Harhaileva katse? Käytä Flash - tekniikkaa!

Ei tarvitse olla kuin päivä pois niin jo on hallintapaneeli väärällään jos jonkinlaisia uhkauksia ja muita manifestejä vaikka pitäisihän Bloggerin Suurten Jumalien tietää että tämä minun blogini on sieltä hurskaimmasta päästä! No, aika näyttää mitä tulee tapahtumaan kuinka tiukkoja ehdot ovat.
Minulla on ollut jo pidemmän aikaa tunne että tänä vuonna tapahtuu jotain erikoista, enkä tarkoita tällä näitä Bloggerin Jumalien uutisia enkä mitään yltiöpositiivisia odotuksia paremmasta elämästä vaan jotain sitä että jotain mullistavaa tapahtuu jossain. Sellaista mikä koskettaa useampaa ihmistä, kenties kokonaisia kansoja eikä se välttämättä ole mitään huonoa. Ihmiset kun oletusarvoisesti odottavat että kaikki muutokset ovat perseestä mutta tällä kertaa (tai oikeastaan pitkin vuotta) tapahtuvat asiat taitavat olla muutosta parempaan. Okei, voitte pilkata vapaasti ja lyödä lattiaan tämän mun ennustukseni mutta muistakaa nämä sanat niin tiedätte että vanhoja paimenia ja varsinkin heidän ennustuksiaan kannattaa uskoa.

Teksti "I didn't break the rules - The rules were already broken when i got there

Vaikka eilinen oli yhtä vaakalentoa ja piti sisällään kaikkea ikävää kuten ryömimistä ahtaassa tilassa ilmastointiputkien seassa, sisälsi se myös asioita joista tiesin että Valkoinen Helvetti on vihdoinkin loppunut. Nimittäin, kun ryömin tämän liikerakennuksen - jonka ilmastointia olin huoltamassa – päädyssä olevasta aukosta ulos ja laskeuduin tikkaita takaisin maankamaralle, kuulin takaani hyvin viehkeän äänen joka kysyi että mistä hän saisi happea. Käännyin äänen suuntaan ja näin edessäni todella nätin nelikymppisen naisen joka oli pukeutunut tavalla jota näillä selkosilla ei näe kuin +20 asteen ja sitä lämpimämmissä keleissä. Kyseessä oli siis sen verran epärealistinen näky että luulin hallusinoivani joten vastasin hänelle että ”Rakas lapseni (hallut käyttäytyy paremmin jos niille on ystävällinen), mehän hengitämme sitä mutta jos sinulla on vaikeuksia saada ilmaa niin minä voin puhaltaa sitä sisällesi”. Hallusinaatioksi luulemani nainen tuijotti minua hetken aikaa kuin englantilainen tullimies rotweilerin perseestä roikkuvaa amfetamiinipötköä ja päästi huuliensa välistä vain yhden ainoikaisen sanan: ”renkaaseen”.


En ruvennut selittelemään naiselle että olin luullut häntä pikkuväkeen kuuluvaksi ilmestykseksi vaan kerroin auttavani häntä tässä ongelmassa koska Syyrialaisen perässä on kompressori joten ilmaa saa käden käänteessä. Hetken epäröityään nainen näytti muutamien metrien päässä olevaa autoaan ja meikäläinen ryhtyi vaadittaviin toimiin. Yritin samalla pitää keskustelua yllä mutta koska jouduin käyttämään flash – tekniikkaa, nainen vastaili vaitonaisesti ja piti koko ajan parin metrin etäisyyttä joten keskustelu oli jonniin verran väkinäistä. Niille, jotka eivät tiedä mitä flash – tekniikka on, kerrottakoon että optikoiden lahja levottomille silmille sieluille eli kyseessä ovat silmälasit joiden linssit tummuvat kirkkauden mukaan. Tai paremminkin näiden lasien ja pienen, nyrkkiin mahtuvan led -taskulampun kombinaatiokäyttö jossa tasaisin väliajoin lampulla väläytetään linsseihin jotta ne pysyvät tummina eivätkä näin ollen paljasta mihin suuntaan laseja pitävä henkilö kulloinkin tähtäilee elikkäs kohdistaa katseensa. Me kaikki kun tiedämme ettei hellevarusteissa olevaa hallusinaatiota kykene katsomaan silmiin mikä on tietysti hyvin epäkohteliasta vaikka kyseessä on sama tilanne kuin niissä tilanteissa joissa kohteena on esim. niin kaunis maisema, veistos tai vastaava josta katsetta ei yksinkertaisesti saa irti. Renkaan täyttö sujui ongelmitta, nainen kiitteli vuolain sanoin mutta ainoa mikä jäi kaihertamaan oli se kun hän teki lähtöä ja soitti ystävälleen. Pääsin näet ennen oven sulkeutumista kuulemaan seuraavan pätkän:

Moi, no kuule, mä olen vähän myöhässä koska auton takarengas oli niin tyhjä että mun piti pysähtyä laittamaan siihen ilmaa tai oikeastaan sitä laittoi yksi....mikä tämä kylä nyt sitten lieneekään...paikallinen äijä joka taisi olla astetta hullumpi. Jaa miten niin? No kato kun se piti aurinkolaseja vaikka täällä on tosi hämärä keli enkä mä tiedä mitä vittua se touhus pakunsa perässä kun se haki sitä ilmaletkua ja siellä välähteli aivan sairaasti minkä takia se ukko kompuroi ja törmäili pitkin seiniä. En mä sen kädessä mitään nähnyt mutta helvetinmoista valoa sen kädestä joka tapauksessa lähti. En mä ole juonut mitään, tää on ihan tosi juttu ja sitten se vielä lupas puhaltaa muhun ilmaa....”

Kaksi naista rannalla joista toinen yrittää vetää toista veteen

Enempää en kuullut sillä auton ovi sulkeutui mutta näin naisen pajattavan vielä muutaman minuutin ennen kuin hän heitti kännykkänsä repsikan penkille ja lähti pois. Heti kun hellenainen ja hänen autonsa olivat hävinneet näköpiiristä, minä painoin verestävät silmäni hankeen ja totesin ettei tämä ollut kovin hyvä enne tulevaa kesää ajatellen.


Hyvää keskiviikkoa kaikille – muistakaa olla ihmisiksi.

23 kommenttia :

 1. Samat uhkailut olivat minunkin hallintapaneelissa, joten ei huolta.

  HAPPEA renkaaseen, tää on päivän paras ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kottarainen pyysi nimenomaan happea!
   Vitustako minä hapeksi muutun ja siksipä tarjosin ihan tätä normia coctailia jota on saatavilla sen kun vetää sisäänsä tai sitten paineistettuna :D

   Poista
 2. Oletko nyt varma, että se sai oikeanlaisen kaasun sinne kumiinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se saanut koska happea ei ollut tarjolla mutta kelpas sille tämä normi koostumuskin :)

   Poista
 3. Kyllä se sai kamalan trauman varmasti... *kierii lattialla ja vinkuu*

  Olisko sillä ollut jo kesäkumit? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minen tiedä saiko se mutta omapahan on vikansa. mitäs tulee kyselemään outoja ;)

   Poista
 4. Anonyymi13.45

  https://www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ&feature=player_detailpage

  ei jumalaa eikä muutakaan
  unohda repsikka ja rengas
  rakas omppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi14.07

   https://www.youtube.com/watch?v=fzOLoIu4Gw8&feature=player_detailpage

   minä katsoin näkevin silmin

   Poista
  2. Ah, Vivaldia. Sama kuin silloin taannoin?
   Kaikkia täytyy auttaa vaikka pyynnöt olisivat mitä tahansa :P

   Poista
  3. Anonyymi19.58

   Niin, sinäkin nautit Vivaldista.................perkules! Jaahas, mitäs pyyntöjä olet sitten toteuttamassa.......renkaaseen (aika vinoutunutta tekstiä joltisakkin) Ja kukapa tuommoista pyysi? Ja luulempa, että olet kaikin puolin taas väärässä..........omppu.

   hernenenässä

   Poista
  4. Nutin joo koska se on hyvää ja mitä pyyntöihin tulee niin ihmisiä pitää oikeasti auttaa niin hyvin kuin pystyy. Ihan siksi koska maailma on perin kylmä paikka.

   Poista
 5. HAPPEA! Suurkiitokset päivän piristyksestä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkään sortamatta blondeja niin kyllä heillä on ihan oma maailmansa jossa kaikki toimii eri lailla kuin muualla :D

   Poista
  2. Me blondit ollaan niin outoja ;)

   Poista
 6. Anonyymi16.18

  Repsikka on sanana tunnettu jo ainakin 1800-luvulla Kaakkois-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla ja hämäläismurteessa. Koska sanan lähtökohta on venäjän kielestä (grebshcik=haravoitsija), alkuperä on ilmeisesti kaakossa. Repsikka oli alkuaan apumies nimenomaan sahoilla. Repsikan tehtäviin kuului muun muassa sahanpurujen kerääminen varastoalueella.

  Myöhemmin repsikka on yleisimmin tarkoittanut kuorma-auton tai rekan apumiestä eli vänkäriä, mutta myös henkilöauton oikeanpuoleista istuinta on kutsuttu repsikan paikaksi. Joskus myös linja-auton rahastajaa ja jopa juoksupoikaa tai -tyttöä on sanottu repsikaksi. Repsikka on siis monessakin mielessä apulainen, aputehtäviä hoitava henkilö. Repsikan puoleinen on siis apulaisen puoleinen paikka.

  ne möröt taas mellastaa Vivaldia kuunnellen :)
  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venäjän kielestä on paljon lainasanoja joita on käytetty omituisissa yhteyksissä tai paremminkin ihmiset ovat pitäneet niitä aivan toisina kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Esim. marsalkka ei ole sen kummempi heppu kuin hevosten hoitaja eli tallipoika :D

   Vivaldi on hyvää ja nyt muuten taisi ratketa (varmistua) yksi asia... ;)

   Poista
  2. Anonyymi19.46

   ei varmaan ratkennut tai siis varmistunut...........me leikimme vain kivaa kivaa tässä sun kaa ( ei muuta) kunhan huijaatpuijaat ja kuuntelet Vivaldia :(

   hernenenässä

   Poista
  3. En huijaa!
   Pois se minusta koska en ole huijari luonteeltani ja siksi toisekseen, kun haluan tutustua johonkin ihmiseen niin sen mitä suurimmalla sydämellä. Ilman pahoja aikeita ja ilman törkeitä taka-ajatuksia.

   Poista
  4. Anonyymi20.24

   Sinun selfiesi oli kuvaava ja Vivaldi ei asiaa paremmaksi tehnyt. Ole suurella sydämellä muille hyvä. Minä keskityn nyt suurin pintoihin (ei sisällä seksiä) sekä väreihin. Mutta kyllä - sinä olet herkkujenherkku, teet naiset onnelliseksi (onnittelut heille)

   hernenenässä

   Poista
  5. Anonyymi21.04

   Ja (toteamukseesi voinkin sitten samantein vastata)........en olekaan, mutta rehellinen ja hyvä sellainen.

   hernenenässä

   Poista
  6. Anonyymi21.35

   - siis selkonäköinen "maalari", mun suku on semmoisia täynnä. *tirsk* Ymmärsit varmaan. Älä huoli omppu, olet kuitenkin kaiken kaikkiaan valloittava. Raivareihin auttaa vihreä tee. Tänään juttelin yhden vanhemman sukulaisen kanssa asioista ja hän osaa suhtautua niihin riittävällä vakavuudella. Ystävät ovat meille kaikille tärkeitä.

   hernenenässä

   hernenenässä

   Poista
  7. Sä olet hyvä sielu ja mä toivon että jonain päivänä mä opin tuntemaan sun sielus (eli sen mitä sä todella tunnet)-

   Poista
 7. Palajan kohta, pitää käydä kylillä.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins