Varkaista parhain: Aljoh

Torkahdin eilen illalla sohvalle ja heräsin siihen että päätäni ravistetaan. Avasin silmäni ja näin Aljohin joka oli painatunut kiinni poskeeni ja koira vapisi kauttaaltaan ja sen koko naama – kuonoa myöten – oli vääntynyt järkyttävän näköiseen irvistykseen. Nousin kiireesti ylös ja totesin ettei yksikään koiran neljästä käpälästä pitänyt vaan koira huojui ja kaatuili milloin etukäpälien, milloin takakäpälien pettäessä alta ja se hyvät ihmiset, se oli näky jota kukaan koiranomistaja ei halua nähdä. Koska oli ilta ja naapuritundralla sijaitseva eläinlääkäriasema oli sulkenut ovensa, tartuin puhelimeen ja soitin numerotiedusteluun kysyäkseni kuka mahtaa olla näillä selkosilla päivytysvuorossa. Korpikylien kirouksena on se että kaikki palvelut ovat niputettu yhteen paikkaan ja sama koskee myös eläinlääkintäpuolta joten ei ole mitenkään harvinaista että päivystystapauksissa eläinlääkärin luokse tulee matkaa sata kilometriä tai jopa enemmän. Harmi vaan ettei numerotideustelu ehtinyt antaa informaatiota sillä puhelun katkaisi operaattorin iloinen naisääni joka ilmoitti että puhelu katkaistaan koska puheaika on käytetty loppuun. Puheajan vähyys on kyllä ollut tiedossani mutta matkajärjestelyihin on uponnut sen verran rahaa etten ole voinut ladata lisää joten se niistä puheluista.

Vaihtoehdoksi ei jäänyt muuta kuin kantaa koira autoon ja lähteä ajamaan kohden Valkyrian työpaikkaa ja hänen puhelintaan. Juuri kun saavuimme pihaan, Aljoh joka makasi Syyrialaisen keskipenkillä, oksensi ja paljon. Oksennusta oli penkillä, kuskin penkin kyljessä, mun takillani ja lattialla. Annoin koiran oksentaa rauhassa loppuun tai eipä siinä tarvinnut kauaa odotella sillä Aljohin vatsalaukun sisältö tyhjeni kerralla ja kun koira sai oksennettua, se nosti päänsä ja katseli meikäläistä silmiin hännän heiluessa siihen malliin että luulin sen lähtevän perseestä irti. Muutaman sekunnin tuijottelun jälkeen sanoin Aljohille että eiköhän käydä äiskää moikkaamassa ja koira hyppäsi autosta aivan kuten mitään ei olisi tapahtunut. Kävin kuitenkin kertomassa Valkyrialle tapahtuneen ja sovittiin että eläinlääkäriin menoa siirretään kun kerran koira näyttää olevan ok. Jätin koiran Valkyrian hoteisiin siksi aikaa kun kävin siivoamassa Syyrialaisen niin hyvin kun pystyin minkä jälkeen koira takaisin autoon ja kotia kohden.

Kotiin päästyämme ajattelin keittää kahvit ja niinpä saapastelin keittiöön missä sitten selvisikin Aljohin kouristelujen syy. Rakas jätemyllymme oli murtautunut kuiva – ainekaappiin jossa jauhojen ja muun vastaavan lisäksi säilytetään keksejä, erilaisia makeisia ja muita persettä levittäviä tuotteita kuten perunalastuja. Syy tähän murtautumiseen ja sitä seuranneeseen kouristeluun on kuitenkin lähtökohtaisesti minun sillä en ollut painanut kaapin ovea kunnolla kiinni joten siihen oli jäänyt pienen pieni rako johon Aljoh viekkaana likkana oli tunkenut kyntensä ja vääntänyt oven auki. Voin vain kuvitella kuinka tuo helvetin kerettiläiskoira on hymissyt tyytyväisyyttään nähdessään mässyarsenaalin ja beaglen ajatusmaailman tuntien se on mennyt jotenkin tähän tapaan: ”Nonni, saatiinhan se ovi auki ja mikä parasta, tuo läskipää nukkuu joten tässä saa rauhassa tutkailla mitä täältä löytyy..dum..dum...dippadii...jiieeeiii! Täällä on suklaakeksejä joten aloitanpa niillä..rouskis rouskis...jaa -a, eipä tuo pari suklaalevyä varmaan pahaa tee joten....rouskis rouskis aah aahh rouskis...jumalauta! Sipsejä! Tempaisenpa tuosta tuon Springlers -paketin kuleksimasta...rauskis mässyn mässyn...aaaahh aaaah....menköön saatanan lakupussi samaa kyytiä...rouskis mums mums aaaah mums jne”

Beaglen rikki repimä sohva jonka päällä koira istuu.
Niinpä!

Aljoh on tehnyt näitä murtoja ennenkin ja syönyt valtaisia määriä, muistan eräänkin siivouspäivän kun huomasimme ettei koiraa näy missään, ei sitten missään vaikka katsoimme kaappeihin ja joka paikkaan. Tuli kuitenkin tilanne että Valkyria sammutti imurin ja silloin kuulimme yhdestä eteisen korkeista kaapeista perkeleellistä rapinaa ja työn touhussa olevan beaglen ähinää. Turha kai mainita että kyseisessä kaapissa säilytetään koiran kuivamuonasäkkejä joita on yleensä kolmea, neljää eri lajia vaihtelun vuoksi ja kun avsin oven, niin mitäpä siellä näkyikään! 18 kilon säkki jolle oli kasvanut häntä ja joka heilui kuin viimeistä päivää ilmeisesti sen takia että rakas koiramme tajusi paljastuneensa ja koitti imuroida niin paljon kuin ehtisi ennen kuin se saisi lähdöt mikä sitten tapahtuikin hyvin nopeasti. Onneksi säkissä ei ollut jäljellä kuin kilo tai kaksi mutta mikä tässä on merkille pantavaa, niin me molemmat katsoimme kyseiseen kaappiin muutaman kerran ja tällöin siellä ei näkynyt mitään poikkeuksellista mikä todistaa sen, että beaglet eivät ole aivan tyhmiä varkaita. Olen satavarma siitä että Aljoh on ollut täysin liikkumatta niin kauan kun kaapin ovi on ollut auki ja se on kuullut ihmettelymme ja kun ovi on jälleen sulkeutunut, on tuo ahne karvakasa jatkanut bileitään ja iloinnut ihmisten tyhmyydestä. Hittolainen sentään. Tällä kertaa ylensyönti ei kuitenkaan johtanut mihinkään komplikaatioihin.

Pohdin tätä tämänkertaista kouristelua (neljä varkautta joiden seurauksena sama tilanne mutta Aljohin syömät määrät ovat olleet paljon isompia) käydessämme myöhäisellä iltalenkillä joskus hieman ennen puolta yötä ja tuumin että olisiko perunalastujen runsas suola mahdollisesti saanut aikaan ao . reaktion sillä makean määrä (grammoissa) jää kirkkaasti esim. Aljohin toissa talvena varastamalle unelmatortulle jonka se imuroi sillä välin kun olimme meillä poikenneiden vieraiden kanssa ulkorapulla tupakoimassa. Mainittakoon että kyseinen unelmatorttu oli todella iso. Mene ja tiedä mutta nyt koira on kunnossa ja sama nälkäooppera jatkuu. Keittiöön on turha mennä ilman että koira parkkeraa kynnykselle - sen pidemmälle se ei saa tulla – ja ryhtyy tuijottamaan ilmeellä joka vaihtelee ”jos ei sitä mämmiä tipu niin mä ilmotan EVR:lle” - katseesta tuttuun ”mä koitan ymmärtää että sä et rakasta mua mutta voisit sä edes antaa ruokaa” - ilmeeseen sillä beaglet jos mitkä osaavat olla hyvin dramaattisia silloin kun on kyse sapuskasta ja tai mikä parempaa, jostain makeasta. Siitä olen kuitenkin onnellinen että likka on kunnossa ja parasta aikaa lepuuttaa kuonoaan mun olkapäällä. Minä nimittäin sanoin Aljohille että aion kirjoittaa sun varastelusta niin ihmiset saavat tietää millainen hulttio ja jätemylly sä oikein olet. Ei se ole hulttio eikä jätemylly vaan oma rakas Aljoh. Rakkaudesta huolimatta mä pulttaan sekä läskit että kaikki talosta löytyvät herkut kattoon kiinni niin siinä sitä onkin sitten likalla ihmettelemistä että millä läskeihin pääsee käsiksi. Todennäköisesti herään ensi yönä helvetinmoiseen kilinään ja pääsen näkemään ensimmäisenä ihmisenä maailmassa kuinka narttubeagle osaa käyttää vuorikiipeilijöiden varusteita tyylillä jolla K2:sen valloittaminen ei olisi temppu eikä mikään.

Beaglen pää varustettuna Keep Calm and love beagles - tekstillä
Beagleja ei voi olla rakastamatta. Yksinkertaisesti ei voi.


Aljoh ja minä toivotamme oikein hyvää tiistaita teille kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi ja pyrkikää välttämään ruokakaappeihin murtautumista koska siitä ei seuraa kuin oksentelua ja hillitöntä paniikkia.

38 kommenttia :

 1. Okei... olen iloinen, että mejän nartut ei kaivele eikä murtaudu, syövät vain kaiken, mikä on tarjolla ts. ulottuvissa pienen kiipeilyn ja hypähtelyn kautta.

  Onneksi koira hoiti oman oksennutuksensa sujuvasti itse, eikä sun tarvinnu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelta harmilta säästyt koska tuon räyhähengen kanssa saa olla tarkkana ettei se tee mitään omia manöövereitään.

   Beaglet ovat kyllä siitä hyviä tapauksia että korjaavat aika paljon itse itseään jos näin voi sanoa. Esimerkkinä tästä muutaman takainen ulkoilulenkki kun Aljoh huomasi jonkun epämääräisen kasan jota sen tietysti piti päästä nuolemaan mutta kama ei kaiketi ollut hyvää koska koira oksensi välittömästi.

   Poista
 2. On eroa koirilla ja koirilla. Meeillä oli aikoinaan käppänä hoidossa muutaman päivän kerrallaan. Se oli niin ronkeli ruokien knassa, että että tietyn merkkistä piti olla ja juuri sopivasti ja oikeaan aikaan. Silti se sattoi paastota kun ei varmaan ollut oma ruokakippo tai jotain. Välillä olin varma, että se kuolee nälkään meillä. Mutta kyllä kai tuo aina lopulta sitten nälkäänsä söi. Kotonaan se on samanlainen, joten Aljohin pitäisi sille vähän selvittää ruoka-asioita. Se on vielä uros. Mutta nyt jo vanha, 12 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset koirat ovat kyllä melko vaativaisia eväittensä suhteen ja olenpa nähnyt muutamien koiran- ja kissojen omistajien menevän suorastaan yltiöpäisyyksiin safkojen kanssa. En tiedä mistä tämä näiden nirso luonne johtuu mutta tottahan tuo että kyllä ne nälkäänsä syövät.

   Poista
 3. Kyllä näiden suloisten lemmikien kanssa saa olla sydän kintaanpeukalossa, koko ajan. Mutta-sen onnen ja ilon minkä lemmikeistä saa, kuittaa tullen mennen huolen ja harmin.
  Rapsutuksia Aljohille ♥

  Mulla olisi kaksi purkkia patee-ruokaa, joita meidän mirri ei maistakkaan. Mistä löytäisi kissan joka ei ole näin ronkeli?
  Kiitos tulkinnasta. Aika nappiin meni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikoilla on omat mielihalunsa ja kun ruuasta on kyse, niin niitä ei pidättele mikään eivätkä ne tunne omia rajojaan mikä sitten poikii näitä hieman kurjempia tilanteita. Aljoh kiittää rapsutuksista!

   Mirrit ovat sen verran itsenäisiä ja aristokraattisia etten toista lajia tiedä mutta ehkäpä se on tarkoitettukin niin, mistä sitä tietää. Kaikki ne vaan tuntuvat olevan aika hemmetin tarkkoja siitä mitä syövät joten sen ei ronkelimman kattisen löytyminen voi olla kiven takana..

   Vanha tietäjä ja ikiaikainen sielu - siinä on syyt näille tulkinnoille :P

   Poista
  2. Mitä pateja ne on?

   Poista
 4. Kotieläimet.. Voi Aljohia, onneksi ei tullut eläinlääkärikeikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Ens alkuun ja unenpöpperöissäni ajattelin että nyt tulee viimeinen keikka ja olin hemmetin iloinen kun likka oksensi autoon ja vispasi häntäänsä :)

   Poista
 5. Meillä on ei-ronkelikatti! (Ja toinen, joka on perinteinen ronkelikatti) Ei-ronkeli on pahimmillaan painanut 7,8 kg, vaikka on vain hitusen tavallista kissanpoikaa raamikkaampi. Mahareppu on... Onneksi tuosta ollaan vähän dieetattu jo pois, mutta Vinski kyllä söis minkä ehtii...

  Tossa joku aika sitten kävin kotimatkalla hätävaraksi Alepasta jotain kevyempää (käsilaukkuun sopivaa) kannettavaa, kun kissansapuskat oli unohtunut ostaa ja kotona ei ollut mitään mirreille. Ostin sit jotain kissantonnikalaa peltipurkissa, joka menikin kuin kuumille kiville. Kuuntelin kun Vinski lotusti menemään ja sitten ihan lopuksi kakoi välillä - kuulosti siltä että yrjö tulee mutta silti piti vaan lappaa lisää tonskua ääntä kohti... No eipä siinä mennyt kuin pari tuntia, herra heräsi päikkäreiltä omaan oksennukseensa, ensimmäinen erä soffalla ja loput (puoli tölkillistä tonnikalaa) matolla. Jei! Vielä jollain tujulla väriaineella kyllästettynä, ja nyt on matossa keltanen tahra. Prkl en enää ikinä osta sattumalla mitään markettievästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja juu, tyhmä minä kun annoin edes sen puoli purkkia, vaan ajattelin että on sopivan tuhti ateria, kun aamupalakin oli jäänyt vähän vajaaksi kissahemmoilla.

   Poista
  2. Sen mitä olen tuttavien kissoja päässyt seuraamaan, niin jonkinlaista kahtiajakoa on selvästi havaittavissa; toiset ovat ylensyömäreitä ja toiset täysiä vastakohtia. Näillä syrjäseuduilla missä kissat viilettävät suurimman osan vuorokaudesta pihalla, on omistajien melko turha väittää ettei kissat syö koska tasan syövät mutta eivät kotona eivätkä purkkiruokaa kun kerran hiiriä ja tirppoja on tarjolla yllin kyllin.

   Sun kissas muistuttaa jollain tapaa Aljohia syömisen suhteen sillä vaikka Aljoh syö mitä tahansa niin sillä on joidenkin ruokien suhteen todella herkkä vatsa ja sehän tietää sitä oksentelua ja paskomista.

   Poista
 6. Onneksi ei koiruli saanut pahempia pulmia herkuttelustaan! Tässä koiranelämää opetellessa on tullut oltua muutaman kerran hieman ihmeissään, mitä kaikkea koira katsoo voivansa syödä. Täällä tuntuu uppoavan kaikenlaiset pahvit ja puut (poltto-). Joulupallot maistuivat myös, pyykkipojista puhumattakaan...Kissa on huomattavasti nirsompi - ei tiettävästi koskaan ole yrittänyt syödä muuta kuin ruoaksi tarkoitettuja eineitä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Koirat syövät kaiken mikä vain haiskahtaakin ruualle ja Aljohilla oli yhteen aikaan todella paha keppi - riippuvuus, kaikenlaiset kalikat oli pakko järsiä ja siitä kärsi sitten koira sekä me. Onneksi tapa saatiin karsittua pois mutta muuten tuo meidän koiruus on kyllä ollut kiltti eikä ole järsinyt esim. kenkiä tms.

   Poista
 7. Anonyymi18.47

  Niin koirat rakastavat sydämen täydeltä.
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Infinity_symbol.svg/200px-Infinity_symbol.svg.png

  (määreitä ymmärtämättömälle).

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ehdotonta rakkautta vailla minkäänlaisia pyyteitä. Se on sitä aitoa.

   Poista
  2. Anonyymi22.53

   Sudet ovat koiran sukua, mutta ne pysyvät korpimetsissä. Eivät kesyynny, eivät luota. Sydän niillä on täysi koiramaisuutta tuota ehdotonta rakkautta. Kukapa niitä ymmärtäisi. Nykyään ne tapetaan kun ja jos kesyyntyvät, tulevat ihmisystävällisiksi. Siksi on hyvä, että ovat erakoita ja juoksevat henkensä edestä, villiintyneet otukset.

   hernenenässä

   Poista
  3. Erakkona on parasta. Ei riippuvuutta mistään eikä kukaan joka orjuuttaa. On vain lauma johon voi luottaa ja se riittää.

   Poista
  4. Anonyymi23.33

   Jaa että mikä lauma? Omituistenotustenkerho(ko) jolloin moraali ja eettisyys katoaa? Alkaa pakata NASAN liidokkia kuulennolle. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2............ Nämä laumat pikkaisen kyllä arveluttavat ko tulee semmoisia viboja lahkolaisuuksista, mikä onkin sitten Jedeistä kaukana. Voi voi teitä jänkhäläisiä .

   herneneässä

   Poista
  5. Susilaumaa tarkoitin :D
   Sinä ja sun Nasas...täällä ei lahkolaisuuksista perusteta koska on vain tundran väki ja sillä hyvä, hihhulit pysykööt omissa leireissään. Sä olet kyllä vallaton tyyppi, ihan oikeesti ja silleen hyvällä tapaa :D

   Poista
  6. Anonyymi0.33

   Silleen, niin olenkin ja tälleen en ole. Joskin tolleen voisin ollakin, siis susilaumassa. Hihhuloi ja pysyy omassa leirissä nuotiolla. Ja laulaa haikeasti " meil on metsässä nuotio piiri, jossa kuusten kuiske soi" On aika kasata laavu ja kömpiä unten kummallisiin syvänteisiin. Voi hyvin hukkaseni :)

   hernenenässä

   Poista
  7. Öitä ja kauniita unia.
   Kait sitä on lopeteltava tämä blogin rassaaminen ja lyötävät luut laatikkoon koska huomenna on päivä uus.

   Poista
 8. Voi Aljohia. Tuo rosvokeikka olisi voinut päättyä todella ikävästi, mutta onneksi kyseessä on Beagle jolla on rautamaha.

  Minulla oli aikanaan todella ahne isompi terrieri. Kerrankin se oli syönyt varmaan kaksi kiloa koiranraksuja (pussi kaapissa, kaappi kiinni), juonut sitten janoonsa kupin tyhjäksi ja vessanpöntönkin litkinyt kuiviin. Kyllä sitä sontaa sitten tulikin. Toinen, samanrotuinen, jyrsi paketoituja liikelahjakonvehtirasioita kulmista ja sai aina pari tryffelinpalaa kitaansa. Ja oli kipeä, pari vuorokautta piti paastottaa riisiliemellä. Köntsät olivat mielenkiintoisia, rapisevia folioita ja värikkäitä kääreitä sattumina.

  Ahneen koiranomistajan on syytä pitää aina päivystävän ellän numero ajan tasalla.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi tällä(kin) kertaa selvittiin pelkällä säihkähdyksellä ja saattoihan syynä olla esim. joku jo päivälenkillä (reilu puolitoista tuntia vapaana metsässä) imuroitu hirvenpaska tai vastaava mutta aina se säväyttää kun koira on surkeassa jamassa ja näyttää siltä kuin se tekisi kuolemaa.

   Riisiliemi on hyvä konsti ja sitä mekin käytämme mutta jos mä haluaisin joka ilta tietää päivystävän el:n numeron niin se tietäisi soittoa numerotiedusteluun koska useimmiten varsinaisen el:n (päivisin toimiva) vastaajassa oleva numero ei pidä paikkaansa sairastumisien tms. takia ja se on asia joka ärsyttää suuresti (ja päivystävän jahtaaminen tulee prepaid - liittymällä melkoisen kallliiksi).

   Poista
  2. Tuo on kyllä totta, että silloin kun eläin sairastuu (jouluaatto, juhannus tai joku muu pitkä pyhä), on myös päivystävä ellä aivan joku muu kuin se jonka numero sulla on.
   Meillä on niin pieni kylä, että olen tallettanut suunnilleen kaikkien tietämieni eläinlääkäreiden numerot puhelimeeni. Aina niistä joku vastaa. Eikä hätätilanteessa haittaa, vaikka olisi valelääkärikin, pääasia että eläin saa hoidon. Huoh, on niistä vaan ilon lisäksi paljon huoltakin.

   Poista
  3. Näinhän se menee mutta kuten tiedät tämän kulmakunnan laajuuden (kiitos kaikkien liitosten) niin numeroita täytyisi tallentaa heti paljon ja niin julmaa kuin se onkin, niin sain kerran läheisen kaupungin päivystävältä sellaisen ripityksen ettei paremmasta väliä: Hän totesi kylmästi ettei aio hoitaa meidän koiraa koska jos sillä välin kun hän hoitaa meidän koiraamme, sattuukin käymään niin että "kaupunkilainen" koira kuolee koska ei pääse ajoissa hoitoon niin hän on siitä vastuussa eikä hän näin ollen aio ottaa talousalueen muilta paikkakunnilta tulevia koiria hoidettavakseen. Että se siitä päivystyksestä.

   Poista
 9. Voi mä tulin jotenkin niin hyvälle tuulelle tästä, vaikka aluksi olin toki huolissani. Ahneella ei tällä kertaa ollut ihan hirveän paskainen loppu!

  Aljohille rapsutus ja terveiset eräältä, joka myös säännöstelee syömisiään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aljoh kiittää ja omistaja huokaisee helpotuksesta!
   Me Aljohin kanssa ollaan hengessä mukana syömisen säännöstelyssä koska likallakin on makupalat vaihtunut tuorekurkun siivuihin (ja sekös Hänen Jätemyllyisyyttään viivakoodittaa :D )

   Poista
 10. Ihana Aljoh! Eläydyin kyllä täydellisesti täällä alkukirjoituksen huoleesi, huh helpotus ettei ollut kysymys mistään rankemmasta. Kuorsaavalta Rouvalta terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Kyllä tässä itsekin on aika helpottunut koska Aljoh on rakas isolla R:llä ja sen tähden nämä kaikki sen terveyteen liittyvät jutut aiheuttaa ylimääräisiä sydämen tykytyksiä.

   Sulle haluan toivottaa oikein mukavaa tiistai-iltaa ja Aljoh lähettää pusut Rouvalle <3

   Poista
 11. Edellinen koira veteli napaansa kaiken minkä keksi silmän välttäessä tai "silmän välttäessä". Jos jotain mitä hän katsoi syötäväksi kelpaavaksi unohtui ulottuville tai oli vain yhden lukon takana niin tämä kyllä söi, siinä meni mm. 10kg linnunsiemeniä, omenoita, raakoja perunoita, muffinssipapereita, yms. Herkullista. Nykyinen ei syö mitään luvatonta, on oikeastaan niin kranttu ettei edes oikea ruoka kelpaa.

  Ja tosiaan hyvä että mussukkasi oksennutti itse itsensä, muuten olisi voinut käydä kalpaten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä sitten tiedät mitä se on kun kaikki syötävä ja sinne päin viittaava kelpaa!
   Toisaalta kranttu koira on siunaus mutta toisaalta se on rahareikä, varsinkin silloin kun alas ei mene kuin se kallein safka.

   Jep, se on onni että beaglet ovat aika herkkiä (vaikka kuuluvatkin Jätemyllyjen laajaan heimoon) vatsastaan ja paskomis/oksentamisreaktio on suht herkässä.

   Poista
 12. Minä tässä juuri mährystän koneen äärellä tortillaa ja nyt sitä kastiketta on housuilla ja tuolillakin. Ja Masa imuroi maahan putoavat tortillan täytteen palat ja nuolee kastikepisarat. Vaan putosi tuossa yksi sellainen salaatinpala tortillan sisältä, jossa ei sattunut olemaan kastiketta, niin tuo jätti sen syömättä. Nääs terveellisiä rehuja ei syödä, mutta jos se on kastikkeessa - vaikka tulisessakin - kieritelty, niin sitten kelpaa. Yhtä paheellinen koira kuin minäkin...

  Mutta onneksi Aljoh selvisi noin pienellä, kyllä säikähdin, kun luin tota jalkojen pettämistä ja vapinaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto että mä nauroin kun luin sun kommenttias koska Masa on just samanlainen kuin Aljoh sillä pienellä erotuksella että meidän läskipää imuroi myös kaiken "terveellisen" ja varsinkin jos se sattuu tippumaan. Ilmeisesti koira luulee että se on parempaa koska sitä ei varsinaisesti tarjota sille :D

   Arvaa säikähdinkö minä kun heräsin umpisten unesta ja koira on kuin haudasta noussut! Siinä ehti pyöriä mielessä kaikenlaista mutta onneksi kävi näin.
   Masalle terkkuja ja muista antaa sille tortillaa - jos et muuten niin varmistaaksesi että teille tulee Itämainen Yö :D

   Poista
  2. Tässä voi tulla mielenkiintoinen yö jo muutenkin, kun täällä on niin paljon nyt narttujen hajuja, että Masa on ulkona aivan sekaisin ja nuolisi vain niitä kusia ja poukkoilee mihin sattuu ja meinasi äsken iltalenkillä unohtaa paskantaa. Onneksi sitten noin 70 metriä ennen kotiovea se muisti, että ai niin, tarvis varmaan sontiakin ennen sisälle menoa... Kyllä se sitten pari pökälettä väänsi, mutta yleensä kumminkin sama operaatio toistuu iltalenkillä pari kolme kertaa, joten saa nähdä jäikö jotain putkeen...

   Poista
  3. Juoksullaan olevat nartut saavat koko kulmakunnan sekaisin ja voin vain kuvitella mitä Masan päässä tällä hetkellä liikkuu. Kaiken lisäksi jos sillä jäi jotain putkeen ja se sai reilusti tortillaa, voin odotella ettei seuraava postaus kerro kedon kukkasista :D

   Poista
  4. Se ei saanut reilusti tortillaa, vain multa yli laidan lentäneet jämät. Elikkäs ei yhtään sitä vehnäpuolta. Joten toivoa on ;) Seuraava postaus ei tosin siltikään kerro kedon kukkasista, vaan uupumuksesta...

   Poista
  5. Okei...koitahan Marra jaksaa <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins