WHETB

W - William

Nyt on kylmä sillä aamulla kun vilkaisin lämpömittariin, niin siinä ei näkynyt sen paremmin elohopean tai metanolin muodostamaa pylvästä eikä numeroita vaan lämpömittarin alapäässä komeili itsensä William Thomson 'in passikuva mikä meinaa sitä että täällä tundralla mennään nollakeleissä. Kelvinin nollakeleissä elikkäs pakkasta on Fahrenheit'in asteikon mukaan -460 astetta ja meille tutumman herra Celsiuksen asteikon mukaan pakkasta on vaatimattomat – 273.15 astetta. Wuhuu!
Aamulenkille lähdettäessä Aljoh ravisteli turkkiaan kuten sillä on tapana silloin kun on näitä viileämpiä kelejä ja täytyy tunnustaa ettei se meikäläisenkään askeltaminen mitenkään hidasta ollut sillä mun lenkkareista jäätyi pohjat maahan kiinni jo ulkorapulla ja vaikka mun villasukkani onkin kudottu yhdeksän sisaren langasta niin ei nekään ihan mitä tahansa kestä. Kaikki kunnia niille käsityöläisille jotka asuvat siinä maassa missä on aika paljon porukkaa mutta ei ne teidän tekemät teppaimet sovi tänne tundralle. Vähänkin kosteammalla kelillä ne kuivaa noin viiden neliön alan ja se tietää tosi märkiä sukkia ja sit taas näillä pakkaskeleillä nauhat on kuin jäätelötikut ja ne helvetin muoviosat ovat yhtä Jyrin ukkovarpaiden väliä ja jos ne ei rapsahtele poikki, niin sitten käy just niinkuin tänään eli ne Mantshuriassa väkästellyt pohjat jää yksinkertaisesti kyydistä pois.

H – Happy

Elämä ei kuitenkaan saa olla pelkkää valittamista joten siirrytään iloisempiin asioihin joista ensimmäisenä se että eilen pelkästään Talagh Malarissa kävi väkeä kolmenumeroisen luvun verran joten ihmisiä on kiinnostanut teidän bloginne ja kirjoituksenne. Toinen hyvä juttu on se että seuraamistani blogeista (siis näkyvillä oleva lukulistani ja kaksi muuta) on kolmen osalta tapahtunut muutos, tai paremminkin muutos on tapahtunut kirjoittajissa jotka ovat voittaneet heitä rasittaneen ahdistuksen ja surumielisyyden ja se on asia joka näkyy teksteissä niin radikaalina muutoksena että jos ei tietäisi mistä on kyse, niin voisi helposti luulla kirjoittajan vaihtuneen. Nämä on mukavia asioita koska mä uskon että tuo muutos näkyy myös ”virallisen” elämän puolella.

E – Embed

Taidan alkaa esittelemään teidän juttujanne uudella tapaa koska se on hemmetin helppoa ja linkitettävä asia puhuu puolestaan joten siihen ei tarvitse lisätä mitään ja ensimmäisenä, ikäänkuin malliksi laitan tämän:


TB – Bergersen

Ja loppuun itsensä Thomas Bergersenin Empire of Angels, kahvoja ei tarvitse kääntää kaakkoon mutta tämän tyylilajin musiikki on sellaista että siitä saa paremmat fiilikset kun sitä kuuntelee hieman kovemalla kuin esim. merisäästä kertovaa tiedotetta.


Tästä tuli sillisalaattia mutta suonette anteeksi koska mun päätäni särkee taas niin jumalattomasti ettei mitään rajaa. Josko sitten enemmän kun tämä helvetin jyskytys lakkaa.23 kommenttia :

 1. Toivottavasti jyskytys lakkaa pian.

  Parantavia pusuja <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12.30

  Mä lähetin sull' jottai vähä naisellist jolla ehkä mahrollisesti vois saara ton sun jysäris räjjäytettyy taivaan tuulii.
  - mie ite.... no joo, muidu hiukka autto... -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Murteesta päätellen saatan tunteakin mutta en ole ihan varma....vielä kun vajakki ymmärtäis mitä sä olet lähettänyt ja minne....
   Katsos kun tuo "muidu hiukka autto" hämää jonniin verran..

   Poista
  2. Anonyymi16.19

   muidu autto ko mun käpälät ei noihin näppylöihi taivu varsinkaa ny ko on noit riapui
   kerro ko löyrät ;)
   - mää iha ite -

   (tais olla tosa erellises kommentis vähä väärä murre)

   Poista
  3. Nonni, Rievuista päätellen vanha tuttu :D
   Hittolainen sun kanssas kun et voi sanoa minne, mä olen ravannut postilaatikolla ja ties missä mut kait mä meen sitten jatkamaan etsintää!

   Poista
  4. Anonyymi9.55

   Mee kirjahyllyl, nappaa kättees kolomastoista kirja vasemmalt. Tai jos kirjoi ei ol noi montaa, ni iha mikä vaa käy kyl. Nost se kirja ylös oikkian hartian pääl siihe korvan korkeudel. Jossei sul ol korvaa, nii siihe korkeudel misä se olis jos se olis. Sit könkkää peilin ettee. Jossei sul jurtas sellast ol, ni kuvittele et olis. Seiso nyssiin peili eres. Tai siin misä sää kuvittelet et se olis. Ja luje mitä siäl pelis näkkyy. Vasemmalt oikkial.
   Siält postilaatikolt sää löyrät.
   - mää iha ite -

   Poista
  5. Tämä selvä :D

   Poista
  6. Anonyymi15.21

   No löysithän sä lopultas :D

   Poista
 3. Voi sun päätäs ♥
  Mä ymmärän sun kipuas ihan täpöllä, kun itsellänikin on pää joka teksi mieli vaihtaa.

  Parantava pusu heti Marjaanan jälkeen.
  Varo sitten pakkasta märällä naamalla ja ettei vaimo ala ihmettelemään jäykkää ilmettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Jäykästä ilmeestä ei ole pelkoa koska nyt on sellainen fiilis että menee loputkin päivästä punkan pohjalla. Tosin hermot menee ja nytkin oli pakko nousta ottamaan troppia ja vilkaista mitä te touhuatte koska teitä ei voi jättää hetkeksikään omin nokkinenne :P

   Poista
 4. Ikävä, et on särki päässä. Mäkin voin lähettää pusuja jos se auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pusuista, ne auttaa aina <3

   Poista
 5. Minä tuun hieromaan sun niskoja ja päätä maagisella Jääkädelläni, se on aina tehonnut miespuolisten henkilöiden ..hmm.. päänsärkyyn. Lähden heti ajelemaan sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saamari kun tulisitkin sillä mikään ei tuntuisi niin mukavalta kuin viileän käden kosketus ja vielä hieronnan kera niin...mä meen kyttämään koska sä tuut pihaan!

   Poista
 6. Anonyymi17.13

  Osthin omenan ja yhen lasin vettä, ko täällä Saharassa on hurjanlainen tuo paahe. Kahtoin aurinkoa ja hikihän siinä tuli. Kiitos lamphaidenkaitsija mussiikista, se ol hyvä, just simmoinen miun myötäinen, kaikhen tuo pit sisällään ko taivas tai merenallainen muuailmo. Oot sie vuan yhenlainen hetelmä, haukkasoo hetelmästä palasen ja laittoo pöyvälle kukkasen.

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa jos pidit musiikista.
   Tuo tyylilaji on jotenkin meikäläisen mieleen sillä se rauhoittaa kummasti.

   Poista
 7. Parantavat suudelmat otsalle ja niskaan, kylä lähtee pipit!!!!

  VastaaPoista
 8. Se on kuule päivystys, tiputus ja lääkitys. Päänsärky ei lähde mihinkään mutta vitutus on taattu.

  Tai sitten lähetän voimia ja toivon että särkysi on jo menneen talven lumia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vitutus on ainainen seuralainen mutta mä kiitän lähettämistäsi voimista ja toivotuksista koska näyttäis siltä että päänsärky alkais helpottamaan.
   Sä olet Emmi parantaja <3

   Poista
 9. Sinä jumalaton! Älä, älä sano pahaa sanaa Merisäästä!!! Merisää on raarion parhaita ohjelmia. Sen parissa voi viettää unohtumattomia hetkiä - kerrassaan. Merisää - vii lav juu... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en missään nimessä!
   Koitin vain verrata kyseisen musiikkiesityksen äänentasoa tähän kaikkialla maailmassa tunnettuun ikoniin ja legendaan jota tulee kuunnella hiljaisella ja hartaalla volymellä!
   Merisää on yksinkertaisesti paras - näin on aina ollut ja näin on aina oleva.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins