100 000, USA ja yhä hullumpi Topi

Heti alkuun erityiset kiitokset Yhdysvaltoihin ja tietysti myös kaikille muille jotka ovat poikenneet täällä mun hikisellä teltallani sillä eilen saavutettiin 100 000:n raja ja mentiin jonkin verran ylikin. Erityiset kiitokset Yhdysvaltoihin sen takia että pelkästään eilen sieltä suunnalta käytiin 7173 vierailijan voimin ja suurin ryntäys oli klo 16.00:n aikaan jolloin vierailijoita oli sen verran että mun täyty lainata Topilta toista jurttaa jotta saatiin koko orkesteri tavallaan saman katon alle. Sanottakoon että eilinen näkyi myös Talagh Malarissa jossa teidän blogejanne oli käyty vakoilemassa huomattavasti tavanomaista enemmän. Suurinta kiinnostusta Jurtan Aikakirjoista herätti http://outopaimen.blogspot.fi/2014/12/japanilaiset-jouluterveiset-kin-ku.html ja tuohan kertoo siitä kun mun paras kamuni Topi otti ja meni tilaamaan joulukinkkunsa Japanista mutta tilaushan ei mennyt ihan Topin toivomalla tavalla. Nämä on mukavia juttuja tämmöiset isommat kinkerit joten kiitosta vaan vielä kerran niin Amerikan mantereen asukkaille kuin muillekin. Tämä on muutenkin outo tämä mun blogi koska aika usein on tilanne missä porukkaa käy eniten joko just Ison Veden takaa tai sitten Äiti Venäjältä mutta luonnollisesti myös Suomesta käy väkeä ihan mukavasti. Niin ja jos joku tietää hyviä/hauskoja blogeja USA-Venäjä – akselilta tai ihan mistä vaan niin olisin kiitollinen vihjeistä.

Blogin tilastoa: kohde yhdysvallat ja sivun katselumäärä


Topista mä sen sijaan olen huolissani koska se on mennyt hullumpaan suuntaan. Oikeastaan muutoksen takana on se että Topi addiktoituu helposti ja noin kuukausi sitten se oli vahingossa rovehtinut teini – ikäisen tyttärensä dosetilla. Topi on tarkka lääkkeistään ja se ottaa ne sekunnilleen, jopa keskellä yötä ja tämä Topin säntillisyys aiheutti pienehkön sodan kun Topin eukko ilmoitti ettei hän aio herätä keskellä yötä herätyskellon piipitykseen joten joko Topi nukkuu eteisessä tai eukko vaihtaa osoitetta. Topi paikkasi tilanteen teippaamalla herätyskellon korvaansa ja varmistaakseen ettei mitään kuulu, niin hääp teippas vekkarin päälle tyynyn ja siitä lähtien Topi on herännyt hikipäisenä ja koska kukaan ei saa kunnolla nukutuksi kun pään lämpötila on lähellä +70 astetta, niin Topi ei ole sekaisin pelkästään yöllä vaan huonosti nukutun yön tulokset näkyvät pitkälle päivään. Tämä huonojen öiden jatkumo aiheutti sitten sen että Topi sekoitti oman ja tyttärensä dosetit ja nyt on lievästi sanottuna piru merrassa koska likan dosetissa oli melko ryhtevien mielipidelääkkeitten joukossa myös hänen ehkäisypillerinsä ja niiden imuroiminen (jota on siis addiktoitumisen seurauksena jatkunut) on vaikuttanut Topin psykkeeseen ja hormonitasapainoon tavalla joka vituttaa aika raskaasti meitä jotka hänen kanssaan elämme.

Viipalekuva ihmiskehon alaosasta
Arvatkaapa onko kyseessä riistakameralla otettu kuva Topista karvakauluri niskassa vai olisiko tämä viipalekuva hänen arsestaan? Oikea tulos julkaistaan Daily Mail:issa vappuna 2024

Ensinnäkin; liiallinen estrogeenin nauttiminen ei ole hyväksi vanhalle, päästään pimeälle ja jonniin verran alkoholisoituneelle ukonkäppänälle koska se saa miehen itkeä vollotamaan pienimmästäkin syystä. Sinänsä ymmärrettävää eikä se ehkä olisi niin paha mutta kun Topi perkele nyyhkyttää ruotsiksi niin se on sen verran helvetillistä kitinää ettei sitä kuuntele Uotilan lapsetkaan ja ne jos ketkä joutuvat kuuntelemaan kaikenlaista koska ovat mottipäisillä vanhemmilla raskautettuja pilttejä ja ovat muuten tästä syystä UNESCO:n erityislistalla – heti kulkukoirien rokotusohjelman jälkeen. Toinen juttu on se että hormonitasapainon häiriintyminen on vaikuttanut sekä Topin ääneen että myös hänen rintojensa (jos karvaisen perkeleen yhteydessä voidaan puhua rinnoista) kasvuun ja se on kuulkaa heti hemmetin noloa kun olet pankissa ja ovesta ryntää sisään likimain Esa Pakarisen pers'reiltä näyttävä mies ja alkaa kimittävällä äänellä ruinaamaan että josko mä kokeilisin sen rintoja koska hääp haluaa tietää että onko ne kasvaneet sitten viime näkemän. Mä olen lentänyt pankista ulos monta kertaa Topin takia ja näissä tilanteissa ärtymystäni lisää Topin lohduttavat sanat ”Älä välitä, eihän sulla olisi ollut mitään nostettavaakaan”. Saatanan kekkeruusi. Kolmas juttu on Topin pukeutuminen: nyt kun kevät on aikaisessa, niin tämä Ruhtasalon ihme kulkee naisten urheilutopissa koska hänen mukaansa se päällä tissit keikkuu mukavasti ja alavartalon peittona hänellä on sellanen 50 – luvun kellohame vai mikä vittu niiden nimi on, vekkihame? Ajanottoleninki? En tiiä.

Enivei, valkoinen toppi ja kanarialinnunkeltainen hame on kuitenkin yhdistelmä joka riittäisi suistamaan taitavimmankin autoilijan ladulta mutta kun yläkroppaa peittävän urheilutopin läpi paistaa karvaiset tissit ja hameen – jonka helma on hieman vesirajan alapuolella – alta vilkkuu karvaiset, suonikohjujen pahhoin runtelemat kintut niin tuho on taattu. No hittolainen, viimeksi eilen veti yksi tukkirekka tässä meidän tiellä pitkälle mettään kun Topi sattui hyppelemään vastaan. Nimenomaan hyppelemään koska sen siskolikka oli ostanut sille aipotikan (kuten hääp iPod:ia nimittää) ja tämä karvahesus sattui just sillä hetkellä kuuntelemaan Joutsenlammen loppukohtausta mikä taasen oli innoittanut Topin hyppelemään kuin mikäkin balettitanssija. Tukkikuski joka onneksi selvisi pelkällä säikähdyksellä, kertoi tapausta selvittämään tulleille poliiseille ettei hän ole koskaan ennen paskantanut housuunsa mutta nyt sekin ihme sitten tapahtui. Osaltaan selittyy sillä että myös tukkikuski on juoppo ja Topin nähdessään hänellä oli mennyt kalenteri sekaisin (pääsiäinen) ja toisekseen hän ei kertomansa mukaan ollut koskaan nähnyt niin isokokoista hallusinaatiota. Ei auttanut vaikka virkavalta kertoi Topin olevan elävä heebo jolla ei ole kaikki tomaatit samassa kasvihuoneessa sillä kuski järkyttyi Topin näkemisestä niin paljon ettei hän yksinkertaisesti uskonut, ei vaikka poliisisedät tehostivat kertomustaan muutamalla etälamauttimen laakilla ja parilla tusinalla pampun iskuja. Tästä voimmekin päätellä että rekkapenat ovat sangen kovapäistä porukkaa. Topi ei tietenkään joutunut edesvastuuseen koska sillä on joku terveydenhuollon myöntämä free pass jonka turvin saa hiihdellä vapaalla jalalla vaikka kuinka tekis pippaa päästä. Tämä johtuu kylläkin laitospaikkojen vähyydestä mutta myös siitä ettei Topista katsota olevan haittaa täällä helvetin tuuran perseessä missä ei ole muuta kuin ryteikköä ja ammulaaneja elikkäs peltoja. Että tämmöstä.


Kaikille kiitokset vielä kerran ja oikein hyvää viikkoa. Muistakaa olla ihmisiksi.

9 kommenttia :

 1. Arsestahan tuo kuva ihan selvästi on. Näkyy pallit ja poistoputkikin. Hyvä rasvakerros.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se näyttää kalkkunalta jolla on karvakaulus. Liekö se ujuttanut itsensä talvitakin sisään?

   Poista
 2. Onhan sentään mukavaa, että Topilla on kevättä rinnoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mutta Topilla jyrisee nyt sen verran paljon etten tiedä mitä se seuraavaksi keksii. Soitti hetki sitten ja kysy että tiedänkö Max Factorin asiakaspalvelun numeroa. Mistä vitusta mä jonkun meikkifirman asiakaspalvelut tiedän? Hullu se on ja jos se ala rauhoittuun niin toimitan sen hoitoon.

   Poista
 3. Olen ennenkin saanut musteläiskätestistä outoja tuloksia, mutta nyt täytyy häveten tunnustaa, että löydän tuosta kuvasta siitä ääsholen yläpuolelta aivan selvän Urho Kekkosen kuvan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urho Kekkonen?
   Jännä valinta koska mun mielestä se on - kuten Sannalle jo mainitsinkin - kalkkuna jolla on sekä karvakaulus mutta myös vanhan malliset lentäjänlasit. Jos asiaa tutkitaan presidentillisestä näkökulmasta niin sanoisin että kuvassa on ripaus Risto Rytiä, tuota maamme jämäkkää luotsaajaa jonka olisi suonut jatkavan näihin päiviin asti. Tokihan hän olisi jo aivan saatanan vanha mutta niinhän nuo kaikki muutkin presidentit ovat olleet yksiä vitun muumioita. Pois lukien Liukas - Kenkä Mara joka myös Herra Lakeerilipsujana tunnetaan.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Samoin kuin Kiki, minäkin näen siinä Urkin. En vain kehdannut tunnustaa perversiotani :P

   Poista
  4. Miten ihmeessä te näette Urkin?
   Tai sitten teillä on hämärämpi mielikuvitus kuin mitä mä olen luullut :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins