7. Sykli ja kesän jumalaiset ilmestykset

Eilinen eksymiseni venäläisten ja israelilaisten kaunottarien maailmaan oli ennusmerkki siitä että nyt ensimmäistä vuottaan menossa olevasta 7. syklistä muodostuu hyvä, ts. bibliaaninen 7:n kurjan vuoden jakso on päättynyt ja edessä on paremmat ajat. Mikäli joku ihmettelee että mistä helvetin sykleistä se nyt puhuu, niin ihmisen elämä jakautuu seitsemän vuoden jaksoihin jotka ovat tavallaan merkkipaaluja joiden jälkeen alkaa valmistautuminen seuraavaan etappiin. Toisin sanoen syntymän jälkeinen vuosi päättyy 7:teen ikävuoteen jolloin alkaa koulu, toinen 14:sta ikävuoteen joka on ns. rippikouluetappi ja 21. taasen on armeijaan meno jne. Se, päättyykö sykli parilliseen vai parittomaan numeroon, määrittää niin vaikeuksien kuin hyvänkin määrän joten tämä meikäläisen 49 – vuotiaana alkanut 7. sykli joka päättyy 56 ikävuoteen, tarkoittaa sitä että mannaa tulee taivaalta kaksin verroin tai sitten paskaa sataa ovista ja ikkunoista kahta kauheammin eli tuplaten tulee kummassakin tapauksessa.

Farkkushortseihin pukeutuneen naisen peppu
Kesä ♥

Huimaa vauhtia etenevä kevät ja sitä seuraava kesä ovat lähempänä kuin luulemmekaan ja tästä todisteena myös se että näiden selkosten suurin mansikantuottaja valmistautuu Pitkäsääristen Jumalattarien Klaanin tuloon. Riemuani lisäsi se että Pitkäsäärisiä tulee tänä kesänä ja mahdollisesti tulevaisuudessa tavallista enemmän (joo, kuulin ensin huhun jonka takia kävin vakoilemassa paikan päällä) ja tätä varten tilalla on käynnissä jos jonkinlaista remonttia ja uudisrakentamista mikä on tietysti hieno juttu koska mansikan poiminta käy työstä ja siksipä on oikein että majoitus – ja muut tilat ovat viimeisen päälle. Kaikki parannustyöt kokonaisuudessaan ovat myös kestävän kehityksen kannalta hyvä asia koska ainakin osalla tiloista olisi tarjota työtä ympäri vuoden mutta asuntojen puute on haitta joka estää ihmisten jäämisen tänne sillä kuntaliitoksien myötä tänne ei kunnan puolesta tulla rakentamaan uusia asuntoja. Hyvä kun edes jonkinlaiset peruspalvelut saadaan pysymään.

Toinen varma kesän merkki ovat Pylpyräbeibit. Ne ovat siitä eriskummallinen laji että ne ilmestyvät suunnilleen näihin aikoihin yleensä joko yksin tai parin, kolmen yksilön laumassa eikä kukaan tiedä mistä ne ovat tulleet ja missä ne asuvat mutta yhtäkaikki; ne ovat tulleet jäädäkseen ja mitä pidemmälle kesä etenee, myös tämän lajin edustajien määrä kasvaa ja tässä on syytä korostaa ettei tällä lajilla ole mitään tekemistä Pitkäsääristen Jumalattarien kanssa vaan he ovat ihan oma heimonsa. Helvetin hullu kylä jossa tapahtuu outoja asioita mutta hyvä niin, täällä on ihan tarpeeksi perseestä asua pimeät talvet joten nämä kaksi ilmiötä ovat enemmän kuin tervetulleita. Itse en tosin ehdi kumpaakaan lajia kovin paljoa näkemään koska kesä on sesonkiaikaa omalla alallani ja se menee orjankaapu päällä mutta niinä harvoina vapaahetkinäni en sitten muuta teekään kuin lenkkeilen Aljohin kanssa. Nyt ei pidä luulla että lenkkeily liittyisi jotenkin em. lajien tarkkailuun koska sellaiseen minä en hurskaana miehenä sorru, vaan kyse on siitä että kesällä tiestö on jopa siinä kunnossa että sitä voi käyttää joten tasamaakävely on tervetullutta vaihtelua ainaiseen metsässä juoksemiseen. Edelleen, on silkkaa sattumaa että parhaat lenkkipaikat sijaitsevat samalla suunnalla missä Pitkäsääristen Klaanin pellot sijaitsevat. Ihan oikeasti tai ainakin melkein oikeasti.

Vielä kun saisi kropan kuntoon niin olis hyvä mutta se vaatii yksityisen puolen operaatioita joihin mulla ei ole nyt eikä lähitulevaisuudessa varaa. Sairaalan puolelta alkaa haastattelukierros ensi kuun aikana ja se päättyy ennen kesäkuun loppua ja kun loppuelämäni määrittävä päätös on taputeltu kasaan, niin lennän ulos sairaalan kirjoilta ja se on sitten siinä. Mitä sen jälkeen, en tiedä. No tiedänpäs, ihan tätä samaa hikistä taapertamista kuin tähänkin asti koska mä en jaksa uskoa että pari vireillä olevaa asiaa toteutuvat sillä tapaa kuin toivoisin niiden totetuvan joten jalat maassa – taktiikalla ei tule pettymyksiä. Eikä sillä ole väliä, pääasia että kesä on tulossa ja loppuu tämä Valkoinen Helvetti joka muuten on niin kova että Ison Veden takana on suljettu kouluja ja se heidän putouksensakin oli jäätynyt. Toivotaan että kelit lämpiävät myös siellä suunnalla.

Minimalistisissa housuissa oleva nainen jonka reisiin on tarttunut hiekkaa
Kesä ♥!!

Hyvää perjantaita ja vielä parempaa viikonloppua kaikille. Muistakaa twerkata!
Ei siis tartte olla ihmisiksi koska minäkään en ole. Julkaisen heinäkuun viimeisenä päivänä tai paremminkin sen kunniaksi videon jossa näette kuinka vanha paimen veivaa persettä tavalla jollaista ei ole ennen nähty. Seuraava video tuleekin sitten ensiavusta.11 kommenttia :

 1. Mullakin on keväällä samanlainen lento edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla sitten loppuu myös kans kaikki ne jutut missä sä nyt käyt?

   Poista
  2. Juu. Kaupassa saan vielä käydä.

   Poista
 2. En ymmärrä miten niiden twerkkibeibejen selät kestävät sitä rynkytystä.
  :D

  Niagara on jäätynyt, kaunis näky. Eikä ollut eka kerta tänä talvena. Meillä on +5° ja vettä tihkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ja sitä mä tässä olen koittanut selvittää nämä viime päivät. Lukemattomia videoita ihan vaan nähdäkseni tekeekö ne kaikki samalla tapaa vai onko toisilla joku selkää säästävä metodi :D

   Joo, Niagara oli huima näky ja olen luullut että pakkasta tarvitsee olla huimasti enemmän ennen kuin niin isot vesimassat jäätyy mutta ei. Täällä on kans melkoisen lämmintä ja samoissa lukemissa mennään - myös öisin eli lumet saa kyytiä mikä on hyvä juttu.

   Poista
 3. Videota odotellessa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin tehdä sulle sellaisen director's cut - version :D

   Poista
 4. Jaa. mitenhän tuo 7 vuoden sykli sattuu meikäläiseen, kun koulu tuli aloitettua 6 vuotiaana, rippikoulua ei ole käyty, eikä mitään muutakaan vastaavaa, eikä armeijakaan osunut kohdille. Hmmm. äläkä hurskastele turhaan: normaali mies ihailee ikään katsomatta naiskauneutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kuulee pelaa ihan samalla tavalla ja kun katselet elämääsi taaksepäin niin huomaat että jokaisen syklin aikana on tapahtunut jotain merkittävää. Sen kun ei tarvitse välttämättä osua syklin loppuun tai alkuun.

   Naisia tulee kyllä ihailtua mutta kuten olet varmaan huomannut näistä kuvista niin minä olen varsin hurskas mies koska ne harvemmin esittävät sellaisia asioita kuten daisarit tai peppu ;D

   Poista
 5. Sitä videota odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tulossa kunhan päästään heinä - elokuun vaihteeseen :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins