Karma ei pidä perseenlevittäjistä

Karma ei pidä perseenlevittäjistä eikä varsinkaan paimenista jotka ovat Anawastipur Dramubutsipur' in mukaan ”Ahnaita, ryppyisiä paskiaisia joiden ainoa maanpäällinen tarkoitus on lampaiden jahtaamisen lisäksi nauttia asioista joiden lähelle heitä ei tulisi päästää minkäänlaisissa olosuhteissa”. Tuo on sangen vittumaisesti sanottu mutta toisaalta mä ymmärrän Anawastipuria koska mun lammaslaumani on kerran tuhonnut hänen ryytimaansa ja tilanteen jälkiselvittelyn aikana tarjotun (intialaiset ovat todella kohteliasta väkeä) pikku kahvihetken aikana mä tulin syöneeksi kakun jonka Anan muija oli leiponut tämän runkefäärdin 60 -vuotispäiville jotka sattuivat olemaan seuraavana päivänä. Kyseessä ei näet ollut mikään pieni kakku koska näihin kisoihin oli tulossa juhlavieraita enemmän kuin mitä Uotilassa on lapsia.

Teksti jossa lukee "Beware, Karma has a wicked sence of humor"

Karma tai voi olla se että se oli Anasta johtuen Siwa tai joku muu lähikauppa, päätti kuitenkin eilen että minen tule nauttimaan hikipäässä valmistamaani Marianne – jäädykettä ja kiepautti sen mun kädestäni juur sillä hetkellä kun olin astumassa kotiovesta sisään. Kuului vain pehmeä tussahdus vuoan tippuessa ulkorapulle ja Karman sekä herra Murphyn lakeja noudattaen se tippui tietenkin pohja ylöspäin joten se oli sitä myöten selvä. Tarkoituksena oli että laitan jäädykkeen vasta meillä pakkaseen koska systerin pakastimessa ei ollut tilaa ja toisaalta, vaikka pakastimesta olisi löytynyt tilaa niin mä olisin joutunut sen hakemaan mikä taasen olisi ollut aikatalujen sovittamisen kannalta hieman hankalaa. Eipä siinä sitten ollut muuta vaihtoehtoa kuin siivota sotkut pois ja pestä rappuset. Pesun koitin suorittaa mahdollisimman hyvin koska tiesin minkälainen taistelu Aljohin kanssa tulee jos rappusilta löytyy vähääkään jäädykkeeseen viittavaa. Tosin eilen illalla ja tänä aamuna huomasin pesu-urakkani täysin turhaksi koska iltalenkille lähdettäessä jouduin vetämään Aljohin Syyrialaisella irti rappusten lumotuista tuoksuista ja tänä aamuna samaista tarkoitusta varten oli pakko valjastaa naapurin hevoset koska tuo englannin pieni jätemylly oli suorastaan liimautunut kiinni rappusiin. Mainittakoon että pesin rappuset painepesurilla ja kun ajatellaan että pesuvesi oli buustattu ilmojen halki kumisevilla perkeleillä ja saatanoilla, niin ei voi muuta kuin ihmetellä Aljohin hajuaistia. Kuka huusi takarivistä että läskipää lennätti jäädykkeen roippeet seinään? Ei, niin ei käynyt koska ensin kaavin kaikki roippeet takaisin vuokaan (ja vuoasta edelleen paskapytyn kautta rasittamaan hikisen kylämme viemäriverkostoa) ja vasta sitten käytin pesuria siten ettei seinään (joka muuten tuli myös pesaistua) osunut yhtään paskatuurijäädykettä. Kostoksi teen tänään uuden jäädykkeen. Kotona. Kumisukat ja kumihanskat kädessä.


Lapsen syntymää juhlistava täytekakku

Karjalanpiirakat sen sijaan onnistuivat melko hyvin ja ne tekivät kauppansa jo eilen. Tosin niitä ei valmistunut kuin 28 kappaletta joista söin suurimman osan, toki Valkyriakin piti puolensa vaikka piirakoiden ulkomuoto oli sellainen että olisin saanut niiden takia karjalalaisilta turpaani (oikeesti, ne näytti enemmän sellaisilta muksujen kapaloilta). Käytin hieman liikaa jauhoja koska ideahan on saada kuoresta ihan sairaan ohut ja tämän takia joka ainoa sirvakka pyrki liimautumaan kiinni leipomusalustaan vaikka se olikin näitä Tupperwaren ihme – non stick – anti glued – maksaa aivan saatanasti – läpysköitä. Jauho ei varsinaisesti pölissyt suussa muttei paljon toisinkaan eli jauho maistui enemmän kuin olisi pitänyt. Toinen ja todella vaikeaksi osoittautunut asia oli piirakan kaulitseminen oikeaan muotoon koska on aivan turha lähteä rypyttämään jos sirvakkalätkä ei muistuta sitä yhtä himmeliä joka ei kuulu laisinkaan ruuanlaittoon mutta saa aikaan vallankaappauksia, järjettömiä ostoksia, kotien menetyksiä ja muuta ihmeellistä. Noista 28:sta piirakasta kenties kolme tai neljä muistutti perinteistä ja oikeaoppista karjalanpiirakkaa, muut olivat lähinnä kapaloita, kengänpohjia tai krokotiilejä joista viimeksi mainitut hyvinkin suurella enemmistöllä sillä sirvakat näyttivät siltä kuin suomujen peittämää krokotiiliä olisi lyöty kirveellä selkään. Jostain syystä ne helvetin riisit tursusivat ulos kuin sisäkalut.

Daa, olen tässä viime aikoina roilannut hieman noita kokkaamiseen liittyviä sivustoja ja läysin yhden joka ei varsinaisesti liity kokkaamiseen mutta sieltä saa mm. keittiö(kokki)veitsiä ja muita keittötarvikkeita joten laitan sen tähän siksi että kyseistä verkkokaupasta on myös mahdollisuus ostaa kaikenlaista järkevää kuten vaellus/turvakenkiä, säilytysastioita etc.


Pari muutakin hyvää verkkokauppaa (mausteita, keittiövälineitä, oikeastaan kaikkea mitä keittiössä tarvitaan eikä tuotteet ole hinnan kiroissa) ovat:

No niin, tässä kaikki tällä kertaa ja esitän anteeksipyyntöni antisosiaalisuudestani joka ei johdu laiskuudestani tai välinpitämättömyydestäni vaan siitä että nyt täällä eletään melko kiireisiä aikoja. Koitan kyllä parhaani mukaan seurata mitä blogspheressä tapahtuu ja mitä te touhuatte.

Hyvää maanantaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi. Huomenna on muuten Valkyria synttärit eikä mulla ole hajuakaan mitä mä ostan sille...


Ps. Kiireestä johtuen teksti varmasti sisältää kirisutvhiretä – koitka ksetää

12 kommenttia :

 1. Olet siis liittynyt meidän ruokataiteilijoiden kultaiseen joukkoon. Tervetuloa! Seuraava maistelutilaisuus on täällä meillä huhtikuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mutta mä olen hyvin kaukana taitelijasta :)
   Mitäs huhtikuussa, onko tiedossa jotkut isommat partyt vai ihan muuten vaan?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Huono päivä? (en ole vielä ehtinyt lukulistan kimppuun)

   Poista
 3. Kuulostaa mukavalle tuo sun ruoanlaittoharrastus. Hienoa.Kuvia kehiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mukavaa koska olen koko ikäni pitänyt ruuasta ja sen tekemisestä-
   Sitten asiasta viidenteen; laitoin sen s-postini osoitteen sen postauksen vastaukseen missä sä sitä kyselit koska mä en ole löytänyt sun s-postiosoitetta. Ois meinaten ihan mukava jos pääsis lukemaan joten jos sä viittit, niin ota yhteyttä vaikkapa tuon yhteydenotto - sivun kautta niin saan sulle sen osoitteeni.

   Poista
 4. Mie kyllä törkeästi käytän hyväkseni koiria roiskuneen ruuan siivouksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä meilläkin harrastetaan tai oikeastaan se johtuu siitä että Aljoh on niin nopea. Se kun kyttää ruuanvalmistusta keittiön ovelta.

   Poista
 5. Kokkailevat Paimenet ovat ihan ykkösiä. Kuis kävi nyt jäädykkeen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Eilinen meni samaan tapaan kuin nämä muutkin viime päivät joten olin kotona niin myöhään etten jaksanut alkaa tekemään yhtään mitään. Itse asiassa mä kävin kotiin päästyäni vain suihkussa ja menin suoraan punkkaan.

   Poista
 6. Piirakoista olisi kyllä pitänyt olla kuvadokumenttia. Sitähän sanotaan, jotta jokainen tekee piirakan omalla mallillaan. Toi babyshowerkakku on oksettava, hyi hemmetti. En tiedä voinko enää ikinä syödä karjalanpiirakoitakaan kun tuo verkkokalvoilleni käristynyt kakunkuvatus nousee aina mieleen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä olisit kyllä saanut hyvät naurut koska mekin systerin kanssa naurettiin vedet silmissä mutta kenties jonain päivänä mä onnistun tekemään sellaisia että niitä kehtaa näyttää suurelle yleisölle.

   Sori tuo kuva mutta laitoin sen pelkästään osoittaakseni kuinka hullluja (typeriä) ihmiset ovat. Kakku on järkyttävä.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins