VKK: Nyhvö vai vieraissa hyppääjä? (tammaghea - edition)

Olin viime viikolla tilanteessa jonka rinnalla pahimpia painajaisia, petojen kohtaamista ilman aseita tai voudin suorittamia yllätyshyökkäyksiä voidaan pitää jopa rentouttavina kokemuksina sillä kyseessä oli Viiden Kottaraisen Koalitio, tuo savet punttiin ajava allianssi jonka kohtaamista koittavat välttää kaikki tunnetut elämänmuodot aina Deliabksen tähtijärjestelmän Rilogeista meidän tunteman maailman lahtelaisiin putkimiehiin. Viiden Kottaraisen Koalitioon saattaa törmätä missä vain ja varsinkin jos ei tunne ennusmerkkejä. Paras tapa välttää Koalitio on kuunnella naaraiden käymiä keskusteluja ja jos heidän puheessaan esiintyy sellaisia termejä kuin Tupperware – ilta, meikkiesittely, voisitte muuten tulla meille kahville tai vastaavia niin tietäköön jokainen että että ei mene kauaa kun Helvetin Esikartanoiden portit aukeavat ja voi sitä joka joutuu olemaan läsnä tämän tapahtuessa! Mikäli VKK:ta verrataan raamatullisiin ilmiöihin niin Danielilla kävi hyvä tuuri kun hänet roiskaistiin leijonien luolaan eikä Saarallakaan mikään paska munkki ollut hänen muuttuessa suolapatsaaksi.

Tilanne oli seuraava; olin kuluneella viikolla uusimassa erään omakotitalon lattioita ja viikon puolivälin tietämillä talon rouva kysäisi että häiritseekö jos hän kutsuu muutaman ystävättärensä kahville? Vastasin ettei minulla ollut mitään sitä vastaan mikäli pysyisivät keittiön puolella koska olin jo saanut eteisen ja sen jälkeen avautuvan aulan lattiat valmiiksi ja olin tehnyt olohuoneen lattiaakin sen verran pitkälle ettei heidän kulkemisensa aiheuttaisi ongelmia. Rouva kiitti tiedoista ja kertoi että tässä tapauksessa ystävättäret saapuvat huomenna. Tuli seuraava päivä ja naiset saapuivat lajilleen tyypilliseen tapaan, toisin sanoen keskustellen niin elävästi että siitä on maininta jopa useita tuhansia vuosia sitten kirjoitetussa uskonnollisessa teoksessa jossa profeetta Ileman kuvaa vaimonsa synttäreitä seuraavalla tavalla:

Ja katso; ensin heitä saapui yksittäin, sitten pareittain tai useamman Kyhnyksen (= muinaista eferyaksen kieltä, tarkoittaa rääkyjää. toim. epähuom.) laumoissa ja pian ilman täytti huumaava tuoksu sillä kyhnykset olivat roiskineet päälleen furiaa (nyk. Elizabeth Arden 5th Avenue EDP), tammaghea (nyk. Escada Turquoise Summer EDT 30mL) ja muita tajunnan hämärtymisen aiheuttavia rohtoja. Seisoin korrughaeni (vastaa nykyistä autotallia) avoimen oven edessä ja vapisin, sillä kyhnyksien kommunikointi sai vereni seisahtumaan kaikkialta muualta paitsi korvistani josta se lensi laajassa kaaressa pikku galabtsojeni (galabat =karitsa) päälle”. Silloin tiesin etten ollut palvellut jumalia kuten pitää koska he olivat lähettäneet vaivoikseni Viiden Kottaraisen Koalition ja sen tähden merkittäköön tämä tapahtuma ylös ja varoituksen sanaksi tuleville sukupolville jotta he tietäisivät mitä heillä on vastassa”.

Meme jossa lukee: " Telling an angry woman to calm down works about as wella as baptizing a cat".
Totta. Useimpien tutkimusten mukaan kissan kastetilaisuus aiheuttaa vähemmän kuolonuhreja kuin suuttuneen naisen lepyttely.

Alun hieman sekavasta ja historiallisia viittauksia sisältävästä johdannosta huolimatta minulla ei ole tarkoitus arvostella naisia tai heidän äänenkäyttöään vaan kerron teille kuinka nopeasti lattia-asentajasta tehdään sovinistinen kerettiläinen. No, naiset siis istuivat keittiössä kahvia juoden ja niitä näitä puhellen kunnes puhe kääntyi miehiin, tarkemmin sanottuna heidän omiin aviopuolisoihinsa ja näiden vikoihin. Mainittakoon tässä yhteydessä että en voinut olla kuulematta keskustelua koska keittiöstä on suora yhteys olohuoneeseen ja olin itseasiassa vain jokusen metrin päässä heistä, tosin kulman takana mutta hyvän kuuloyhteyden päässä. Tietysti minulla on omat mielipiteeni keskustelun kulusta noin kaikkiaan mutta varsinaiseen ongelmatilanne syntyi keskustelun siinä vaiheessa kun kolme naisista ilmoitti että heidän miehensä ovat täydellisiä luusereita ja kotona kököttäviä nyhvöjä ja kaksi taasen sanoi että heidän ukkonsa ovat täysiä vastakohtia jotka eivät pysy kotona viikonloppuja vaan viettävät aikansa jossain muualla – kenties huorissa tai sitten heillä on joku vakinainen hoito toisella paikkakunnalla. Kummastakin lajityypistä – nyhvöt ja huorissa käyvät – naiset listasivat hyvät ja huonot puolet eikä tullut mitenkään yllätyksenä että näitä huonoja puolia oli noin 99% ja se ainut hyvien puolien 1%:kin oli vähän niin ja näin.

Kesken kiivaimman keskustelun talon emäntä sai päähänsä että kysytäänpä lattiamieheltä mielipidettä tästä asiasta ja näin myös tapahtui, minua pyydettiin oikein istumaan ja nauttimaan kahvista heidän seurassaan mutta kieltäydyin kohteliaasti, vetosin kiireiseen aikatauluuni ja siihen että asennettavaa oli vielä paljon. Naiset kuitenkin inttivät mielipidettäni ja näin jälkeenpäin ajateltuna se oli hetki jolloin minun olisi pitänyt ampua itseäni jalkaan eikä kertoa omaa mielipidettäni kuten tein. Menin nimittäin möläyttämään että mitä jos vika ei ollutkaan pelkästään miehissä, vaan se keskustelussa vilahtanut seksuaalinen haluttomuus (kummatkin lajityypit), keskinäinen ajatusten vaihto ja lähes täydellinen toisistaan vieraantuminen johtuisikin osaltaan naisista ja heidän käyttäytymisestään. Toisin sanoen olisiko tullut aika mennä peilin eteen ja käydä dialogi oma itsensä kanssa, ei niinkään papin aamenen jälkeisen kropan muutosten takia vaan lähinnä miettiä kuinka paljon on itse vaikuttanut liiton urautumiseen, mielenkiinnon vähenemiseen ja kaikkiin näihin negatiivisiin asioihin joista he nyt syyttivät yksinomaan miehiään.
Se oli kuulkaa virhe.
Sain sellaisen ripityksen ettei paremmasta väliä. Ei ollut mitään merkitystä kun koitin selittää että tappeluakin on huono saada aikaan yksinään, siihenkin hommaan tarvitaan kaksi joten sama juttuhan se on parisuhteen hoitamisessakin. Nou nou nou, minä olin kerettiläinen ja tyypillinen sika joka puolustaa kusipäisiä lajiaan viimeiseen asti ja heittelee typeriä mielipiteitään asioihin jotka eivät hänelle kuulu. Huomautin että muistaakseni mielipidettäni kysyttiin ja sain vastaukseksi että niin kysyttiin mutta sen olisi pitänyt kuuleman mukaan olla asiallinen eikä naisia halventava. Jatkokysymykseeni joka koski sitä että millä kohtaa olin puhunut halventavasti, minulle vastattiin etten ollut mutta olin antanut ymmärtää että kaikki syy onkin naisissa ja sen tähden mielipiteeni oli ollut halventava. Koitin muistuttaa sanasta ”osaltaan” mutta aivan turhaan, ilmapiiri oli muuttunut muutaman asteen Kelvinin nollan alapuolelle joten en veivannut asian kanssa enempää ja ilmoitin meneväni jatkamaan töitä mikäli se rouville sopii.


Siinä tehdessäni ajattelin että tuleepa vittumainen loppuviikko mutta kun naiset muutamaa tuntia myöhemmin tekivät lähtöä, he sanoivat heipat hyvin ystävälliseen sävyyn ja seuraavana päivänä talon emäntä oli jälleen oma aurinkoinen ja mukava itsensä. Samoin muutama näistä tulisieluisista naisista, pari heistä poikkesi paria päivää myöhemmin ja heidän kanssaan tuli juteltua kaiken näköistä mitä parhaimman yhteisymmärryksen vallitessa. Loppupäätelmänä voidaankin sanoa että kottaraisista ei ota pirukaan selvää mutta sillä on varsin innovatiivinen vaikutus koska nyt me olemme täällä Paimen – laboratorioissa ryhtyneet kehittämään naisen ajatusmaailmaan perustuvaa metallia ja valmistuttuaan se tulee olemaan suurin keksintö sitten pyörän keksimisen! Kuvitelkaa nyt! Metalli joka mukautuu ja muuntautuu tilanteen mukaan on jotain sellaista mitä autoteollisuus on kaivannut jo pitkään. Vihdoin voidaan valmistaa autoja joiden korit palautuvat onnettomuuden jälkeen alkuperäiseen muotoon ja saattaapa olla – kolarin aiheuttaman kokemuksen johdosta – että pellit saavat jopa paremman muodon joka ei ole enää arkkitehdin mielen mukaan tehty kulmikas, oudoille mutkille väännetty tekele vaan paljon suoraviivaisempi ja silmälle mukavampi kokonaisuus. Jessus että me Paimenet olemme viisaita.

Hyvää sunnuntaita kaikille – menkää ulos koska siellä on kesä mutta muistakaa olla ihmsiksi.

Vastasyntynyt lapsi
Ryttyapinoiden labooraaminen elikkäs deliverointi eli synnyttäminen on perimätiedon mukaan aivan helvetrin tuskallinen kokemus.

Ps. Sain sähköpostia kahdesta eri osoitteesta joissa minua pyydettiin olemaan rienaamatta pumpulikansaa. Molemmat lähettäjät kertovat kuuluvansa tähän kansaan (tai he olivat itse päätelleet niin luettuaan tekstit joissa käsittelen tätä kanelintuoksuista lahkoa) ja kertoivat että he kokevat mielipiteeni ja viittaukseni EU:n ja muiden instanssien heitä koskeviin määräyksiin sangen loukkaavina. Olkoon sitten niin, Pumpulikansa saa jäädä rauhaan ainakin toistaiseksi mutta kerrottakoon näiden sähköpostin lähettäjille ettei päätökseeni vaikuttanut mitenkään ne liitetiedostoina olleet ryttyapinoiden kuvat, vaan päätös johtuu täysin muista syistä mutta sen verran olisin halunnut tietää että ovatko ne molemmat kääröt lähtöisin ihmisestä? Varsinkin se vaaleanpunaiseen rättiin kiedottu josta ei saanut selvää että pilkistääkö sieltä lävestä perse vai pää? Ei vaan, ihan kauniita pikku pulloposkia ne olivat ja toivon että ne selviävät hengissä ensi kesästä jolle on luvattu jopa -80 asteen pakkasia. Saattaa siis olla että pilkkikairaan joutuu hitsaamaan jonniin verran jatkovartta.5 kommenttia :

 1. Ehkäpä viestisi meni perille ja rouvat ottivat neuvostasi vaarin ;) Joskus auttaa, kun joku vieraampi kommentoi asioita.

  Toiseen asiaan en puutu, esikoisen ulospunnertamiseen meni 12+ tuntia, kesikmmäisen 6 ja ½ (perätilassa oli tuo onneton) ja pienimmän 3. Mielestäni ihan kohtuulliset ajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä mutta oli jokseenkin ikävä tilanne ja siksipä mä koitan välttää näitä "mikäs sun mielipiteesi on" - tilanteita koska niistä ei hyvä seuraa.

   Mitä taasen toiseen asiaan tulee niin henk.kohtaisesti nostan lakkia jokaiselle naiselle koska uskon synnytyksen, olkoonkin että se menisi helpoimman kaavan mukaan, olevan tuskallinen kokemus. Mianittakoon vielä ettei arvosteluni pienokaisen ulkonäöstä ole omani vaan on peräisin toisen, sähköpostia lähettäneen naisen suusta. Kyseessä on etäinen tuttu joka on kerran suutuspäissään päästänyt tuon lausahduksen suustaan. Sanon ihan sillä että vaikka minäkin osaan tarpeen tullen olla varsin julma niin joku kohtuus sentään.

   Poista
  2. Nou hätä kuule :D

   Poista
 2. Toivottavasti kyseinen välikohtaus rouvasväen kanssa ei nyt aiheuta ikävää asiakaspalautetta lattian valmistuttua :D
  Rouvan pelko on viisauden alku, muista se. Äläkä hyvä mies vastaa jos kysytään 'miehen mielipidettä'. Älä ainakaan vastaa rehellisesti.

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiat valmistuivat ajallaan eikä työmaalta tarvinnut poistua selkä edellä joten loppu hyvin, kaikki hyvin koska lisähommiakin tarjottiin.
   Mä olen koittanut muistaa tuon viisauden mutta ihminen on erehtyväinen joten näitä tilanteita pääsee syntymään aina sillon tällöin ja mun on jälleen todettava että koko universumissa ei ole mitään niin kauhistuttavaa näkyä/kokemusta kuin raivostunut nainen. Tai nyt puhuin pashaabelia koska vielä kauhistuttavampi kokemus on viisi raivostunutta naista :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins