Rosetta's stone proudly presents: Konu & Kaksoisvirran Kissanpalvojat

Meillä orjilla, jotka olemme Konth – Ar – Te *:n jälkeläisiä, ovat nämä yöt paljon pidempiä mutta ne myös menevät paljon sukkelampaan kuin tavan ihmisillä mikä tuli jälleen todistettua. Torstain ja lauantain välinen yö meni yhdessä hujauksessa eikä siitä ole oikeastaan muuta muistikuvaa kuin orjakaavun kahinaa ja kohtisuoraan pimpainta (en hurskaana miehenä laita sitä rumaa "päin vittua" – sanontaa) laulettuja slavesongeja. Slavesongit ovat vähän saman tapaisia kuin slovarit mutta niissä ei lauleta rakkaudesta vaan ihmetellään sitä että koska tämä helvetin tahkoominen oikein loppuu ja niitä kun jolisee about 48 tuntia putkeen niin jo vain vetää mielen haikiaksi, samaan tapaan kuin incredibletilavuus – mekko eläkeläisillä silloin kun Kela on kiinni eikä Totossa onni suosi.

* Konth – Ar -Te, ennen Tutankhamonia ja muita pilipalifaaraaoita vallassa ollut heppeli joka hallitsi Egyptiä heti syntymästään lähtien aina siihen asti kunnes lakkasi maksamasta yhtiövastiketta elikkäs hetkeen jolloin hän nakkasi lusikan nurkkaan ja tämä perikunnan mielestä kerrassaan hilarious happening tapahtui runkefäärdin ollessa 138 – vuotias, ilman minkäänlaisia ja nykyisten eläkeläisjärjestöjen tuntemia etuuksia. Kontra, kuten aikalaiset häntä nimittivät, oli kuitenkin ihan kelpo mies vaikka hän kärsi monista vaivoista kuten siitä että hän näki tarpeettoman paljon pikkuväkeä ja kirjallista ulosantia häiritsi aika helvetin paha lukihäirö sekä oppimattomuus, aivan kuten minuakin mutta minä sentään voin lohduttautua että nämä viat kulkevat suvussa ja siksipä voin syyttää näistä erroreista Kontraa. Konun elikkäs Kontran nimessä esiintyvä loppuosa Ar – Te ei suinkaan tarkoita jumalallista sukuhaaraa vaan sen merkitys on enemmänkin taiteellinen. Kontra näet oli lahjakas muusikko ja hän muuten on nykyisen kontrabasson luoja. Tätä läskibassoa hän veivasikin hartaasti hänen kiertäessään ympäri Egyptiä bändinsä kanssa joka oli Egyptin soittolistan ykkösenä ja sehän on monista Rosettan kivistä tuttu Konu & Kaksoisvirran Kissanpalvojat. Ei mikään vitun humppabändi ja heidän suurin hittinsä oli Pyramid jota myytiin peräti neljä miljoonaa saviruukkua. Saviruukkua siksi ettei tuohon aikaan vielä tunnettu Mp3 – formaattia joten biisit sekä tallennettiin että soitettiin siten että laitettiin ruukku dreijalle pyörimään (äänitystilanteessa luonnollisesti märkä saviläjä) ja painettiin olki ruukun kylkeen jolloin taustalla soittavan kauhtanaporukan soundit kyettiin tallentamaan ja sitten myöhemmin myös toistamaan. Jos ette usko niin katsokaa Myytinmurtajien jakso missä tämä Egypt - Teoston ihmeellinen ja todella kekseliäs studioalan innovaatio esitellään. Tuohon aikaan suuret keikat olivat harvinaisia mutta parkkipaikkoja taasen oli aivan saatanasti joten Kontran keikoilla ei ollut samanlaisia ongelmia kuin Hämeenlinnalla tulee olemaan tämän Kalteribluesista minullekin tutun kaupungin järjestäessä ensi kesänä australialaisen laulu – ja soitinyhtye AC/DC:n konsertin. Tästä tilaisuudesta on kiittäminen myös Skotlantilaisia ja erityisesti Malcomin ja Angusin vanhempia. Niin ja iloista 60 – lukua eli aikaa jolloin minä hengailin Kätilöopistolla. Tosin pääsääntöisesti lattialla mutta myöhemmin myös muualla ja tästä taasen kuuluu kiitos sille yösiivoojalle joka nosti mut siihen lavuaariin mistä mut sitten aamulla löydettiin. Perkele mutta oli kylmä yö, napanuorakin veti ihan siniseksi. Tälläinen oli siis Konth – Ar – Te ja olisihan ukkelista paljon muutakin kerrottavaa mutta riittäköön tämä. Voitte sitten itse Wikipeditellä ja googletella mikäli haluatte että teistä jotakin jouluksi tulee, noin niinkus sivistyksellisessä mielessä.

Vähissä vaatteissa oleva punapää.
En tiiä. Mun piti laittaa kuva erään pyramidin hautakammiosta mutta ne se muuttui matkalla. No, katteleehan tuotakin vaikkei se aihetta käsittelekään.

Tämä aamu ei ala oikein hyvissä merkeissä sillä varhain aamulla tulin katsoneeksi Oulun Yliopiston Kylmälabran jätkiltä saatuun mittariin ja se näytti neljää Kelviniä joten stanan kylmää kevättä tuntuu olevan. Tuosta mittarista vielä sen verran että sen taustapuolelle on kirjoitettu teksi ”Revi siitä verenkiertohäiriöinen” ja epäilenpä että asialla on samaisessa laitoksessa toimivan Thule – instituutin vallattomat tyypit mutta en mene vannomaan joten turha vetää hernettä nenään jos teistä joku sattuu lukemaan tämän. Toinen ikävä asia sattui postilaatikolla käydessäni mistä hain päivän aviisin sekä eilisen päivän äänimerkin, meillä täällä tuuran perseessä kun kuljetaan jonniin verran jälkujunassa niin nuo tasatuntien piippauksetkin tulevat postissa kun kylässä ei ole kuin yksi radio ja sekin on tällä hetkellä paskana. Syypää tähän traagiseen onnettomuuteen on Holopaisen, noiden ökyrikkaiden motherfuckkereiden typerääkin typerämpi poika (57v) joka yritti itsemurhaa ja pudotti kidekoneen samaan ammeeseen jossa hän mammitteli. Ei kuollut ei mutta nyt Holopaisen kakaran päätä koristaa sellainen afro-kampaus ettei paremmasta väliä. Ovat kuuleman mukaan joutuneet leventämään oviaukkoja jotta tämä mottipää pääsee liikkumaan edes jollain tapaa pirtissä. Voidaankin siis todeta ettei tässäkään tapauksessa likvideetti ulotu latvaan vaan jää jonnekin nivusten seutuville.

Mutta se Holopaisen gängistä ja itse murheeseen, sain kirjeen Tsekatilipotiokatetati – heimolta joka majailee Perussa ja on kuuluisien Inkojen viimeisiä jälkeläisiä. Heidän päällikönsä, Sutitumalitkatepopo kyseli että taasko on tullut se aika vuodesta kun teillä valitaan niitä mottipäitä siihen suureen neuvostoon jolla hän tarkoittaa eduskuntaa. Oli pannut merkille että UPM, Stora Enso ja muut suuryhtiöt kaatavat metsää vitullista vauhtia ja sellutehdasta nousee entisen Malikanatitutolopon raunioille niin että rytisee. Näinhän se valitettavasti on, postilaakossa oli hämärän näköinen, väriltään valkoinen kirje jota ei oltu edes suljettu vaan avoin preivi loisti kuin viikon vanha ampumahaava ja hetken jo luuli että joku ystävällinen kyläläinen lähettää minulle (jälleen) Bacillus anthracis - suvun näytepusseja saate sanoina ”seuraavan kerran kun leivot niin koitaskin tätä uutta tomusokeria”. Kerran olen tuohon halpaan mennyt ja voin kertoa että anthraxin käytöstä saa todella huonto vibat. Jo pelkästään aamupuuron syöminen on yhtä helvetti koska käsi vispaa kuin arabialaisella viivakoodin suolaajalla.

Alkuperäiskansaan kuuluva mies seisoo keskellä isoa hakkuuaukeaa.
No en mä sitä varjopaikkaa oikeastaan tarvitse. Pääasia että Siwassa on maito tarjouksessa.

Palataanpa itse asiaan elikkäs Breivikin sisälmyksiin. Kirjeen oli lähettänyt eräs kansanedustaksi pyrkivä livekala joka pyysi minua tulemaan tänään Prisman parkkipaikalle jossa minulla on mahdollisuus kuulla paskanjauhantaa siitä miten hän kansanedustajana korjaa niin korpikylien viemäröintiongelmat kuin tietoliikenneyhteydetkin. Hyväkäs jopa lupasi että saan 4G – verkon vaikka paskapyttyyni jos niin haluan mutta minen ymmärrä miksi potalla pitäisi päästä nettiin? Tilaisuudessa olisi tarjolla myös makkaraa, hernekeittoa ja kansantanhuja joten se voi ola että menenkin sillä mikään ei ole niin mukavaa kuin syödä vatsansa täyteen, ropaista puoli dosetillista kerralla ja sitten kun lääkkeet alkavat jytistä oikein kunnolla, aloittaa vinha pyöriminen yhdessä niiden vitun virsukinttujen kanssa. Se on sellaista tekemisen meininkiä ettei haittaa vaikka ulkoilman lämpötila putoaisi muutaman Kelvinin ja taivaalta sataisi se normi neljä metriä lunta. Toisaalta, en halua saada sitä flunssaa jonka kourissa oli vuodenvaihteessa ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, niin olen pelipaikalla sen verran myöhässä ettei hernekeitosta ole jäljellä kuin liemi eikä makkarakojusta muuta kuin etääntyvä pakettiauton takavalot joten taidankin keittää toiset sufeet tälle aamulle ja syödä jotain.


Oikein mukavaa lauantaita teille kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi ja tetikanatilupolokalilani!

10 kommenttia :

 1. Ahaa. Sä olet siis lavuaarilapsi. Mä taasen olin avainkaulalapsi. On meitä moneen junaan, ja mekin molemmat ollaan ihan hemmetin ihania!
  Jännä juttu, että noilla sun pyramideilla on aina punainen kärki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me lavuaarilapset ollaan vähän oudompaa porukkaa mutta me tunnetaan suurta sympatiaa teitä avainlapsia kohtaan <3

   No minen tiedä mitä google/blogger taas temppuilee. Ihan varmaan yritin laittaa hautakammion kuvaa :P

   Poista
 2. Sinnekin mukavaa lauantaita. Mä taidan lähteä vähän katselemaan mualimaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja lauantaita myös sulle und pesueelle.
   Muailmalle lähtö on varsin hyvä idea sillä koskaan ei tiedä mitä tien päällä näkee tai mihin sitä joutuu elikkäs hyvää, turvallista ja antoisaa reissua <3

   Poista
 3. On tolla eukolla oudot vaatteet - pusero meinaa pudota ja housut on jo pudonneet ennen kuvan ottoa. Mä lähetän sille rahaa kunnon kuteiden ostoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöparka on varmasti mielissään. Oikein hirvittää katsella kun ajattelee miten kylmät kelit on ja varsinkin tuo tuuli joka on niin jäätävä että se jäädyttää jopa sielun :D

   Poista
 4. Mäkin olen avainkaulalapsi. En kyllä ole mokomasta osannut traumatisoitua.

  Vaalimainokset.. tein sekä Ylen että Hesarin vaalikoneen enkä tullut hullua hurskaammaksi. Kai se on otettava perinteinen 'silmät kiinni lyijärillä tökkäys'-menetelmä käyttöön äänestyskopissa. Mä kun en äänestä vihreitä enkä kepua ja nyt on pari muutakin puoluetta pannassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avainlapsia taidetaan olla kaikki ja ehkäpä se on ollut ihan hyväkin juttu. Kun tuli tyhjään kotin, oli pakko tehdä itse safkaa mikäli halusi syödä ja yksin oleminen totutti siihen ettei kaikki ole itsestään selvää.

   Minen vaaleista välitä vaikka aina sanotaan että asiat olisivat paremmin jos "nukkuvatkin" äänestäisivät. Kilin kellit, päin helvettiä tätä maata on johdettu, oli se äänestysprosentti mikä tahansa ja vallan kahvassa mikä puolue/puolueet tahansa. Päättäjillä ei ole ollut pitkään aikaan matikka hallussa ja se on aika hemmetin huono juttu kun yritetään hoitaa niinkin ison puljun kuin valtion taloutta.

   Poista
 5. EisiiDiisii on niin iso tapahtuma, että siippakin sinne haluaa. Mää sain rytmihäiriön kun näin lipun hinnan ja meitin lapsi sai jonkun häiriön kun kyselin haluaako hänkin sinne :D Konsertin jälkeen en nää miestä varmaan viikkoon kun raukka ajelee yötäpäivää raivaustraktorilla pitsalaatikoita pois kyliltä :D Me asutaan mäen alla, toivottavasti sieltä lähtee sitten bajamajaan jonottamaan kyllästyneiden pissinoro johonkin toiseen suuntaan kuin meille päin :D

  VastaaPoista
 6. No hittolainen!
  Alahan nainen väsäämään ruokaa pakkaseen koska te taidatte saada yllätysvieraan (joka ei lähde kuin kantamalla) :D

  Voin vain kuvitella millaista jälkeä jää sillä aikoinani kun kiersin festareita niin varsinkin Provinssi-rock oli sellainen tapahtuma (no okei, kolme päivää mutta silti) että siinä miljöö muuttui idyllisestä lampimaisemasta ja rehevästä metsästä sellaiseen Day After- kuosiin jossa näkyi maanpinnalta hävinneen kulutusyhteiskunnan....hmm..melko vastenmieliset jäljet :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins