnitkaan ole ikuisia enää. Sitä ei enää voi käyttää pelotteluna lapsillekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä nuo tatuoinnit ole kenelläkään kauniita kun ikää tulee mutta yllättävän hyvinä ne saa säilymään kun muistaa käydä päivittämässä niitä. Haalistunut ja ääriviivaton tatuointi ei ole kovin kaunis katseltava.

   Poista
 3. Voihan boob search sun kanssa.

  Tuo kilttiasuhan on suorastaan upea! En yhtään pistäisi vastaan, jos vaikkapa nuo etelänaapurista kotoisin olevat raksahemmot pukeutuisivat kesällä noihin. Tai vastaavasti asvalttityömiehet. Noihinhan voisi integroida vielä jonkinlaisen tuulettimen sinne alakertaan? Voisinkin lanseerata kokonaisen kilttimalliston myös vapaa-ajan tilanteisiin, juhliin jne. Fantsua! Sä saisit tietenkin etuoikeuden olla vaikkapa malliston esittelijä eli mannekiini.

  http://infinitelegroom.com/2013/06/10/swedish-train-drivers-now-wear-skirts-to-work/ Tässäkin potentiaalista asiakaskuntaa, ruotsalaiset junakuskit taisivat pari kesää sitten pukeutua hameisiin, kun kesäkuumalla heitä vaadittiin edelleen käyttämään pitkiä suoria housuja, kenties johonkiin etikettiin nojaten. Naiset kyllä saivat käyttää hametta. Epistä, sanon mää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin ja itseasiassa viime kesänä mulla oli mahdollisuus tyypittää kyseistä vaatekappaletta. Tuntui heti helvetin paljon paremmalta kuin normit haalarihousut ja se liikkuvuus varsinkin telineillä sekä katolla oli ihan omaa luokkaansa.

   Kävin lukemassa linkin jutun ja ymmärrän junakuskeja, samoin kuin kaupunkiliikenteen bussikuskeja jotka joutuvat istumaan kesäkuumalla monta tuntia perse penkissä. Ei ole mukavaa ei ja näissä asioissa ollaan ainakin suomessa niin vanhoillisia että kilttiin pukeutuvaa pidetään kajahtaneena koska se ei ole "miehistä touhua". Kilin kellit sanon minä, todellisen manly manin tuntee siitä että se vetää kiltin päälle tilanteessa kuin tilanteessa :D

   Poista
 4. Tuossa naisen selässä olevassa tatuoinnissa ei taida olla ainesta lönnrot boob searchingin logoksi, koska Prisma on selvästi jo varannut sen, keskellähän killuu niiden logo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs muuten onkin!
   Olin niin innoissani etten huomannut ja nyt täytyy etsiä uusi koska Valoa Taittava Kolmio on tarkka omaisuudestaan. Jotenkin olen muistavinani että niillä oli joskus vuonna kivi ja keppi jotain vääntöä brändiin liittyvien asioiden kanssa mutta en muista millään kenen kanssa ja en ole ihan sataprosenttisen varma että oliko se just Prisma vai joku muu.

   Poista
 5. Höh, mihin mun kommentti hävis...

  Mutta joo, eihän LBS voi enää ottaa logokseen tuota tatuoinnin kuvaa, kun Prisma on varannut sen jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kommat mihinkään häviä mutta mun oli pakko ottaa kommenttien valvonta käyttöön kun tässä oli aikaisemmin hieman hankaluuksia. Ne saattavat ilmiintyä hyvinkin myöhään illalla koska mulla alkoi tämän kesän orjahommat ja päivät menee maailmalla.

   Poista
 6. Ooo, ihanaa, sää olet ratkaissut mun ongelman :D Olin tässä jokin aikaa sitten sen verran lähietäisyydellä töistä kotosalle palaavan miehen pempusta, että komensin menemään ostamaan sellaiset blåklederit ettei täydellisesti muotoutuneita pakaroita pääse kaikki ihailemaan :D Menköön ostamaan kiltin. Tai minä en ole enää kiltti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni!
   Kiltti on oiva ratkaisu sun ongelmaasi koska muut eivät näe ja sä - et niin kilttinä tyttönä - pääset paljon helpommin käsiksi tähän tarkoin varjeltuun peräosastoon ;)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins