Paimen Almighty

Edit klo 21.35: Kannattaa käydä katsomassa uutta Arkistoa josta kiitokset kuuluvat Blogger Plugins' in väelle (löytyy oikealta sivupalkista, "kiitokset tekijöille"  - listauksesta). Viemällä kursoria sekä tekstin otsikon että tunnisteiden päälle, tämä hieno arkisto systeemi tarjoaa tietoa ja sen lisäksi mahdollisuuden listata/hakea kaikki postaukset joissa tietty tunniste esiintyy.

Haluatko tietää miten sinun kävisi mikäli sattuisi tilanne että kun aamulla läväytät tv:n auki tai olet sukeltamassa internetin ihmeelliseen maailmaan, et näkisikään muuta kuin minun ärsyttävän pärstän ja kuulisit jylisevän ääneni joka tiedottaa mitä ohjelmassa on seuraavaksi?
Vapise mikäli näin tulee käymään sillä päivästäsi muodostuisi kaikkea muuta kuin tavallinen....

Kaikki ovat nähneet leffan nimeltä Bruce – Taivaanlahja (Bruce Almighty) ja tämä on leffa jota olen pohtinut eilisestä alkuillasta lähtien. Syynä tähän on tasaisin väliajoin tulevat päänsärkykohtaukset jotka ovat kerta kerralta pahempia ja niinpä olen nytkin oksennellut koko yön ja vaikka minullakin on melkoinen arsenaali erilaisia lääkkeitä, niin mikään ei auta ja kyllä, tiedän mitä lääkkeistä aiheutuva vyyhtipäänsärky on joten en imuroi holtittomasti raksuja eli tämä on ihan sitä itseään eikä mitään lääkkeistä johtuvaa. Enivei, mietin että jos saisin päiväksi Kaikkivaltiaan voimat niin siitä voisi tulla maapalloa asuttaville ihmisille hieman erilainen päivä kuin normaalisti koska ne jotka minut tuntevat, tietävät että minä hoitaisin asiat Vanhan Liiton systeemillä eli rakkautta ja anteeksiantoa minusta ei saisi irti edes ulosvetäjällä ja koska yö meni oksennellessa med perkeleellinen päänsärky kaikkine hikoiluineen, vapisemisineen ja muine sivuoireineen, niin päätin rustata nyt aamun hetkellisesti paremman olotilan siivittämänä tälläisen kevyehkön ohjelmarungon yhdelle päivälle (med selitykset):

00.01: Vuorokausi ei suinkaan ala kaikkien odottamalla tulen ja tulikiven satamisella vaan ajattelin ilahduttaa teitä melko rankalla sateella joka koostuu lahtelaisista putkimiehistä. Näin siksi että oman maanpäällisen kokemukseni mukaan lahtelaisista putkimiehistä lähtee tarvittaessa aivan saatanasti ääntä ja niinpä kun roiskaisen heidät tulemaan tuolta ionosfäärin korkeudelta, uskon että karjahtelu joka pääasiassa koostuu Beelseelän ämmän pojan elikkäs itse Buubin nimen eri variaatioista, on sitä luokkaa että se herättää teidät takuuvarmasti tähän ihastuttavaan päivään.

01.20: Putkijullisateen jälkeen ruuvataan hieman lämpötilaa siten että välillä mennään -73 asteen lämpötiloissa ja hetkeä myöhemmin +84 asteen lukemissa ja tätä vaihtelu toistuu (eri lukemilla) suht taajaan ihan sen tähden että narsismista kärsivät kermaperseet ja heihin kuuluvat miespuoliset ”Hei kato mua” - tyypit jotka aloittavat päivittäisin itsensä ehostamisen heti puolen yön jälkeen, eivät kykenisi päättämään mitä vittua sitä laittaisi päälleen. Seurauksena hermoromahduksia, epätietoisuudesta aiheutuvia itsemurhia eli tilaa maanpäälle ja ruuhkaa helvettiin.

04.00 (kahvitauon jälkeen):
Gravitaatiopoikkeamia leveypiiri 66,502876 eteläpuolella siten että mitä etelämmäksi mennään, sen taajempaa on vetovoima on – vetovoima off – tilanne koska olen huomannut etteivät ihmiset kunnioita elämää kovinkaan paljon tuon edellä mainitun leveyspiirin elikkäs Rovaniemen lentokentän eteläpuolella. Menikö vaikeaksi? No tämä tahtoo sanoa sitä että esim. Länsirannan maisemissa Kalashnikovilla tähtääminen vaikeutuu ihan sairaasti sillä laskelmieni mukaan pyyhepäinen soturi pysyy maassa noin 0,0003455 nanosekuntia minkä jälkeen hän singahtaa ionosfäärin F2 – kerroksen (Appleton) hyisiin lukemiin muutamaksi minuutiksi jonka jälkeen sama kuvio toistuu säännöllisen epäsäännöllisenä eli uutisissakin nähdyt, ns. tähdätyt heittolaukaukset (tyhjennetään se koko helvetin lipas jonnekin naapurin pyykkitelineen suuntaan) ovat käytännöllisesti katsoen mahdottomia toteuttaa ja näin paskaksi pommitetulla kadulla jolkotteleva kaukaasian paimenkoira sekä Hezekiel Rahmatovin kissa saavat pitää henkensä. Hyvä hyvä.

06.70: Täsmäisku Arkadianmäellä jököttävään Eduskuntataloon jossa toteutaan Käänteinen Vatikaani – temppu mikä tarkoittaa sitä että kun koko maamme poltiikoista koostuva mottipäiden orkesteri on saatu sisään, kaikki ovet ja ikkunat muurautuvat umpeen ja ulkoseinälle asennetaan saatanallinen palje. Katsokaas kun Vatikaani töhäyttää valkoista savua uuden paavin valitsemisen kunniaksi, niin Arkadiamäellä savustetaankin poliitikoita tämän melko kitkerää savua tuottavan palkeen avulla. Homma perustuu siihen että mikäli poliitikot eivät suoriudu heille annetuista tehtävistä, niin tuomiona on jokunen sata kuutiota aika stanan kuumaa leppäsavua pirttiin. Poliitikoille annettavat tehtävät eivät suinkaan ole mitään päätökseen tekoon liittyviä, vaan sellaisia joiden tarkoituksena on vahvistaa heidän yhteistyökykyään ja yhtenä näistä on esim. Yli puoluerajojen -tanssi, joissa kahden randomisti valitun poliitikon tulee veivat niinikään sattumanvaraisesti valittu biisi ilman askelvirhettäkään mikä on suht vaativa tehtävä sillä tyylilajit vaihtelevat argentiilaisen tangon kautta kiihkeään lambadaan ja onpa joukkoon valittu muutama vittumainen tanhukin joten haastetta piisaa. Ajattelin aloittaa tanssiaiset siten että ensin perustetaan bändi jonka kokoonpano on tämän hetken suunnitelmissa tämä:

Rummut: Teuvo ”Leather Vest” Hakkarainen
Basso: Ben ”Where Is My Visa” Zyskowicz
Kitara: Jan ”Tässä Tilanteessa” Vapaavuori
Kosketinsoittimet: Rosa ”Jointtia huuleen” Meriläinen
Triangeli: Miapetra ”Nevöhööd” Kumpula-Natri
Laulu: Juha ”Stickbeard” Mieto, Irina ”Cold Finger” Krohn sekä Pirjo ”Kaik Paskat Vaan Mettään” Rusanen
Taustakuoro: Olli ”Fast Lips” Rehn, Heidi ”Mä Olen Niin Vitun Vihree Etten Mä Tiedä Olenko Mä Homeessa” Hautala, Astrid ”Yhdistelkää Ne Perheet Keskenänne” Thors, Inna ”Kyllä Kommunistinkin Koira Hoitoa Tarvitsee” Ilivitzky

Sitten päästäänkin itse veivaamiseen jonka ensimmäisenä parina on Timo Soini ja yllätys yllätys – Kenneth Liukkonen! Tyylilajina on irlantilainen kansantanssi ja tämän vaikean tanssin tuomaroinnissa mua auttaa Michael Flatley jonka olen nostanut tänne pilvenreunalle siksi aikaa. Kyseinen Mikkohan tunnetaan myös nimellä Mr. Riverdance. Mainittakoon vielä että olen muuttanut Eduskuntatalon seinät lasisiksi jotta kansa pääsee katselemaan miten poliitikot suoriutuvat tanssisuorituksistaan.

Liekehtivä maapallo the end - tekstillä varustettuna
Ehkä ei nyt ehkä ihan the end mutta erilainen päivä jokatapauksessa


16.45 (poliitikoiden savustaminen ottaa oman aikansa): Hieman seesteisempi hetki jolloin nähdään valtakunnallinen Le'strandien järjestämä Volkswagen Kleinbuss – paraati jonka hännillä hipit seuraavat omilla kottosillaan. Mikäli sää ja kisakatsomon martat sen sallivat, paraatissa nähdään myös Mormonit ja heidän upeat hevosensa.

18.00: Maahanmuuttajien soutukilpailut joissa kilpailijat kisaavat siitä kuka ehtii ensimmäisenä Tanskaan (permanently) sillä lähtölaukauksen jälkeen päästetään rannalla, noin kolmesataa metriä heidän takanaan seisovat ja kielitaidottomat Siwan kassaneidit irti ja kuten me kaikki tiedämme, kassaneidit tekevät pahaa jälkeä tilanteissa joissa tavan puhe ei tahdo mennä perille joten rannalla riittää varmasti kuhinaa vaikka soutuveneitä on koko Ruåttin puoleinen ranta väärällänsä.

19.15: Pumpulikansan tuho (world wide) joka toteutetaan siten että kaneli vaihtuu kokaiiniin ja vaaleanpunaiset lasit roskiksessa asumiseen koska pumpulikansa palautetaan vihdoinkin realistisen maailman pariin. Tehtävässä avustavat törkeästi käyttäytyvät livekalat elikkäs myyntimiehet joiden toimia ryyditetään normaaleilla idyllisen harmonian rikkojilla kuten mittavilla vesivahingoilla sekä ”Naapurin Lassi ajo kännissä meidän ihgun lintujen pesualtaan paskaksi” - sattumuksilla.

20.30: Kiputiloihin tutustuttaminen. Favourite part niin sanoakseni koska tällä kellonlyömällä kivuista kärsivät ja ns. terveet vaihtavat osia jotta tietämys lisääntyy noin niinkuin omakohtaisesti eikä se päivittäin nautittu ”ai että kun mun paikkoja särkee” - burana olekaan mikään autuaaksi tekevä ryyni koska nyt kohdataan ne todelliset kivut. Turha kai sanoa että vaihdoksesta tulee pysyvä.

23.10: Iltahartaus jonka aikana jokainen pitää turpansa kiinni tai saa tehdä Saaralle seuraa ihan sen takia että mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on tämän hartauden jälkeen Hong Kongissa ja Tokmannilla huikea pihatonttujen alennusmyynti.


23.59: Grande Finale joka ei koske muita kun mun Mustan Listani Top teniä.

Hyvää torstaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.

Ps. Muistakaa myös pitää mielessänne  Paimen Almighty - se huonompi vaihtoehto.

Edit klo 20.23; Blogissa palattu vanhaan järjestykseen ja muutaman päivän sekä eilisen aikana tehdyt muutokset ovat kumottu


Pss. Unohdin sanoa että poistin vanhan arkiston ja korvasin sen My Blogger Tricks'in (tiedot löytyy "kiitokset tekijöille" osastosta sivun alalaidasta ) hienolla arkistolla. Kun viet kursorin päivämäärää osoittavan numeron/numeroiden päälle, niin näet kyseisen päivän otsikon ja klikkaamalla sitä pääset suoraan kyseiseen tekstiin/ postaukseen. Arkistoa on muutenkin helppo selata. Kannattaa käydä tutustumassa koska ko. arkiston luominen on tehty helpoksi.

29 kommenttia :

 1. Saako seuraavana päivänä harjoitella pesismailan osumistarkkuutta niihin puutarhatonttuhin? Jooko?

  Niija siinäpä leffa (Bruce almighty), jota en ole nähnyt. Ihan siitä yksikertaisesta syystä, että Jim Carreyn naama aiheuttaa rajuja pahoinvointikohtauksia. Jo pelkkä ajatuskin alkaa viherryttää... *nieleskelee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta saa ja se onkin yksi tämän suolapatsaaksi muuttamisen tarkoituksista koska Tahko Pihkalan pelivälineen käyttö tässä tilanteessa on Anger Managementtia parhaimmillaan.

   Katso nyt vaan se leffa oirehtimisestasi huolimatta koska siinä on muutama hyvä veto.

   Poista
  2. En katso. Oikeasti alkoi jo vatsaa vääntää :/

   Poista
  3. Niija kävin vakoilemassa ketä sä seuraat vitterissä.. kaikenlaista :P

   Poista
  4. Okei, ei sille sitten mitään voi ja voin tunnustaa että olen tehnyt samaisen vakoilureissun jo aikaa sitten. Se oli aika mielenkiintoista sillä yksi asia johti toiseen, sitten kolmanteen ja sitten oltiinkin siellä tutussa aiheessa :D

   Poista
  5. No, mä olen aika suora ihminen yleensä :D

   Poista
  6. Yllätyitkö muka? :D

   Poista
  7. Noooo...en kait :D

   Poista
 2. Hmmm... jäin miettimään, mitä itse tekisin, jos olisin Almighty... ainakin aivopesuja eräillä tahoilla.

  Saat mun kaiken empatiani tuon pääsärkyhomman johdosta! Juuri tänään sain viimeinkin uusintaan mun migreenilääkereseptit, ja muistelin sitä pahinta kohtaustani ajalta, jolloin ei ollut suihkelääkettä ja mikään ei pysynyt sisällä, paitsi se valkohehkuinen tuska pään sisällä. Olisin ampunut itseni, jos olis ollu pyssy ja olisin päässyt siitä pöntön viereltä raahautumaan sen pyssyni luo. Olisin tehnyt itelleni mitä tahansa, jos se olis lopettanut sen kärsimyksen. Eli voin aavistaa, miltä sinusta on tuntunut... toivon parempia aikoja! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän että sä tiedät nämä fiilikset ja voin tunnustaa että maatessani eilen sängyllä, luulin että tämä oli nyt sitten tässä koska se särky ja oksentelu oli jotain helvetillistä.

   Almightyna olisi mukava olla edes yksi päivä mutta se ei ehkä ole kuitenkaan hyvä ajatus..

   Poista
 3. Tule vaan mun näytölle. On tässä nähty jo yhtä ja toista eli en järkyty enää mistään :)

  Sinun päänsärkysi taitaa kohta päästä Guinnes World Records-kirjaan.
  Ei mitään äärtä eikä laitaa ja se on ihan liikaa.

  Mulla huomenna se päivä kun astelen lääkärin luo ja sanon "APUA".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapa olla että jonakin päivänä ilmiinnyn ja silloin on oksat pois! :D

   Tämä päänsärky taitaa johtua tällä kertaa siitä että parina viime päivänä lääkkeiden ottaminen ei ole ollut ihan aikautlun mukaista ja eilisen hunovointisuuden takia en syönyt kuin yhden höyrymakkaran. Muuten koko päivä meni kahvin ja nortin voimalla mutta se ei yksin selitä koska oirehtiminen alkoi jo muutama päivä sitten ja silloin oli syöminen sekä lääkkeiden otto ihan okei. Josko tässä lopputekstit pyörii?

   Poista
 4. Anonyymi12.07

  Tuollainen päivä olisi ihan passeli. Kaikkinensa. Olen sen verran kahjo minäkin ja saamaton tässä :D
  Lähtee tulemaan (heh)

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä. Täytyy lähettää Korkeammille Voimille pyyntö josko ne antaisivat edes yhden päivän ajan pyörittää tätä maapalloa :D

   Poista
 5. Anonyymi12.20

  Ja nimi oli täsmälääke, kättelee ja katsoo silmiin putkimiestä, pihatonttua, Paimen Almightia.......... aloittaa
  argentiilaisen tangon heti!

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmistä puheen ollen, saako kysyä silmien väriä? Katsos kun se kertoo aika paljon ihmisestä ;)

   Poista
  2. Anonyymi21.35

   hmmmmmmmmm, kerron jos kerrot luomistyöstäsi (vääntää kättä) ja Turkin reissusta - siis nuilla raksuilla?

   hernenenässä

   Poista
  3. Kerron mutta vasta reissun jälkeen mutta silmistä mä haluaisin kuulla sitä ennen.

   Poista
 6. Anonyymi13.33

  .......kuule emmäätuukkaan kun tykkään niin kovin kanelista ja lintujen pesualtaista(pidentään vedet lintusilla).......katsoo Bruce – Taivaanlahja elokuvaa. Harmi sinua, itse olet maailmasi luonut.

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi17.02

   ......vähemmän on enemmän.......filmissä oli muutama tosi hyvä veto omppuseni ( tiedän, tiedän) Aiempi Jim Carrey on parempi! Istahtaa miettimään arkisia hetkiä - arvokkaimpia hetkiä, punnitsee ne vaakakupissa ja täyttää niillä lintusten peseytymisaltaan.

   hernenenässä

   Poista
  2. Ei tässä nyt vielä olla päästy luomistyön alkuun mutta heti Turkin reissun jälkeen ryhdyn väsäämään erästä juttua josta ei tällä kertaa mutta eikös vaan ollutkin leffassa jokunen hieno oivallus, sellainen ei niin silmiin pistävä mutta tarkoituksella tehty.

   Poista
  3. Anonyymi21.41

   Oli, pidän juuri siitä........

   hernenenässä

   Poista
 7. Mun keskittymiskyky on tätänykyä nollassa, joten tulin vaan sanomaan hei mutten muuten kommentoi

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei vaan eikä sitä aina tartte kommata <3

   Poista
 8. Ja mä vaan pussaan!

  VastaaPoista
 9. Kyllä kuule kaikki sinkkunaiset (miksei jotkut varatutkin), niin vanhemmat kuin nuoremmatkin, odottavat pimppi märkänä taivaalta tiputtelemiasi putkimiehiä. Toivottavasti pilvet ovat matalalla että tärkeimmät paikat säästyy.

  P.s. Milläs toimenpiteillä meinasit saada kaikki poliitikot samaan aikaan Eduskuntataloon? Ovat nimittäin varsin laiskoja ilmaantumaan työpaikalleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumaliste!
   Ovatko putkimiehet niin kysyttyä kamaa?! Jos näin on, niin sitä on tullut aikoinaan opiskeltua ihan väärälle alalle..

   Siinäpä se haaste kuules Emmi just onkin. Josko niille lupaisi lisää rahaa mutta sen saamisen ehtona olisi tultava eduskuntatalolle allekirjoittamaan tietty propuska....tai jotain tälläistä koska pelkän työn merkeissä ne ei sinne ilmiinny, se on varma asia.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins