Kragodaverodin kolhoosikunnan за 2000 – ryhmä

Ajattelin aloittaa tämän päivän uutiset Paimenkismuksesta tutulla osiolla Daakean lampaista joille oli annettu lusikalla mutta antaapa olla. Sen sijaan mä jaan yhden ilouutisen teidän kanssanne ja se koskee tätä mun steppiharrastustani. Olen päässyt Kragodaverodin kolhoosikunnan за 2000 – ryhmään ja se on tarkoitettu meille joilla menee erilaisia lääkkeitä yli 2000mg per päivä ( за = yli).
Hain sinne hemmetin monta kertaa ja yhtä monta kertaa sain kieltävän vastauksen mutta kun tajusin lähettää heille yhden videopätkän, niin myönteinen päätös napsahti heti. Kyseiseen steppiryhmään kun ei haeta pelkästään taitojen takia vaan yhtenä tärkeimmistä kriteereistä on se että miten lääkitys vaikuttaa raajojen toimintaan. Videon lähettäminen ei kuitenkaan sujunut ilman hankaluuksia sillä noin esitysmielessä vaikuttavin video kuvattiin pankissa jossa mä asioin mutta tämä pankki vaati minulta tämän tallenteen koska siellä on (turvallissuuseikkoihin vedoten) kuvaaminen kielletty, joten mulla ei ollut kuin pankin nörttien manipuloima video joka oli lähes kokonaan sumennettu eikä sitä luonnollisestikaan voinut sellaisenaan lähettää. Piti siis löytää vastaava tukemaan / selventämään varsinaista, manipuloitua tallennetta ja aikani etsittyäni mä muistin että mulla on aivan yksi yhteen osuva tallenne arkiston puolella sillä mun kintut lyö setsuuria ihan samaan tapaan kuin mitä tässä Blackface Minstrelin videossa. Kyseisessä videossa varsinaiset liikeradat alkavat 1:25 tietämillä ja toivon että katsotte sen loppuun asti ihan sen takia ettei kenellekään jää epäselväksi myöskään se mitä tarkoitetaan sillä kun pankinjohtajat sanovat köyhien ihmisten tuovan vain hiekkaa pankkisaliin. Tässä videossa kaveri heittelee santaa taskustaan mutta omalta kohdaltani voin sanoa että saman verran jää joka kerta koska tämä lampaankarvasta tehty paimenpukuni kerää aika saatanasti hiekkaa, hyönteisiä ja aina puolen kuution kokoluokkaan asti kuuluvia silkkitassuja. Ei siis mikään ihme että törmäpää (bankhead aka bankmanager) saa siepit joka kerta kun poikkeen tallentamassa lampaiden jahtaamisesta saamani ruplat. No se siitä steppiryhmästä mutta olen mä aika iloinen koska käytin tuohon ryhmään pääsemiseen 14 vuotta, kahdeksan kuukautta ja kolme päivää mikä on melkein mun henkilökohtainen hakemusraja. Nimittäin jos jonkin paikan hakemisessa tulee viisitoista vuotta täyteen niin mä lopetan hakemisen.

Toinen ilon aihe ja aihe joka ei suurinta osaa lukijakunnasta kiinnosta, on optimointi jossa mä olen kulkenut pitkän ja varsmuuskopioiden täyttämän tien mutta jotain on jäänyt mieleenkin mistä todisteena tämä eilinen kuvakaappaus WebmastersTools'in  PageSpeed Insights -sivulta.

Kuva Webmasters tools'n PageSpeed Insights - sivulta.
Ei töki enää kovin paljon ja koska kuva on .fi – maatunnuksella olevasta osoitteesta niin sanottakoon
että .com – päätteisenä oleva osoite yltää 93/100:aan ja se on hyvä asia. Mobiilipuoli laahaa 72:n tuntumassa johtuen niistä kahdesta kirotusta koodinpätkästä joita en ole vielä oppinut taputtelemaan niin ettei visuaalinen puoli kärsi, olisihan se helppo korjata poistamalla ne kaksi hidastavaa pätkää mutta tuloksena olisi pelkkä linkkilista jota mä en halua. No, jos sitä pikkuhiljaa saataisiin sekin puoli kuntoon. Tosin näillä ei ole sinänsä merkitystä koska esim. yksikin väärin aseteltu kuva  (pakkaus ja tunnisteet puuttuvat etc.) pudottaa heti pinnan tai pari.

Sitten raskaaseen arkeen jota täällä tundralla vietettiin eilen Aljohin toimesta. Rakas läskipää kun sai lahjaksi aika helvetin ison luun jossa oli lihaa vielä melko runsaasti jäljellä ja kun illalla Valkyria valmisti sellaista kaalimössöä missä oli naapurin tontille ammutun hirven lihaa, niin voitte kuvitella millainen viime yöstä muodostui. Ei auttanut vaikka sahasin jättiluun kolmeen osaan eikä Aljoh saanut kaalijutusta muuta kuin pienen rippusen, niin se tiesi kolmea yöllistä paskomisreissua sekä ei niin happipitoista sisäilmaa. Nämä tilanteet ovat harvassa mutta koska koirienkin pitää päästä joskus nauttimaan siitä safkasta mitä ne eivät normaalisti saa, niin ne sallittakoon – seurauksista huolimatta.
Toinen arkea varjostava tilanne on peristaltiikan jumiutuminen sillä Panalan Codet yhdessä muiden raksujen kanssa saavat aikaan tilanteen jossa Papasmurffi ei tajua lähteä ulkoilemaan ja mikäli joku teistä on katsonut kulttileffan nimeltä Trainspotting, niin ymmärtää mitä hetkeä meikäläinen pelkää sillä en usko että Svedbergiläistä on mitoitettu tsunameja varten. Porsliinipytty on aina porsliinipytty mutta rajansa kaikella.

Huomenna pääsen onneksi lääkäriin ja toivottavasti saan ääneni palauttavat ryynit siitäkin huolimatta että meillä menee nykyisin Valkyrian kanssa aika mukavasti kun verbaalinen kanssakäyminen on jäänyt urahtelun ja omituisten käsimerkkien tasolle. Kumpikin ymmärtää toista paremmin ja ne typerät väittelyt ovat jääneet kokonaan pois millä on se merkittävä seuraus että olen voinut säätää kuulolaitettani isomalle ja nyt voin jopa kuulla mitä uutisten lukijalla on sanottavaa.


Teille kuitenkin hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa – muistakaa olla ihmisksi.


2 kommenttia :

 1. sirpa19.02

  Samaa toivottelen kuin muutkin eli paranemista kummallekin <3
  Mulla ei onneksi Panalan Codet :D aiheuta vatsavaivoja, vaikka pahana kipupäivänä menisi enemmänkin.
  Ps. taannoiseen kysymyksesi kiinteistöjen lisääntymisestä, voin sanoa EI todellakaan ole tullut lisää. Mitäs antaisit neuvoksi tehdä vuokralaiselle, joka maksaa vuokransa n. joka kolmas kuukausi?

  VastaaPoista
 2. Panalan Codeja imuroidessa täytyy muistaa hoitaa syömäpuoli vaikka se omalta kohdaltani onkin kolme päivää odottelua ja yksi päivä niskatukka - pystyssä meininkiä eli sitten kun sitä tulee niin sitä tulee.
  No eipä kait niitä kiinteistöjäkään ole hyvä olla liian paljon joten en ihmettele mutta vuokralaisen kanssa voidaan tehdä niin että mä käyn hänen luonaan kahvilla. Uskon että minä ja hyvä ystäväni T. Pihkala - veljeksistä se jäykempi ja joidenkin mielestä jopa puiseva - saadaan asiamme esitettyä niin että maksut tulevat ajallaan.


  Kiitos toivotuksista sillä olotila on rehellisesti sanottuna todella kurja ja siksipä mä toivon että saan huomenna ne antibiootit. Tämä on muuten poikkeuksellinen flunssa sillä se on vienyt neljä ihmistä sairaalaan näiltä selkosilta ja yhden näistä jo toista kertaa.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins