Pakkultismi ja Paimenjooga (Pikkuväki - asana)

Aljoh on taas ihan mallia vetelä. Toiminnallisuuden puute tai paremminkin haluttomuus liikkua alkoi eilen, ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta ja sitä on jatkunut siitä asti. Jotenkin musta tuntuu, aivan samoin kuin valkoinen ja kaakaoinvärinenkin, että sillä on sen taannoisen pöytään törmäämisen seurauksena jäänyt jotain feelua selkärankaan koska oireet on samanlaiset kuin silloin. Asiaa puoltaa se ettei tuo jokaisen astmaatikon painajaisuni hypännyt sänkyymme vaan tyytyi nukkumaan olkkarin puolella olevassa punkassaan. Epäilen nimittäin ettei likka kyennyt hyppäämään sänkyyn koska askeltaminen on muutenkin melko hidasta. Mene ja tiedä eli lähdetään eläinlääkäriin mikäli ei koira ei tuosta iltapäivään mennessä tokene. Aljoh on kuitenkin varsin poikkeuksellinen otus ja olen tullut siihen tulokseen että Aljohin esi-isät ovat niitä beagleja jotka tuijottelivat aurinkoon muinaisen Stohehengen jokakesäisissä kisoissa missä juhlaan osallistuneilla neitseillä ei ollut yllään muuta kuin alelaarista ostettu lakana. Tiedättehän, sellainen itäisten maiden kästyötaidon näyte joka on tehty niin harvalla ompeleella että meilläpäin sitä kutsutaan harsoksi.

Aljoh nimittäin kykenee reissaamaan elävien ja Varjojen Maan (en tarkoita maanpäällistä Varjojen Maata mistä saa mitä tahansa jos rahaa riittää) väliä sillä yhtenä hetkenä se näyttää siltä kuin vetelisi viimeisiään mutta hetken päästä se ryhtyy tuijottelemaan tutulla, kahden kohteen katseella joista ensimmäinen kohdistuu minuun ja toinen jääkaappiin. Mikäli tämä hienovarainen vihjaus ei aiheuta minkäänlaista aktiviteettia tonnisessa perseessäni eli en liikahda mihinkään suuntaan, Hänen Jätemyllyisyytensä osoittaa suurta halveksuntaa usemman tunnin ajan. Kerrottakoon että tätä kirjoitettaessa Aljoh on ilmeisesti siirtymässä - tai ainakin toivon niin – Varjojen Maasta tähän tunnetuun maailmaan sillä tuo viehättävä läskipää venyttelee liioitellun usein ja päästelee kaiken nielevästä kuonostaan normaaleja ”olen maailman hyljeksityin beagle”- huokauksiaan. Taidanpa viritellä uhritulet ja tehdä muutamia Paimen – rituaaleja koska olen havainnut että näillä teveydenhuollon kavahtamilla, ikiaikaisilla uhrimenoilla on myönteinen vaikutus koiran terveyteen ja erittäin myönteinen vaikutus omaan mielenterveyteeni.

Uhrimenoista en valitettavasti voi antaa yksityiskohtaisempaa tietoa sillä ne koostuvat juuri niistä asioista mistä ihmiset syvällä sisimmässään ovat kiinnostuneita eli kaikkea sitä mitä Pakkultismi (okkultismin Paimen – versio) pitää sisällään. Pakkultismista kuitenkin sen verran että riittien onnistuneen harjoittamisen ehdottomana edellytyksenä on Paimen – joogan täydellinen osaaminen ja se on asia joka vaatii vuosien harjoittelun. Esimerkikisi Pikkuväki – asanassa dosetin saaminen pään takaa ei muuten onnistu koska ollaan tilanteessa jossa molemmat takajalat ovat kehon alle taaksepäin taivutettuina niin, että ne ovat ristissä kantapäiden kokskettaessa lapaluita ja niitä painetaan vasemmalla kädellä kohti niskaa jolloin dosetin ottaminen tapahtuu oikealla kädellä. Aivan helvetin vaikea asana ja siitä laskeutuminen takaisin Mikä vitun päivä nyt on – asanaan vie kokeneemmaltakin Pakkultistilta useita päiviä. Mainittakoon myös ettei kyseistä Pikkuväki – asanaa tulee harjoittaa kovin usein sillä se käy selän lisäksi myös avioliiton päälle koska Pakkultismia ymmärtämätön puoliso ei kykene ymmärtämään ihmistä joka saattaa kiemurella olohuoneen lattialla jopa viikon. Eronneita pareja haastateltaessa on näet käynyt ilmi ettei ymmärtämättömillä puolisoilla ole niinkään vastaan itse kiemurtelua mutta se ihan saatanallinen hikoilu ja ihme mölinä ovat olleet heille yksinkertaisesti liikaa. Lähinnä sen takia ettei tv:n äänen voimakkuutta saa tarpeeksi suurelle ja hikoilun aiheuttama kosteuden tiivistyminen näytön pintaan aiheuttaa huomattavaa visuaalisen nautinnon vähentymistä.

Ryhmä kehonrakentajia poseeraamassa tuomareille
Herra Reinsuo kiertää myös näitä seniorikisoja

Toivonpa totisesti että koira kuntoutuu ja pian sillä tänään olisi tarkoitus mennä opettelemaan Naan-leivän ja tuulihattujen teko joista jälkimmäiset täytetään oikealla leipurinkermalla eikä millään keinotekoisella mäihällä. Kyseisellä mäihällä tarkoitan valmista vanilijakreemijauhetta jota laiskemmat sekoittavat kermavaahtoon ja väittävät tatinan olevan leipurinkermaa mutta näinhän asia ei ole. Kiitos Googlen, latasin ja printtasin kaikista kolmesta oikeaoppiset reseptit teko-ohjeineen ja jos Karma suo, niin niitä myös tehdään tänään. Aljohin, jonka vireystaso nousee koko ajan koska tässä kirjoittamisen ohella on näitä kodinhoidollisia velvoitteita, täytyy kuitenkin olla virkeämmässä (= paremmassa) kunnossa ennen kuin jätän sen yksistään. Muuten tundralla menee hyvin; ilman lämpötila on 2 Kelviniä, tuuli puhaltaa pohjoisesta 45 boforin voimakkuudella ja taivaalta sataa pienkoneita sekä satelliittien kappaleita. Reinsuon pappa täytti eilen 92 vuotta ja synttäreidensä kunniaksi hän näytti lapsenlapsenlapsen3 lapsilleen (sikiävää ja todella aktiivista sukua) kuinka 400 metriä juostaan ajanoton pysähtyessä lukemiin 37.44 mikä on huomattavasti parempi kuin nykyinen ja Michael Johnsonin Sevillan MM- kisoissa juoksema virallinen maailmanennätys joka on 43.18. Hyvä tulos selittyy osaltaan sillä että Herra Reinsuo on juossut ulosottomiehiä karkuun lähes koko aikuisikänsä ja joutuupa tuo vanha pieru vielä näinäkin päivinä ottamaan ns. ritolat koska Voudit eivät unohda. Koskaan. Ketään. Miettikää sitä. Myös perikuntalaiset ja muut, vilpillisin keinoin taalereihin käsiksi päässeet runkefäärdit.

Nuori, vähäpukeinen miesmalli
Koska te naiset aina valitatte ettei täällä ole muita kuin vähäpukeisia punapäitä niin olkeepa hyvä

Hyvää sunnuntaita teille kaikille, mie meen nyh keittämään soropit ja keitännii myöhen puuroa jota aion antaa niin ikkuseen myös Aljohille koska hääp rakastaa sitä.


8 kommenttia :

 1. Aljohille parempaa oloa.

  Ja kiitos vaihtelusta kuvien suhteen. Ton viimesen pöksyt on jotenkin jääneet puolitiehen. Päättäis nyt onko ne päällä vai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, likka on tänä aamuna paremmassa kunnossa vaikka eilinen oli vielä vaikeuksien päivä.
   Mitä taasen pöksyihin tulee, niin en ota kantaa koska näitä kuvia laittaessa on muutenkin pelko perseessä siitä että milloin B-rapun edustajat alkavat hyppäämään tundralla ;D

   Poista
 2. Peukut Aljollesi!
  Seniorikisojen laitimmainen kaljupää on pannu housuihinsa kyllä jotain ylimääräistä... mutta joo, kyllä noita kuvia jo kattelee mieluummin kuin niitä vähävaatteisia punapäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa katselin - siis tuota pullottavaa kaljupäätä ;-) Ehkä sen tupee on pöksyissä?

   Poista
  2. Kiitos Sanna!
   Älkääs nyt mollatko, ties vaikka hääp ois bodannut alakertaansa....hmmm..vaikkapa nostelemalla täysiä vesiämpäreitä :D

   Poista
 3. Toivottavasti Aljohilla on kaikki hyvin!! Tässä on viikonloppu vietetty "koirasairaalan" elämää ja on se vaan sydäntäsärkevää katsella, miten haukku on kipeä ja isäntä vielä vähän enemmän (koirastaan siis).
  Toivottavasti tuulihatuista tuli kuohkeita ja lätsähtämättömiä. Ja kunnon kermalla, tottakai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aljoh voi tänä aamuna jo hieman paremmin ja kuten sanoit, se on tosi kurjaa kun näkee kaverin olevan kipeä eikä voi oikein muuta kuin katsella. Troppia ja lääkäriä tietty mutta....

   Tuulihatut epäonnistuivat koska minä suuressa viisaudessani menin jäähdyttämään taikinan ennen kananmunien lisäämistä aivan liian kylmäksi eivätkä ne sitten nousseet sillä tapaa kuin niiden pitäisi. Oppia ikä kaikki (eikä pitäisi tehdä mitään kun systerin valvova silmä ei ole paikalla).

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins