Last Man Standing

Sesonki pyramidityömailla on alkanut ja meillä orjilla riittää kiirettä. Suurimmaksi osaksi sen takia että ihmiset jotka ovat tienneet projekteistaan jo viime syksynä, eivät ole puhua pukahtaneet koko talvena vaan he ovat odottaneet tätä hetkeä jotta he voivat kaikki soittaa samana päivänä ja ilmoittaa tarjolla olevista kohteista. Eilisen aikana tarjottiin kahta työmaata jotka olisi pitänyt aloittaa heti ja se mikä näissä soitoissa hieman ärsyttää, on se kun ihmiset eivät ymmärrä sitä ettei se nyt oikein käy kun koko kesä on buukattu täyteen. Toinen soittajista suorastaan riehaantui ja vaati kovaan ääneen selitystä miksi en siirrä aikatauluja hänen työmaansa mukaan jo pelkästään siitä syystä että hänen talvensa meni projektin suunnitteluun eikä hän edes päässyt tavanomaiselle etelän reissulleen. Hääp löi luurin korvaan kun kerroin syyksi juuri tämän hänen suunnittelunsa joka on ollut niin intensiivistä ettei se ole sallinut viime syksynä/ vuodenvaihteessa edes yhtä puhelinsoittoa koska kristallipalloni on huollossa ja silmäni karsastavat nykyään niin helvetisti etten saa teenlehdistäkään mitään selvää joten minulla ei ollut tietoa hänen Täydellisestä Suunnitelmastaan eikä sen toteutumisajankohdasta.

Hyvänä asiana mainittakoon se etten ole luopunut joka sunnuntaisesta harrastuksestani ja niinpä viime sunnuntaina opin kuinka tehdään hiivaleipää, porkkanasämpylöitä ja kierrepullia. Viisi tuntia kestäneen leivontasession puolessa välissä kävin ruoskimassa itseäni (meillä masokisteilla on aina mukana laaja valikoima henkilökohtaisen rangaistuksen välineitä) sillä jos olisin aiemmin tiennyt kuinka simppeliä noiden kaikkien tekeminen on, meillä ei olisi syöty kaupasta ostettua leipää viimeksi kuluneen neljän vuoden aikana jotka olen viettänyt ilman alkoholia. Hiivaleipiä tuli kolme kappaletta, porkkanasämpylöitä pari isoa pussillista ja koska olen enemmän kuin perso Makeille Viettelyksille, tein kierrepullia muovikassillisen mutta niistä ei ole jäljellä kuin muisto sillä jaan elämäni rakkaan vaimoni, tuon tulenpalavan Nemesiksen kanssa joka myös Valkyriana tunnetaan. Meillä kun ollaan näet usein tilanteessa jossa sen viimeisen suklaadonitsin kohtalo ratkaistaan Last man Standing – periaatteella eikä siis ole ihme että herään suht taajaan esim. olohuoneen tai eteisen lattialta ja vierelläni lojuu pesäpallomaila, kaulin tahi muu älyn mäelle lähdättämiseen tarkoitettu astalo. Valkyriaa kun on siunattu kiivaan luonteen lisäksi aivan helvetin sukkelilla pikku kätösillä ja jumalattomilla voimilla mikä tarkoittaa sitä että salaman lailla iskevän kaulimen osumaenergia menee kirkkaasti tuonne 4800:n joulen paremmalle puolelle ja se jos mikä tekee todella kipiää.

Raha on aina tervetullutta mutta harmillista näissä pitkissä päivissä on se ettei sitä iltamyöhällä jaksa muuta kuin käydä suihkussa, syödä ja laittaa luut laatikkoon toivoen että saisi nukutuksi edes muutaman tunnin. Jotkut aamut ovat taasen sellaisia että ne alkavat hysteerisellä raivoamisella Batman – efektin takia joka tarkoittaa sitä että herään ja nousen sängystä kera ihanan tarjouslakanan. Se perkele kun on liimantunut selkään kun en ole illalla malttanut odottaa Tallipojan kuivumista. Tuota jumalaista ainetta joka hakkaa Icepowerit ja vastaavat mennen tullen, on pakko käyttää tai muuten en kykenisi lähtemään liikkeelle. No okei, kyllähän raksut – niin lääkärin määräämät kuin ne toisetkin – muodostavat sen toisen puolen kapisen tomumajani joka aamuisesta käynnistysohjelmasta mutta Tallipoika on se joka helpottaa jumiutuneita lihaksia.

Tallipoika - hevoslinimentti

Tässäpä ne tärkeimmät joten kaikille oikein hyvää tiistaita. Muistakaa olla ihmisiksi.


11 kommenttia :

 1. Kuule nyt se on menny niin päin, että ku sie ennen kuolasit blogeissa, joissa leivoskeltiin kaikkee hyvää, niin nykyään täällä sun blogissa joutuu kuolaamaan, vaikkei oo kuviakaan... pitääkö tässä nyt piru vie ruveta leipomaankin, kun tuoreen sämpylän kaiho on sieluun istutettu...?
  Mutta hyvä, että kerrot tyypeille, että asioista olis ihan kiva tietää hieman etukäteenkin, kun nyt sattuu olemaan muutakin tekemistä kuin odottaa jonkun suunnittelemaa projektia alkavaksi. Jotkut luulee olevansa maailman ainoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sanna rakas, sulla on sähköpostissa tämän (ja erään toisenkin) kommentin vastaus koska Blogger on liian haastava alusta meikäläiselle !
   Oikeesti, nämä sun kommas vastauksineen eivät meinanneet näkyä vaikka hakkasin sormet verillä "julkaise" - painikketta. Tosin mä olen varma että myöhemmin me saadaan nauttia lukuisista kopiokommenteista ja niiden vastauksista :D

   Mutta vastataan nyt kolmannen kerran eli mun taitoni eivät ole sillä tasolla että saisin jotain kuolaamisen arvoista aikaiseksi mutta olen tosi aikas happy tämän uuden harrastukseni johdosta. Erityisesti tuo leipien tekemisen helppous yllätti, samoin kierrepullat jotka ovat jo historiaa.

   Poista
 2. Sehän on tietennii hyvä ja ilahduttava asia, että töitä riittää tekevälle. Samaa myöhäisherännäisyyttä manasi serkkupoikani, kesämökin laittajat ryhtyvät tarjouspyyntökirjelmöintiin vappuna ja jäävät auttamatta vaille kesämökkiä seuraavana kesänä. Hirveän vaikea on ihmisten ymmärtää, ettei yksi mies moneen työmaahan jakaudu eikä edes setelinipun heiluttelu siirrä myöhäistä rakentajaa jonon keulille. Sitten suututaan eikä edes kaupassa morjesteta. Pöljät.

  Tallipoikahan on linimenttien aatelia. Muistat varmasti, että sen kanssa läträttyäsi peset ne kädet hurjan huolella, ettei tule ikävää kirvellystä seuraavalla vessareissulla :D

  Tuli mieliteko kanelipulliin, pahus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ja toisaalla jo totesinkin että tämä ilmiö on ollut rakennusalalla maailman sivu ja näissä "tules tänne ja heti" - tyypeissä ilmenee myös ihmisluonnon nuukuus, kaikki pitäisi tehdä ilmaiseksi ja mieluummin vielä niin että vie itse materiaalit mestalle.

   Tallipojan kanssa on kerran käynyt vahinko ja se oli sellainen opetus mikä opetti ns. laakista sillä satanen taittui aikaan 05.28 ja se kirkuminen oli a) sen verran hysteeristä ja b) niin kovaäänistä etten tiennyt äänijänteideni kestävän sellaista rääkkiä :D

   Poista
 3. Mä peukutan taas kerran sunnuntaiharrastukselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Hyvä harrastus joka olisi pitänyt aloittaa jo nelisenkymmentä vuotta sitten.

   Poista
 4. Kiitos muuten teille kaikille sillä eilen saavutettiin 110 000:n virstanpylväs.
  Toivon myös että ymmärrätte nämä tämänhetkiset kiireeni jotka ovat syy antisosiaalisuuteeni.

  VastaaPoista
 5. Se on tämä kaikki-mulle-heti-nyt meno, joka aiheuttaa näitä "sä-et-oo-kiva-kun-et-tee-niin-kuin-mä-haluun" imiöitä. Huokaus niille. Tuore leipä on käsittämättömän hyvää, peukutus sille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ihmisistä on nykyään tullut ahneita ja itsekeskeisiä paskiaisia mutta onneksi on vielä hyviäkin tyyppejä.

   Tuore leipä on sen verran hyvää että mun täytyy opettaa itseni leipomaan sitä joka aamupalalle!
   (ennen helvetissä sataa lunta ennen kuin minä väännän sirvakkaa aamuyöstä) :D

   Poista
 6. Vai, että heittää toiset sielläkin suunnalla luurilla korvaan syyttä suotta. Antaa niiden lojua omassa tomussaan...

  Ihan täällä alkaa pulla tuoksua nenään kun luen näitä juttujasi. Itse olen nykyään tosi tarkkana leivän ostamisessa, mitä tahansa ei kotiin enää tuoda. Aikamoista shittiä jotkut tuotteet mitä leiväksi kutsutaan... Leivotko juureen vai? Olet jo toinen joka näillä leipomuksillaan houkuttelee osallistumaan sämpylänleivontaan, ehkä toteutan aikeeni ennemmin kuin mitä ajattelin =)

  Oikein oikein herkullista viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näihin kiivalijoihin törmää toisinaan mutta ne sivuutetaan ilman suurempaa huomiota koska he edustavat ihmistyyppiä jonka kanssa en halua olla missään tekemisissä.

   Totta. Kaupasta saatava leipä on suurimmaksi osaksi täyttä höttöä eikä oikeastaan maistu miltään mutta itsetehty leipä sen sijaan on hyvää, kunnon leipää.
   Juureen en ole vielä leiponut, sitäkin piti kokeilla viime viikonloppuna mutta systeemit muuttuivat ja se jäi. Tämän viikonlopun leivontasessiot eivät toteudu koska mä olen koko helvetin viikonlopun töissä. Toivottavasti ens viikonloppuna onnistuu koska oli puhetta josko tehtäis saaristolaisleipää.

   Hyvää viikonvaihdetta sulle <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins