Astrid, Utah ja harmaa keskonen

Sain eilen kutsun Astrid Kyytölle, tuolle kylämme tarmonpesälle joka on niittänyt mainetta kansainvälisilläkin areenoilla työskenetelemällä mm. Area 51:llä siivoojana ja erään suuren englantilaisen kaupungin poliisipiirissä missä hän toimi panttivankitilanteiden neuvottelijana. Astrid halusi esitellä uutta viritystään jonka hän oli ristinyt extend – uuniksi ja se käsitti 5 kpl normaaleja helloja joista hän oli rälläköitynyt kyljet auki ja hitsannut ne toisiinsa kiinni. Saumakohtien peittona oli tyylikkäät peltisoirot ja (luonnollisesti) molemmissa päissä luukut. Esittäessäni retorisen kysymyksen ”Taitaa taas olla remmi löysällä”, hän vastasi että ei suinkaan – kiitos sähköshokkihoitojen – vaan hän rakensi extend – hellan koska hän on ajatellut erikoistua Tao Tao, den lilla uhan alainen karvamötikkä– ruokiin joihin olennaisena osana kuuluu kokonaisten bambujen paistaminen. Tulee kuulemma parempaa kuin sillä metodilla jossa bambut pilkotaan ennen paistamista. Ylikypsistä kappaleista hän tulee valmistamaan suksisauvoja joista hänellä jo on aiesopimus alan markkinajohtajien kanssa. Ties vaikka saisimme tulevaisuudessa nähdä saatanan surkeiden suomalaishiihtäjienkin pikku kätösissä Astridit. Mene ja tiedä.

Meme jossa teksti "I'm going start cleaning, i mean drinking wine"
Astridin motto jolle hän on pysynyt uskollisena

Astridin historia on värikäs ja hänen uralleen mahtuu helvetin monta mokaa, joskin ne kaikki ovat johtuneet hänen suunnattomasta rakkaudesta kaikkea elollista kohtaan ja kenties pahin sattui juuri tuolla Area 51:llä missä hän luuttusi lattioita ja pyyhki pölyjä niin X-Fileseista kuin paskaksi ajetuista flai'ing soosereistakin. Nähkääs eräänä iltana Astrid oli ollut lakaisemassa osasto B62:n käytävää kun hään kuuli teputusta nurkan takaa eikä mennyt aikaakaan kun Astrid huomasi että nurkan takaa tulla töpsähti harmaa, aika helveti pieni hahmo jolla oli miltei läpikuultava iho ja aivan vitun isot silmät. No, Astrid oli nähnyt A51:llä jos jonkinlaista kummajaista ja koska sieltä ei jengi pääse mihinkään, oli luonnollista että hän ajatteli laitoksessa sijaitsevan synnytyssairaalankin josta tämä pikku keskonen oli peräisin. Astrid manasi mielessään lääkärien huolimattomuutta ja ennen kaikkea sitä kuinka vastuuntunnotonta on a) jättää keskoskaapin kansi auki ja b) jättää myös lastenosaston ovi lukitsematta.

Alien, tai siis Astridin luulema keskonen hiihteli lähemmäksi ja kun se oli noin kahden metrin päässä Astridista, se alkoi toistaa rahisevalla äänellä ”Utah, Utah, Utah...” ja niinpä Astrid luuli että keskonen osasi, melko vistosta ulkomuodostaan huolimatta, puhua ja halusi Utahiin. Oli Astrdin onni että hän on jaa vähän päästä pideltävä yksilö eikä hän täten voinut tietää että kyseinen keskonen oli itseasiassa täyskasvuinen komodograaniyksilö ja kuten vähänkin tajuntaansa laajentaneet ja kosmoksessa reissaanneet ihmiset tietävät, komodograanit ovat universuminen verenhimoisin laji joten ei liene mikään yllätys että ”Utah” tarkoitti suomeksi käännettynä ”Nyt sulta ämmä lähtee henki”. Astridin valtasi suuri äidinrakkaus ja niinpä hän koppasi keskosen syllinsä ja alkoi leperellä sille kaikenlaista ärsyttävää paskaa johon komodograani vastasi Astidin mielestä kaikkein hellyttävimmällä tavalla: ”Mamma”.

Komodograanien kieli on varsin kehittynyt ja niinpä he pystyvät yhdellä sanalla muodostamaan kokonaisia lauseita, ts. sanoen yhden sanan merkitys on tajuttoman monimerkityksellinen joten ”Mamma” ei suinkaan ole rakastava sana vaan yksityiskohtainen kuvaus siitä mitä tapahtuu mikäli ”sä perkeleen taikinanaama et laske mua heti alas”. En laita koko käännöstä koska se on varsin vulgääri. Enivei, Astrid ei ollut moksiskaan vaikka komodograani riehui ja tappeli hänen sylissään sillä Astrid oli elämänsä aikana joutunut hoitamaan monia ADHD – kersoja joten hänen ei tarvinnut piestä alienia kuin vajaan minuutin ja tämän käytös muuttui huomattavasti rauhallisempaan suuntaan. Suurelta osaltaan sen tähden että Astrid oli tietämättään piessyt paskaksi suurimman osan elintärkeitä sisuskaluja. Tämän jälkeen Astrid heitti keskosen autonsa takapenkille, ajoi lähimmälle harmaakoiran (Greyhound) pysäkille ja tyrkkäsi hopeisen kääpiön Utahiin menevään dösään. Muutamaa tuntia myöhemmin alienin katoaminen aiheutti suurhälytyksen ja kun Astridilta tultiin kysymään että oliko hän mahdollisesti nähnyt Projekti XC- 34/TA:ta, Astrid totesi ettei hänellä ole vitunkaan hajua teidän projekteistanne.

Alien istumassa auton takapenkillä
Utahiin menijä

Myös panttivankineuvottelijana Astrid onnistui tyrimään ja kyseessä oli normi pankkiryöstö ja sen yhteydessä otetut panttivangit. Pattitilanne oli jatkunut jo pitkään kunnes poliisipäällikkö hermostui ja sanoi Astridille että tämän pitää nyt antaa jonkinlainen announcement mutta kun Astrdilla on lähes yhtä hyvä englannin kielen taito kuin minullakin, hän ymmärsi kupletin juonen niin, että hänen pitää tilata betonia tuntemattomalta toimitsijalta (un known cement) ja niinpä tämä onneton meni tilamaan kahdenksan kuutioita kuraa yorkshireläiseltä yrittäjältä ja kippautti koko satsin roistojen jo aiemmin vaatiman pakoauton päälle. Loppusekunnit ovatkin sitten Englannin rikoshistorian verisimmät ja Astrid on siitä lähtien ollut Englannin mantereella persona non grata. Paska tuuri mutta minkäs teet, lontoo on pirun vaikea kieli ja sekaannuksia sattuu tämän tästä.

Okei, tämmöinen on siis meidän kylän Astrid ja me paisteltiin muutamat bambut ja katseltiin kaksi ensimmäistä kautta Tao Tao - den lilla pandan sarjasta koska me ei välitetä näistä uudemmista karatepandoista ja mitä pandoihin tulee, niin Googlen Panda – penalty on asia jota pitää jokaisen välttää. Koittakaa muistaa tämä joten katsokaa ettette kirjoittele ihan mitä sattuu. Mun on lährettävä taas maailmalla mutta kummilikan pitäis tulla ihan näillä näppäimillä joten toiveita on että mä ehdin nähdä sen.

Hyvää tiistaita kaikille – muistakaa olla ihmisiksi ja olkaa helliä alieneille.

Ps. Oli muuten 390. postaus!

2 kommenttia :

 1. Utahissa on tietynlaisia paikkoja kuumaisemineen, ehkä alieni kaipasi kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tiennytkään mutta nythän asiaan tuli vahvistus!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins