Tässä päässä arpikin on kaunistus

Karma tietää että että köyhällä ei ole varaa huvituksiin joten se järjestää ilmaisnäytöksiä juuri silloin kuin niitä vähiten odottaa ja koska Karma ja minä olemme hyvin läheisissä väleissä, pääsin eilen nauttimaan esityksestä joka esitteli pohjoisen tähtitaivasta tavalla jota ei ihan joka planetaariossa pääse näkemään. Esitys näet alkoi huikealla, useamman minuutin kestävällä revontuliesityksellä ja kun silmää hivelevien värien loisto siirtyi verkkokalvojen laitamille, alkoi tähtien ja muiden taivaalla näkyvien ihme valoilmiöiden villi tanssi jonka aikana pääsin näkemään kaikki planeetat päällekkäin ja kaiken kaikkiaan yksitoista Väinämöisen viikatetta med heti helvetin vihreä ruoho. Esityksen kestosta minulla ei ole harmainta hajua koska havahduin vasta siihen kun tajusin jonkun ravistelevan minua ja kääntäessäni katseen vasemmalle, näin naapurin huolestuneet kasvot sekä hänen omituisesti lepattavat huulet. Omituisesti siksi etteivät ne tuottaneet sitä normaalia örinää jota saan joskus kuunnella yökaudet kun hänellä on ns. vaikea jakso jolloin hän soittaa ranteet auki – musiikkia ja yrittää laulaa mukana. Seuraava muistikuva olikin sitten ensiavusta.

Daa, ei sovi aasialainen kumi pohjoisen jäätiköille eikä varsinkaan sellaisille jossa ei ole hiekan murustakaan kuten tämän niin ihanan taloyhtiömme pihamaalle. Toki pihallamme on hiekoituslaatikko mutta se on valitettavasti tyhjä koska urakoitsija jolle piha-alueiden hoito kuuluu, ei hoida tehtäviään ja niinpä me sitten joudumme hiekoittamaan itse koko läänin parkkipaikkaa myöden eikä tämä vajaan puolen kuution laatikko riitä kuin n. kahteen hiekoituskertaan ja kyllä, hiekoitussoraa on tilattu jo aikoja sitten mutta sen toimittaminen kestää tuttuun tapaan about ajanjakson jonka aikana muutama eläinlaji kuolee sukupuuttoon ja osa mantereista katoaa meren uumeniin. Paskamaisinta on se että tähän aikaan vuodesta lumisohjo ei pelkästään jäädy peilikirkkaaksi pinnaksi, vaan autojen ja jalankulkijoiden muodostama liikenne saa aikaan pieniä mutta heti perkeleen teräviä harjanteita jotka jäätyessään murtavat sekä nilkat ja saavat kaatumistapauksissa aikaan enemmän tai vähemmän runsasta verenvuotoa. Näin kävi myös toissailtana ja nyt myös takaraivoni vasemmalla puolella on arpi, sellainen noin viiden sentin vekki joka on kuitenkin suht pieni jos sitä vertaa oikean puolen arpeen joka alkaa päälaen oikealta puolelta, miltei silmäkulmasta ja jatkuu aina niskaan asti ja tämä arpi on peräisin eräästä tapahtumasta jonka tekin tunnette. Se on näitä missä muutaman, nuorehkon mieshenkilön käsittävä joukko näkee paimenen ja he päättävät katsoa onko vanhassa pierussa vielä virtaa minkä seurauksena ilma on hetken aikaa täynnä nyrkkejä, erilaisia astaloita ja muita kädenjatkeita. Tässä nimenomaisessa tapauksessa tuli niin sanotusti turpaan koska äheltäessäni vastuja nro 2:den kanssa (nro 1:seltä sammui lyhty ensimmäiseen kopautukseen), nro 3 oli siirtynyt taakseni ja tarjoili täältä takavasemmalta noin viidenkymmenen sentin mittaista kettinkiä takaraivoon (asia selvisi myöhemmin virkavallan dokumenteista). Mitään vahinkoa ei kuitenkaan päässyt tapahtumaan koska tässä päässä arpikin on kaunistus ja totuin alkoholistin urani aikana aivosolujen menettämiseen joten se siitä.

Putoava mies ja teksti "i do my own stunts"

Palataanpa itse asiaan. Pahinta ei ollut päähän kohdistunut isku vaan se että selkäni naksahti lähes liikkumattomaan tilaan ja olen ollut toissaillasta lähtien maannut sängyn pohjalla lukuunottamatta wc:ssä käyntejä jotka vievät aikaa raivostuttavan paljon ja ovat sangen tuskallisia. Minulla on uusi lekurin aika (kuvauksineen) noin kahden tunnin päästä ja katsotaan mitä heppeli sanoo. Toissailtainen ensiapureissu oli pääni tikkausta lukuun ottamatta normaali ”se on vaan tärähtänyt” - käynti eikä siinä mitään koska tuskinpa mitään oleellista on mennyt rikki kun kerran liikkuminen onnistuu. Olin yhteydessä lekuriin eilen ja toiveita on että saan hieman tuhdimpia raksuja kiputiloihini. Näin siis eilen ja palajan lekurireissun jälkeen astialle koska mun on myt soitettava taloyhtiömme pihan kunnossapidosta vastaavalle urakoitsijalle että ryhtyy leipomaan koska menen poikkeamaan heti kun tästä kuntoudun. Juttu kun menee niin että mikäli ei kahvikupin vieressä ole normaalin servetin sijasta kirjekuorta jonka sisältöä lienee turha selittää, niin sitten se käy polvien päälle.

Hyvää torstaita kaikille – muistakaa olla ihmisiksi!
(eli älkää tehkö niin kuin minä teen vaan tehkää niin kuin haluaisitte itsellenne tehtävän)15 kommenttia :

 1. Kyllä tämä liukkaus on sitten aika syvältä. Kaatunut en mutta nilkat kipuilee.
  Toivottavasti saat apua sieltä lääkäriltä sillä tutkimattomat on arvauskeskuksen teot ja kipeä on kivessä kun se on toisessa.

  Nooh, eipä nyt muuta.
  Voi paksusti, sillä siitä tytöt tykkää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osittain omaa tyhmyyttäni kun en varonut tarpeeksi ja kaipa tämä olotilakin tästä jos noi palikat asettuu kohdilleen. Aivotärähdyksen lisäki jotain pientä häikkää. Liikaa latinaa joten en tiedä.

   Poista
 2. No kyllä me ollaan tyytyväisiä, ettei henki menny eikä neliraajahalvaus tullu. Toivottavasti lääkärillä selviää ettei mitään muutakaan... ja sitten kun pääset liikkeelle, niin ne rautahampaat sinne kengän alle heti, jos oven ulkopuolelle matka käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisihan tuossa voinut käydä tosi paskamaisestikin joten saa olla kiitollinen ettei niin käynyt ja kuten Ritvalle sanoin, niin omaa tyhmyyttäni kun laitoin pelkät crocksit jalkaan sillä lenkkareissa olisi ollut liukuesteet. Pakko pitää kun käy Aljohin kans lenkillä jos se saa vainun ja kun näitä teitä ei tosiaankaan hiekoiteta.

   Poista
 3. Sä harrastat matkailua ihan urakalla nyt. Kaukomailta avaruuden kautta lähimaastoihin. Koitahan rauhoittua ja lepuuta sitä selkääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän näin mutta tämä makaaminen med olotilat saavat pinnan niin helvetin kireälle ettei tosikaan ja se on huono juttu se.

   Poista
 4. Anonyymi15.41

  Ei hyvä, siis sinun päänsisältösi tällä hetkellä. Servetti ja kirjekuori - nekin vielä. Palasaippuaa lautaselle ja siitä sitten ääntäkohden. Vai pullan leipomisiakin vielä.lattialla polvillaan.......hmmmmmm.
  Lähtee kauppaan ja on tällä hetkellä pottuuntunut kaikkeen paitsi omppuseen.

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi21.01

   Huumori on joskus huono asia. Nyt se kaduttaa. Lähettää ilmateitse parannusta, lämmintä kasviskeittoa, juustovoileivän ja puulämmitteisen saunan lämpöiset löylyt. Hieroo väsynyttä kroppaa, päätä sekä hartiaa. Peittelee untuvatäkin alle, villasukat laittaa jalkaan. Ajatuksissa kömpii viereen, vaikkakin vain unikaveriksi. Kipaisee hakemaan kuumaa viinimarjamehua yöpöydälle. ( oikeasti pysähdy lepäämään omppuseni )
   -
   hernenenässä

   Poista
  2. Kiitos, kommenttiasi oli mukava lukea <3
   Pään sisältö ei ole tällä hetkellä mikään paras mahdollinen mutta hyvä pointti on se että meikäläisen lakuainen on kovaa tekoa joten se (toivottavasti) palaa ennalleen.

   Poista
 5. Nyt varovasti siellä! ♥
  Tuo kettingistä päähän- onnettomuus kuulostaa kuin pahimmasta painajaisesta. :-(
  Toivottavasti toivut nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pienin askelin mennään ja tuo kettinkijuttu nyt on niitä menneisyyden typeriä juttuja ja kuuluu kategoriaan "en välttämättä olisi halunnut kokea".

   Poista
 6. Voi hyvänen aika sun kanssas! *siunailee kuin vanhat mummot ikkään*
  Nopeita paranemisia muru! (ja kyllä, arvet ne vaan lisää katu-uskottavuutta ja lisää mielenkiintoa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAahinkoja sattuu ja tyhmyydestä sakotetaan välittömästi. Olis ollut kunnon kengät jne mutta kun ei niin ei Karma rankaisi heti.
   Näillä kympeillä ei katu-uskottavuutta pahemmin kaipaa ja jos mä tulisin pimeällä sua vastaan niin reaktio vois olla jotain muuta kuin kiinnostunut ;D

   Poista
 7. Olen ennen luullut siitä kaatumisesta seuraavan korvaus kivusta ja särystä, mutta tänä talvena sannotuspuolella operoiva puoliso sanoi mun katselleen liikaa amerikkalaisia teeveesarjoja. Ei siitä saa kuin korvauksen lääkärikuluista. Pikaista paranemista ja ei crocseissa ulos ennen lumien sulamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikä täällä korvessa tuo korvauspuoli muutenkaan toimi, samoin kuin ei (varsinkaan) nuo työt koska "se on aina jonkun tädin kummin veljen eno" eikä sitä voi suututtaa koska sukulaissuussuhteet menee piloille. Toisaalta se on helppoa rahaa urakoitsijalle: rahaa tulee vaikkei mitään tee eikä kukaan valita. Meidänkin taloyhtiön hallintopuoli ja kunnossapidosta vastaavat urakoitsijat ovat osittain sukulaisia niin sen tietää mitä siitä seuraa.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins